Szerző Téma: iPhone 4  (Megtekintve 204844 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető thebiker

• ALAPÍTÓ TAG
  • Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: térkép
  • PDA: OPPO Find 7
  • PDA ROM: 5.0.2
iPhone 4
« Dátum: 2010, 02 27, 23:04:28 »
Tessék csak tessék! Ide minden infót!

Sárkányölő

• Vendég
Re: iPhone 4G megjelenés előtt
« Reply #1 Dátum: 2010, 03 16, 14:22:43 »
Csak 2011-ben fogják piacra dobni az Iphone 4G, mert a 4.Generációs hálózat kezelésre is fel akarják készíteni. Erre a Beccem BCS5000 chipre kell kicserélni a meglévőt. A gyártó csak jövőre készül el ezzel a chippel. Jövőre megint összeomlanak a mobilszolgáltatók az iPhonok miatt :D
Tehát lesz
-videóhívás
-többfeladatos kezelés
-LTE kapcsolat elméleti 120MB/s sebességel, ami most csak 40MB/s

You are not allowed to view links. Register or Login

Sárkányölő

• Vendég
« Reply #2 Dátum: 2010, 04 10, 20:39:33 »
Mordonnak

Desirére csak az váltson, aki nem tud várni. A helyedbe megvárnám az iPhone 4G-t, vagy HD. Be szoktak jönni a jóslataim, ha emlékszel egyik vitánkban az iPhonról, pontosan leírtam az ahogyan a 4.0-ba müködik az app.managger :D Isten bizony ha nem leszek lusta megkeresem. Ja a josla. A következő csúcs iphonba A9-t tesznek ami kétmagos. Az iPad csak azért nem kapta meg mert még nincs kész. A grafikus gyorsítója meg Nvidia lesz és év véggén karácsonyra, persze ez csak tip :D. Ami nyáron jön ki az csak ízelítő lesz. A Desire mellett most csak a Tátika, meg a kapacitív kijelző szól. A szofterllátotsága még mindig alul marad az iPhonhoz képest.

Nem elérhető FroSt

• Everything makes sense
  • PDA: iPhone 3GS, Fekete, 16 GB
  • PDA ROM: 4.0
« Reply #3 Dátum: 2010, 06 10, 17:06:37 »
Nekem olyan kérdésem lenne az uj iPhone-al kapcsolatban h ugyebár Németországban is ugyanúgy lehet majd kapni 24-től a készüléket mint az USA-ban. Édesapám jelenleg éppen kint tartozkodik és azon gondolkozom h ha ő ott kint megveszi nekem a telefont, és hazahozom és idehaza egy T-s microsimmel megtámogatom akkor gond nélkül fel fog állni a hálozatra és üzemelni fog ?
Remélem nem kérdeztem nagy baromságot, logikus gondolkodva kellene hisz lényegében T mind2, de remélem itt tudtok biztos infót mondani ezzel kapcsolatban

Nem elérhető animoo

• Support-ER
  • Nem: Nő
« Reply #4 Dátum: 2010, 06 12, 12:49:29 »
Nem tudom, de én már várom, hogy legyen itthon, rettentő kíváncsi vagyok rá! Lehet, hogy itt lesz az ideje átcuccolnom a trémobilhoz  ;)
"There's always something wonderful in new..."  - és ezt most nem csak a PDA-cserélgetésre értettem :D

saját cucc: You are not allowed to view links. Register or Login | You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető frici

• ADMIN
  • Örökös tag
    • pdafanclub.com
  • Navigáció / Navigation: én, mint a denevér... :)
  • PDA: Poco F1, Asus ZF2, OV Yard, SGS2, SGT7.0, SO2, HTC P3600, Palm Zire71
« Reply #5 Dátum: 2010, 06 12, 13:01:38 »
Már ezt is sikerült összetörni ::) You are not allowed to view links. Register or Login

visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login
Az élet olyan, mint a nádszál:
Ma még vidáman kacagsz,
De holnap jön Pipacs bácsi a konyhakéssel...
                                            /Rejtő Jenő/

Nem elérhető mqmeszi

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
    • mqmeszi blogja
  • PDA: Huawei p9 lite, Asus Transformer TF700t
  • PDA ROM: 7.0+EMUI 5.0-VNS-L21C432B381; 7.1.2
« Reply #6 Dátum: 2010, 06 12, 14:34:13 »
Nem tudom, de én már várom, hogy legyen itthon, rettentő kíváncsi vagyok rá! Lehet, hogy itt lesz az ideje átcuccolnom a trémobilhoz  ;)
meg ne probalj atpartolni androidrol >:( :D

Nem elérhető animoo

• Support-ER
« Reply #7 Dátum: 2010, 06 16, 19:51:23 »
meg ne probalj atpartolni androidrol >:( :D

Átpártolni nem fogok, legfeljebb mellékszereplő lesz az alma  ;) De sose volt még iphone-om, kíváncsi vagyok rá. Aztán lehet, hogy csak egy 3g lesz, most a másikat el tudom cserélni egyre, azon is meg tudom nézni a 4-es os-t.
Amúgy se tudok lemondani arró, hogy már 10m-ről látom, milyen esemény volt a PDA-n a villogó golyó színéből.  :D

Szegény iphone-t hogy összetörték...
"There's always something wonderful in new..."  - és ezt most nem csak a PDA-cserélgetésre értettem :D

saját cucc: You are not allowed to view links. Register or Login | You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető mqmeszi

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
    • mqmeszi blogja
  • PDA: Huawei p9 lite, Asus Transformer TF700t
  • PDA ROM: 7.0+EMUI 5.0-VNS-L21C432B381; 7.1.2
« Reply #8 Dátum: 2010, 06 16, 19:54:42 »
Átpártolni nem fogok, legfeljebb mellékszereplő lesz az alma  ;) De sose volt még iphone-om, kíváncsi vagyok rá. Aztán lehet, hogy csak egy 3g lesz, most a másikat el tudom cserélni egyre, azon is meg tudom nézni a 4-es os-t.
Amúgy se tudok lemondani arró, hogy már 10m-ről látom, milyen esemény volt a PDA-n a villogó golyó színéből.  :D

Szegény iphone-t hogy összetörték...
Két dudás egy csárdában?  ;)
Azért az ájfón annál jobb, h másodhegedűs legyen, pláne a 4. Mivel -biztos vagyok benne- hogy JB-zed, így sok időt kell majd vele foglalkozni  :)

Nem elérhető animoo

• Support-ER
« Reply #9 Dátum: 2010, 06 16, 20:04:45 »
Két dudás egy csárdában?  ;)
Azért az ájfón annál jobb, h másodhegedűs legyen, pláne a 4. Mivel -biztos vagyok benne- hogy JB-zed, így sok időt kell majd vele foglalkozni  :)

Azt gondolom, de nyilván akkor megosztanám szerencsétlenkedéseimet a nagyérdemű pfc olvasóközönséggel is  :D

Sárkányölő

• Vendég
« Reply #10 Dátum: 2010, 06 16, 23:45:57 »
Már ezt is sikerült összetörni ::) You are not allowed to view links. Register or Login

visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Fake. egyelőre még forgalomban sincs. Hacsak nem a Foxcon egyik alkalmazotja választotta a humánusabb megoldást a problémájára. :(

Nem elérhető phobos

• Navigáció / Navigation: Bluepanther Jade/Galaxy S3 IGO Primo2/Primo
  • PDA: Samsung Galaxy S3
  • PDA ROM: 4.1.2 gyári
« Reply #11 Dátum: 2010, 06 17, 16:08:02 »
Fake. egyelőre még forgalomban sincs. Hacsak nem a Foxcon egyik alkalmazotja választotta a humánusabb megoldást a problémájára. :(
nem akarok kötekedni, de ha elolvasod a szöveget is hozzá, pont az ilyen hozzászólásokra reagálnak benne: mivel szervizként is működnek egyes alkatrészekhez előbb hozzá tudnak jutni. Amit összetörtek nem egy komplett telefon, hiányoznak belőle a nyomtatott áramkörök...

Sárkányölő

• Vendég
« Reply #12 Dátum: 2010, 06 22, 23:55:22 »
ELKEZDŐDÖTT

Nem elérhető nrg86

• PDA: Sony Xerpia S
« Reply #13 Dátum: 2010, 06 23, 14:10:54 »

egy kicsit borsós az ára nem?:D

Sárkányölő

• Vendég
« Reply #14 Dátum: 2010, 06 23, 14:57:24 »

egy kicsit borsós az ára nem?:D

Ez az adatlap teljesen rossz. Nem 3,5G, csak 3G. Van magyar menü, hiszem az iOS4 már tartalmazza. Rengeteg adatot nem írtam be ami már ismert. Az árral meg nem kell foglalkozni ennyit csak annak ér akinek nem számít a pénz. A AppStorban kb. 166e ebből csináltak 250e. Ráadásul csak határon belüliek vásárolhatnak max. 2db egyelőre. Persze lehet most is jelentkezni, és majd karácsonyra meg is kapja a balek.

Nem elérhető nrg86

• PDA: Sony Xerpia S
« Reply #15 Dátum: 2010, 06 23, 15:07:53 »
Ez az adatlap teljesen rossz. Nem 3,5G, csak 3G. Van magyar menü, hiszem az iOS4 már tartalmazza. Rengeteg adatot nem írtam be ami már ismert. Az árral meg nem kell foglalkozni ennyit csak annak ér akinek nem számít a pénz. A AppStorban kb. 166e ebből csináltak 250e. Ráadásul csak határon belüliek vásárolhatnak max. 2db egyelőre. Persze lehet most is jelentkezni, és majd karácsonyra meg is kapja a balek.

hmm...elnézést érte hogy nem is olvastam el pontosan!...Sorryy!
Szoval akkor most mikorra is várható a magyar debütálása!?és árba kb hol lesz?

Sárkányölő

• Vendég
« Reply #16 Dátum: 2010, 06 23, 20:32:13 »
hmm...elnézést érte hogy nem is olvastam el pontosan!...Sorryy!
Szoval akkor most mikorra is várható a magyar debütálása!?és árba kb hol lesz?

Ez a Technet sara.

Elvileg szeptemberre a T- Mobilnál, de elképzelhető, hogy a magyar Apple boltokban is fogják árulni függetlenül. Az ára 200e körül lesz. Az Angol AppStorban kb.166e.Ft 499 font Ezek a 16GB-os árak. Háromszor nagyobb rá a kereslet, mint tavaly a 3GS-re. Igazából senki nem tudja most megmondani mikor jut el hozzánk, egyelőre most csak a szürke import jöhet szóba, de arra is sokat kell várni. A külföldi szolgáltatók egyelőre csak meglévő ügyfeleket szolgálnak ki, és egy ember max. 2db-t vehet. Még nekem sincs. ;)

Nem elérhető rondzsy89

• T-Partner
    • Twitter
  • Navigáció / Navigation: iGO / Sygic
  • PDA: Samsung Galaxy S III
  • PDA ROM: XXLEF
« Reply #17 Dátum: 2010, 06 24, 16:13:54 »
Aki iPhone-t szeretne, azért ilyenekre érdemes odafigyelni: You are not allowed to view links. Register or Login

Sárkányölő

• Vendég
« Reply #18 Dátum: 2010, 06 24, 17:48:21 »
Aki iPhone-t szeretne, azért ilyenekre érdemes odafigyelni: You are not allowed to view links. Register or Login

Ez nekem a tavalyi iPhon tüzeket juttatja eszembe. Minden mobilt tönkre lehett tenni elég kitenni a szélvédő alá egy napra. A térerő probléma meg nem hiszem hogy általános volna. Lehet hogy az illető rossz helyen használta, de lehet rá kapni szigetelő gyűrűt igaz nem erre a célra, de az orvosolná a problémát, amennyiben nem kacsa.

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
  • PDA: Samsung Galaxy S9+
« Reply #19 Dátum: 2010, 06 24, 17:52:25 »
Ez nekem a tavalyi iPhon tüzeket juttatja eszembe. Minden mobilt tönkre lehett tenni elég kitenni a szélvédő alá egy napra. A térerő probléma meg nem hiszem hogy általános volna. Lehet hogy az illető rossz helyen használta, de lehet rá kapni szigetelő gyűrűt igaz nem erre a célra, de az orvosolná a problémát, amennyiben nem kacsa.

Viszont ha igaz, akkor azért eléggé csalódás egy ilyen szarvashiba. Ne kelljen már még ezt-azt venni hozzá, hogy használható legyen...  :hmm:
Én nem vagyok iPhone ellenes, pár dolgot kivéve elégedett voltam vele, várjuk ki a végét, hogy mi igaz és mi nem. :)

Nem elérhető rondzsy89

• T-Partner
    • Twitter
« Reply #20 Dátum: 2010, 06 24, 17:55:29 »
Én nem vágyom iPhone-ra csak megtaláltam a hírt és hátha valaki nem olvasta. Úgyis ki fog derülni Apple reakciójából, hogy igaz a hír vagy sem, úgyis reagálnak majd rá valamit.

Ismo

• Vendég
« Reply #21 Dátum: 2010, 06 24, 18:17:13 »
Én nem vágyom iPhone-ra csak megtaláltam a hírt és hátha valaki nem olvasta. Úgyis ki fog derülni Apple reakciójából, hogy igaz a hír vagy sem, úgyis reagálnak majd rá valamit.
Apple reakció: Ez nem bug. Fícsör! :D

Nem elérhető rondzsy89

• T-Partner
    • Twitter
« Reply #22 Dátum: 2010, 06 24, 18:19:05 »
:taps: Nálunk alapból nem sok térerő van... mi lenne ha még abból is levenne ha megfogom a telefont? :D

Sárkányölő

• Vendég
« Reply #23 Dátum: 2010, 06 24, 19:08:54 »

Az hát. A fehér iPhonhoz fehér, a feketéhez fekete szigetelő kesztyűt adnak. :D
Csak nehogy bejöjjön. :-[

Ismo

• Vendég
« Reply #24 Dátum: 2010, 06 24, 19:26:04 »
Az hát. A fehér iPhonhoz fehér, a feketéhez fekete szigetelő kesztyűt adnak. :D

:taps:

Amúgy rájöttem: ezért favorizálták egyből a bumper tokokat... :)