0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
jól megnézted a számokat? az apróhirdetést láttam... mostanában túl sok is jelenik meg, amitől az embernek (legalábbis nekem) eléggé összeszorul a szíve. Viszont neked kapóra jöhet, ha esetleg nexust vennél liquid helyett
ja és az acer külsőre jobban tetszik:)
Nagyobb lehetett az a pofon mint gondoltam!
mégvalami. a 004-es kernelt meg hozzá egy romot fel lehetne dobni az ftp-re?sajna modacon nem találtam meg, pedig használtam a keresőt
ÜdvHogyan tudom lecserélni a notification br szinét feketére? Lcr1.2.3-as romom van perpill 004es buildal. Modacon találtam egy lcr1.3as zipet,de az total haz ágta a liquidet, be se kapcsolt, csk recoveryből hr oldotta meg és a rom újratelepitése. Ötlet?
Nem tudom melyiket próbáltad, de az LCR 1.3 az a 0.008-as bin-hez való. Neked szerintem a Desire status bar kell.Próbáld meg ezt felrakni.You are not allowed to view links. Register or Login
Akinek nem működik az új kiszivárgott romokkal (0.008, 0.010) a GPS annak javaslom próbálja ki a Sygic 10-et ma használtam és tökéletesen működött.
de mindkét irányba? nekem akkor tolatott, ha pestről mentem budára. visszafelé (budáról pestre) rendesen működött. olyan volt, mintha a nyilacska nyugatról keletre tudna működni
A Sygickel csinálta ezt neked? Mert a Motonavnál én is ezt vettem észre de írták többen is, hogy ez jó kipróbáltam ma ugyanazon az útvonalon ahol a motonav nem ment ott tökéletesen működött.
motonavval próbáltam.sygic milyen gyakrtan frissít térképeket, meg mennyire frissek a mostaniak? anno használtam még az n95ön sygicet, de sose frissítették a térképeket rá, és elment tőle a kedvem
Hát ez jó kérdés, nem tudom mert én is csak most próbáltam először. De ahogy olvastam Tele Atlaszos téképeket használ. Amik mint tudjuk nem a legfrissebbek de legalább működik.
de pl az igo térképei ha jól tudom nem jók hozzá
Sajnos nem jók legalábbis nekem nem mentek.
akkor marad a motonav és a várakozás a hivatalos 2.1-rehabár van egy olyan érzésem, h nem fog megjelenni rá. inkább foglalkoznak most a froyoval, hiába lett márciusra beígérve
Hát nem tudom mert a LiquidE-t a 2.1-el harangozták be és azt igérték, hogy annak a megjelenése után lesz a Liquidre is frissítés.
tegnap óta 4x fagyott le a liquid, azaz nem ébredt fel alvó módból. ebből 2x reggel, amikor keltenie kellett volna, hogy nyomás dolgozni. erre ötlet? most újraraktam a romot, hátha, de nem jó így, h reggel nem kelt:)
Task killerben beraktad a kivételek közé az ébresztést?Nekem is fagyott párszor de amióta kikapcsolom a WiFi-t ha nem használom azóta egyszer sem volt vele gond.