0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
nem azért mert esetleg féltékeny lenne, nem egy féltékeny típus, de már emlegeti azt is hogy túl sokat nyomogatom az o2ot
Hát nem is tudom hogy írjam hogy jó legyen ide, de az én párom is sokat mondja hogy rengeteget nyomkorászom az O2, de aztán mikor mást is nyomkorászok.....! Akkor hagyja hogy az O2öt is nyomkerásszam! Na jó asszem ideje aludni mert kezd agyamra menni az álmosság!
Neio a CallerID-et szerintem húzd át, mert már Sándor megoldotta
De még nincs kiadva frissítés...bár adtál egy ötletet.
Na így éjfélre jelentem kész a FAQ v2.0!
Még annyit hogy gratula tetszik, áttekinthető érthető, és köszi mindenki nevében! Szép munka tetszik!
Szerintem update csak akkor lesz ha megcsinálta a füles-t is Bár ez csak javaslat...
A hibák rész így?
Nemsokára történelmi pillanat hiszen átlépjük a 200.-ik oldalt Na de most már a számra és megyek
Reggel megint felmérgelt a kicsike. Megszólalt az ébresztő, csak a kis ablak nem jött be, hogy lenyomhassam. Home helyett fekete képernyő, aztán annyit kaptam korán reggel. Nagyon jó volt kómásan akku ki-be. Megint marad a WM pár napra, mert nem akarok mostanában megint így kelni.
Nagyon jó lett az FAQ! Na nem sokára átlépjük! Az o2sroidos talira én is mennék! A frissítést meg szerintem tuti nem most fogja kiadni, biztos megcsinál még egy két dolgot és csak után!
ha jól emlékszem,akkor van egy opció valahol, amivel el lehet rejteni azt az ablakot. azt kell kikapcsolni.
Az az opció nem is aktív. Nehéz lenne bekapcsolni.
my storage-n mennyivel lehet gyorsabb mint az sd-n? (class 10-es sd-n van nekem a droid) ha jelentősen akkor lehet én is megpróbálkoznék a kézi telepítéssel bár nem vagyok egy nagy telefon guru
Én is class 10-es külső sd-t használok, a belső sd annak kell akinek nincsen minimum class 6 sd-je.
ezt a Class dolgot hogyan tudom kideríteni egy SD-ről, ha már nincs meg a doboza sem és ráírva sincs...