0 Felhasználó és 5 vendég van a témában
Ellendrukker lettél?
és ezt a z adw lauchet honnan lehet leszedni ??
Például ird be a Market keresöbe
na most ezt nem értem Beirom a keresőbe (ADW Laucher ) felhoz egy csomo témát , vagy az már tartalmazza az alap programot is ??
Miért akarod megnyitni? Az sdk-t a pc-re teszed, az usb hibakeresés az sgs-en legyen bekapcsolva. Rádugod a pc-re az sgs-t. Utána tc-ben rámész a gépen telepített sdk mappára, ahova belépsz, majd alul beírod a cmd-t. Az dobja fel a fekete ablakot és a leírásban szereplő dolgokat oda írod be a pc-n. Így tudod download módba tenni. Majd utána odinnal tolod fel a cuccot!
Kész, feladtam! Fenn a gépen az SDK, megnyitom TC-ben, parancssorba beír amit kell, és NEM JÓ!"a beírt parancs "adb" nem ismeri fel a rendszer futtatható programként..."Megyek szikkadni!
Nem árt a FAQ-t elolvasni... de hogy ne kelljen túl sokat keresgélni, tessék You are not allowed to view links. Register or Login olvashatsz a probléma orvoslásáról.
Nekem is hasonló problémám van. Először nekem is villogott. Errre a linkelt megoldás jó is volt. Aztán működött egy ideig, most meg megint nem. És nem villog a pda-n, csak szimplán nem csatlakozik, hiába formázom a belső SD kártyát. Újraraktam a KIES-t is. Semmi változás.
Én hiába formáztam a belső SD t de amikor a külsőt is megformáztam minden oké lett!! probáljátok meg !!
Sziasztok!Olyan kérdésem lenne, hogy nálatok is van e olyan hiba, hogy a beépített videólejátszóval néha akadozik a film. Nem folyamatosan, hanem ilyen meg-meg akad, és néha bedurvul. Próbáltam ezt a VPlayer-t, ezen nem akadozik, de mintha rosszabb lenne a kép minősége. Meg egyébként is jobban szeretném a beépített lejátszót használni.. Még érdekesebb, hogy az mkv fájlok nem akadoznak, hanem inkább az avi, de azok közül mind.. Köszi a segítséget!
Az mit jelent, hogy avi? Mi van benne? Az avi bármi lehet formátumban, felbontásban, stb...Hol van tárolva a videó fájl? Belső SD-n vagy külső SD-n?Nem lehet, hogy valami szinkronizál a háttérben, és lefogja az erőforrást és ezért akadozik? Nekem egy bénán megírt exchange kliens fogta meg a gépet anno de nagyon.
Be kell állítani az SDK-t a pathba vagy pedig az SDK/tools mappából indítsd el a parancsort.
Ahá! És azt hogyan kell? Nagyon kezdő vagyok ám!
TC-t megnyitod. Bemész az sdk mappába. ott belépsz a tools mappába. Ha ezzel megvagy, akkor a tc alján lévő parancssorba beírod, hogy cmd. Ekkor ugrik fel a fekete ablakocska és utána a leírás szerint járj el. Előtte persze csatlakoztasd a pc-hez az sgs-t hibakeresés módban. Egyébként a faq-ban is benne van, ott képet is látsz hozzá: You are not allowed to view links. Register or Login
Igen ezt csináltam! Erre mondta azt, hogy nem tudja az adb-t futtatni külső vagy belső programként, hivatkozásként, kötegfájlként, meg a franc tudja, hogy miként.
Start menü/Sajátgép jobb gomb/Tulajdonságok/Speciális rendszer beállítások/Környezeti változók/Rendszer változók itt nézd meg, hogy benne van e az SDK elérési útvonala ha nincs akkor a teljes elérési útvonalat írd be. pl.: C:\SDK\Tools
Megtettem. Ugyanaz az üzenet.
Rendszergazdaként futtatod? Win7 alatt ez szokott a gond lenni, ha nem így futtatod.
Nem futtatok semmit, csak a TC-t. De sebaj, kezdek beletörődni, hogy nem rootolok SGS-t. A spica-n sokkal egyszerűbb volt. Úgy látszik az S okosabb nálam. Csak azt tudnám miért tiltják le a 3gombot! Ha már nyílt forráskódú az android...