2024, 11 26, 23:30:13

Szerző Téma: Omnia II Androiddal  (Megtekintve 526816 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető Neio01

• TOPIKGAZDA
  • Nem: Férfi
    • OmniaII - Android FAQ
  • Navigáció / Navigation: iGO
  • PDA: iPhone 4 & Samsung I8000
  • PDA ROM: I8000XXJJ1 | O2droid - CM6 ß2
Re: Omnia II Androiddal
« Reply #5925 Dátum: 2012, 02 12, 13:47:15 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Azt hiszem feladom,nekem ez már magas.  :'(
A romverziónál nekem a Spicagenmod beta 1 van írva,tuti,hogy nálam a beta 2 vant fent?

Így elég valószínűtlen ám, nekem 2t ír, szóval ott valami nem oké. Egy újratelepítés szerintem megoldaná a dolgokat. :)
Ha valami kérdésed van az Omnia2Droiddal kapcsolatban előbb olvasd el a MEGÚJULT You are not allowed to view links. Register or Login és csak utána kérdezz! :)

Nem elérhető vizslakutya

• Navigáció / Navigation: Primo
  • PDA: samsung omnia II + ZTE Skate
  • PDA ROM: I8000nxxjh1
« Reply #5926 Dátum: 2012, 02 12, 14:58:40 »
Hohohóóó!!!
Itt volt az eb elhantolva,nagyon nehezen ment a telepítés ezelőtt és addig kavartam,  míg sikerült az elsőt felpakolni. :p
De ezzel már hasítunk az információ sztrádáján :D
Köszönet mindenkinek a segítségért,külön a fejlesztőknek,leborulok nagyságuk előtt. :taps: :taps
Az első benyomás ,ég és föld a különbség. :ok:
"vizslát mindenkinek"

Nem elérhető kifli

• PDA: THL W200S
« Reply #5927 Dátum: 2012, 02 12, 17:21:49 »
1X fagyott le eddig, alvó állapotban rádugtam a  számítógépre. Onnantól fogva csak aksi ki szedése segített Ettől függetlenül nagyon stabil a béta2 Éjjel is velem volt, reggel ébresztett rendben. Néha ránéztem, azonnal ébred.
A wifi továbbra sem kapcsolható be widgetel mint tudjuk, csak a beállítások menü alól. Ott is pluszba rá kell nyomni a "csatlakozásra" De kikapcsolni már a  redőny alól is ki lehet :D
Nálam a Kamera egyszer elindul, egyszer hibaüzenettel kilép...
My storagen van a droid.

Olyan funkció létezik, hogy egy programot nem bezárok, hanem "félre" teszek?
Pl. opera böngésző fut, és nem szeretném bezárni, viszont megnéznék valami mást...Aztán használnám tovább.
Thx!

Nem elérhető ati711

• PDA: SM-N9005 / 4.4.2 / N9005XXUENB1 / KOT49H.N9005XXUENB4
« Reply #5928 Dátum: 2012, 02 12, 23:19:27 »
1X fagyott le eddig, alvó állapotban rádugtam a  számítógépre. Onnantól fogva csak aksi ki szedése segített Ettől függetlenül nagyon stabil a béta2 Éjjel is velem volt, reggel ébresztett rendben. Néha ránéztem, azonnal ébred.
A wifi továbbra sem kapcsolható be widgetel mint tudjuk, csak a beállítások menü alól. Ott is pluszba rá kell nyomni a "csatlakozásra" De kikapcsolni már a  redőny alól is ki lehet :D
Nálam a Kamera egyszer elindul, egyszer hibaüzenettel kilép...
My storagen van a droid.

Olyan funkció létezik, hogy egy programot nem bezárok, hanem "félre" teszek?
Pl. opera böngésző fut, és nem szeretném bezárni, viszont megnéznék valami mást...Aztán használnám tovább.
Thx!

Wifi kikapcsolható widgettel és be is, én a Beautiful widgets-et használom időjárás jelzésre, és annak van többek közt wifi kapcsolója is, azzal megy (mondjuk alap normál itthoni helyzetben csak két távolabbi szomszéd wifijét látja, de jelszavasak szóval csak ide tud csatlakozni)

Az engem is érdekelne hogy miként létezik-e olyan funkció valami amivel le lehet úgymond "tálcára" rakni a futó alkalmazást és közben csinálni mást - pl. rádiónál, és bizonyos lejátszóknál van, de valami mód olyan progikra amiket nincsenek ilyen gombbal ellátva de mégis fére lehetne tenni?!?

Nem elérhető slevai

• TOPIKGAZDA
  • PDA: ASUS Zenfone 4, 5, Apple iPad Air
« Reply #5929 Dátum: 2012, 02 12, 23:25:41 »
Wifi kikapcsolható widgettel és be is, én a Beautiful widgets-et használom időjárás jelzésre, és annak van többek közt wifi kapcsolója is, azzal megy (mondjuk alap normál itthoni helyzetben csak két távolabbi szomszéd wifijét látja, de jelszavasak szóval csak ide tud csatlakozni)

Az engem is érdekelne hogy miként létezik-e olyan funkció valami amivel le lehet úgymond "tálcára" rakni a futó alkalmazást és közben csinálni mást - pl. rádiónál, és bizonyos lejátszóknál van, de valami mód olyan progikra amiket nincsenek ilyen gombbal ellátva de mégis fére lehetne tenni?!?
Alapvetően ha egy program fut, és nyomsz egy home gombot (nem tudom az O2 droidos gombkiosztásán van e ilyen?) a programot nem  zárja be, hanem a háttérbe teszi, persze amennyiben van elegendő szabad ram. Ha nincs, vagy pedig szükség van rá, felszabadítja a rendszer, és leállítja az appokat. Ha a home-ot hosszan nyomod pedig elő kell jönnie a futó programoknak. Mondom ezt 'gyári' droid esetén. O2-n nincs lehetőségem még kipróbálni.
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login    visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login                                                Sötétben a fehér tehenek is feketék!

Nem elérhető Senkifia

• Navigáció / Navigation: Route 66+Tab 2 7.0
  • PDA: Samsung Galaxy Tab 2 7.0+Samsung Omnia II
  • PDA ROM: I8000NXXL3+TouchFlo3D+
« Reply #5930 Dátum: 2012, 02 13, 07:51:07 »
Rendelkezésre álló memóriával hogy álltok? nekem az elején 50-60 közt volt,most már inkább 40 körül, indítás után is. Felszabadító hadműveletet a memóriában mivel célszerű(bb) végezni?

Nem elérhető Senkifia

« Reply #5931 Dátum: 2012, 02 13, 08:18:46 »

a beutiful widgets-et az alapból felrakott felülettel használod?(Launcher pro),vagy egyebet telepítettél rá? É mennyi szabad memóriád van menet közben?
Én feltettem egy GoLauncherEX-et, annak saját időjárás widgetje van, csak egyfolytában cirkuszol é csipog,hogy nem találja a gps-helyzetemet :) éjjel is. És szerintem eszi a memóriát is...

Nem elérhető Senkifia

« Reply #5932 Dátum: 2012, 02 13, 12:46:36 »
Valakinek sikerült rájönni mitől, vagy mikor indul újra magától a droid? :hmm: Nota bene: nem a telefon,csak a droid. Én mindig csak akkor veszem észre,mikor már a Rapid féle O2droid feliraton futkos a sáv,és töltődik. Tehát a telefon nem indul újra, lévén,hogy akkor alapból winmo töltődne be. Eddig nem sikerült sem programhoz, sem tevékenységhez(nyomogatás,futtatás, akármi) kötni a történést . Nagyon ritkán csinálja,eddig egy-két hét alatt 2-3szor,talán,úgy hogy kizárólag droid fut reggeltől estig,és ha alkalmam van,nyomogatom ezerrel...
Akinek van ilyen tapasztalata,ossza meg velem,hátha kiderítjük közösen a dolog nyitját  :)

Nem elérhető partvis

• Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Lenovo K920
« Reply #5933 Dátum: 2012, 02 13, 12:58:27 »
Valakinek sikerült rájönni mitől, vagy mikor indul újra magától a droid?

Olvass vissza kicsit. Ha jól emlékszem Sándor írta hogy a kamera driver miatt van. Talán a phone rész használná az első kamerát és hiba miatt újraindul. Bocs ha hülyeséget írtam. :)

Nem elérhető Senkifia

« Reply #5934 Dátum: 2012, 02 13, 13:22:55 »
Olvass vissza kicsit. Ha jól emlékszem Sándor írta hogy a kamera driver miatt van. Talán a phone rész használná az első kamerát és hiba miatt újraindul. Bocs ha hülyeséget írtam. :)

kösz az infót :)
bocs,amiért nekem ez kimaradt, pedig elég gyakran olvasgatom a fórumot,mióta fenn van a droid  :D
hát akkor reménykedjünk,hogy javulni fog a dolog,valami update által,ha Sándornak lesz erre még ideje  :)

Nem elérhető gebasz

• PDA: Samsung Galaxy S2
  • PDA ROM: CM10.1-NIGHTLY-Spitya
« Reply #5935 Dátum: 2012, 02 13, 13:47:28 »
Sziasztok.
Felraktam a CyanogenMod beta 2-t auto installal SD-re (eddig az 1-es volt fent és működött), most viszont több program sem indul. A marketnél bejön egy fehér képernyő pár másodpercre, majd eltűnik és visszajön a kezdő képernyő. Nem tudok postafiókot sem beállítani. Esetleg valakinek valami tippje?

En is igy jartam.
Lehet azert, mert a beta 1-re rainstallaltam a beta 2-t?
Gtalk, gmail, market aminel tapasztaltam a hibat (tovabb mar nem is neztem, mert ennyi hiba szamomra eleg is volt :) ), de most megprobalom leirtani teljesen az o2droidot, es ujrahuzni.

Nem elérhető Senkifia

« Reply #5936 Dátum: 2012, 02 13, 14:33:21 »
En is igy jartam.
Lehet azert, mert a beta 1-re rainstallaltam a beta 2-t?
Gtalk, gmail, market aminel tapasztaltam a hibat (tovabb mar nem is néztem, mert ennyi hiba szamomra eleg is volt :) ), de most megprobalom leirtani teljesen az o2droidot, es ujrahuzni.
Valószínűleg praktikus kézzel formázni az sd kártyát(particionálást megcsinálja android magának). Sőt,én tovább mentem: letöröltem szintén manuálisan a beta1nek a telepítő fájlait a my storage-ről. Nekem megy,market is meg minden egyéb,amit próbáltam. Szóval lehet érdemes kipróbálni a full törlést,utána meg a telepítést.

Nem elérhető vizslakutya

« Reply #5937 Dátum: 2012, 02 13, 15:01:58 »
Nagy nehezen átvittem a névjegyeimet,de mivel sim kártyás akció volt igen hiányosan sikerült.A franc se gondolta,hogy az űrkorszak világában ez ilyen macerás  >:( .Most kikerekítettem fullra,mit kell csinálnom ahhoz,hogy a gmail fiókomra fel tudjam tenni?
"vizslát mindenkinek"

Nem elérhető gebasz

« Reply #5938 Dátum: 2012, 02 13, 15:29:17 »
Nagy nehezen átvittem a névjegyeimet,de mivel sim kártyás akció volt igen hiányosan sikerült.A franc se gondolta,hogy az űrkorszak világában ez ilyen macerás  >:( .Most kikerekítettem fullra,mit kell csinálnom ahhoz,hogy a gmail fiókomra fel tudjam tenni?

Beallitasok/Fiokok es szinkronizalas itt pedig beallitod a fiokodat (elvileg mar kell legyen beallitott fiok).

Nem elérhető gebasz

« Reply #5939 Dátum: 2012, 02 13, 15:31:00 »
Valószínűleg praktikus kézzel formázni az sd kártyát(particionálást megcsinálja android magának). Sőt,én tovább mentem: letöröltem szintén manuálisan a beta1nek a telepítő fájlait a my storage-ről. Nekem megy,market is meg minden egyéb,amit próbáltam. Szóval lehet érdemes kipróbálni a full törlést,utána meg a telepítést.

Igen, vegul ezt csinaltam, es igy mar mukodik minden olyan, ami korabban nem mukodott!

Nem elérhető kifli

« Reply #5940 Dátum: 2012, 02 13, 15:35:24 »

Hogy értsd:
Itthon nekem WPA/WPA2 jelszavas SMC ruterem, van. Mellettem vagy 3 Wifi hálózat, szomszédok... mind jelszavas...
Anno ugye beállítottam  a wifi jelszót  a sajátomhoz, amit csodálatosan meg is jegyzett a  droid.
Viszont:
A bekapcsolást én is meg tudom tenni, widgettel, vagy a "redőny" (nem tudom mi a neve)  alól a wifi ikonnal...De amikor "bekapcsolt" állapotba kerül a  widget, vagy a  redőny alatti ikon, (bezöldül ON állás stb)Attól még nincs internet. amikor fent megjelenik a  wifi jel akkor már van. (10 ből ha egyszer bekapcsol, rendesen és megy az internet akkor már örülök/Redőny alatti indításból/ De játszottam már widgetekkel, is anno.

Na ekkor kell belemennem:

Beállítások--->Wifi (látom hogy megy  a "keresés" , be van kapcsolva)--->Wifi beállítások. Ott a  saját ruteremre SMC-re rábök (Írva vagyon mellette: Megjegyzett, titkosított WPA/WPA2 PSK titkosítással.)
Ablak kiugrik:
3 lehetőség:
Csatlakozás, elfelejt, mégse.
Csatlakozásra rábök, és megy  a Wifi.
Ha ezt nem teszem, meg az idők végezetéig, lemerülésig várhatnák a wifire :)

Szóval én elhiszem hogy másnak tökéletes, nálam nem, és egyik bétánál sem ment ez rendben.Jó párat kipróbáltam már. Azért írom le, hogy ezzel is vannak gondok, legalábbis nálam.
A topiknak erről kell szólnia, minél több hiba kiderüljön...
Windows alatt tökéletesen, pillanatok alatt megtalálja a  hálózatomat. szóval nem az én készülékemmel van a  gond...

Más:
Igyekszem nem sok mindent feltelepíteni, szinte alapon használom, semmi live háttér stb...
Egy darab Beautiful widgetem van, amit anno megvettem...Időjárás,óra . 1db Angrybirds játék.
Nem akarok dugulást előidézni, tesztelem a cuccot :D Éjjelre is hagytam. Ma egész nap használtam.Wifiztem egy kicsit reggel,aztán elaltattam. Reggel  melóba menet kifagyott... Magától, nem értettem...Azóta rendben megy, telefonáltam is párat. Tökéletes. my storage telepítés... Már várom nagyon a class10 SD-t...Mi fog változni...
Egy az egybe átteszem a mostani ext4 mentést majd rá...

Nem elérhető vizslakutya

« Reply #5941 Dátum: 2012, 02 13, 15:53:27 »
Nálam a go launcher exnek van felrakva egy csík widgetje,azon tökéletesen lehet ki ill bekapcsolni a wifit.

A névjegyeknél természetesen megvan a szinkronizálás,ha újat csinálok azt fel is teszi a gmailra,de a meglevő régieket nem tudom felpakolni.

Közben pedig másodjára járok úgy,hogy a programok becsukása után kijön a telefonablak hívás módban,de nincs benne hívott fél,itt természetesen csak akksi ki segít.
A saját tárcsázó van fent.
"vizslát mindenkinek"

Nem elérhető ati711

• PDA: SM-N9005 / 4.4.2 / N9005XXUENB1 / KOT49H.N9005XXUENB4
« Reply #5942 Dátum: 2012, 02 13, 15:54:04 »
Hogy értsd:
Itthon nekem WPA/WPA2 jelszavas SMC ruterem, van. Mellettem vagy 3 Wifi hálózat, szomszédok... mind jelszavas...
Anno ugye beállítottam  a wifi jelszót  a sajátomhoz, amit csodálatosan meg is jegyzett a  droid.
Viszont:
A bekapcsolást én is meg tudom tenni, widgettel, vagy a "redőny" (nem tudom mi a neve)  alól a wifi ikonnal...De amikor "bekapcsolt" állapotba kerül a  widget, vagy a  redőny alatti ikon, (bezöldül ON állás stb)Attól még nincs internet. amikor fent megjelenik a  wifi jel akkor már van. (10 ből ha egyszer bekapcsol, rendesen és megy az internet akkor már örülök/Redőny alatti indításból/ De játszottam már widgetekkel, is anno.

Na ekkor kell belemennem:

Beállítások--->Wifi (látom hogy megy  a "keresés" , be van kapcsolva)--->Wifi beállítások. Ott a  saját ruteremre SMC-re rábök (Írva vagyon mellette: Megjegyzett, titkosított WPA/WPA2 PSK titkosítással.)
Ablak kiugrik:
3 lehetőség:
Csatlakozás, elfelejt, mégse.
Csatlakozásra rábök, és megy  a Wifi.
Ha ezt nem teszem, meg az idők végezetéig, lemerülésig várhatnák a wifire :)

Szóval én elhiszem hogy másnak tökéletes, nálam nem, és egyik bétánál sem ment ez rendben.Jó párat kipróbáltam már. Azért írom le, hogy ezzel is vannak gondok, legalábbis nálam.
A topiknak erről kell szólnia, minél több hiba kiderüljön...
Windows alatt tökéletesen, pillanatok alatt megtalálja a  hálózatomat. szóval nem az én készülékemmel van a  gond...

Nem vitaként írtam, csak megjegyeztem, ebből látszik - ahány ház annyi eset, és akkor előfordul, hogy van akinek megy van akinek nem.

(Annyit még írok zárójelesen hogy várni kell nekem is, nem rögtön lesz net a bekapcsolás után, kb egy fél perc várakozás kell amíg megjelenik nekem is wifijel (TP-Link) ).

Nem elérhető kifli

« Reply #5943 Dátum: 2012, 02 13, 16:23:33 »
Nem vitaként írtam, csak megjegyeztem, ebből látszik - ahány ház annyi eset, és akkor előfordul, hogy van akinek megy van akinek nem.

(Annyit még írok zárójelesen hogy várni kell nekem is, nem rögtön lesz net a bekapcsolás után, kb egy fél perc várakozás kell amíg megjelenik nekem is wifijel (TP-Link) ).

Elindítottam, widgettel vártam fél órát.
Annyit értem el hogy jó meleg lett a  készülék...
Meg kiírta hogy csatlakoztassam a  töltőt...
El is felejtettem hogy bekapcsoltam. :D
Wifi nem megy, csak úgy ahogy leírtam.

Nem vita tárgya nálam sem, ezek tények. :D

Mindenesetre, egy biztos: Nagyon nagyon jó úton halad a projekt!!!!!!!
Köszi Sándor!!!! És segítői!!!!
Nem győzzük elégszer mondani... :taps: :ok:

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
    • i900.eoldal.hu
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
« Reply #5944 Dátum: 2012, 02 13, 17:08:00 »
Nálam a go launcher exnek van felrakva egy csík widgetje,azon tökéletesen lehet ki ill bekapcsolni a wifit.

A névjegyeknél természetesen megvan a szinkronizálás,ha újat csinálok azt fel is teszi a gmailra,de a meglevő régieket nem tudom felpakolni.
Mennyivel jobban jártál volna, ha már winmo alól is a google címtárral szinkronizáltad volna a névjegyeket.
Én biztosan ránéztem volna erre a részre mielőtt nekiesek az android felpakolásának  ;)
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető Senkifia

« Reply #5945 Dátum: 2012, 02 13, 17:09:28 »
Skacok!
Tényleg nem szeretnék (remény romboló lenni) de ezt muszáj irnom!
Gondoljátok a Nagy fejlesztők(pl: android) elérhetővé teszi ebben a mega gyors fejlődési státuszban,h egy ily rendszer tökélyre menjen egy nem általa fejlesztett hardverű kütyün!?
(ez olyan mint a Daewo..levetett technika,uj kaszni,de soha nem lesz BMW!   ;)
Ettől függően,kívánom mindenkinek(Winmós társadalom)őrömét lelje a babrálásban..végül is jó dolog az!  ;)   :ok:
Ja és csak a pontosság kedvéért:a Nagy fejlesztő az nem az android,hanem a Google.  AZ android csak AZ oprendszer. :)

Nem elérhető kifli

« Reply #5946 Dátum: 2012, 02 13, 18:36:11 »
Amúgy meg sántít a hasonlat,mivel nem daewoo-BMW az összehasonlítás tárgya, hanem "Otto-motor" (lásd még benzin) beszerelése egy ugyanolyan típusú mondjuk dízel autóba. Esetleg pont BMW-be.... Lévén,hogy van androidos készülék, froyo 2.2 vel, ami sokkal szarabb mint az O2, hardverileg, és szaggat meg gondolkozik rajta a natív android. Miközben az O2-n tök jól megy. Akinél még nem, az valamit nem úgy csinált ahogy kell, nem olyan sd kártyát használt(class6-class 10),amilyet kellene, nem úgy telepítette,ahogy írva van,ettől lassúbb,vagy nem indul úgy ahogy pl nálam, és még sok másnál is. Amit megtanultam 21 év számítógépezéséből,az egyik dolog, az az,hogy két csontra ugyanolyan hardveren ha nem fut ugyanaz a szoftver, az csak beállítás problémája lehet,és javítható. csak oda kell figyelni.
Más: nem szeretnélek megsérteni, de kikérem magamnak ezt a lekezelő hangnemet,hogy "sok sikert a "babráláshoz" a winmos társadalomnak...
Amit ezek az emberek, phj, bsbsbs,Almar, és még 2en hárman,már nem emlékszem a teljes névsorra, de 5-6 ember (főképp Sándor) összehozott, az egy olyan szintű profi munka, amiről nem hogy neked, de az itt irogatók 98%-ának halvány fogalma sincs. Ide értve engem is,pedig azért én is tudok egy s mást.  Szóval csak fel szeretnélek világosítani,hogy az, amit az O2droiddal elértek Sándorék, az nem "babrálgatás",hanem kőkemény profizmus, amatőr erőforrásokból. Lehet,hogy nem akartál senkit megsérteni, de azért mielőtt olyasmibe kezded ártani magad, amiről még megközelítőleg sincs fogalmad, inkább gondold meg kétszer, miket írsz be a fórumba. Már elnézést...

2010 07 10 én írta...  ;) :D

"2011-01-17: Beta 1 Teszt verzió" megjelenés...

És beigazolta magát, hogy már rendesen működik a droid O2 Alatt is!!!!

Nem elérhető Senkifia

« Reply #5947 Dátum: 2012, 02 13, 19:42:58 »

na szép...én meg totál kiakadtam,hogy hogy lehet erre a droidra ilyeneket mondani...nem tudom,hogy keveredtem oda,és nem néztem a dátumot :)
szépen leszerepeltem  :D

Nem elérhető Senkifia

« Reply #5948 Dátum: 2012, 02 13, 20:00:06 »

a dátumtól eltekintve n azért fenntartom amit írtam :) ja és a daewoo-bmw hasonlít akkor is sántít :)
hú de felhúztam magam :D
na ezután jobban odafigyelek.... Csak azt nem tudom,hogy lyukadtam ki 2010nél :)

Nem elérhető Senkifia

« Reply #5949 Dátum: 2012, 02 13, 20:42:56 »

...és azt is fenntartom, dátumtól függetlenül,hogy olyasmibe,mint egy full android portolása egy winmo-s készülékre, belebeszélni, és lekezelően nyilatkozni róla, amiről teljesen nyilvánvaló,hogy nincs halvány fogalmam sem, abszolút nem szép dolog .... Szerintem :)  ez a munka még kezdeti stádiumában sem volt "babrálgatás"-nak nevezhető...