2024, 11 28, 17:46:51

Szerző Téma: Omnia II Androiddal  (Megtekintve 526956 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Kabi82

• PDA: Samsung Omnia II
  • PDA ROM: Rapid JI1 (29022) Sense
Re: Omnia II Androiddal
« Reply #4975 Dátum: 2011, 11 30, 10:11:26 »
You are not allowed to view links. Register or Login
elméletileg egy kis c betűbe kellene beleírva lennie a kártyádon hogy hányas...

köszi, megvan a C....eszerint 4es...megérné akkor manuálisan felrakni a droidot My Sorage-ra? gyorsabb lenne?

Nem elérhető Yoretto

• Nem: Nő
« Reply #4976 Dátum: 2011, 11 30, 10:15:46 »
köszi, megvan a C....eszerint 4es...megérné akkor manuálisan felrakni a droidot My Sorage-ra? gyorsabb lenne?

gyorsabb lenne szerintem igen

Nem elérhető Seeelback

• Nem: Férfi
  • PDA: Samsung I9505
  • PDA ROM: I9505XXUDMH7
« Reply #4977 Dátum: 2011, 11 30, 10:32:16 »
Gratulálok a fejlesztőknek ez az új béta már tényleg nagyon jól megy és jó lett az új FAQ is.
Feltettem My Storager kézzel + CallerID fix és tényleg 2mp-n belül megjelenik és ki is írja a hívót.

Nektek a wifivel minden ok? Nekem ha jól figyeltem akkor mikor elmegy aludni a telefon akkor eldobja a jelet. Valakinek valami ötlet?
$e€eŁß@©Ǩ

Nem elérhető slevai

• TOPIKGAZDA
  • PDA: ASUS Zenfone 4, 5, Apple iPad Air
« Reply #4978 Dátum: 2011, 11 30, 10:37:20 »
Gratulálok a fejlesztőknek ez az új béta már tényleg nagyon jól megy és jó lett az új FAQ is.
Feltettem My Storager kézzel + CallerID fix és tényleg 2mp-n belül megjelenik és ki is írja a hívót.

Nektek a wifivel minden ok? Nekem ha jól figyeltem akkor mikor elmegy aludni a telefon akkor eldobja a jelet. Valakinek valami ötlet?
Még nem használtam ezt a verzóit, de csak egy tipp: wifi beállítások - menü gomb - wifi alvó mód irányelve van nektek? Ebben van ilyen elvileg hogy mikor kapcsolja le a wifit.
Off:
Egyébként már én is majdnem tolom az O2-n, ugyanis vettem egyet nemrég lelakva, már kicseréltem a kijelzőt is, erre kiderült, hogy anno aki szétszedte elszaggatta a gombsor szalagkábelét, így nem tudom bekapcsolni a kütyüt  >:( Így megint várnom kell amíg megérkezik az új gombsor, de utána beszállok végre én is a játékba :D
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login    visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login                                                Sötétben a fehér tehenek is feketék!

Nem elérhető Krisz1975

• PDA: HTC One Max T6UL 16GB
« Reply #4979 Dátum: 2011, 11 30, 10:37:34 »
Sziasztok! Először is gratula mindenkinek,akinek köze volt a droidhoz bármilyen módon is!!! Szuper munka, le a kalappal!

2 hibára nem találok megoldást:

1. már nem tudom hanyadszor tettem fel a droid beta3-t és most a Cyangent... A kamerát nem tudom szóra bírni... a camera360 ultimate pl. "cannot connect camera driver" hibával, míg a sima camera szoftver szimpla hibaüzenettel leáll... A lényeg, hogy a camera nekem a kezdetektől fogva nem megy droidon! :( Maga a kamera jó,mert wm alatt működik tökéletesen...

2. A nyelvi beállítást nem tartja meg.. Történetesen én most külföldön vagyok és itteni kártya van a Samuban... Droid indít-nyelvet beállít... Majd mikor restart, visszaáll a nyelv az itteni honos kártyának megfelelő nyelvre!! :/

Ha tudnátok segíteni megköszönném!
Az örök elégedetlen

Nem elérhető Kabi82

• PDA ROM: Rapid JI1 (29022) Sense
« Reply #4980 Dátum: 2011, 11 30, 11:05:47 »
Nem lett rosszabb, sőt! A Drag Racing Chainfire 3D-vel, szokásos beállításokkal, minimum dupla FPS-sel fut! Nagyon durván röpül a játék. :D Eddig alig tudtam elrajtoláskor jól belőni a fordulatszámot, most meg iszonyat pontosan kezelhető!

Ez a Chainfire 3D csak nekem nem működik? feltelepítés sikeres, azonban indítás után csak "loading....Checking SuperUser...." és semmi más nem történik

Nem elérhető Neio01

• TOPIKGAZDA
    • OmniaII - Android FAQ
  • Navigáció / Navigation: iGO
  • PDA: iPhone 4 & Samsung I8000
  • PDA ROM: I8000XXJJ1 | O2droid - CM6 ß2
« Reply #4981 Dátum: 2011, 11 30, 11:16:35 »
Ez a Chainfire 3D csak nekem nem működik? feltelepítés sikeres, azonban indítás után csak "loading....Checking SuperUser...." és semmi más nem történik

Lépj ki és indítsd újra. Kicsit döcögősen indul. :)
Ha valami kérdésed van az Omnia2Droiddal kapcsolatban előbb olvasd el a MEGÚJULT You are not allowed to view links. Register or Login és csak utána kérdezz! :)

Nem elérhető Scaty

• PDA ROM: I8000NXXIL3
« Reply #4982 Dátum: 2011, 11 30, 11:27:11 »

1. már nem tudom hanyadszor tettem fel a droid beta3-t és most a Cyangent... A kamerát nem tudom szóra bírni... a camera360 ultimate pl. "cannot connect camera driver" hibával, míg a sima camera szoftver szimpla hibaüzenettel leáll... A lényeg, hogy a camera nekem a kezdetektől fogva nem megy droidon! :( Maga a kamera jó,mert wm alatt működik tökéletesen...

[/quote]
A Kamera sajna nekem sem akar életre kellni kezdetek óta... nem értem miért, mindenki másnak megy:(

Nem elérhető Krisz1975

« Reply #4983 Dátum: 2011, 11 30, 11:27:22 »
Még 1 problémám van... Háttérképet nem tudok "crop" nélkül beállítani! Crop-al meg nagyon nagyot nagyít szóval nem jó! :(
Az örök elégedetlen

Nem elérhető Neio01

• TOPIKGAZDA
    • OmniaII - Android FAQ
« Reply #4984 Dátum: 2011, 11 30, 11:34:36 »
Még 1 problémám van... Háttérképet nem tudok "crop" nélkül beállítani! Crop-al meg nagyon nagyot nagyít szóval nem jó! :(

Keress jó felbontású, 960x800as háttereket. Azokon pont be lehet lőni a crop-ot, hogy az egészet használja és gyönyörű lesz. :)
Ha valami kérdésed van az Omnia2Droiddal kapcsolatban előbb olvasd el a MEGÚJULT You are not allowed to view links. Register or Login és csak utána kérdezz! :)

Nem elérhető vini803

• PDA: s5830xwkt3
  • PDA ROM: s5830xwkt7
« Reply #4985 Dátum: 2011, 11 30, 11:44:45 »
Van 1 problémám,folyamatosan újra indúl ha marketről telepítek valamit,ez miért van?van rá megoldás?

Nem elérhető Krisz1975

« Reply #4986 Dátum: 2011, 11 30, 11:45:47 »
Keress jó felbontású, 960x800as háttereket. Azokon pont be lehet lőni a crop-ot, hogy az egészet használja és gyönyörű lesz. :)

Kipróbálom, köszi!
Az örök elégedetlen

Nem elérhető hudakmuvek

• PDA: Samsung Galaxy Note N7000 + Samsung GT-i8000 OMNIA II + MITAC MIO A701 + HTC P3300
  • PDA ROM: JillyBean 4.1.1 ParanoidAndroid, WM6.5 RAPIDNXXJJ1+SPB Shell 3.5.5+Android Froyo BETA3 DualBOOT system
« Reply #4987 Dátum: 2011, 11 30, 12:07:00 »
Brutál jó lett!
Nagyszerű munka!
Álom szépen megy és nagyon jók az új ikonok is...Most érte el azt a szintet, hogy abszolút üti a WM6.5-öt.
Marketből telepítés rebootot okoz.
Alap kamera software nem működik sem barcode scenerrel.
WIFI hibátlan.
Sebesség még egyszer mondom, brutál jó... :ok:   :ok:

Nem elérhető klevi

• Navigáció / Navigation: Mio P550
  • PDA: GT-I9500
  • PDA ROM: XXUFNC1 4.4.2 KitKat
« Reply #4988 Dátum: 2011, 11 30, 12:39:58 »

1. már nem tudom hanyadszor tettem fel a droid beta3-t és most a Cyangent... A kamerát nem tudom szóra bírni...
A Kamera sajna nekem sem akar életre kellni kezdetek óta... nem értem miért, mindenki másnak megy:(
Szerintem van más kiadású Omnia2.
Ami nálam új: az újabb frissítés után a felső soron értesít a nem fogadott hívásról.
A navigációm még mindig nem indult el, pedig a FroyoBeta3 alatt ment.
Jól ébred, de a kártyára történő telepítési lehetőséget vissza kellett állítanom automatára, mert sok programot a Marketről nem akart feltelepíteni.
Más: Nagyon gyors lett a felületkezelése a telefonnak! Köszönöm mindenkinek a munkáját! O->- O->- O->-

Nem elérhető gazso

• Navigáció / Navigation: GoggleMaps, waze, g:hu
  • PDA: Samsung Galaxy S Advance
  • PDA ROM: XXLQE
« Reply #4989 Dátum: 2011, 11 30, 13:31:37 »
SWAP-ot az sd-re raktam, megy is. Viszont RootExplorer mnt/sd alatt látja az SD-t ( fat ), viszont beállításoknál nincs mountolva, kamera se látja. SD kártya 1-es partició. init.rc-ben vagy rossz helyre írom, vagy ..... ?
Az ES File Ex is látja
Magyar égre, Magyar UFO-t, Magyar acélból

Nem elérhető Neio01

• TOPIKGAZDA
    • OmniaII - Android FAQ
Re: Re: Omnia II Androiddal
« Reply #4990 Dátum: 2011, 11 30, 13:57:17 »
SWAP-ot az sd-re raktam, megy is. Viszont RootExplorer mnt/sd alatt látja az SD-t ( fat ), viszont beállításoknál nincs mountolva, kamera se látja. SD kártya 1-es partició. init.rc-ben vagy rossz helyre írom, vagy ..... ?
Az ES File Ex is látja

Nekem is ott látja, de minden működik. Elvileg viszont /sdcard alatt is ott kell lennie, nekem legalábbis ott is ott van. Írtál át valamit az init.rc-ben?

Sent from my GT-I8000 using Tapatalk

Nem elérhető gazso

• Navigáció / Navigation: GoggleMaps, waze, g:hu
  • PDA: Samsung Galaxy S Advance
  • PDA ROM: XXLQE
Re: Re: Omnia II Androiddal
« Reply #4991 Dátum: 2011, 11 30, 14:12:14 »
Nekem is ott látja, de minden működik. Elvileg viszont /sdcard alatt is ott kell lennie, nekem legalábbis ott is ott van. Írtál át valamit az init.rc-ben?

Sent from my GT-I8000 using Tapatalk

Igen, most visszatoltam az eredetit, de nem akar menni :(
Magyar égre, Magyar UFO-t, Magyar acélból

Nem elérhető NemVokSenki

• PDA: I8000NXXIL3
  • PDA ROM: I8000TMHIL3
« Reply #4992 Dátum: 2011, 11 30, 15:06:03 »
Most kaptam egy class10-es kártyát, 8GB!!
hehe....   este beélesítem
 :taps:

Nem elérhető Serenity

• Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: iPhone 6
« Reply #4993 Dátum: 2011, 11 30, 16:00:51 »
Most kaptam egy class10-es kártyát, 8GB!!
hehe....   este beélesítem
 :taps:

Jó neked én nem is szólok semmit a 4gb-os class 2-es kártyámmal! Am azzal sem rossz! :D
Sokkal jobban ébred a CallerID fix javítással! Nekem is kb 2mp alatt már látszik hogy ki hív (ez max 1-1,5 csengés)!
Ma kaptam kölcsön egy SygicAura-t gyönyörűen feltelepítette,(legutóbb a beta2nél volt alkalmam kölcsönkérni akkor is feltelepítette de elindítani nem tudtam) bár nem nagyon talált műholdat! 2szer voltam szabad ég alatt mind kétszer kb 10-15percet, de írták is hogy az elsőnél sokat kell várni! 20percet utaztam a buszon ott sem talált jelet! Bár ott a wm alatt az igo8sem nagyon!  :D A szabad ég alatt most nem nagyon volt kedvem ácsorogni és szurkolni neki hogy találjon műholdat, majd ha megyek kocsival valahova jobban letesztelem és akkor már a stereo bluetooth-ot is letudom majd! ;) :D

Játékoknál nagyon ajánlom Rapid leírásait, nagyon jó ez a Chainfire 3D!

Összegezve bár még nem tudtam alaposan letesztelni a fent leirtakat(gps, bluetooth) de kijelenthetem hogy a CallerID fix-el nagyon is elfogadható ez a beta változat!
Csak így tovább!! :) Minden elismerésem a fejlesztőké! :ok:  O->- :) :oops:

Nem elérhető Serenity

« Reply #4994 Dátum: 2011, 11 30, 17:21:52 »
szerintetek egy 16gb-os class10-es kártyára már túlzás? Van aki ilyenen futtatja?

Nem elérhető kifli

• PDA: THL W200S
« Reply #4995 Dátum: 2011, 11 30, 17:57:20 »
Nem találok szavakat...
Felraktam manuálisan my storagre... Probléma mentesen felment, működik rendben. Nagyon szép kinézet...
Köszi Sándor!!! :taps: :ok:

Nem elérhető Yoretto

• Nem: Nő
« Reply #4996 Dátum: 2011, 11 30, 18:40:53 »
szerintetek egy 16gb-os class10-es kártyára már túlzás? Van aki ilyenen futtatja?

nekem 16gb-os class 10esem van :)) azon megy a droid

Nem elérhető alcapone3

• PDA: Omnia II
  • PDA ROM: RAPIDNXXJJ1
« Reply #4997 Dátum: 2011, 11 30, 19:06:26 »
Hali emberek!

Hogy tudok telepíteni olyan programot ami "Tárolás: SD kártya tartalmának módosítása/törlése" -t ír?

Gondolom valamiért nem fér hozzá az SD kártyához. "application not installed" Próbáltam leválasztani, de úgy nem találom a telepítő fájlokat.

Nem tudom számít e valamit, de most úgy van fent az android, hogy auto install felpakolta magát SD-re és a swap került a my storage ra.

Nem elérhető alcapone3

• PDA: Omnia II
  • PDA ROM: RAPIDNXXJJ1
« Reply #4998 Dátum: 2011, 11 30, 19:23:32 »
Sikeresen előbb megint kérdeztem, mint hogy használtam volna a gúglét.  :ima:

Probléma megoldása:  Android Injector

Ettől függetlenül még mindig érdés, hogy hogy tudom megcsinálni, hogy SD kártyát SD nek is vegye?! :)

Nem elérhető Serenity

« Reply #4999 Dátum: 2011, 11 30, 19:33:21 »
Sikeresen előbb megint kérdeztem, mint hogy használtam volna a gúglét.  :ima:

Probléma megoldása:  Android Injector

Ettől függetlenül még mindig érdés, hogy hogy tudom megcsinálni, hogy SD kártyát SD nek is vegye?! :)

Én auto installal telepítettem és a fat32es partíciót sd kártyának látja! :ok: