2024, 11 26, 00:05:04

Szerző Téma: Omnia II Androiddal  (Megtekintve 526766 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető gevike

• PDA: omnia i900
  • PDA ROM: i900dxia2
Re: Omnia II Androiddal
« Reply #6450 Dátum: 2012, 06 14, 18:39:30 »
Probalom telepiteni az O2droidot, nem sok sikerrel.
SDre akarom rakni, masolom a my storege gyokerbe a cuccokat, inditom az installt, 10p es mikor feltelepul elvileg, a haret inditasanal mindig csak a o2droid kiirasig jut es ott kifagy. Mindig. Probaljam meg egy formatalt sd-vel?

Nem elérhető Senkifia

• Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: Route 66+Tab 2 7.0
  • PDA: Samsung Galaxy Tab 2 7.0+Samsung Omnia II
  • PDA ROM: I8000NXXL3+TouchFlo3D+
« Reply #6451 Dátum: 2012, 06 15, 13:19:50 »
You are not allowed to view links. Register or Login
SDre akarom rakni, masolom a my storege gyokerbe a cuccokat, inditom az installt, 10p es mikor feltelepul elvileg, a haret inditasanal mindig csak a o2droid kiirasig jut es ott kifagy. Mindig. Probaljam meg egy formatalt sd-vel?

fat32 vagy ext4-re formatált sd, minimum class6, 4 giga....

Nem elérhető Senkifia

« Reply #6452 Dátum: 2012, 06 15, 16:42:55 »

Ha  a class6 minimum 4 giga formázott sd nem segít, akkor lehet ROM cserére is gondolni. Pár hsz-sal előbb kiderült, a nem megfelelő ROM is lehet ludas. Bár eddig ez az egy eset volt,ahol ROM csere oldotta meg a problémát. Általában az sd mérete, 2-4es class-sza, illetve a "formátlanság" :) volt a baj...

Nem elérhető gevike

« Reply #6453 Dátum: 2012, 06 16, 13:31:52 »
hát majd próbázom. bár a mostani rommal és a rátelepített cuccaimmal elégedett vagyok és ezért kissé nehezemre esik a csere, de nekiugrok valamikor.
ha elindulna a droid akkor még tutibb lenne ez a teló. Igazából eddig ez a leghasználhatóbb teló amit valaha is próbáltam, az aksija is jó és erős is. A htc hd2 pl nagy spíler mert mindent lehet rá telepíteni a w7től a droidig de az aksija nulla. Ahhoz képest az omnia csúcs készenléti időt tekintve.

Nem elérhető Senkifia

« Reply #6454 Dátum: 2012, 06 17, 09:36:31 »
hát majd próbázom. bár a mostani rommal és a rátelepített cuccaimmal elégedett vagyok és ezért kissé nehezemre esik a csere, de nekiugrok valamikor.
ha elindulna a droid akkor még tutibb lenne ez a teló. Igazából eddig ez a leghasználhatóbb teló amit valaha is próbáltam, az aksija is jó és erős is. A htc hd2 pl nagy spíler mert mindent lehet rá telepíteni a w7től a droidig de az aksija nulla. Ahhoz képest az omnia csúcs készenléti időt tekintve.

ne a ROM cserével kezdjed. Mondom: eddig egyvalaki mondta(cicáslány,asszem),hogy az istennek nem ment fel  a droid, aztán a ROM csere után simán. Azelőtt mindenki másnak sikerült valahogy . Vagy az sd mérete, vagy a class volt kevés, vagy formázni kellett ext4-re,esetleg fat32-re, vagy csak rossz helyről próbálkoztak a telepítéssel. My storage gyökerébe másolt és onnan futtatott telepítő fájlokkal, min. 4G class6-os sd, ext4-re formázva...így elvileg mennie kellene...

Nem elérhető berem

• Navigáció / Navigation: IGO
  • PDA: Samsung Omnia II
  • PDA ROM: I8000NXXIJ9
« Reply #6455 Dátum: 2012, 06 19, 12:34:25 »
sziasztok

erdeklodni szeretnek, hogy esetleg van-e valaki aki Gyor kozeleben lakik es tudna nekem segiteni az Android telepiteseben.valaszat maganba legyszi.
koszonettel:
berem

Nem elérhető HSanyi63

• Navigáció / Navigation: Carrera 430 Bt AV
  • PDA: i8000
  • PDA ROM: RAPIDNXXJJ1
« Reply #6456 Dátum: 2012, 06 19, 12:39:59 »
sziasztok

erdeklodni szeretnek, hogy esetleg van-e valaki aki Gyor kozeleben lakik es tudna nekem segiteni az Android telepiteseben.valaszat maganba legyszi.
koszonettel:
berem

Veszprémben, egyeztetés után, tudok segíteni.
Nem vagyok guru, de párszor már felraktam a droidot az O2-re.

Nem elérhető herczeg145

• PDA: Samsung omnia 2
  • PDA ROM: Windows Phone 6.5
« Reply #6457 Dátum: 2012, 06 19, 21:44:39 »
Sziasztok!
Arra lennék kíváncsi, hogy android alatt felismeri-e a telefon a mystorage tartalmát?Mert egyszer régen felraktam és akkor nem ismerte fel...

Nem elérhető gevike

« Reply #6458 Dátum: 2012, 06 20, 11:08:05 »
ne a ROM cserével kezdjed. Mondom: eddig egyvalaki mondta(cicáslány,asszem),hogy az istennek nem ment fel  a droid, aztán a ROM csere után simán. Azelőtt mindenki másnak sikerült valahogy . Vagy az sd mérete, vagy a class volt kevés, vagy formázni kellett ext4-re,esetleg fat32-re, vagy csak rossz helyről próbálkoztak a telepítéssel. My storage gyökerébe másolt és onnan futtatott telepítő fájlokkal, min. 4G class6-os sd, ext4-re formázva...így elvileg mennie kellene...
Már próbáltam 2 v 3 különböző sdre, mindegyiken van 1gb ext és swap is. de próbáltam tök üres sdre is. Eddig semmi eredmény. A legmesszebb egyszer valami rózsaszín képernyőig jutottam. Még kűzdök tovább. Sajnálom, hogy nem 8gb a belső memóriája, akkor oda telepíteném, de ez csak 2gb és abból 1,4 szabad. A winmot nem akarom bántani, olyan amilyen, de stabil.

Nem elérhető jenoba

• PFC Fan
  • PDA ROM: i8000nxxjg5
« Reply #6459 Dátum: 2012, 06 22, 19:32:40 »
jol működne az android, ha nem meritené le az aksit pár ora alatt. tud valaki erre valami megoldást? vagy csak beállitási probléma? Üdv.

Nem elérhető HSanyi63

• Navigáció / Navigation: Carrera 430 Bt AV
  • PDA ROM: RAPIDNXXJJ1
« Reply #6460 Dátum: 2012, 06 22, 20:01:52 »
jol működne az android, ha nem meritené le az aksit pár ora alatt. tud valaki erre valami megoldást? vagy csak beállitási probléma? Üdv.

1. / GPS, Wifi, Adat kommunikációt kilőni, csak akkor engedni, haszükséges.
2./ több tartalék akksi....

;)

Nem elérhető Senkifia

« Reply #6461 Dátum: 2012, 06 22, 22:56:22 »
Már próbáltam 2 v 3 különböző sdre, mindegyiken van 1gb ext és swap is. de próbáltam tök üres sdre is. Eddig semmi eredmény. A legmesszebb egyszer valami rózsaszín képernyőig jutottam. Még kűzdök tovább. Sajnálom, hogy nem 8gb a belső memóriája, akkor oda telepíteném, de ez csak 2gb és abból 1,4 szabad. A winmot nem akarom bántani, olyan amilyen, de stabil.

próbáltad már legalább 4gigás legalább class6-os ext4re formázott sdvel? ha nem, akkor azt kéne...ha igen, akkor nincs ötletem. Max ROM csere...

Nem elérhető nowisdoom

• Navigáció / Navigation: omnia2 / igo8
  • PDA: omnia2
  • PDA ROM: I8000nxxil3
« Reply #6462 Dátum: 2012, 06 26, 09:45:54 »
Üdv,
Tapasztalatok:
Eddig háromszor sikerült a telepítés, DE
- egyre kevésbé stabil (próbáltam adw, holo, és pro launchereket is, a GO "megöli" a droidot:( , adw a legstabilabb)
- igaz, hogy cca 80 alkalmazás van telepítve, de ennyit azért illene zökkenőmentesen kezelnie nem?:)
- napi töltés idegesít leginkább és az, hogy egyre lassabban bootol

Mindezt félretéve jó kis vas ez, de szerintem marad rajta a mobil shell winmo alatt..
Veszek mellé egy alcatel ot 995-öt és megnyugszom:)

Nem elérhető gebasz

• PDA: Samsung Galaxy S2
  • PDA ROM: CM10.1-NIGHTLY-Spitya
« Reply #6463 Dátum: 2012, 06 28, 10:56:39 »
Tegnap kicsit butykoltem az androidot. Egy telefonhivas utan azonban kikapcsolt kepernyo fogadott a hivas befejezese utan, es sehogy sem tudtam eletre kelteni a keszuleket. Csak az akksi ki segitett. Tortent ilyesmi valaki masnal, esetleg tudja a megoldast erre?

Nem elérhető Senkifia

« Reply #6464 Dátum: 2012, 06 28, 18:55:58 »
...tiszta véletlenül valaki nem hallott valamit Sándor és a droid kapcsolatának jelenlegi állásáról ? :)

Nem elérhető Senkifia

« Reply #6465 Dátum: 2012, 06 28, 19:09:25 »
Tegnap kicsit butykoltem az androidot. Egy telefonhivas utan azonban kikapcsolt kepernyo fogadott a hivas befejezese utan, es sehogy sem tudtam eletre kelteni a keszuleket. Csak az akksi ki segitett. Tortent ilyesmi valaki masnal, esetleg tudja a megoldast erre?

hasonló biztosan történt :) ha napi szinten droidot használsz, rájössz egy idő után,hogy vannak még hibák, nem tökéletesen stabil, és bizony napi 1-2 alkalommal csak az akkumulátor kiszedése segít. Ez van. Vagy be kell fektetni egy natív androidos telefonba :)

Nem elérhető krujger

• PFC Fan
  • PDA: Omnia2
  • PDA ROM: I8000nxxjg5
« Reply #6466 Dátum: 2012, 07 01, 10:49:23 »
Sziasztok

Sokat olvasgattam itt a fórumot, először is köszönet a lelkes melóért azoknak, akik szabadidejüket arra áldozzák, hogy nekünk laikusoknak segítsenek.
Nekem a következő a problémám, külső SD-re szeretném feltölteni azt az áldott Androidot.
Próbáltam már a MiniTool Partition programmal minden lehetséges megoldást ( fájlrendszert) amit javasoltatok. ( fat32, axt4, szb..)
Nos felmásolom a gyökér könyvtárba a "projekt" oldalán lévő cuccost, természetesen kicsomagolva. Elindítom androidinstall.exe fájt, szépen el is indul majd kb 40-50 másodperc múlva megáll END? felirattal, és onnan már csak resettel tudom a telefont életre kelteni.
Amint az megvan, úgy a telefon formatálja a SD kártyámat. Nos megpróbáltam leírni a "problémám", remélem érthető is volt :)

Segítséget előre is köszönök.

Nem elérhető marcedli

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: waze
  • PDA: LG G3+SGS III+SGS+Concorde Tab ONE+iMito MX1
  • PDA ROM: melyiken mi...
« Reply #6467 Dátum: 2012, 07 01, 12:02:21 »
Sziasztok

Sokat olvasgattam itt a fórumot, először is köszönet a lelkes melóért azoknak, akik szabadidejüket arra áldozzák, hogy nekünk laikusoknak segítsenek.
Nekem a következő a problémám, külső SD-re szeretném feltölteni azt az áldott Androidot.
Próbáltam már a MiniTool Partition programmal minden lehetséges megoldást ( fájlrendszert) amit javasoltatok. ( fat32, axt4, szb..)
Nos felmásolom a gyökér könyvtárba a "projekt" oldalán lévő cuccost, természetesen kicsomagolva. Elindítom androidinstall.exe fájt, szépen el is indul majd kb 40-50 másodperc múlva megáll END? felirattal, és onnan már csak resettel tudom a telefont életre kelteni.
Amint az megvan, úgy a telefon formatálja a SD kártyámat. Nos megpróbáltam leírni a "problémám", remélem érthető is volt :)

Segítséget előre is köszönök.

Az android rendszer általában ext4 partíciót használ, mivel linux, az SD kártyád meg fat32. A 2-t nem tudod összehozni, csak esetleg ha valahogy szétpartícionálva meg nem lehet oldani...de hogy ez működőképes-e, azt nem tudom.
You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Yoretto

• Nem: Nő
« Reply #6468 Dátum: 2012, 07 01, 14:13:28 »
...tiszta véletlenül valaki nem hallott valamit Sándor és a droid kapcsolatának jelenlegi állásáról ? :)

modaco-n már a téma te van zárva elméletileg, tehát szerintem nem nagyon fejlesztik tovább

Nem elérhető krujger

• PFC Fan
« Reply #6469 Dátum: 2012, 07 03, 17:26:36 »

Az android rendszer általában ext4 partíciót használ, mivel linux, az SD kártyád meg fat32. A 2-t nem tudod összehozni, csak esetleg ha valahogy szétpartícionálva meg nem lehet oldani...de hogy ez működőképes-e, azt nem tudom.

Pontosan nem tudom, mit kellene csinálni, mi legyen a menete. a telepítésnek, a "problémámat" feljebb kifejtettem már.

Nem elérhető krujger

• PFC Fan
« Reply #6470 Dátum: 2012, 07 03, 18:29:58 »

Rájöttem a hozzászólásod után, hogy egy picikét vagy talán nagyon marha vagyok :)
No szóval már megtörténik, az ami a nagyoknak újra indul a masinka, valóban a partíciókkal volt a baj.
Szépen le is futott aminek le kell ujraindul a windows. Ezek után elinditom az sd kártyán található haret.exe-t és rányomnék a RUN-ra mire ő közli hogy nem található default.txt

Köszi előre is a segítséget ismét.

Nem elérhető jeepatti

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: OMNIA II
  • PDA: OMNIA II
  • PDA ROM: 5
Re: Omnia II akku merülés jelzés
« Reply #6471 Dátum: 2012, 07 05, 09:56:18 »
Akku merülés jelzésre nem tud valaki véletlen megoldást omnia II re?

WIN 6.5 re kellene opciót nem találok rá sajnos, így meg akkor veszi észre az ember ha már kikapcsol a telefon.

Tudom ez nem droid téma de aktívnak csak ezt a témát láttam már.

Köszi

+Droidról:  enyémen is van próbálgattam, de sokszor fagyott így nem használom.. ez a teló win 6.5 el jó szerintem arra készült.

Nem elérhető Evol

• PFC Fan
  • PDA: Omnia II
  • PDA ROM: LTE 02
« Reply #6472 Dátum: 2012, 07 06, 17:53:33 »
8gb c4es sdhc-ra feltettem, de csak a loading-ig jutunk el... nincs vmi megoldás erre? vagy csak kártyacsere?

Nem elérhető kifli

• PDA: THL W200S
« Reply #6473 Dátum: 2012, 07 07, 10:55:51 »
8gb c4es sdhc-ra feltettem, de csak a loading-ig jutunk el... nincs vmi megoldás erre? vagy csak kártyacsere?

De van! Kb: 5957 hozzászólás a  témában. Kérlek olvass!

Nem elérhető Evol

• PFC Fan
  • PDA: Omnia II
  • PDA ROM: LTE 02
« Reply #6474 Dátum: 2012, 07 08, 09:29:51 »
cant mount internal flash!!!!
megformáztam fat32-re így teljesen nyers az sd semmi nincs rajta... bemegyek my storage/o2beta/androidinstall.exe
oké idáig elindul ellenőrzi a fájlokat és mikor elkezdi létrehozni a particiokat megáll a fenti hibaüzenettel...

HELP ME! :)