2024, 11 24, 03:02:22
Samsung F.A.Q.

Szerző Téma: Samsung Galaxy S általános beszélgetés  (Megtekintve 2158574 alkalommal)

0 Felhasználó és 4 vendég van a témában

Nem elérhető pax

• Nem: Férfi
  • PDA: SGS4 mini GT-I9195 / CM11/M8
Re: Samsung Galaxy S általános beszélgetés
« Reply #24775 Dátum: 2012, 11 27, 16:26:48 »
You are not allowed to view links. Register or Login
SIII Mini-n gondolkozok-:) , de még nem döntöttem, kicsit sajnálnám az S-t nagyon szeretem!!

Meg van :) Kék, nagyon tetszik, szeretni fogom :ok:  Az SGS-t lehet hogy el se adom, szánalmas az eladás körüli "cigánykodás". Sokan inkább megvesznek pár ezer forinttal olcsóbban egy lepusztított- agyonharcolt készüléket, mint egy megbízható eladótól származó készüléket!? Inkább megtartom ;) Üdv
SGS4 mini GT-I9195 / CM11/M8

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
    • i900.eoldal.hu
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
« Reply #24776 Dátum: 2012, 11 27, 21:22:13 »
Megvan :) Kék, nagyon tetszik, szeretni fogom :ok:  Az SGS-t lehet hogy el se adom, szánalmas az eladás körüli "cigánykodás". Sokan inkább megvesznek pár ezer forinttal olcsóbban egy lepusztított- agyonharcolt készüléket, mint egy megbízható eladótól származó készüléket!? Inkább megtartom ;) Üdv
S3 Mini? Én is szemezek vele :) Csuklópánt hely van rajta valahol?

Szerk: átköltöztem ide a kérdéseimmel: You are not allowed to view links. Register or Login
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető jaffika89

• TOPIKGAZDA
    • Superlative Сasual Dating - Authentic Ladies
  • Navigáció / Navigation: Google maps / Waze / Apple Maps
  • PDA: iPhone 12 Pro
  • PDA ROM: Gyari OS
« Reply #24777 Dátum: 2012, 11 28, 17:34:02 »
Üdvözlet,

Két napja került vissza hozzám a telefon, de nincs kedvem megint szervizbe vinni. A problémám az hogy a hálózattal és a térerővel problémái vannak a telefonnak, mit lehet kezdeni?

cserélj rajta modemet:)

Nem elérhető maxmaky

• PDA: HTC U11, Blue, 6/128
« Reply #24778 Dátum: 2012, 11 29, 12:39:05 »
Sziasztok!

Kiessel szeretnék romot frissíteni, de azt írja ki, h nem támogatja a készüléket, és nem csatlakozik hozzá. Most 2.2 Froyo van rajt. Vki egy kis segítség?

Köszi!

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: waze
  • PDA: LG G3+SGS III+SGS+Concorde Tab ONE+iMito MX1
  • PDA ROM: melyiken mi...
« Reply #24779 Dátum: 2012, 11 29, 13:13:36 »
Sziasztok!

Kiessel szeretnék romot frissíteni, de azt írja ki, h nem támogatja a készüléket, és nem csatlakozik hozzá. Most 2.2 Froyo van rajt. Vki egy kis segítség?

Köszi!
olvasd el a FAQ-t, felejtsd el a KIES-t és használj Odint.

Akik itt romolnak, sosem használnak KIES-t, ezért azzal való problémamegoldásban iszonyatosan korlátozott a tudásunk. Hidd el, hogy az Odin biztonságosabb, az a Samsung által a szervizeknek kiadott szoftver, nem tákolmány, hanem teljesen hivatalos. Ha Froyo van a gépeden, akkor mindenképp egy bootloadert is tartalmazó  JVT romot ajánlok első sorban. 512-es pittel, repartitionnel kell felrakni, ezt megérted, ha elolvasod a FAQ-t.

a JVT romhoz +odin + pit-hez egy link: You are not allowed to view links. Register or Login

és amikor ráérsz, javítsd a profilodat. :)
You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető nyikolaj888

• PFC Fan
  • PDA: I9000
  • PDA ROM: XXJW5
« Reply #24780 Dátum: 2012, 11 30, 08:30:26 »
Igen tisztelt Fórumozók!
Olvasgattam a fórumon és láttam, hogy nagyon profik vagytok a témában és mivel én teljesen új vagyok, itt ezért szeretném a segítségeteket kérni.
Van egy samsung i9000 galaxym Gingerbread és szeretném rootolni
PDA: I9000XWJW5
PHONEI: I9000XXJW4
CSC: I9000XXJVC
Build Info : Tue Mar 20 17:12:18 KST 2012
Kernel VERSION 2.6.35.7-I9000XWJW5-CL1045879
dpi@DELL141#2
A kérésem a következő lenne:
1, Melyik odin verzió kell hozzá?
2, Melyik .tar file vagy egyéb, vagy esetleg ha küldenétek egy linket vagy egy filet konkrétan amit használnom kell azt külön megköszönném, mert én nem tudom ,hogy a rengeteg cuc közül melyik jó melyik nem. Teljesen a sötétben tapogatózom ezért is kérem a profik segítségét.
3, Egy leírás pontosan lépésről lépésre, hogy mit kell tennem.
Azért lenne erre szükségem, mert szeretnék data filokat telepíteni sd kártyára /játék/ illetve egy csomóalkalmazásnál azt írják ROOT KÖTELEZŐ! Én meg nem tudom, mit kell csinálnom és hogyan.
Kérlek, segítsetek nekem előre is köszönöm.

Nem elérhető drmotto

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Márklár
  • PDA: LG G4 / Tab2 7.0 (2x)
  • PDA ROM: Stock V10e / Stock 4.1.2
« Reply #24781 Dátum: 2012, 11 30, 08:46:09 »
Igen tisztelt Fórumozók!
Olvasgattam a fórumon és láttam, hogy nagyon profik vagytok a témában és mivel én teljesen új vagyok, itt ezért szeretném a segítségeteket kérni.
dpi@DELL141#2
2, Melyik .tar file vagy egyéb, vagy esetleg ha küldenétek egy linket vagy egy filet konkrétan amit használnom kell azt külön megköszönném, mert én nem tudom ,hogy a rengeteg cuc közül melyik jó melyik nem. Teljesen a sötétben tapogatózom ezért is kérem a profik segítségét.
Azért lenne erre szükségem, mert szeretnék data filokat telepíteni sd kártyára /játék/ illetve egy csomóalkalmazásnál azt írják ROOT KÖTELEZŐ! Én meg nem tudom, mit kell csinálnom és hogyan.

Az oldal tetején van egy bazinagy felirat. "SAMSUNG FAQ".
Ott van minden válasz.
"A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt."
"Csak a Puffin ad neked erőt, és mindent lebíró akaratot!"

Nem elérhető jaffika89

• TOPIKGAZDA
    • Superlative Сasual Dating - Authentic Ladies
  • Navigáció / Navigation: Google maps / Waze / Apple Maps
  • PDA: iPhone 12 Pro
  • PDA ROM: Gyari OS
« Reply #24782 Dátum: 2012, 11 30, 17:52:42 »
Igen tisztelt Fórumozók!
dpi@DELL141#2

ehhez csak rootolni kell a készüléket:) A FAQ-ban olvasd el hogy hogyan tudod rootolni a telefont, én pedig belinkelem neked hogy melyik filet töltsd le hozzá:) You are not allowed to view links. Register or Login lesz az a .tar file amit neked kell használni, az odin fellelhetőségét megtalálod a FAQ-ban és leírást is;)

Nem elérhető pax

• PDA: SGS4 mini GT-I9195 / CM11/M8
« Reply #24783 Dátum: 2012, 11 30, 17:53:23 »
Szeretnék köszönetet mondani Nektek a sok segítségért, itt tanultam meg a Rom-olás fortélyait !
Válottam SIII mini-re, de lehet hogy megtartom az SGS-t is, bagóért nem adom el , úgyhogy visszakukkantok ide biztosan :)
Üdv. :ok:  :ok:
SGS4 mini GT-I9195 / CM11/M8

Nem elérhető Fine

• PDA: Galaxy S4
« Reply #24784 Dátum: 2012, 11 30, 19:38:48 »
Sziasztok!  Olyan kérdésem lenne, hogy amikor CyanogenMod 9 vagy 10 -es romot használtam, nemfogadott hívásoknál, vagy nem fogadott email-nél világítottak a gombok. Most Gb 2.3...JVU--t raktam fel, viszont most nem világítanak! Be lehet ezt állítani valahol?  :'(

Köszönettel: Fine!

Nem elérhető radicspeter

• Support-ER
  • Sixalag rajongó
    • warezlinks
  • PDA: NeXus 5
  • PDA ROM: KOT49H
« Reply #24785 Dátum: 2012, 12 01, 04:31:44 »
Sziasztok!  Olyan kérdésem lenne, hogy amikor CyanogenMod 9 vagy 10 -es romot használtam, nemfogadott hívásoknál, vagy nem fogadott email-nél világítottak a gombok. Most Gb 2.3...JVU--t raktam fel, viszont most nem világítanak! Be lehet ezt állítani valahol?  :'(

Köszönettel: Fine!
Bln alkalmazás! Ha sema kernelt is alápakolsz a gb-hez
You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Fine

• PDA: Galaxy S4
« Reply #24786 Dátum: 2012, 12 01, 15:20:09 »
Nagyon szépen köszönöm!   :ok:

üdv.: Fine

Nem elérhető dayton

• Nem: Nő
  • Navigáció / Navigation: igo8
  • PDA: samsung G900 Galaxy s5
  • PDA ROM: Mindig más, mert szeretek kisérletezni.
« Reply #24787 Dátum: 2012, 12 02, 14:11:41 »
Sziasztok! Simán felmegyek a google play-re de ha frissíteni akarok ezt a hibaüzenetet kapom( letöltésnél is)
Hibakód: RPC:S-5:AEC-0                   Ez mi? Van rá megoldás?

Nem elérhető krampy

• PDA: i9000
  • PDA ROM: Mitra4.7
« Reply #24788 Dátum: 2012, 12 03, 09:43:39 »
Sziasztok,
eltűnt a file manageremből az external SD kártya hivatkozás.
Tudnátok segíteni, hogy hogyan tudnám visszavarázsolni, hogy elérjem telorol a külső SD-t?
Köszönöm

Nem elérhető krampy

« Reply #24789 Dátum: 2012, 12 03, 10:00:17 »
Köszönöm megoldódott
Sajnos nem tudom törölni a kérdést, kérnék egy modit, hogy amennyiben szükséges tegye meg a felesleges postok törlését.
Köszönöm

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
Re: Re: Samsung Galaxy S általános beszélgetés
« Reply #24790 Dátum: 2012, 12 03, 11:18:16 »
Köszönöm megoldódott
Sajnos nem tudom törölni a kérdést, kérnék egy modit, hogy amennyiben szükséges tegye meg a felesleges postok törlését.
Köszönöm
ehelyett inkább mondd el, mi történt!

Sent from SGS III GT-I9300

You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető krampy

« Reply #24791 Dátum: 2012, 12 03, 13:23:24 »
Annyi történt, hogy file kezelőben kitöröltem, de utánaolvastam -  és első ijedtemben nem beírtam - , hogy az \mnt\sdcard\ mappában megtalálható. És ott is volt

Nem elérhető DjBIG

• -=DesktopPC=-
  • PDA: Samsung Galaxy Note 3 LTE
  • PDA ROM: N9005XXUGBNL8 Android 5.0
« Reply #24792 Dátum: 2012, 12 03, 14:13:09 »
Sziasztok.A következő problémám akadt. CM9 és 10 alatt a hívásoknál (kimenő/bejövő) nem hallok senkit csak reboot után. már kipróbáltam jóformán az összes fel lelhető JB-ICS-t,kernelt és JVU-JVT-JW4-es modemeket de nem oldódik meg a probléma.valaki vmi ötlet? (custom romoknál nem csinálja)
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Grapple

• PFC Fan
  • PDA: Samsung
  • PDA ROM: I9000xxjvs
« Reply #24793 Dátum: 2012, 12 04, 08:10:35 »
Sziasztok!

Egy elég összetett kérdésem lenne:
Samsung Galaxy s típusú rootolt, 2.3.5-es androiddal rendelkező telefonomat szeretném Kies-el 2.3.6 gingerbread-re frissíteni. Igen ám, csak a Kies kiírja, hogy "Az eszköz nem támogatja a Kies rendszerén keresztül végrehajtott szoftverfrissítés". Erre a problémára azt mondta nekem valaki, hogy ezt azért írja ki a Kies, mert rootolva van a telefon. A kérdésem tehát az lenne, hogy valóban ez lehet e a probléma, és ha igen, akkor ezt hogy tudnám megoldani ? És ha az unrootolást látjátok megoldásnak, akkor leírnátok, hogy azt hogyan kell?
Előre is köszönöm!

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #24794 Dátum: 2012, 12 04, 08:24:10 »
Sziasztok!

Egy elég összetett kérdésem lenne:
Samsung Galaxy s típusú rootolt, 2.3.5-es androiddal rendelkező telefonomat szeretném Kies-el 2.3.6 gingerbread-re frissíteni. Igen ám, csak a Kies kiírja, hogy "Az eszköz nem támogatja a Kies rendszerén keresztül végrehajtott szoftverfrissítés". Erre a problémára azt mondta nekem valaki, hogy ezt azért írja ki a Kies, mert rootolva van a telefon. A kérdésem tehát az lenne, hogy valóban ez lehet e a probléma, és ha igen, akkor ezt hogy tudnám megoldani ? És ha az unrootolást látjátok megoldásnak, akkor leírnátok, hogy azt hogyan kell?
Előre is köszönöm!
igen,a root a gond, kiesben senki nem fog segíteni, odint használj, ott a faq

Sent from SGS III GT-I9300

Nem elérhető Szilcsi

• PFC Fan
  • PDA: Samsung Galaxy S
  • PDA ROM: 2.2.1
« Reply #24795 Dátum: 2012, 12 04, 10:31:56 »
Sziasztok! Tegnap rootoltam, majd függetlenítettem a T-s SGS-em. Végig is ment minden, Vodás kártyával is elindult, nem volt semmi gond. Aztán ma reggel elkezdte írni, hogy kevés a belső memória (1,5GB szabadon) és törölgessek felhasználói adatokat. Aztán átraktam a Vodás kártyát, majd bekapcsolás után kb 10 programra írta, h  váratlanul leállt, kényszerbezárás. Kb mindenre ezt írja, ha el akarom indítani. Közben unrootoltam, de semmi változás :(

Vmi ötlet? 2.2.1 gyári van rajta.

Nem elérhető radicspeter

• Support-ER
  • Sixalag rajongó
    • warezlinks
  • PDA: NeXus 5
  • PDA ROM: KOT49H
« Reply #24796 Dátum: 2012, 12 04, 13:27:13 »
Sziasztok! Tegnap rootoltam, majd függetlenítettem a T-s SGS-em. Végig is ment minden, Vodás kártyával is elindult, nem volt semmi gond. Aztán ma reggel elkezdte írni, hogy kevés a belső memória (1,5GB szabadon) és törölgessek felhasználói adatokat. Aztán átraktam a Vodás kártyát, majd bekapcsolás után kb 10 programra írta, h  váratlanul leállt, kényszerbezárás. Kb mindenre ezt írja, ha el akarom indítani. Közben unrootoltam, de semmi változás :(

Vmi ötlet? 2.2.1 gyári van rajta.
Frissítsd le azonnal!!! :shock:
Min 2.3-at rakd rá! Pl jw5/6/7/8-at...de semmiképp ne maradj 2.2-őn!!
You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #24797 Dátum: 2012, 12 04, 15:24:06 »
Frissítsd le azonnal!!! :shock:
Min 2.3-at rakd rá! Pl jw5/6/7/8-at...de semmiképp ne maradj 2.2-őn!!
persze a jw romokat csak azután, hogy ráraktad a háromfájlos JVT-t... ;)

Nem elérhető hotsauce03

• PFC Fan
  • PDA: Samsung galaxy s 3
  • PDA ROM: Gyári
« Reply #24798 Dátum: 2012, 12 05, 00:00:10 »
hello!!olyan problémám lenne hogy meghalt a barátnőm s je.lemerült a teló és azután márcska a semaphore jelig megy el és ujraindul.a probléma az hogy a 3 gombos recovery se jön be csak a download mód.tsunami 3.3 volt fent rajta.De a legnagyobb problémám az hogy download módba nem ismeri fel a gépem..az s3 mamat felismeri downlaod modba is.szoval a driverekkel nem lehet gond csak a telóval..ha valaki tud adni valami ötletet mit csináljak annak örülnék. előre is kössz

Nem elérhető drmotto

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Márklár
  • PDA: LG G4 / Tab2 7.0 (2x)
  • PDA ROM: Stock V10e / Stock 4.1.2
« Reply #24799 Dátum: 2012, 12 05, 07:41:21 »
hello!!olyan problémám lenne hogy meghalt a barátnőm s je.lemerült a teló és azután márcska a semaphore jelig megy el és ujraindul.a probléma az hogy a 3 gombos recovery se jön be csak a download mód.tsunami 3.3 volt fent rajta.De a legnagyobb problémám az hogy download módba nem ismeri fel a gépem..az s3 mamat felismeri downlaod modba is.szoval a driverekkel nem lehet gond csak a telóval..ha valaki tud adni valami ötletet mit csináljak annak örülnék. előre is kössz

Hejesírás!!! Háromszor kellett elolvasnom, mire sikerült teljesen dekódolni...

Márpedig ha van download mód, akkor a driverekkel lesz a bajod. Próbáld meg másik gépen, ahol nincs fent más driver.

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-P3100-ről
"A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt."
"Csak a Puffin ad neked erőt, és mindent lebíró akaratot!"