Köszönöm a segítséget,de még mindig nem világos valami.
A leírásban,ha kártyára akarom tenni,senki nem mondta hogy előtte ext4-re kell formázni a kártyát.
Azért is estem neki,mert állítólag automatikus a telepítés és mindent csinál magától.
igen,így van.Azt viszont leírták,hogy ez egy buherált cucc, úgyhogy bármi megtörténhet. Azt se írták,hogy csak bizonyos WinMo-s ROM-mal működik,mégis volt itt olyan hsz,pár oldallal előbb,hogy semmi nem ment, pedig 8gigás class6os kártya volt,ext4re formázva,stb. Aztán lecserélte aWinMo-s ROM-ot, és gond nélkül felment a droid.
A lényeg: amiket itt írogatnak neked,hogy min 4, de inkább 8 giga, meg hogy class 2-4es kártyával ne is próbálkozz, az tapasztalati úton szerzett tudás eredménye
Onnan tudjuk,hogy valaki már végig kínlódta a hibaüzeneteket, aztán a 2gigást 4esre,8asra a class2est 6osra cserélte,és működött a telepítés.
Nekem semmi személyes negatív élményem nincs, 8gigás class6os kártya, kb 6-7szer telepítettem-újratelepítettem, és minden alkalommal első klikkre fölment a droid,és működött. Viszont tudom,hogy különböző emberkék különböző hibaüzenetein mi segített. Tehát ami a telepítésnél le van írva, az a minimum, ezen kívül bármi megtörténhet,meg annak az ellenkezője is
.Még az is,hogy mindent úgy csinálsz,ahogy mondják, mégsem sikerül. Mert,bár elképesztően jó munka, és sok időt szántak a fejlesztők a megteremtésére, de attól még nem natív droid egy natív droidos készüléken
ezért hiba bármikor bármi lehet. Ennyi...