Wifi kikapcsolható widgettel és be is, én a Beautiful widgets-et használom időjárás jelzésre, és annak van többek közt wifi kapcsolója is, azzal megy (mondjuk alap normál itthoni helyzetben csak két távolabbi szomszéd wifijét látja, de jelszavasak szóval csak ide tud csatlakozni)
Hogy értsd:
Itthon nekem WPA/WPA2 jelszavas SMC ruterem, van. Mellettem vagy 3 Wifi hálózat, szomszédok... mind jelszavas...
Anno ugye beállítottam a wifi jelszót a sajátomhoz, amit csodálatosan meg is jegyzett a droid.
Viszont:
A bekapcsolást én is meg tudom tenni, widgettel, vagy a "redőny" (nem tudom mi a neve) alól a wifi ikonnal...De amikor "bekapcsolt" állapotba kerül a widget, vagy a redőny alatti ikon, (bezöldül ON állás stb)Attól még nincs internet. amikor fent megjelenik a wifi jel akkor már van. (10 ből ha egyszer bekapcsol, rendesen és megy az internet akkor már örülök/Redőny alatti indításból/ De játszottam már widgetekkel, is anno.
Na ekkor kell belemennem:
Beállítások--->Wifi (látom hogy megy a "keresés" , be van kapcsolva)--->Wifi beállítások. Ott a saját ruteremre SMC-re rábök (Írva vagyon mellette: Megjegyzett, titkosított WPA/WPA2 PSK titkosítással.)
Ablak kiugrik:
3 lehetőség:
Csatlakozás, elfelejt, mégse.
Csatlakozásra rábök, és megy a Wifi.
Ha ezt nem teszem, meg az idők végezetéig, lemerülésig várhatnák a wifire
Szóval én elhiszem hogy másnak tökéletes, nálam nem, és egyik bétánál sem ment ez rendben.Jó párat kipróbáltam már. Azért írom le, hogy ezzel is vannak gondok, legalábbis nálam.
A topiknak erről kell szólnia, minél több hiba kiderüljön...
Windows alatt tökéletesen, pillanatok alatt megtalálja a hálózatomat. szóval nem az én készülékemmel van a gond...
Más:
Igyekszem nem sok mindent feltelepíteni, szinte alapon használom, semmi live háttér stb...
Egy darab Beautiful widgetem van, amit anno megvettem...Időjárás,óra . 1db Angrybirds játék.
Nem akarok dugulást előidézni, tesztelem a cuccot
Éjjelre is hagytam. Ma egész nap használtam.Wifiztem egy kicsit reggel,aztán elaltattam. Reggel melóba menet kifagyott... Magától, nem értettem...Azóta rendben megy, telefonáltam is párat. Tökéletes. my storage telepítés... Már várom nagyon a class10 SD-t...Mi fog változni...
Egy az egybe átteszem a mostani ext4 mentést majd rá...