0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
BTW, a Favorite csúszkán hogyan lehet új kedvencet hozzáadni? Se menü nincs hozzá, se hosszú nyomásra nem reagál. Ez is bug?
Gondolom, ugyanis ott az IE-ben felvett (\windows\favorites) kedvenceket kéne sorban mutatnia.
Jaa, azt hittem, program linkeket lehet megadni. IE-t eddig egyszer nyitottam meg véletlenül. Szerk: Miután megnyitottam Sense nélkülk az email-jeimet, már Sense alatt is működnek. Nem kicsit rejtélyes, de ha még egyszer előfordul, repül a ROM.
..... de ha még egyszer előfordul, repül a ROM.
Hát nálam az IE és az Opera közös kedvenceket használ: \windows\favorites.
csak keményen! van miból válogatni/választani!
Nálam az asztali Operával használ a Mobile közös kedvenceket, és ezt praktikusabbnak találom, lévén mindkettőt naponta nyúzom.
Nekem meg felszinkronizálódik az IE favorites-be "Mobile Favorites" mappaként.
talán erre: You are not allowed to view links. Register or Login"Hey guys today i will release RTM 1 / RTMi 1 - for me it seems to be my fastest version - awesome.."
ezt honnan tudom leszedni?
Az általad idézett fórumtéma 3. hozzászólásán keresztül. Ami ide visz:You are not allowed to view links. Register or Login
not found
tisztelt csonak!feltételezem ha le szeretnéd tölteni akkor felkeltette az érdeklődésedet és megnézted a romfőző oldalát. ha lejjebb görgettél volna akkor ott találtad volna a letöltési linket. hú de sok lett ez a "volna"! You are not allowed to view links. Register or Login
22:21 van, a töltöttség 68%. Holnap a negyed órás időköz jön.
Valahol olvastam, hogy a folyamatosan aktív Bluetooth is meglepően rossz hatással volt az üzemidőre. Lesz időm, majd futtatok ilyen tesztet is. Korábbi készülékeken alig számított.
Nemtudom, hogy ezt próbálta-e már valaki, de nekem nagyon bejött!Leo 2.10.231.0 WWE ROM. 21889WM 6.5.X Build 23554eddigi legjobb ROM amit használtam. Mintha rám szabták volna:D
Ebből nem nagyon fogunk rájönni, ki fia-borja a ROM, ami neked bejön.
talán erre gondolt a tisztelt fórumtárs?You are not allowed to view links. Register or Login
Új ROM, új örömök.
Ez nem egy stock-közeli ROM-nak tűnik, amit korábban preferáltál. BTW, 68 %.