0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Nagyon jó!!!Gratula! Nekem megy a kamera, videó rögzítés is.Gyorsabb, szebb és MAGYAR!!!Nem semmi....
vaku is van videó rögzítés közbe neked? vakun kívűl nekem is működik a kamera rendesen... meg eddig minden működik rendesen... nagyon jó lett ) majdnem mint a másik telóimon
Nektek működik a fülhallgató? Ha működik akkor az eredetit használjátok / sima fülhallgató mikrofon nélkül vagy mikrofonnal?
Nekem sem működik a füles. Nem gyári, sima stereo sony mikrofon nélkül. :S
Angry birds-t pl. megtalálja nektek a market? Régi android megtalálta, ez meg egyik részét sem. Én állítottam be valamit rosszul? Egyébként tényleg elég gyors a szoft, swappol is, most már hiszek benne, hogy használható androidos telónk lesz hamarosan
Aha akkor kezd beigazolódni amit olvastam, mert én sem a gyárit használom hanem 1 Senheiser-t mic nélkül :s Valaki venné a fáradságot és kipróbálná az eredeti samus fülessel? (Mert nekem az 180KM-re van a jelenlegi helyzetemtől)
kipróbáltam a gyári fülest....nem működik....
Üdv!Nekem olyan problémám lenne,hogy rendesen felmegy a droid,majd frissítem a 2 fájlt ami van,utána nem jön be a pin kód kérés,tud valaki erre megoldást?
"Kéremszépen", úgy néz ki, hogy megérkeztünk! Éjszakai fogyasztás 81%->78% !Valamint az újraindító ablak sem jön be kikapcsolt képernyőnél piros gomb hosszú nyomására.
Egy kis off kérdés. Kinek kellene írjak, hogy kapjak jogot a FAQ aktualizálásához? Elkezdtem írni az új telepítési leírást meg gondolkodom a többi részén is.
Miért van az, ha valami nem tetszik a droidnak, akkor újraindul? Pl reggel első képernyő feloldásnál hirtelen fagyás, aztán újraindult magától a készülék
Ha jól emlékszem Sándor erre azt mondta, hogy az ActivityManager kevésnek találja a memóriát és "véletlenül megöl" valami rendszerfolyamatot...vagy valami ilyesmi volt.
Srácok csak nekem tűnik úgy hogy gyengébb a 3D teljesítmény a játékokban?