2024, 11 26, 18:41:28

Szerző Téma: Samsung Galaxy S általános beszélgetés  (Megtekintve 2158896 alkalommal)

0 Felhasználó és 4 vendég van a témában

Lacus_

• Vendég
Re:Samsung Galaxy S általános beszélgetés
« Reply #9025 Dátum: 2010, 12 14, 13:06:11 »
You are not allowed to view links. Register or Login
A gyári screenshot funkció 2.2.1 alatt nekem nem megy. Még 2.1 és 2.2 alatt is ment a középső gomb plusz vissza gomb megnyomására. Lehetséges, hogy kiszedték, vagy nem jól nyomom? Másnak sem működik?
Nekem működik  ;) :D
Vissza és utána menü gomb  ;)

Nem elérhető pparker

• Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: S7 Edge
  • PDA ROM: Stock 7.0
« Reply #9026 Dátum: 2010, 12 14, 13:10:39 »
Skacok!

z4root-al pillanatnyilag rootoltam és lementettem az esf mappát a sd card-ra! Eddig jó?
most elindítom az odint és felteszem rá az  I9000XXJPU (2.2.1), majd visszamásolom az esf mappát a helyére és felülírom az ott találhatóval? Jól értem?
Ja root! Ugye nem elég a pillanatnyi (temporary root) hanem teljes root kell?
Garanciám elvész ha belekezdek?

Sancho

• Vendég
« Reply #9027 Dátum: 2010, 12 14, 13:11:19 »
Nekem működik  ;) :D
Vissza és utána menü gomb  ;)
Íííínye! Megvan, mi a gond! Nincsen aktiválva hanghatás hozzá. :) Tele van a screenshot mappám :D

Lacus_

• Vendég
« Reply #9028 Dátum: 2010, 12 14, 13:13:58 »
Íííínye! Megvan, mi a gond! Nincsen aktiválva hanghatás hozzá. :) Tele van a screenshot mappám :D
:D :D :D

Nem elérhető moco

• Support-ER
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
  • Navigáció / Navigation: Google maps/"állj gó"
  • PDA: Samsung S8+ duos
  • PDA ROM: Android 8
« Reply #9029 Dátum: 2010, 12 14, 13:21:16 »
Tegnap csellengtem telenornál. Ki volt állítva egy Galaxy Tab, egy SGS és egy Galaxy3. Jól megnyomirgáltam a tab-et, és áhh mondom megnézem az SGS-t is, mert írták, hogy a mostaniaknak sokkal élesebb a kijelzőjük. Egymás mellé tettem a kettőt, összehúztam a szemöldököm és tényleg! az enyém sokkal haloványabb volt. Leficcedt a szám, erre eszembe jutott, hogy megnézzem, hogy ugyan már, hogy van a kiállított darab beállításainál a fényerő beállítva. Hát csontra fel volt húzva. Na gyorsan felhúztam az enyémet is. Nincs különbség. Virít mind a kettő, egyformán.
Csak leírtam, hogy mit tápásztáltám. :)

Sancho

• Vendég
« Reply #9030 Dátum: 2010, 12 14, 13:31:38 »
Tegnap csellengtem telenornál. Ki volt állítva egy Galaxy Tab, egy SGS és egy Galaxy3. Jól megnyomirgáltam a tab-et, és áhh mondom megnézem az SGS-t is, mert írták, hogy a mostaniaknak sokkal élesebb a kijelzőjük. Egymás mellé tettem a kettőt, összehúztam a szemöldököm és tényleg! az enyém sokkal haloványabb volt. Leficcedt a szám, erre eszembe jutott, hogy megnézzem, hogy ugyan már, hogy van a kiállított darab beállításainál a fényerő beállítva. Hát csontra fel volt húzva. Na gyorsan felhúztam az enyémet is. Nincs különbség. Virít mind a kettő, egyformán.
Csak leírtam, hogy mit tápásztáltám. :)
Ugyanígy adják el a drágább tévéket az áruházban, ha ugyanazt a képet adják, mint az olcsóbb; más beállítással teszik ki, és gyengébbnek hat az olcsóbb. :)

Nem elérhető moco

• Support-ER
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
  • Navigáció / Navigation: Google maps/"állj gó"
  • PDA: Samsung S8+ duos
  • PDA ROM: Android 8
« Reply #9031 Dátum: 2010, 12 14, 13:37:45 »
Ugyanígy adják el a drágább tévéket az áruházban, ha ugyanazt a képet adják, mint az olcsóbb; más beállítással teszik ki, és gyengébbnek hat az olcsóbb. :)
na ezt az életben nem gondoltam volna. ezek szerint elképzelhető, hogy az olcsóbbnak lehet, hogy szebb is a képe?  :shock:

Sancho

• Vendég
« Reply #9032 Dátum: 2010, 12 14, 13:44:42 »
na ezt az életben nem gondoltam volna. ezek szerint elképzelhető, hogy az olcsóbbnak lehet, hogy szebb is a képe?  :shock:
Hát nem árt elkérni egy távirányítót és kérni 15 percet, hogy megnézze a beállításokat az ember... :)

Nem elérhető Kromosome

• Nem: Férfi
  • [HelpDesk] + [Editor]
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: Samsung Galaxy Note;Apple iPhone 4S; Apple iPad 2 3G
  • PDA ROM: Gyári Android 2.3.3 // iOS 5.0.1 JB (9A406) // iOS 5.0.1 JB (9A405)
« Reply #9033 Dátum: 2010, 12 14, 13:59:22 »
Skacok!

z4root-al pillanatnyilag rootoltam és lementettem az esf mappát a sd card-ra! Eddig jó?
most elindítom az odint és felteszem rá az  I9000XXJPU (2.2.1), majd visszamásolom az esf mappát a helyére és felülírom az ott találhatóval? Jól értem?
Ja root! Ugye nem elég a pillanatnyi (temporary root) hanem teljes root kell?
Garanciám elvész ha belekezdek?

Amit csináltál, az jó, de az Odinos JPU-s frissítést nagyon gondold meg, elég rizikós. XDA-n (én is) olvastam, hogy eddig már 3 ember varázsolt téglát a telefonjából az Odinos frissítés után, szóval ötször gondold meg, mielőtt nekivágsz. Inkább próbálj ki egy olyan ROM-ot, ami CWM-es, abból olyan nagy gond nem lehet. Marcedli is You are not allowed to view links. Register or Login a DOC-fórumban!

Az efs mappát nem kell visszamásolnod, csak esetleg akkor, ha elállítódik a product kódod. (Még ekkor sem muszáj, nagyjából semmi lényege (hátránya / előnye) nincs, ha nem marad meg az eredeti PC-d.)

A garancia az egy sarkalatos kérdés... elméletben igen, gyakorlatban nem biztos, minden esetre minden visszaállítható az eredeti állapotba, ha van megfelelő mentésünk a fontosabb dolgokról! ;)

És igen, teljes root-ot csinálj.
Changes the world... again. - iPhone 4S

Note infók: Stock 2.3.3, Superuser, busybox 1.18.4, CWM

Lacus_

• Vendég
« Reply #9034 Dátum: 2010, 12 14, 14:05:24 »
Amit csináltál, az jó, de az Odinos JPU-s frissítést nagyon gondold meg, elég rizikós. XDA-n (én is) olvastam, hogy eddig már 3 ember varázsolt téglát a telefonjából az Odinos frissítés után, szóval ötször gondold meg, mielőtt nekivágsz. Inkább próbálj ki egy olyan ROM-ot, ami CWM-es, abból olyan nagy gond nem lehet. Marcedli is You are not allowed to view links. Register or Login a DOC-fórumban!

Az efs mappát nem kell visszamásolnod, csak esetleg akkor, ha elállítódik a product kódod. (Még ekkor sem muszáj, nagyjából semmi lényege (hátránya / előnye) nincs, ha nem marad meg az eredeti PC-d.)

A garancia az egy sarkalatos kérdés... elméletben igen, gyakorlatban nem biztos, minden esetre minden visszaállítható az eredeti állapotba, ha van megfelelő mentésünk a fontosabb dolgokról! ;)

És igen, teljes root-ot csinálj.
Mit ijesztgetitek itt az embereket hogy odinnal ne tegyék fel a JPU-t ??? :hmm:
Én azzal tettem fel a samfirmware verziót és semmi baja nem volt felraktam a kernelt hozzá hogy lementsem recoverybe, és utána ment a docolás  ;)

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
« Reply #9035 Dátum: 2010, 12 14, 14:12:10 »
Mit ijesztgetitek itt az embereket hogy odinnal ne tegyék fel a JPU-t ??? :hmm:
Én azzal tettem fel a samfirmware verziót és semmi baja nem volt felraktam a kernelt hozzá hogy lementsem recoverybe, és utána ment a docolás  ;)

Igazából nem az ijesztegetés volt a célja, én csak megpróbáltam felhívni a figyelmet az esetleges problémákra!  :p :D Kívánom, hogy senki ne találkozzon inkább velük! XDA-n olvastam, szóval nem saját tapasztalat (hál' Istennek), de azért nem árt az ilyenekről tudni.
Persze ez tényleg nem azt jelenti, hogy mindenkinek téglásodni fog, csak - sajnos - belefér a pakliba.

Nem elérhető nylacika

• PDA: Samsung Galaxy S8+ & Samsung Galaxy S9+ Dual Sim Black
« Reply #9036 Dátum: 2010, 12 14, 14:16:19 »
Találtam egy nagyon jó kis programot:

Hívás után nem kell kilépkedni a tárcsázóból meg egyebek, hanem magától kilép! nekem nagyon bejött!

Lacus_

• Vendég
« Reply #9037 Dátum: 2010, 12 14, 14:28:22 »
Találtam egy nagyon jó kis programot:

Hívás után nem kell kilépkedni a tárcsázóból meg egyebek, hanem magától kilép! nekem nagyon bejött!
Jól jött ez az okosság  ;) :ok:

Sancho

• Vendég
« Reply #9038 Dátum: 2010, 12 14, 14:32:39 »

Ez így nem igaz! Felesleges ijesztgetés!

Odinnal a gyári (stock) JPU simábban megy, mint bármi mással. A Doc lehet, hogy szórakozik, de a gyári nem.

Lacus_

• Vendég
« Reply #9039 Dátum: 2010, 12 14, 14:35:30 »

Odinnal a gyári (stock) JPU simábban megy, mint bármi mással. A Doc lehet, hogy szórakozik, de a gyári nem.
Erre akartam én is kitérni, tuti hoyg a doc valamire pikkel és nem nyel be sok mindent  :hmm: >:(
A kényes fejét neki  :hmm: ;) :D
Én se raktam volna fel a doc-ot ha a gyárira rátudtam volna varázsolni Anzo theme-ját  :hmm:

Nem elérhető pparker

• Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: S7 Edge
  • PDA ROM: Stock 7.0
« Reply #9040 Dátum: 2010, 12 14, 14:36:43 »
kösz skacok a választ, asszem várok még a hivatalosra....

Lacus_

• Vendég
« Reply #9041 Dátum: 2010, 12 14, 14:39:06 »
kösz skacok a választ, asszem várok még a hivatalosra....
Felesleges várnod, tedd fel nyugodtan, vagy ami stabilabb a JP6-ost.
Az volt fent nekem eddig és semmi bajom nem volt vele csak meguntam a cat-parancsos másolgatást hogy cserélgessem a framework-okat.

Nem elérhető rondzsy89

• T-Partner
    • Twitter
  • Navigáció / Navigation: iGO / Sygic
  • PDA: Samsung Galaxy S III
  • PDA ROM: XXLEF
« Reply #9042 Dátum: 2010, 12 14, 14:41:51 »
Erre akartam én is kitérni, tuti hoyg a doc valamire pikkel és nem nyel be sok mindent  :hmm: >:(
A kényes fejét neki  :hmm: ;) :D
Én se raktam volna fel a doc-ot ha a gyárira rátudtam volna varázsolni Anzo theme-ját  :hmm:
Én a hétvégén raktam fel JPU-t. Olvastam, hogy 3 embernek tégla lett, de a többi 150-nek semmi. Nekem minden gond nélkül felment.
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
« Reply #9043 Dátum: 2010, 12 14, 14:49:04 »

Elnézést, visszavonok mindent, nem voltam elég körültekintő  :oops:  :( - a hsz.-ba elfelejtettem beleírni, hogy csak a DOC ROM-okra vonatkozik a figyelmeztetés, és ott sem mindig jön be, de volt rá példa.

Nem elérhető rondzsy89

• T-Partner
    • Twitter
« Reply #9044 Dátum: 2010, 12 14, 14:52:59 »
Elnézést, visszavonok mindent, nem voltam elég körültekintő  :oops:  :( - a hsz.-ba elfelejtettem beleírni, hogy csak a DOC ROM-okra vonatkozik a figyelmeztetés, és ott sem mindig jön be, de volt rá példa.
Legalább tisztázva lett. Az a lényeg. :)

Nem elérhető Somci

• Navigáció / Navigation: iGo8
  • PDA: Samsung i900 Omnia
  • PDA ROM: i900XXHHC/CJHHC
« Reply #9045 Dátum: 2010, 12 14, 15:10:24 »
Sziasztok!

Lehet,hogy nem jó helyen kérdezem... Több,mint 2 éve van Omnia-m,most szántam rá magam arra, hogy lecseréljem... Gondoltam Galaxy S... Elmentem a Telenor-hoz,ahol az értéksítő - mivel neki az van - a HTC Desire-re akart rábeszélni. Elolvastam egy csomó tesztet,összehasonlítást,de igazán sokkal okosabb nem lettem. Melyik legyen szerintetek?

Nem elérhető rondzsy89

• T-Partner
    • Twitter
« Reply #9046 Dátum: 2010, 12 14, 15:14:30 »
Sziasztok!

Lehet,hogy nem jó helyen kérdezem... Több,mint 2 éve van Omnia-m,most szántam rá magam arra, hogy lecseréljem... Gondoltam Galaxy S... Elmentem a Telenor-hoz,ahol az értéksítő - mivel neki az van - a HTC Desire-re akart rábeszélni. Elolvastam egy csomó tesztet,összehasonlítást,de igazán sokkal okosabb nem lettem. Melyik legyen szerintetek?
Galaxy :D De én elfogdult vagyok. :)
Tesztek alapján te melyiket választanád? Mi tetszik ebben, mi abban?

Sancho

• Vendég
« Reply #9047 Dátum: 2010, 12 14, 15:15:58 »
Sziasztok!

Ezen vacilláltam én is. Nem bántam meg az SGS-t. A Desire Z kapcsán leírtam, hogy miért: You are not allowed to view links. Register or Login :D

Nem elérhető Somci

• Navigáció / Navigation: iGo8
  • PDA: Samsung i900 Omnia
  • PDA ROM: i900XXHHC/CJHHC
« Reply #9048 Dátum: 2010, 12 14, 15:26:55 »
SGS mellett szól,hogy rögtön erre gondoltam... Elsőre erre... Aztán a kijelző,a gyorsasága,a memória. Ellene a vaku hiánya, az anyagok minősége. A HTC mellett pedig a sokkal jobb anyagok állnak,jobb a tapintása. Sajnos az ár nem számít,mert mindkettő 17.500 lenne. Bár Sancho hozzászólása után nem tudom,hogy mit tökölök. Csak ugye az ember nem egy hónapra veszi...

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: waze
  • PDA: LG G3+SGS III+SGS+Concorde Tab ONE+iMito MX1
  • PDA ROM: melyiken mi...
« Reply #9049 Dátum: 2010, 12 14, 15:32:49 »

Nem akarom nagyon szaporítani a szót, és senkit sem akarok elijeszteni a JPU-tól, hiszen jó rom.

De tény:
Ellentétben az előző 2.2 romokkal (kiv. JPC), a JPU odinos frissítése hazavágott néhány SGS-t. Ennyi.

Mindenki azt kezd az infoval, amit akar, egy biztos: nem úgy viselkedik sokszor, mint a korábbi romok.

És az egésznek semmi köze a doc romhoz, mivel  odin meg a repartition legyalul mindent. mindent. mindent. bármi volt előtte rajta. Ha mégsem, az nem az előző hibája, hanem az odin+felrakandó romé.
You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login