2024, 11 26, 16:39:58
Samsung F.A.Q.

Szerző Téma: Samsung Galaxy S általános beszélgetés  (Megtekintve 2158884 alkalommal)

0 Felhasználó és 5 vendég van a témában

Nem elérhető láma

• Navigáció / Navigation: Wayteq 920bt
Re:Samsung Galaxy S általános beszélgetés
« Reply #8975 Dátum: 2010, 12 13, 23:04:14 »
Sziasztok
amint már irtam elrontottam a kütyüt mert feltettem azt aaakku kijelzős progit lényeg nem indult ujra a vas!!!!!!!! :'(
Kinomba feltettem Sztupy 3.0 romját odinnal
Minden ok eddig van wifi hálózat meg minden amit eddig néztem
Most csak annyi lenne a kérdésem hogy kell e ehez a romhoz még valamit telepitenem
????
Gondolok olyasmire mint langfix ??
vagy egyáltalán valami kell hozzá??
A másik kérdés pedig az hogy az eredeti romon ( Telenor) volt egy vidget ami mutatta a futó alkalmazásokat azt lelehet esetleg tölteni valahonnan ??
üdv

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
    • i900.eoldal.hu
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
« Reply #8976 Dátum: 2010, 12 13, 23:08:16 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Sziasztok
amint már irtam elrontottam a kütyüt mert feltettem azt aaakku kijelzős progit lényeg nem indult ujra a vas!!!!!!!! :'(
Kinomba feltettem Sztupy 3.0 romját odinnal
Minden ok eddig van wifi hálózat meg minden amit eddig néztem
Most csak annyi lenne a kérdésem hogy kell e ehez a romhoz még valamit telepitenem
????
Gondolok olyasmire mint langfix ??
vagy egyáltalán valami kell hozzá??
A másik kérdés pedig az hogy az eredeti romon ( Telenor) volt egy vidget ami mutatta a futó alkalmazásokat azt lelehet esetleg tölteni valahonnan ??
üdv
A letöltött csomagban van egy adb/apps mappa, abban vannak a hiányzó programok. Vagy az afterburnerrel felteszed, vagy kimásolod az apps-ból és rootexplorerrel bemásolod a system/app-ba. Sztupy rom témájában pont erről volt szó.
Van külön témája a romoknak is: You are not allowed to view links. Register or Login
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető láma

« Reply #8977 Dátum: 2010, 12 13, 23:26:52 »
A letöltött csomagban van egy adb/apps mappa, abban vannak a hiányzó programok. Vagy az afterburnerrel felteszed, vagy kimásolod az apps-ból és rootexplorerrel bemásolod a system/app-ba. Sztupy rom témájában pont erről volt szó.
Van külön témája a romoknak is: You are not allowed to view links. Register or Login
Köszönöm
Csak kérlek benneteket hogy ne toljatok le ha kérdezek mert mint már irtam egy kicsit gyengén látó vagyok igy nehezemre esik az olvasás ,,  Probálok keresni rendszeresen de nem mindenre találom meg a választ ,  meg ha meg is találom lehet át futok rajta a szemem miatt44
üdv

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: waze
  • PDA: LG G3+SGS III+SGS+Concorde Tab ONE+iMito MX1
  • PDA ROM: melyiken mi...
« Reply #8978 Dátum: 2010, 12 13, 23:42:53 »
sziasztok.romot csereltem ma es minden kiraly csak annyi a gond hogy nem tudom a mobilnetem hasznallni.nemigazan tudom mit hol hogy kene beallitani.a tella szolgaltatos fuggo.koszonom szepen ha esetleg tudtok segiteni valahogy :ima:

Settings>vezeték nélküli és hálózati beállítások> mobilhálózatok>hozzáférési pontok neve

A szolgáltatód honlapján ott kell lennie valahol ennek. Másnéven: APN beállítások. A google is biztos segít, írd be a szolgáltatód nevét és azt hogy apn:-)
You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #8979 Dátum: 2010, 12 13, 23:44:41 »
sziasztok.romot csereltem ma es minden kiraly csak annyi a gond hogy nem tudom a mobilnetem hasznallni.nemigazan tudom mit hol hogy kene beallitani.a tella szolgaltatos fuggo.koszonom szepen ha esetleg tudtok segiteni valahogy :ima:

Settings>vezeték nélküli és hálózati beállítások> mobilhálózatok>hozzáférési pontok neve

A szolgáltatód honlapján ott kell lennie valahol ennek. Másnéven: APN beállítások. A google is biztos segít, írd be a szolgáltatód nevét és azt hogy apn:-)

Nem ez?:
2. Hsz
You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: Samsung Galaxy Note;Apple iPhone 4S; Apple iPad 2 3G
  • PDA ROM: Gyári Android 2.3.3 // iOS 5.0.1 JB (9A406) // iOS 5.0.1 JB (9A405)
« Reply #8980 Dátum: 2010, 12 14, 00:39:16 »
Nem ez?:
2. Hsz

Ha Romániában él (feltételezem, hogy igen, Nagyvárad lakóhelyként történő megjelölése után), akkor ezek a beállítások elvileg helyesek! Onnan tudom, hogy az egyik ismerősöm szintén Romániában él, és szintén Orange-os, ráadásul még Androidot is használ (igaz, hogy nem SGS-t, de ez ebből a szempontból nem is lényeges).
Changes the world... again. - iPhone 4S

Note infók: Stock 2.3.3, Superuser, busybox 1.18.4, CWM

Nem elérhető WiLLiAmN2o

• Navigáció / Navigation: Igo
  • PDA: Samsung Galaxy S i9000
  • PDA ROM: I900XXJM1
« Reply #8981 Dátum: 2010, 12 14, 01:10:19 »
Hello mindenkinek!
Bocsi hogy megkérdezem de nem tiszta, nem találtam rá a választ...ez a XJPU ROM az teljesen legális? Kiessel magyarországról letölthető, míg a szimpla 2.2 az nem? Nem teljesen tiszta
Előre is köszi, Üdv!

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: Samsung Galaxy Note;Apple iPhone 4S; Apple iPad 2 3G
  • PDA ROM: Gyári Android 2.3.3 // iOS 5.0.1 JB (9A406) // iOS 5.0.1 JB (9A405)
« Reply #8982 Dátum: 2010, 12 14, 01:33:36 »
Hello mindenkinek!
Bocsi hogy megkérdezem de nem tiszta, nem találtam rá a választ...ez a XJPU ROM az teljesen legális? Kiessel magyarországról letölthető, míg a szimpla 2.2 az nem? Nem teljesen tiszta
Előre is köszi, Üdv!

:D Hogyne lenne legális?! Droggal kereskedni, na, az nem legális, de egy XXJPU ROM-ot feltenni az SGS-edre, az abszolúte az! Egyedül a garanciát tudod elveszíteni vele, bár ez is sok mindentől függ, ráadásul az eredeti állapot 100%-osan visszaállítható.
A Kiessel ráadásul semmit nem tudsz letölteni a GS-re, mivel még nincsen hivatalos magyarországi 2.2 frissítés. Pletykák szerint dec. 15-től várható, de ahogy a Samsungos kolléga mondta: "nem innék rá sósavat".
Changes the world... again. - iPhone 4S

Note infók: Stock 2.3.3, Superuser, busybox 1.18.4, CWM

Nem elérhető moco

• Support-ER
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google maps/"állj gó"
  • PDA: Samsung S8+ duos
  • PDA ROM: Android 8
« Reply #8983 Dátum: 2010, 12 14, 06:05:37 »
:D Hogyne lenne legális?! Droggal kereskedni, na, az nem legális, de egy XXJPU ROM-ot feltenni az SGS-edre, az abszolúte az! Egyedül a garanciát tudod elveszíteni vele, bár ez is sok mindentől függ, ráadásul az eredeti állapot 100%-osan visszaállítható.
A Kiessel ráadásul semmit nem tudsz letölteni a GS-re, mivel még nincsen hivatalos magyarországi 2.2 frissítés. Pletykák szerint dec. 15-től várható, de ahogy a Samsungos kolléga mondta: "nem innék rá sósavat".
pont tegnap beszéltem samu szervizes ismimmel. ha vissza tudja tenni az eredeti romot, aki bármivel is akar romot cserélni, akkor a gari nem ugrik.

Nem elérhető barbie09

• PDA: Samsung galaxy s I9000
  • PDA ROM: Rom Simply Honey 4.0. Talon kernel 1.2
« Reply #8984 Dátum: 2010, 12 14, 07:46:53 »
Sziasztok.Oszinten es nagyon koszonok minden kedves hozzaszolast,sikerult beallitani a netet is ....orok halam uldozzon benneteket :D  :taps:

Nem elérhető Bala

• PDA: SM-N960F DS 512GB
  • PDA ROM: N960FXXU2ARL2
« Reply #8985 Dátum: 2010, 12 14, 08:33:32 »
Ha piros a check product code az nem jó ha jól sejtem ugye?

Nem elérhető moco

• Support-ER
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google maps/"állj gó"
  • PDA: Samsung S8+ duos
  • PDA ROM: Android 8
« Reply #8986 Dátum: 2010, 12 14, 09:18:15 »
Sziasztok.Oszinten es nagyon koszonok minden kedves hozzaszolast,sikerult beallitani a netet is ....orok halam uldozzon benneteket :D  :taps:
:taps: :ok:

Sancho

• Vendég
« Reply #8987 Dátum: 2010, 12 14, 09:58:05 »
Látott vagy hallott már valaki konkrét olyan ügyet, ahol a Samsung szerviz a nem gyári ROM miatt dobta vissza a készüléket? HTC esetén én is jártam így, de visszatolva a ROM-t bevette az e-Care. Samsung esetén csak paráztatást olvastam eddig, konkrét ügyet nem.

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #8988 Dátum: 2010, 12 14, 10:04:28 »
Látott vagy hallott már valaki konkrét olyan ügyet, ahol a Samsung szerviz a nem gyári ROM miatt dobta vissza a készüléket? HTC esetén én is jártam így, de visszatolva a ROM-t bevette az e-Care. Samsung esetén csak paráztatást olvastam eddig, konkrét ügyet nem.

Ezzel kapcsolatban  már én is kifejtettem a véleményem, valszeg uaz, mint a tiéd, de nagyvonalakban:

Ha nem halott teljesen, akkor odinnal megoldod.
Ha halott, akkor a szerviz sem tudja életre kelteni, tehát hardvercsere lesz (nekem is volt már főpanelcsere), akkor meg úgyis tolják újra a romot, nem turkálnak a rendszerben.

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #8989 Dátum: 2010, 12 14, 10:09:50 »
huuu megnyugodtam sikerült köszönöm.....

viszont elszállt a product codom prosan világít és az imei is megváltozott....

no most mi van...
Nagy szerencséd...

Amit láttál, az az SGS-en az ún BSOD= Black Screen Of Death
Az esetek 90%-ban téglát jelent, neked mákod volt, mert volt idő túljutnia a bootloaderen

Ha esetleg valaki ilyesmivel találkozik, sehogy nem indul az SGS, van egy utsó mentsvár (ne röhögjetek, MŰKÖDIK)

Kb 2 percig melegíted az akksit hajszárítóval, aztán van még esély, hogy bejön a doenload mód.

Ne kérdezze senki, hogy miért és hogyan, de megy...

Nem elérhető Adept

• Empaticus Maximus
  • PDA: Samsung Galaxy S4 (I9505)
  • PDA ROM: Omega v15 XXUEMJ9
« Reply #8990 Dátum: 2010, 12 14, 10:16:33 »
Hogy tud ugy elszallni hgy semmivel se lehet visszahozni? Annyira fura ez nekem... Fizikailag serul ilyenkor?
Használj Waze navigációt. Épits közösséget!!

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #8991 Dátum: 2010, 12 14, 10:28:02 »
Hogy tud ugy elszallni hgy semmivel se lehet visszahozni? Annyira fura ez nekem... Fizikailag serul ilyenkor?

akár: egy rossz helyen lévő szektorhiba a memóriában, de általában a bootloader sérül, és így semmilyen módon nem tudod működésre bírni.

Nem elérhető rajker

• Navigáció / Navigation: HERE
  • PDA: Mate 10 pro
  • PDA ROM: Gyári
« Reply #8992 Dátum: 2010, 12 14, 10:36:16 »
Nagy szerencséd...

Amit láttál, az az SGS-en az ún BSOD= Black Screen Of Death
Az esetek 90%-ban téglát jelent, neked mákod volt, mert volt idő túljutnia a bootloaderen

Ha esetleg valaki ilyesmivel találkozik, sehogy nem indul az SGS, van egy utsó mentsvár (ne röhögjetek, MŰKÖDIK)

Kb 2 percig melegíted az akksit hajszárítóval, aztán van még esély, hogy bejön a doenload mód.

Ne kérdezze senki, hogy miért és hogyan, de megy...
Érdekes megoldás  :D Csak ne keljen használnom  :ima:
Nem szégyen a tanulás

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
« Reply #8993 Dátum: 2010, 12 14, 10:51:31 »
Elnézést kívánok.Van itt egy aprócska bibi ami nem világos.Akárhogy is dörzsölöm a szememet,nem találom a fakjuban a nandroid backup menetét,avagy a hogyan,mit és mit nyomjak leírást.Nekem arra feltétlenül szükségem van?Szolgáltatós vagyok bár unlockoltam.
Ami eddig megvan,a 3 gombos recovery működik,root megvan,efs mappa kimásolva,a mybackup épp most menti a programokat bár nem tudom hogy végezni fog e még ma,kb egy órája indítottam el és a 117 programból 45-nél tart.Rom letöltve,blablabla.

Ehun van róla szó: You are not allowed to view links. Register or Login
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető Pgeo

• Mérnök Úr
    • Compker
  • Navigáció / Navigation: WAZE, iGO
  • PDA: LG G2 D802
  • PDA ROM: Stock 4.4.2
« Reply #8994 Dátum: 2010, 12 14, 10:57:23 »
Láttátok ezt már?

adb grafikusan. Nem próbáltam, de 1 másik pda-kkal foglalkozó oldalon volt róla videjó.

Sancho

• Vendég
« Reply #8995 Dátum: 2010, 12 14, 11:10:08 »
Láttátok ezt már?

adb grafikusan. Nem próbáltam, de 1 másik pda-kkal foglalkozó oldalon volt róla videjó.

Köszi, megnézem! :) :ok:

Nem elérhető WiLLiAmN2o

• Navigáció / Navigation: Igo
  • PDA: Samsung Galaxy S i9000
  • PDA ROM: I900XXJM1
« Reply #8996 Dátum: 2010, 12 14, 11:21:10 »
Köszi mindenkinek a gyors választ!

Sancho

• Vendég
« Reply #8997 Dátum: 2010, 12 14, 11:33:14 »
Láttátok ezt már?

Milyen módban kell csatlakoztatni a készüléket a PC-re, hogy az adb lássa? Csak nem sikerül USB-n át. :)

Nem elérhető vbalazs

• Navigáció / Navigation: IGO 9.6.7.235654
  • PDA: GT-I9300
  • PDA ROM: I9300XXBLFB
« Reply #8998 Dátum: 2010, 12 14, 11:55:23 »
Sziasztok.

Megsérült egy kicsit a készülék képernyőjét körbevevő keret. :'( Azt tudja valaki, hogy az cserélhető-e avagy nem? Néztem :olvass: a FAQ-ban lévő szerelést, de addig nem ment el az illető, hogy azt, hogy lehet levenni.

Előre is köszi.

Nem elérhető láma

« Reply #8999 Dátum: 2010, 12 14, 12:01:29 »
Szasztok

Lehet hogy hülyeséget kérdezek
Tegnap este kénytelen voltam ROM ot frissiteni mert elrontottam a vasat , azzal hogy feltettem az akku kijelző megváltoztató progit Nem indult el többé!!

Szolgáltatós rom volt fent , mivelhogy nem szándékoztam még romot cserélni nem is készitettem backupot róla!!
Viszont van egy haverom akinek ugyan az a készüléke még ráadásul egyszerre is vettük !!!
Ha azon is megcsinálom a 3 gombos modszert és arrol lementem a romot az akkor jó lesz az enyémre is ??????
Kössz előre is !!!
üdv