2024, 11 29, 00:51:10

Szerző Téma: Omnia II Androiddal  (Megtekintve 526966 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető partvis

• Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Lenovo K920
Re: Omnia II Androiddal
« Reply #4850 Dátum: 2011, 11 29, 11:12:50 »
Sziasztok!

Manuálisan tettem a MyStorage-ra és öt perce csak Rapid bootlogóját látom. Tetszik meg minden, de már kezd kicsit sok lenni. Létezhet h valahol végtelen ciklusba futott? A bemásold startup.txt használom, természetesen mystorage-ra átírva.

Ha vkinek van vmi ötlete azt megköszönném.

Nem elérhető zeuszeus

• Nem: Férfi
  • PDA: SAMSUNG Galaxy S II
  • PDA ROM: cm10.2
« Reply #4851 Dátum: 2011, 11 29, 11:19:28 »
Gyerekek!
Llehet hogy csak èn vagyok ilyen süti hogy nem megy a fenyerzekelõ szenzor.? Màsnak megy? mert en mar 2 ujratelepitettem de a fenybeàlitàsoknàl csak a csuszka van. b3™ nal volt frnyerzekelo ipia.
Vagy mashol van?
Valaki segitsen.

Nem elérhető Kabi82

• PDA: Samsung Omnia II
  • PDA ROM: Rapid JI1 (29022) Sense
« Reply #4852 Dátum: 2011, 11 29, 11:23:12 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Sziasztok!

Manuálisan tettem a MyStorage-ra és öt perce csak Rapid bootlogóját látom. Tetszik meg minden, de már kezd kicsit sok lenni. Létezhet h valahol végtelen ciklusba futott? A bemásold startup.txt használom, természetesen mystorage-ra átírva.

Nekem is ez volt elsőre...akksi ki, majd újra haret.exe, és azután működött

Nem elérhető Neio01

• TOPIKGAZDA
    • OmniaII - Android FAQ
  • Navigáció / Navigation: iGO
  • PDA: iPhone 4 & Samsung I8000
  • PDA ROM: I8000XXJJ1 | O2droid - CM6 ß2
« Reply #4853 Dátum: 2011, 11 29, 11:31:09 »
Gyerekek!
Llehet hogy csak èn vagyok ilyen süti hogy nem megy a fenyerzekelõ szenzor.? Màsnak megy? mert en mar 2 ujratelepitettem de a fenybeàlitàsoknàl csak a csuszka van. b3™ nal volt frnyerzekelo ipia.
Vagy mashol van?
Valaki segitsen.

Ugyan ez van nálam is. A hivatalos dolgokat írtam a FAQ-ba. Hozzáírtam kicsit. :)
Ha valami kérdésed van az Omnia2Droiddal kapcsolatban előbb olvasd el a MEGÚJULT You are not allowed to view links. Register or Login és csak utána kérdezz! :)

Nem elérhető partvis

« Reply #4854 Dátum: 2011, 11 29, 11:56:27 »
Nekem is ez volt elsőre...akksi ki, majd újra haret.exe, és azután működött

Már 3 újraindításon vagyok túl... Most megpróbálom az autómatát és azt töltöm át a belső tárolóra, ha működik...

Nem elérhető Rapid

• TOPIKGAZDA
  • Kütyüológus
  • PDA: Honor 7
  • PDA ROM: PLK-L01C432B380
« Reply #4855 Dátum: 2011, 11 29, 12:18:49 »
Sziasztok!

Az első boot 5-15 percig is eltarthat, mint eddig mindig... Ha már a boot logót látod, akkor sok baj nem lehet. Ha a loading-ot látod, akkor van gond.
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Serenity

• PDA: iPhone 6
Re: Re: Omnia II Androiddal
« Reply #4856 Dátum: 2011, 11 29, 12:29:01 »
Nekem sem làtja a beàllítàsokban az auto fényérzékelöt! Nekem a legelsö boot után indult egyszer ujra azóta nem. Nagyon jó lett ez a verzió sràcok! Ezzel a telefon résszel mit kéne csinàlni hogy rendesen ébredjen az alvàsból? Baromi klassz ez a TapatalkTapatalk!:)

Sent from my GT-I8000 using Tapatalk

Nem elérhető mman

• PDA: GT-I8000
  • PDA ROM: NXJJ1
Észrevétel
« Reply #4857 Dátum: 2011, 11 29, 12:35:59 »
Sziasztok!

Csak egy észrevétel! Első beállítgatásnál nekem is újraindult :( Azoknak meg akik a régi ikonokat látják: nekem pl az automata telepítő NEM formázta le a ext4-emet, kézzel kellett megtennem!(pedig kiirta hogy formatting..) Aztán első indíáskor a B3-ből átjött a háttér, meg a programok ikonjai is mind ottvoltak..de lassú volt.Másik ilyesmi hogy az SD-ről nem árt lenyesni az Android meg android.secure könyvtárat telepítés előtt.(ha már volt fenn régebbi verzió) Aki már tudja attól sorry, a többieknek írom :)

Nem elérhető klevi

• Navigáció / Navigation: Mio P550
  • PDA: GT-I9500
  • PDA ROM: XXUFNC1 4.4.2 KitKat
« Reply #4858 Dátum: 2011, 11 29, 12:36:15 »
i.g.o.-t próbálom indítani droid alól, de fél úton (fél piros csík közben) kilök. A Froyo béta 3 alól működött jól. Valami ötlet? kevés a memória neki? (A telepítést nem engedte sd-re, de a memóriába igen...wvga módot engedte telepíteni...de sajna nem indul el, visszalök az asztalra)

Nem elérhető klevi

Re: Észrevétel
« Reply #4859 Dátum: 2011, 11 29, 12:38:22 »
Sziasztok!

Csak egy észrevétel! Első beállítgatásnál nekem is újraindult :( Azoknak meg akik a régi ikonokat látják: nekem pl az automata telepítő NEM formázta le a ext4-emet, kézzel kellett megtennem!(pedig kiirta hogy formatting..)Másik ilyesmi hogy az SD-ről nem árt lenyesni az Android meg android.secure könyvtárat telepítés előtt.(ha már volt fenn régebbi verzió) Aki már tudja attól sorry, a többieknek írom :)
Nekem is csak akkor működött jól, miután mindent régi dolgot ledaráltam róla.

Nem elérhető Neio01

• TOPIKGAZDA
    • OmniaII - Android FAQ
« Reply #4860 Dátum: 2011, 11 29, 12:52:40 »
i.g.o.-t próbálom indítani droid alól, de fél úton (fél piros csík közben) kilök. A Froyo béta 3 alól működött jól. Valami ötlet? kevés a memória neki? (A telepítést nem engedte sd-re, de a memóriába igen...wvga módot engedte telepíteni...de sajna nem indul el, visszalök az asztalra)

Nem vagyok egy vaskalapos, de már megkaptuk többször hogy ez :warez: . Nálunk hivatalosan nincs androidos iGO.  :(
Ha valami kérdésed van az Omnia2Droiddal kapcsolatban előbb olvasd el a MEGÚJULT You are not allowed to view links. Register or Login és csak utána kérdezz! :)

Nem elérhető klevi

« Reply #4861 Dátum: 2011, 11 29, 13:06:15 »
Nem vagyok egy vaskalapos, de már megkaptuk többször hogy ez :warez: . Nálunk hivatalosan nincs androidos iGO.  :(
Bocsánat érte! :oops:

Nem elérhető partvis

« Reply #4862 Dátum: 2011, 11 29, 13:11:43 »
Az első boot 5-15 percig is eltarthat, mint eddig mindig... Ha már a boot logót látod, akkor sok baj nem lehet. Ha a loading-ot látod, akkor van gond.

Türelmesen vártam, de 10 perc után mintha a logo folyamatosan újraindult volna. Még 5 percig hagytam, de semmi.
Most fenn van auto installal, most fogok neki a lementésnek, és próbálkozok tovább a beslő memóriával :P

Nem elérhető bsbsbs

• ROMMER
  • PDA ROM: I8000XXJ11 I8000XXJJ1
« Reply #4863 Dátum: 2011, 11 29, 14:03:06 »
>:( csak én vagyok ilyen szerencsétlen, hogy ezzel sem megy a telefon rész...
Elinduláskor még jó, képernyő kikapcs-bekapcs után már nem jön vissza. Már csak az maradt, hogy a teljes firmware-t újrategyem, ha egyáltalán számít valamit, mi van alatta.

Ennél a verziónál nem számít, hogy milyen winmo-d van. A phone (MSM) firmware-t is mi töltjük be.

Nem elérhető Kabi82

• PDA ROM: Rapid JI1 (29022) Sense
« Reply #4864 Dátum: 2011, 11 29, 14:15:17 »
Ha valaki esetleg találkozott azzal, hogy ébresztésnél a rezgés nem működött neki, de megoldotta, akkor az mondja már el,hogy hol van elésva a megoldás :) a global rezgést bekacsoltam, hívásnál rezeg is a készülék, de ébresztésnél hiába van kiválasztva a rezgés, nem működik

Nem elérhető bsbsbs

• ROMMER
« Reply #4865 Dátum: 2011, 11 29, 14:23:00 »
Gyerekek!
Vagy mashol van?
Valaki segitsen.

Ebben a verzióban még nem megy az auto brightness. A light sensor az megy, nézd meg elixir2-ben.
Én is csak két napot használtam mielőtt kiadtuk. Viszont nekem is ez tetszik eddig a legjobban.
Természetesen még van jónéhány dolog a listámon amit meg kell oldani, de ezek mind megoldhatóak,
idő kérdése.

Ne feleldjétek ez még mindig csak egy béta kezeljétek úgy !

Viszont azt már most biztosan tudom, hogy lesz belőle használható androidos telefon.
Most éppen a hívóazonosító azonnali megjelenítésén dolgozunk PHJ-vel.
Jelenleg a kamera a leggyengébb pontja a rendszernek. Amíg azt nem cseréljük le addig bármikor szétszállhat
minden ok nélkül.
A fülhallgató kérdés pedig nem tétel, valószínüleg más néven kezeli ez az android mint a régi.

Nem elérhető banofeca

• PDA: Blacberry Passport, Lenovo A6000
  • PDA ROM: Android 6.0.1 OctOS
« Reply #4866 Dátum: 2011, 11 29, 14:49:59 »
Ennél a verziónál nem számít, hogy milyen winmo-d van. A phone (MSM) firmware-t is mi töltjük be.

Épp a napokban gondolkodtam egy SGS-en, de ez a verzió feledteti velem ezt a hirtelen fellángolást. :D :taps:
Minden tiszteletem és elismerésem a munkátoknak! :taps: :taps:
Ha a kamera részt sikerül megoldani és tud majd annyit mint Winmo alatt akkor nem boot-olok vissza minden nap. ;)

Nem elérhető NemVokSenki

• PDA: I8000NXXIL3
  • PDA ROM: I8000TMHIL3
« Reply #4867 Dátum: 2011, 11 29, 14:53:55 »
Köszi az infót Sándor!

Abban segíts légyszi, hogy a wi-fi nekem nagyon "szaggat"..... 20 s-ént ledob!

Másnál is probléma ez?

egyébként szép munka

Nem elérhető zeuszeus

« Reply #4868 Dátum: 2011, 11 29, 16:25:12 »
Köszi az infót Sándor!

Abban segíts légyszi, hogy a wi-fi nekem nagyon "szaggat"..... 20 s-ént ledob!

Másnál is probléma ez?

egyébként szép munka

Én is szenvedtem ezzel. Azt tanácsolom próbáld ki egy Mcdonalsdba hogy ott is ledobál e vagy valami ingyenes wifivel. Ha nem dob le (elég valószínő) Akkor a routered beállítását konfiguráld át. Nekem jó lett. Stabil mint a Frank! :shock:

Nem elérhető zeuszeus

« Reply #4869 Dátum: 2011, 11 29, 16:34:11 »
Ebben a verzióban még nem megy az auto brightness. A light sensor az megy, nézd meg elixir2-ben.
Én is csak két napot használtam mielőtt kiadtuk. Viszont nekem is ez tetszik eddig a legjobban.
Természetesen még van jónéhány dolog a listámon amit meg kell oldani, de ezek mind megoldhatóak,
idő kérdése.

Ne feleldjétek ez még mindig csak egy béta kezeljétek úgy !

Viszont azt már most biztosan tudom, hogy lesz belőle használható androidos telefon.
Most éppen a hívóazonosító azonnali megjelenítésén dolgozunk PHJ-vel.
Jelenleg a kamera a leggyengébb pontja a rendszernek. Amíg azt nem cseréljük le addig bármikor szétszállhat
minden ok nélkül.
A fülhallgató kérdés pedig nem tétel, valószínüleg más néven kezeli ez az android mint a régi.

Köszi a választ, és a sok munkát.!

Csak azért hittem hogy megy mert benn volt a müködik listában... vagy nem?... :oops:  Bocsi!
A droid remek. Majdnem vettem egy SGS+ de szerencsére elfogyott téééééénéééé. Nincs ben vaku..de sz.a.rrr. 5 éve van vakum. De eme remek munka után, nem lesz SGS+ vakunélküli jó teló  :shock: (hogy lehet ezt igy elrontani)

Egyébként nekem is sokszor gondol egyet és magátol ujraindul a droid valamitöl ha progit nyitok, vagy ilyesmi.

Bocs a kérdésér de mi az a  elixir2???

Most nekilátok megkeresem.!

Híváskor nekem olyan 4 mp alatt ébred!

Nem elérhető Rapid

• TOPIKGAZDA
  • Kütyüológus
  • PDA: Honor 7
  • PDA ROM: PLK-L01C432B380
« Reply #4870 Dátum: 2011, 11 29, 16:39:30 »

Magyarul is beszél.
A google maps forgatja, dönti a képet és az irány is jó.

A Google Maps nekem továbbra is délre mutat, mikor észak felé nézek, nem dönt semmit semerre és a SkyMapben is északon van dél és nyugaton kelet, mint eddig. Nálam van a gond, vagy a kiadott változatban van valami eltérés attól, mint amit Te használsz?
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető bsbsbs

• ROMMER
« Reply #4871 Dátum: 2011, 11 29, 17:09:46 »
A Google Maps nekem továbbra is délre mutat, mikor észak felé nézek, nem dönt semmit semerre és a SkyMapben is északon van dél és nyugaton kelet, mint eddig. Nálam van a gond, vagy a kiadott változatban van valami eltérés attól, mint amit Te használsz?

Nyomj rá a mylocation-ra 2x és forgatni fogja. Az ÉD most is fel van cserélve, de ha bármilyen más proramot nézünk akkor jó az irány GPS-test, GPS-Status, Elixir2 ebből arra lehet következteni, hogy a google-el van a probléma, mivel az orientation android szolgáltatás. Akinek van ideje nézzen utána a neten.

Nem elérhető vini803

• PDA: s5830xwkt3
  • PDA ROM: s5830xwkt7
« Reply #4872 Dátum: 2011, 11 29, 17:41:32 »
Üdv!

Segítene valaki abban,hogy hogy kell telepíteni mystroga-re,mert amit olvastam a FAQ-ban,jó lenne,de már nem találom a ubuntuval csinálni patriciót című leírást.Köszi!

Nem elérhető Neio01

• TOPIKGAZDA
    • OmniaII - Android FAQ
« Reply #4873 Dátum: 2011, 11 29, 17:43:49 »
Üdv!

Segítene valaki abban,hogy hogy kell telepíteni mystroga-re,mert amit olvastam a FAQ-ban,jó lenne,de már nem találom a ubuntuval csinálni patriciót című leírást.Köszi!

Készül. Már majdnem kész van. Vacsora után befejezem. :)

Nem elérhető vini803

• PDA: s5830xwkt3
  • PDA ROM: s5830xwkt7
« Reply #4874 Dátum: 2011, 11 29, 18:03:02 »
oké :ok: