2024, 12 19, 00:18:04

Szerző Téma: Acer S100 Liquid  (Megtekintve 89764 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető nabis

• Support-ER
  • Örökös tag
  • PDA: HTC M8, iPad Mini
  • PDA ROM: Revolution HD 53.1, 6.12.401.4-es build
Re: Acer S100 Liquid
« Reply #225 Dátum: 2010, 04 07, 14:24:48 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Nekem a rendes időt mutatja! Nem lehet,hogy 2 órával később töltötted le az emilt? Amugy állítsd be az órád! :p :D
nem lehet, de smsnél is ez van. írtam előbb sms, válaszoltak rá, és szerinte a válasz 2 órával hamarabb jött meg a kérdésre:)
na mindegy. bementem settingsbe és beállítottam az időzónákat, és úgy az órát. remélem most jó lesz majd
DROPBOX HASZNÁLATI LEÍRÁS (HOGY NE KELLJEN KÉTNAPONTA TÖBB EZER FÁJLT VISSZAÁLLÍTANUNK)

Nem elérhető gabes

• Örökös tag
  • sentinel
  • Navigáció / Navigation: motonav
  • PDA: Nexus One, SGS3, Nexus7
  • PDA ROM: CM-7 Nightly / XXDLI5 (rooted)
« Reply #226 Dátum: 2010, 04 07, 14:28:57 »
nem lehet, de smsnél is ez van. írtam előbb sms, válaszoltak rá, és szerinte a válasz 2 órával hamarabb jött meg a kérdésre:)
na mindegy. bementem settingsbe és beállítottam az időzónákat, és úgy az órát. remélem most jó lesz majd
Na szép, te is időutazó lettél? :D

18, 23, 45, 53, 64
Azt értem,hogy gőzgép! De mi hajtja? :hmm:

You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető nabis

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #227 Dátum: 2010, 04 07, 14:35:02 »
jaja, előbb jönnek a válaszok, minthogy megfogalmaznám a kérdést:) akkor mondjuk 2 óra múlva megkérdezem a lottószámokat, és akkor hátha már most megkapom a tuti tippet :D
DROPBOX HASZNÁLATI LEÍRÁS (HOGY NE KELLJEN KÉTNAPONTA TÖBB EZER FÁJLT VISSZAÁLLÍTANUNK)

Nem elérhető gabes

• Örökös tag
  • sentinel
« Reply #228 Dátum: 2010, 04 07, 14:40:40 »
jaja, előbb jönnek a válaszok, minthogy megfogalmaznám a kérdést:) akkor mondjuk 2 óra múlva megkérdezem a lottószámokat, és akkor hátha már most megkapom a tuti tippet :D
Nézd meg az előbbi Hszt!  :D

You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető nabis

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #229 Dátum: 2010, 04 07, 14:41:50 »
Nézd meg az előbbi Hszt!  :D
eskü megjátszom :D

Nem elérhető gabes

• Örökös tag
  • sentinel
« Reply #230 Dátum: 2010, 04 07, 14:43:53 »
eskü megjátszom :D
Ha bejön felezünk! :D

ON :oops:

Nem elérhető nabis

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #231 Dátum: 2010, 04 07, 14:51:42 »
Ha bejön felezünk! :D

ON :oops:
rendben

ON ;)

Nem elérhető anzo

• ROMMER
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google maps
  • PDA: I9100 SGS 2
  • PDA ROM: LS8 Anzo MOD
« Reply #232 Dátum: 2010, 04 07, 19:45:01 »
rendben

ON ;)
Kisharcos! Próbáltad már az új bin-es rommal a GPS-t? Mert ma szükségem lett volna rá és amikor elindítom akkor rendesen poziciót fog de mikor elindulok mindig visszafelé akar menni szét vetett az ideg.  >:( Napközben 3 romot felraktam a kocsiban :) de mindegyikkel ezt produkálta ezésrt gondolom, hogy a rádió résszel van gond amit a bin tartalmaz. Tlán ausztrál rom  :oops:

Nem elérhető nabis

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #233 Dátum: 2010, 04 07, 21:01:19 »
Kisharcos! Próbáltad már az új bin-es rommal a GPS-t? Mert ma szükségem lett volna rá és amikor elindítom akkor rendesen poziciót fog de mikor elindulok mindig visszafelé akar menni szét vetett az ideg.  >:( Napközben 3 romot felraktam a kocsiban :) de mindegyikkel ezt produkálta ezésrt gondolom, hogy a rádió résszel van gond amit a bin tartalmaz. Tlán ausztrál rom  :oops:
enyém is tolatott. nekem is pont kellett. én is idegbajt kaptam tőle. aztán amikor hazafelé mentem tesztelésből bekapcsoltam, kb negyed órán át normálisan csinálta, aztán mindig pillanatra megtévedt, majd helyreállt. újraindítottam, és akkor jó volt, de felbosszantott rendesen. te romodban is ez van? most akarom feldobni

Nem elérhető anzo

• ROMMER
  • Örökös tag
« Reply #234 Dátum: 2010, 04 07, 21:08:13 »
enyém is tolatott. nekem is pont kellett. én is idegbajt kaptam tőle. aztán amikor hazafelé mentem tesztelésből bekapcsoltam, kb negyed órán át normálisan csinálta, aztán mindig pillanatra megtévedt, majd helyreállt. újraindítottam, és akkor jó volt, de felbosszantott rendesen. te romodban is ez van? most akarom feldobni
Mindegyik 0.008-as romban :( Mondom én felraktam 3-at is napközben hátha megjavul de mindegyikkel ugyanaz a helyzet.  :oops:
De nem hiszem el, hogy ez eddig senkinek sem tünt fel :(

Nem elérhető nabis

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #235 Dátum: 2010, 04 07, 21:43:13 »
Mindegyik 0.008-as romban :( Mondom én felraktam 3-at is napközben hátha megjavul de mindegyikkel ugyanaz a helyzet.  :oops:
De nem hiszem el, hogy ez eddig senkinek sem tünt fel :(
holnap akkor még tesztelem a gyárit, és megírom a tapasztalatomat. aztán feldobom a tiedet, és megírom azt is
usb náélkül is recoverybe tudom rakni a fényképező hangerő és bekapcs gombal?

Nem elérhető anzo

• ROMMER
  • Örökös tag
« Reply #236 Dátum: 2010, 04 07, 21:54:59 »
holnap akkor még tesztelem a gyárit, és megírom a tapasztalatomat. aztán feldobom a tiedet, és megírom azt is
usb náélkül is recoverybe tudom rakni a fényképező hangerő és bekapcs gombal?
Igen de ha nem menne akkor rakd fel a quick reboot programot és azzal egy gomb nyomásra recovery-be, fastbootba vagy csak simán újra tudod indítani.

Nem elérhető nabis

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #237 Dátum: 2010, 04 11, 13:37:42 »
amúgy megoldódott már ez a gps dolog? vagy továbbra is tolat és rosszul pozícionál a kiszivárogtatott rommal?

Nem elérhető anzo

• ROMMER
  • Örökös tag
« Reply #238 Dátum: 2010, 04 11, 13:41:54 »
amúgy megoldódott már ez a gps dolog? vagy továbbra is tolat és rosszul pozícionál a kiszivárogtatott rommal?
Még sajnos mindig ugyanaz a helyzet de már páran összefogtunk ez ügyben, igaz már meglesz a következő kiszivárgott bin ami kimondottan a liquidhez készült és nem a liquidE-hez. Majd meglátjuk milyen lesz :)

Nem elérhető nabis

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #239 Dátum: 2010, 04 11, 13:46:29 »
Még sajnos mindig ugyanaz a helyzet de már páran összefogtunk ez ügyben, igaz már meglesz a következő kiszivárgott bin ami kimondottan a liquidhez készült és nem a liquidE-hez. Majd meglátjuk milyen lesz :)
nem mintha tudnám most tesztelni, csak kiváncsiskodtam:)

Nem elérhető duc

• PDA: Galaxy S
  • PDA ROM: XWJPO
« Reply #240 Dátum: 2010, 04 11, 21:01:30 »
 Szia, van ötleted, hogy mikorra várható kb?

Nem elérhető To_Pet

• PDA: HTC Diamond
  • PDA ROM: Sone 2.2
« Reply #241 Dátum: 2010, 04 18, 14:41:41 »
Helló!
Meg tudná nekem valaki mondani, hogy a kijelző jobb felső sarka fölötti piros led mit jelez? Nem találok semmi leírást róla. Néha villog mint az őrült, néha meg semmi.
És van még egy kérdésem: mitől vannak a task managerben olyan programok amiket nem indítottam el? Bezárok mindent és utána újra ott vannak és zabálják a memóriát.

Nem elérhető anzo

• ROMMER
  • Örökös tag
« Reply #242 Dátum: 2010, 04 18, 16:48:41 »
Helló!
Meg tudná nekem valaki mondani, hogy a kijelző jobb felső sarka fölötti piros led mit jelez? Nem találok semmi leírást róla. Néha villog mint az őrült, néha meg semmi.
És van még egy kérdésem: mitől vannak a task managerben olyan programok amiket nem indítottam el? Bezárok mindent és utána újra ott vannak és zabálják a memóriát.
A piros fény amit látsz az nem egy led hanem a távolság vagy a fényérzékelő.
A programokkal kapcsolatban pedig a rendszer a háttérben is dolgozik és indít el alkalmazásokat persze lehetnek közte olyanok amik feleslegesek. Amennyiben ez zavar akkor rootold a telefonod és rakd fel az autokillert ez kilövi a felesleges programokat, de ne zavarjon annyira mert az androidnak teljesen más a memória kezelése mint a windowsnak nálam még soha nem volt gond az elfogyott memória miatt pedig volt, hogy 2MB free ramom volt de semmit sem vettem észre, hogy lassult volna vagy valami nem indult volna el. Rendszeresen leállítja a régen használt és alacsony piorítású alkalmazásokat.

Nem elérhető To_Pet

« Reply #243 Dátum: 2010, 04 18, 17:28:48 »
A piros fény amit látsz az nem egy led hanem a távolság vagy a fényérzékelő.
A programokkal kapcsolatban pedig a rendszer a háttérben is dolgozik és indít el alkalmazásokat persze lehetnek közte olyanok amik feleslegesek. Amennyiben ez zavar akkor rootold a telefonod és rakd fel az autokillert ez kilövi a felesleges programokat, de ne zavarjon annyira mert az androidnak teljesen más a memória kezelése mint a windowsnak nálam még soha nem volt gond az elfogyott memória miatt pedig volt, hogy 2MB free ramom volt de semmit sem vettem észre, hogy lassult volna vagy valami nem indult volna el. Rendszeresen leállítja a régen használt és alacsony piorítású alkalmazásokat.

Köszi! Azt kipróbáltam, hogy kikapcsoltam a fényérzékelőt, de úgy is villogott. Azt is kipróbáltam, hogy elé tettem a kezem, de úgy is, ezért nem gondoltam, hogy távolság vagy fény érzékelő. Igazából nem zavar, csak nem értem, hogy miért kapcsol ki néha a villogás. A programok futása sem zavar csak tudni akartam az okát. A legtöbbször a camera fut a háttérben, amit eddig egyszer kapcsoltam be, amíg kipróbáltam. A rootolással elveszik a garancia? Ez olyan mint a wm-nél az spl csere?

Nem elérhető anzo

• ROMMER
  • Örökös tag
« Reply #244 Dátum: 2010, 04 18, 17:55:12 »
Köszi! Azt kipróbáltam, hogy kikapcsoltam a fényérzékelőt, de úgy is villogott. Azt is kipróbáltam, hogy elé tettem a kezem, de úgy is, ezért nem gondoltam, hogy távolság vagy fény érzékelő. Igazából nem zavar, csak nem értem, hogy miért kapcsol ki néha a villogás. A programok futása sem zavar csak tudni akartam az okát. A legtöbbször a camera fut a háttérben, amit eddig egyszer kapcsoltam be, amíg kipróbáltam. A rootolással elveszik a garancia? Ez olyan mint a wm-nél az spl csere?
Igen hasnló de az Acernél nem veszik el a garancia mert ha gond lenne akkor visszarakod a gyári romot és akkor teljesen gyári állapotba kerül a kéészülék ellentétben a HTC-s PDA-kal ott egyelőre nem visszafordítható a folyamat.

Nem elérhető To_Pet

« Reply #245 Dátum: 2010, 04 18, 20:35:28 »
Igen hasnló de az Acernél nem veszik el a garancia mert ha gond lenne akkor visszarakod a gyári romot és akkor teljesen gyári állapotba kerül a kéészülék ellentétben a HTC-s PDA-kal ott egyelőre nem visszafordítható a folyamat.

Értem. egyelőre még el vagyok a gyárival, de ez biztos nem tart sokáig. Egy pár szóban leírnád, hogy miért lenne jobb a nem gyári rom? Milyen lehetőségek nyílnának meg előttem?

Nem elérhető anzo

• ROMMER
  • Örökös tag
« Reply #246 Dátum: 2010, 04 19, 00:40:42 »
Értem. egyelőre még el vagyok a gyárival, de ez biztos nem tart sokáig. Egy pár szóban leírnád, hogy miért lenne jobb a nem gyári rom? Milyen lehetőségek nyílnának meg előttem?
Az androidnál nem igazán a romon van a hangsúly hanem inkább a kernelen és, hogy rootlova legyen a készülék. A romok között annyi az eltérés mint a winnél, hogy a felesleges gyári programok kivannak pucolva valamint a hasznosnak itéltek bele integrálva. A rootolással hozzáférhetsz a rendszer fájlokhoz így egy csomó olyan dolgot is megtudsz csinálni amit a sima rommal nem.

Nem elérhető atravel

• Nem: Férfi
  • PDA: SGS2
  • PDA ROM: CM10.1
« Reply #247 Dátum: 2010, 04 19, 10:10:58 »

18, 23, 45, 53, 64
azannya... Remélem, Nabis tényleg megjátszotta őket!?

Nem elérhető nabis

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #248 Dátum: 2010, 04 19, 21:56:00 »
azannya... Remélem, Nabis tényleg megjátszotta őket!?
meg, de nem nyertek, ellenben valaki megnyerte a liquidemet sajnos >:(
nembaj, már csak 78ezer kell mellé, és megvan az új:)
apropó, apróban van eladó cuccom az egyébben, tessék lesni, abból lenne új liquid ;)

Nem elérhető atravel

• Nem: Férfi
  • PDA: SGS2
  • PDA ROM: CM10.1
« Reply #249 Dátum: 2010, 04 20, 08:30:01 »
meg, de nem nyertek, ellenben valaki megnyerte a liquidemet sajnos >:(
nembaj, már csak 78ezer kell mellé, és megvan az új:)
apropó, apróban van eladó cuccom az egyébben, tessék lesni, abból lenne új liquid ;)
jól megnézted a számokat? :shock:
az apróhirdetést láttam... mostanában túl sok is jelenik meg, amitől az embernek (legalábbis nekem) eléggé összeszorul a szíve. Viszont neked kapóra jöhet, ha esetleg nexust vennél liquid helyett