0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
A hétvégén elrajtol a WTCC mezőnye is, Zengő Zoli csapata Michelisz Norbival és a tavalyi világbajnok technikával (SEAT Leon TDI) Eurosport 20.00 órai kezdettel közvetíti az időmérőt.Drukkoljunk a magyar csapatnak és Norbinak.You are not allowed to view links. Register or Login
De jó,hogy mondod!Hol lesz az első? Curitiba mint mindíg?
Igen IgenAz első szabadedzésen Norbi a hetedik lett!!!!!!!!!!!!
Összesítésben vagy a nem gyáriak között?Hajrá Norbi!!
Összesítésben. Kicsit kibaszarintottak velük.A többiek tiltakozásának következtében gyári csapatok közé sorolták Zengőéket.
Második szabadedzésen 5. lett (legjobb SEAT-os)
Fú, remélem este is ilyen jól teljesít majd!!Nem lenne semmi ha körbeverné a mezőnyt! Curitiba ráadásul nem egy nehéz pálya, szimulátorban már próbáltam, nagyon jó rajta menni!
Valóban nem nehéz pálya, de a gyáriakat nehéz lesz megfogni, csak egy éves technikában ül.
Emlékszel tavaly a vadi új schevik mekkorát égtek itt?
Norbi 10.
Kár,hogy kicsúszott, jobb is lehetett volna! Viszont így ha megcsípi a 8. helyet akkor a második versenyen előröl indulna!!
Mint kiderült leszakadt a difúzor az előző gyorskörében, állítólag nem is tudják javítani.
Azért rajthoz tud állni?
Igen, kis hátránnyal.Csak kettőt kellene neki előzni és a második futamon az élről rajtolhatna
Hánykor is lesz ma a futam?
3 pont
Tévedtem magyar idő szerint 18 órakor lesz az első futam
Bár már mind egy, de marhára csodálkoztam mikor este bekapcsoltam és közölték az első eredményét! Gyufus! Nem csuklottál?