Hát mit lehetne mondani??
GRATULÁLOK!Kiváló programozói teljesítmény, igazi megfelelés a kihívásoknak.Még csak 5 perce van fent, de tetszik
A telepítést nem érdemes 4 Gb-s kártyánál nagyobbra tervezni, mert csak annyit használ a telepítő.
Viszont a CL10 jól jöhet, mert most egy 8Gb-s CL6 (+)-n van fent, jól fut, de gondolom némi gyorsulás a cl10 miatt várható, az cl4 >> cl10 különbözet pedig nem hatalmas.
Nekem az első telepítési kísérlet kudarcos volt, levettem minden induló programot a startup-ból, így felmászott gyorsan, (4-5 perc), a droid indulása kb. szintén 4-5 perc volt.
A GPS az első indulás után nem gyors, hanem szinte azonnali.
A gombokat még szokni kell.
Akinek a kártya formázása windows alatt nem megy egy "sikertelen" droid telepítés után, ne erőlködjön, az ext 3-t elég nehéz eltüntetni.
Vidéki, erőszakos módszer, fényképezőgépbe a kártyát (digitálisba), és azzal formázni.
Legyalulja mint asztalos a görög dinnyét.
Az Antutu most futott le : 897 pont.
Nem kimagasló, nekem a hobbi 845-m 753 pontot ért el.
DE!!
- SD-ről fut;
- nem gyári, hanem néhány elhivatott, szabadidejét áldozó ember munkája a droidosítás!
Szóval szerintem kiváló érték, jól használható a teló, ami elsőre negatívum, a rezisztív technológia hátránya, illetve így a multituch hiánya.
Kimondhatjuk, hogy az O2 új lehetőséget nyit az olcsó, de jó "amatőr" droidolásra, és az SD kártyás megoldás meghagyja vész lehetőségként a winmo használatát is, ami nem elhanyagolható előny.
Nálam a WiFi tökéletesen működik, elsőre csatlakozott, folyamatosan működik. (már majd nem 30 perce
Szóval BIG THX!!!!!!!