2024, 11 26, 21:20:40

Szerző Téma: Omnia II Androiddal  (Megtekintve 526810 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Senkifia

• Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: Route 66+Tab 2 7.0
  • PDA: Samsung Galaxy Tab 2 7.0+Samsung Omnia II
  • PDA ROM: I8000NXXL3+TouchFlo3D+
Re: Omnia II Androiddal
« Reply #5950 Dátum: 2012, 02 13, 20:59:26 »
rákerestem,nem találtam...csak nálam csinálja az o2droid,hogy nem működik a képernyőzár gombnyomásra,csak automatikusan?

Nem elérhető HSanyi63

• Navigáció / Navigation: Carrera 430 Bt AV
  • PDA: i8000
  • PDA ROM: RAPIDNXXJJ1
« Reply #5951 Dátum: 2012, 02 14, 08:23:46 »
Hát mit lehetne mondani??

GRATULÁLOK!

Kiváló programozói teljesítmény, igazi megfelelés a kihívásoknak.

Még csak 5 perce van fent, de tetszik  :D

A telepítést nem érdemes 4 Gb-s kártyánál nagyobbra tervezni, mert csak annyit használ a telepítő.
Viszont a CL10 jól jöhet, mert most egy 8Gb-s CL6 (+)-n van fent, jól fut, de gondolom némi gyorsulás a cl10 miatt várható, az cl4 >> cl10 különbözet pedig nem hatalmas.

Nekem az első telepítési kísérlet kudarcos volt, levettem minden induló programot a startup-ból, így felmászott gyorsan, (4-5 perc), a droid indulása kb. szintén 4-5 perc volt.

A GPS az első indulás után nem gyors, hanem szinte azonnali.  :ok:

A gombokat még szokni kell.

Akinek a kártya formázása windows alatt nem megy egy "sikertelen" droid telepítés után, ne erőlködjön, az ext 3-t elég nehéz eltüntetni.
Vidéki, erőszakos módszer, fényképezőgépbe a kártyát (digitálisba), és azzal formázni.
Legyalulja mint asztalos a görög dinnyét.

Az Antutu most futott le : 897 pont.
Nem kimagasló, nekem a hobbi 845-m 753 pontot ért el.

DE!!

- SD-ről fut;
- nem gyári, hanem néhány elhivatott, szabadidejét áldozó ember munkája a droidosítás!

Szóval szerintem kiváló érték, jól használható a teló, ami elsőre negatívum, a rezisztív technológia hátránya, illetve így a multituch  hiánya.

Kimondhatjuk, hogy az O2 új lehetőséget nyit az olcsó, de jó "amatőr" droidolásra, és az SD kártyás megoldás meghagyja vész lehetőségként a winmo használatát is, ami nem elhanyagolható előny.

Nálam a WiFi tökéletesen működik, elsőre csatlakozott, folyamatosan működik. (már majd nem 30 perce   ;)

Szóval BIG THX!!!!!!!

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Nem elérhető vizslakutya

• Navigáció / Navigation: Primo
  • PDA: samsung omnia II + ZTE Skate
  • PDA ROM: I8000nxxjh1
« Reply #5952 Dátum: 2012, 02 14, 09:01:33 »
Nálam a jobb alsó, szépen csuk ill kinyitja a zárfeloldó képernyőt.
Két furcsaság a használat során előjött:
Ha indításkor nincs összekötve a számítógéppel,akkor nem látja a gépet,hiába dugdosom az USB-ét.
Tegnap este zenét hallgattam,bedugva maradt a füles,reggelre tök lemerülve,kikapcsolva találtam.Wifi,kék fog,egyebek le voltak állítva.
Talán még egy apróság ,nehezen áll fel a tárcsázó program,ha hívni akarok valakit,próbáltam másikkal(touch dialer),az meg kétszer is belefagyott a munkába.
"vizslát mindenkinek"

Nem elérhető HSanyi63

« Reply #5953 Dátum: 2012, 02 14, 09:15:51 »
Egyelőre visszatértem a winmo-ra, mert bő egy órás nyomkodás után az akksiban alig volt élet, a folyamatos wifi, gps nem tesz jót az energia gazdálkodásnak.

Beszerzek egy gyors 4 gb-t és majd újra neki futok a dolognak, mert próba képpen egy Vodafone 858-t vettem a droidos ismerkedéshez és igen bejött az Android kényelme, sokkal jobbnak tűnik nekem, mint a winmo.

:ima: Még egyszer köszi a fejlesztést!  :ima:

Nem elérhető Senkifia

« Reply #5954 Dátum: 2012, 02 14, 12:58:37 »
You are not allowed to view links. Register or Login

GRATULÁLOK!

A telepítést nem érdemes 4 Gb-s kártyánál nagyobbra tervezni, mert csak annyit használ a telepítő.
Viszont a CL10 jól jöhet, mert most egy 8Gb-s CL6 (+)-n van fent, jól fut, de gondolom némi gyorsulás a cl10 miatt várható, az cl4 >> cl10 különbözet pedig nem hatalmas.

Nekem az első telepítési kísérlet kudarcos volt, levettem minden induló programot a startup-ból, így felmászott gyorsan, (4-5 perc), a droid indulása kb. szintén 4-5 perc volt.

Akinek a kártya formázása windows alatt nem megy egy "sikertelen" droid telepítés után, ne erőlködjön, az ext 3-t elég nehéz eltüntetni.
Vidéki, erőszakos módszer, fényképezőgépbe a kártyát (digitálisba), és azzal formázni.

DE!!

- SD-ről fut;
- nem gyári, hanem néhány elhivatott, szabadidejét áldozó ember munkája a droidosítás!

Szóval szerintem kiváló érték, jól használható a teló, ami elsőre negatívum, a rezisztív technológia hátránya, illetve így a multituch  hiánya.

Kimondhatjuk, hogy az O2 új lehetőséget nyit az olcsó, de jó "amatőr" droidolásra, és az SD kártyás megoldás meghagyja vész lehetőségként a winmo használatát is, ami nem elhanyagolható előny.

Nálam a WiFi tökéletesen működik, elsőre csatlakozott, folyamatosan működik. (már majd nem 30 perce   ;)

Szóval BIG THX!!!!!!!

azt a max 4 gigás kártyát azért gondold át még 1szer :) nekem a beta 2es csak kb 4 gigát használt,alpból, de egy ki gparted-macerával simán kijátszottam .  a beta1 meg alapból használja mind a 8 gigát. 128 mega linux-swap, 6,3 giga sdcard,1 giga rendszer... és ezt alpból,automatikusan telepítette így. a wifit+gps-t nem kell bekapcsolva tartani. ha így tartod, winmo is megeszi az akkut.

Nem elérhető Senkifia

« Reply #5955 Dátum: 2012, 02 14, 13:06:02 »

GRATULÁLOK!

DE!!

- SD-ről fut;

Szóval BIG THX!!!!!!!

a winmovl meg nem is lehet egy napon emlegetni. mióta fenn vn a droid, nem is látom a winmot,csak bekapcsoláskor 2-3 mpig :) töltő mindig van nálm, azonkívűl felraktam rá mindent,ami per pill. kell, és onnan mehet wifi nélkül, normál üzemben. egy-másfél napo kibír...na,ha közben nem érnék haza,és tenném töltőre,mert wifizek,marketezek.

Nem elérhető alabama20

• PDA: iPhone 11 Pro SpaceGrey 256GB
  • PDA ROM: Gyári 8.0
« Reply #5956 Dátum: 2012, 02 14, 14:10:42 »
Ma mikor elindítottam a fényképezőt akkor az egész android megállt és csak felkelteni és altatni lehetett :D Valamint a rádió  bug nálam is meg van.
Előző telefonok(időrendi sorrendben): Nokia 3310 < Siemens MC60 < Nokia 5500 Sport < Samsung GT-I8000 < OnePlus X < Honor 9

Nem elérhető HSanyi63

« Reply #5957 Dátum: 2012, 02 14, 16:36:37 »
azt a max 4 gigás kártyát azért gondold át még 1szer :) nekem a beta 2es csak kb 4 gigát használt,alpból, de egy ki gparted-macerával simán kijátszottam .  a beta1 meg alapból használja mind a 8 gigát. 128 mega linux-swap, 6,3 giga sdcard,1 giga rendszer... és ezt alpból,automatikusan telepítette így. a wifit+gps-t nem kell bekapcsolva tartani. ha így tartod, winmo is megeszi az akkut.

Sajna a kocka másik felébe kapaszkodtál bele.
Lehet írásom nem volt egyértelmű, de arra céloztam, hogy a CL10 fontosabb, mint a kapacitás, vagyis elég egy olcsóbb 4Gb-s kártyával kísérletezni.
Egyébként igazad van, az átméretezés természetesen tudás dolga, akár 32 Gb-s kártyát is lehet particionáló programmal manipulálni, ha a tárhely a lényeg és a pénztárca bírja. (ami szerintem igen csak fontos kritérium)

Azzal tisztában vagyok, hogy a wifi-t és a GPS-t nem kell bekapcsolva tartani, ezért van a ki-bekapcsoló ikon, vagy pipa.
Viszont napközben nem volt lehetőségem töltögetni, így addig maradok a járt úton, amíg fontos hogy telefonálni tudjak, szerintem ez mindenkinek saját magának kell eldöntenie, helyzetét ismerve.
Nekem egyébként az első használat alatt úgy tűnt, hogy a Wifi jobban meríti az akksit, droid alatt, mint a winmo üzemben, mert sokkal, sokkal tovább szokta bírni a készülékem teljes töltéssel mint majd egy óra WiFI.
Ez bizonyára szubjektív, sőt lehet nem is igaz, csak úgy tűnt, de ez az SD telepítés hatalmas előnye, hogy amíg kétely van, addig ráérsz akkor szórakozni a droiddal, mikor minden feltétel optimális.

Szerintem ne is ragozzuk túl a dolgot, egy a lényeg, a droid megvalósítás kiváló, hatalmas tisztelet és köszönet érte a fejlesztőknek!

Nem elérhető Senkifia

« Reply #5958 Dátum: 2012, 02 14, 23:33:16 »
Sajna a kocka másik felébe kapaszkodtál bele.
Lehet írásom nem volt egyértelmű, de arra céloztam, hogy a CL10 fontosabb, mint a kapacitás, vagyis elég egy olcsóbb 4Gb-s kártyával kísérletezni.
Egyébként igazad van, az átméretezés természetesen tudás dolga, akár 32 Gb-s kártyát is lehet particionáló programmal manipulálni, ha a tárhely a lényeg és a pénztárca bírja. (ami szerintem igen csak fontos kritérium)

Azzal tisztában vagyok, hogy a wifi-t és a GPS-t nem kell bekapcsolva tartani, ezért van a ki-bekapcsoló ikon, vagy pipa.
Viszont napközben nem volt lehetőségem töltögetni, így addig maradok a járt úton, amíg fontos hogy telefonálni tudjak, szerintem ez mindenkinek saját magának kell eldöntenie, helyzetét ismerve.
Nekem egyébként az első használat alatt úgy tűnt, hogy a Wifi jobban meríti az akksit, droid alatt, mint a winmo üzemben, mert sokkal, sokkal tovább szokta bírni a készülékem teljes töltéssel mint majd egy óra WiFI.
Ez bizonyára szubjektív, sőt lehet nem is igaz, csak úgy tűnt, de ez az SD telepítés hatalmas előnye, hogy amíg kétely van, addig ráérsz akkor szórakozni a droiddal, mikor minden feltétel optimális.

Szerintem ne is ragozzuk túl a dolgot, egy a lényeg, a droid megvalósítás kiváló, hatalmas tisztelet és köszönet érte a fejlesztőknek!

csak egyetérteni tudok :) tényleg mindenki csinálja saját ízlés,pénztárca,stb szerint :) Akik class10es sd-n futtatják az o2droidot, mondtak már olyat,hogy talán gyorsabb is,mint a my storage-ról :) persze drágább is,mert a mystorage adva van,ugye. Nekem sajna csak 2 giga a storage,úgyhogy inkább egy class 6os 8 gigás sd-t vettem, és azon megy, teljesen elfogadhaó sebességgel. Nekem nagyon  fontos szempont,hogy elképesztő mennyiségű alkalmazás(játék:)) van a droidra, amit  winmo-ról nem igazán lehet elmondani. Amit meg még használok, az megy majdnem olyan simán,mint a winmo, vagy legalább olyan simán. NAgy ritkán lefagy(3-4 naponta 1szer) de ennyi belefér :) Amíg nem buheráltam meg a szolgáltatói winmo-t,az se ment túl fényesen  :D Kolléga omnia II-je meg úgy ment szolgáltatói ROM-mal,hogy egy fél évig egyfolytában ki akarta hajítani,meg falhoz akarta verni. Aztán mikor én is vettem magamnak,hirtelen használható lett az övé is :D
 Na de visszatérve a droidhoz: tök jól működik,stabil is,meg minden. Szerintem akinek gondjai vannak(nincs rádió,nem megy a market,meg hasonló) az valszeg valamit nem pont úgy csinált ahogy kellett... Lévén,hogy amúgy jól megy, rádió,market,wifi is(ja tény,hogy mintha jobban enné az aksit. De az is tény,hogy winmo-val nem lógtam egyfolytában a neten,mert minek? de a droiddal meg a markettel ugye-ugye... :D )
Lényeg:mindenki használja azt,ami neki bejön. Másik kolléga a Symbianra esküszik... :) ízlések és pofonok.
És naaaagy  :taps: a fejlesztőknek  ,meg  :ok: :ima:  :)

Nem elérhető Senkifia

« Reply #5959 Dátum: 2012, 02 14, 23:39:16 »
Ma mikor elindítottam a fényképezőt akkor az egész android megállt és csak felkelteni és altatni lehetett :D Valamint a rádió  bug nálam is meg van.

én már többször használtam sikeresen a fényképezőgépet. Meg a rádió is tökéletesen működik,bár azt alig használom. :)  Az egyedüli hiányosság a kamerával készített  film "HD" felbontása, amit a winmo produkál. De hát istenem,ha fényképezni,vagy filmezni akarok, ott a winmo ... Ez az egyik nagy előnye az sd-s droidnak :D

Nem elérhető Senkifia

« Reply #5960 Dátum: 2012, 02 14, 23:44:25 »
Nálam a jobb alsó, szépen csuk ill kinyitja a zárfeloldó képernyőt.
Két furcsaság a használat során előjött:
Ha indításkor nincs összekötve a számítógéppel,akkor nem látja a gépet,hiába dugdosom az USB-ét.
Tegnap este zenét hallgattam,bedugva maradt a füles,reggelre tök lemerülve,kikapcsolva találtam.Wifi,kék fog,egyebek le voltak állítva.
Talán még egy apróság ,nehezen áll fel a tárcsázó program,ha hívni akarok valakit,próbáltam másikkal(touch dialer),az meg kétszer is belefagyott a munkába.

nálam is a jobb alsó csukta-nyitotta a képernyőt,szépen, a beta2ben is meg a beta1ben is. Aztán egyszercsak sztrájkba lépett,azóta sima kilépő gombként működik,bárhonnan kiléptet az asztalra. De a képernyőt nem zárja :( nem tudom miért. Na de erre van a market, letöltöttem valami képernyőzár progit, az meg egy klikkre csinálja :) úgyhogy heuréka,nem fogom emiatt újra telepíteni :D

Nem elérhető HSanyi63

« Reply #5961 Dátum: 2012, 02 15, 07:20:42 »
Sajnos nincs alternatívája a dolognak, szinte kötelező átállnom a droidra nekem is, annyira integráltam a Google szolgáltatásokat, melyek nagyon bejöttek.
Viszont ennek a fejlesztésnek köszönhetően nem kell occsóért megválnom az O2-től, mert ha droiddal nem is sebesség bajnok az sd-ről, de azért komolyabb mint az olcsó telefonok, de azért egy Galaxy S felé már kacsingatok.

Nem elérhető Senkifia

« Reply #5962 Dátum: 2012, 02 15, 08:16:52 »
Sajnos nincs alternatívája a dolognak, szinte kötelező átállnom a droidra nekem is, annyira integráltam a Google szolgáltatásokat, melyek nagyon bejöttek.
Viszont ennek a fejlesztésnek köszönhetően nem kell occsóért megválnom az O2-től, mert ha droiddal nem is sebesség bajnok az sd-ről, de azért komolyabb mint az olcsó telefonok, de azért egy Galaxy S felé már kacsingatok.
Igen.ezzel én is így vagyok. Az O2-t 20-25ezerért számítanák be, ami azért is suttyóság,mert találtam eladót újat, és valami 60-70 ezer volt  :D Na mindegy. Pont az o2 droidnak köszönhetően nem gondolkodom én sem valami csóróbb androidos telefonra való váltáson :) galaxy s meg még nincs a költségvetésbe,így a harmadik gyerek után :D

Nem elérhető HSanyi63

« Reply #5963 Dátum: 2012, 02 15, 08:25:14 »
..... galaxy s meg még nincs a költségvetésbe,így a harmadik gyerek után :D .....

Hát igen, nekem is ez a tapasztalatom, hogy 3 nagy gyerek, nagyban viszi el a költségvetést, DE, merek nagyot álmodni, amíg a bilibe nem ér a kezem.

:ima: Galaxy SII  :ima:

Nem elérhető Serenity

• Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: iPhone 6
« Reply #5964 Dátum: 2012, 02 15, 09:10:32 »
Az biztos hogy Sándor munkája nagyon elismerésre méltó!!! Tudni valamit a továbbiakról? Folytatja? Remélem igen! :oops: O->-

Nem elérhető yolesz

• DOUBLE CLUB
  • Navigáció / Navigation: Igo
  • PDA: Galaxy S8, S6 edge, s5, s4
« Reply #5965 Dátum: 2012, 02 15, 09:42:48 »
Ami eddig történt velem és az androidokkal:

-A cmbeta1 fenn volt a my storage-n, ment rendesen nem volt gondom vele

-Jött a beta2, legyalultam a beta1-et a my-storage-ről és ugyanolyan módon feltettem de a wifi nem működött, így töröltem

-Autoinstallal feltettem SD-re a beta2-t és most minden jó

Nem elérhető Gladiators

• PDA: Samsung I8000 8GB
  • PDA ROM: I8000NXXJG5
« Reply #5966 Dátum: 2012, 02 15, 09:58:13 »
Sziasztok!
Először is elnézést kérek mindenkitől, de amatőr vagyok... :S

Van egy Omnia 2 8G-m. Vettem hozzá egy 4Gb-os sd karit. Beraktam a készülékbe, felismeri fajna...
Mondom nagyon király, akkor jöhet az ANDROID. (régi vágyam)

Olvasom faq-t. Lépésenként ugyan azt csinálom, és nem jutottam semmire.
SD karira szeretném felpakolni a Droidot.
Lépések amiket csináltam.
Látogassuk meg a You are not allowed to view links. Register or Login és töltsük le a csomagot az "Automatikus telepítés" szövegre kattintva.
A letöltött csomagot bontsuk ki.
A csomag teljes tartalmát másoljuk a My Storage tövébe.
Húzzuk le az omniát a gépről!
Navigáljunk a My Storage tövében található o2beta mappába.
Ha külső SD-re szeretnénk az Androidot akkor indítsuk el az installandroid.exe fájlt!

Ez eddig pörfekt ment. de parancssor jön elő és fut fut fut (első alkalommal 5h át.)... Kiveszem aksit berakom újra indul a win.
SD kari érintetlen... :S (nincs linux partició)

Valaki tudna segíteni esetleg ez ügyben? Mit csinálok rosszul? Linux particiót kell előre létrehozni az SD-n? Tanácstalan vagyok sajnos. MSN, SKYPE elérhetőségem is van ha valaki szánna rám időt.
A válaszokat tanácsokat előre is köszönöm.

Nem elérhető yolesz

• DOUBLE CLUB
« Reply #5967 Dátum: 2012, 02 15, 10:47:34 »
Sziasztok!
Először is elnézést kérek mindenkitől, de amatőr vagyok... :S

Van egy Omnia 2 8G-m. Vettem hozzá egy 4Gb-os sd karit. Beraktam a készülékbe, felismeri fajna...
Mondom nagyon király, akkor jöhet az ANDROID. (régi vágyam)

Olvasom faq-t. Lépésenként ugyan azt csinálom, és nem jutottam semmire.
SD karira szeretném felpakolni a Droidot.
Lépések amiket csináltam.
Látogassuk meg a You are not allowed to view links. Register or Login és töltsük le a csomagot az "Automatikus telepítés" szövegre kattintva.
A letöltött csomagot bontsuk ki.
A csomag teljes tartalmát másoljuk a My Storage tövébe.
Húzzuk le az omniát a gépről!
Navigáljunk a My Storage tövében található o2beta mappába.
Ha külső SD-re szeretnénk az Androidot akkor indítsuk el az installandroid.exe fájlt!

Ez eddig pörfekt ment. de parancssor jön elő és fut fut fut (első alkalommal 5h át.)... Kiveszem aksit berakom újra indul a win.
SD kari érintetlen... :S (nincs linux partició)

Valaki tudna segíteni esetleg ez ügyben? Mit csinálok rosszul? Linux particiót kell előre létrehozni az SD-n? Tanácstalan vagyok sajnos. MSN, SKYPE elérhetőségem is van ha valaki szánna rám időt.
A válaszokat tanácsokat előre is köszönöm.

1. ments le minden az SD-ről a gépre
2. gépen formázd le FAT32-re az SD-t
3. My storage-ra másolj rá mindent amit a kicsomagolás után látsz
4. o2beta mappában lévő androidinstaller.exe-t elindítod

sok szöveg megy... megcsinálja az SD-re a partíciót...kicsomagolja a ext.4.tar.gz-t...startup.txt megcsinálja

restart

5. visszamásolod a gépről a lementett SD-t a megmaradt fat32-es partícióra
6. my storage/haret.exe-vel indul az android

Nem elérhető yolesz

• DOUBLE CLUB
« Reply #5968 Dátum: 2012, 02 15, 11:10:16 »
7. és 15 percet vársz

Nem elérhető Gladiators

« Reply #5969 Dátum: 2012, 02 15, 11:59:06 »
7. és 15 percet vársz

Hát mondom hogy béna vagyok...:S
ezt írja ki a sok szöveg alatt....
Error: The location 4194 is outside of the device /dev/block/mmcblk0.
Creating ext4 and swap partitions.
Ext4 partition size: 1024 MB

Error: Can't have overlapping partitions.
tune2fs: No such file or directory while trying to open /dev/block/mmcbblk0p
Couldn't find vaild filesystem superblock.
Usage: e2fsck [-panyrcdfvtDFV] [-b superblock] [-B blocksize]
És bla bla... majd a vége.

SWAP partition Size: 128MB

End?

És a startup.txt -t se készíti el a gyökér könyvtárba...:S

Nem elérhető Senkifia

« Reply #5970 Dátum: 2012, 02 15, 13:06:17 »

End?

SDre telepítesz? próbáld megformázni az sd-t windows alatt fat32-re. Elvileg az android beossza magának, partícionálja,ha elindítod az androidinstall-t. Nekem szűz kártyára gond nélkül felment... Igaz,valóban várni kell elég hosszasan...

Nem elérhető Gladiators

« Reply #5971 Dátum: 2012, 02 15, 13:24:27 »
SDre telepítesz? próbáld megformázni az sd-t windows alatt fat32-re. Elvileg az android beossza magának, partícionálja,ha elindítod az androidinstall-t. Nekem szűz kártyára gond nélkül felment... Igaz,valóban várni kell elég hosszasan...

Hát nekem is szüz kari. Megpróbáltam megint. leformáztam már PC-n is. FAT32. És ugyan ez a hiba üzi...:S
Már 2 napja szarakodok vele, de nem szeretném feladni. Várom a további ötleteket, javaslatokat.

Nem elérhető HSanyi63

« Reply #5972 Dátum: 2012, 02 15, 13:31:05 »
Hát nekem is szüz kari. Megpróbáltam megint. leformáztam már PC-n is. FAT32. És ugyan ez a hiba üzi...:S
Már 2 napja szarakodok vele, de nem szeretném feladni. Várom a további ötleteket, javaslatokat.

Sajna a 4Gb-s karival elsőre én is cumiztam, így idő hiányában visszakerült a 8 Gb-s, azzal fut tökéletesen.

A winfos alatti formázás felejtős, mert a linux partícióhoz hozzá sem nyúl, mindig csak a FAT32 formázgatod.

Vagy linux-al (pl. live Ubuntu) vagy fényképezőgéppel formázd le, ott tuti a "rombolás", mert a digitcam nem foglalkozik semmivel nekiasik mint asztalos a dinnyének.....

Nem elérhető Gladiators

« Reply #5973 Dátum: 2012, 02 15, 13:33:16 »
Sajna a 4Gb-s karival elsőre én is cumiztam, így idő hiányában visszakerült a 8 Gb-s, azzal fut tökéletesen.

A winfos alatti formázás felejtős, mert a linux partícióhoz hozzá sem nyúl, mindig csak a FAT32 formázgatod.

Vagy linux-al (pl. live Ubuntu) vagy fényképezőgéppel formázd le, ott tuti a "rombolás", mert a digitcam nem foglalkozik semmivel nekiasik mint asztalos a dinnyének.....
A leírásban 2GB-s kártya volt javasolva. Én inkább megdupláztam egy 4-essel... Akkor most mi a helyzet?

Nem elérhető Shecky

• PFC Fan
  • PDA: Samsung Omnia II GT-I8000
« Reply #5974 Dátum: 2012, 02 15, 16:54:28 »

End?

Szia!

Nekem 8gb-os sd kártyám van és ugyan ez a problémám volt.
Megoldás:
amikor kiírja a végére, hogy End? akkor vedd ki az akksit, tedd be, indítsd újra a készüléket és elvileg megkérdezi, hogy akarod-e olvashatóra formázni az sd kártyát. Itt válaszd a No-t, majd indítsd el megint az android telepítést. Nekem ez megoldotta a problémát. Én is elszenvedtem vele egy jó darabig, amikor ezt csinálta. Leformáztam gépen, telefonnal, partíció kezelővel, de egyik se használt. Aztán gondoltam mi van ha nem formázom meg a hibaüzenet után, és jó lett.

Sok sikert!:)