0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
Ez Miri XtraLight v10-ese. Egy teljesen lecsupaszított, majdnemteljesen tiszta WM 6.5 rom. Viszont most húzom fel az eddig használt Sense-es változat v10-esét (eddig v9 volt), szép meg jó ez a pucolt rom, csak túl sok energiába kerül, míg az ember összelegózza magának.
Amit legutóbb letöltöttem mirit, az már 11-es volt. WM6.5-ből nincs v.11, csak 6.5.5-ből?
Így van.
Nah Spb Backup-pal ROM Upgrade Mode-ban szépen visszamászott a v10-esre a még v9-en készített mentésem a belakott rendszerről, egyelőre hibátlannak tűnik.Azért a Hotmail szinkronizációnál a zütő megállt bennem egy pillanatra. Elkezdtek eltűnni a mappák bele a deleted items-be, majd onnan is... gyorsan offline-ba tettem a desktop Outlook-ot, mondom nehogy eltűntesse ez itt a leveleimet (csaknem 10 évnyi levelezésem van fent). Aztán persze nem történt semmi, pár másodpercnyi karikázás után elkezdtek újra megjelenni a mappák és benne az immár friss levelek.
Egy liter tej: 200 FtEgy csomag zsebkendő: 50 FtEgy óra a játszóházban: 1200 FtEgy tiszta alsónadrág: felbecsülhetetlen.
You are not allowed to view links. Register or Login próbálta már valaki?
nos, nem estél neki?
Most megy fel a szerverre a ROMeOS 4.06a (1.72 alapú, 448 MB RAM), holnap reggel pedig a 4.06 is (2.10 alapú, 576 MB RAM).Azóta nem jelentkezett a Sense e-mail tab gond, úgyhogy még kivárok.
Van-e már valami közreadható tapasztalatod?
Romeos romot, hogyan lehet letölteni az xda-ról?be vagyok jelentkezve, de nem, látom a linket...
nem kell véletlenűl regisztrálni az oldalán! nem tudom csak kérdezem!You are not allowed to view links. Register or Login
v4.07 & v4.07a are 23557 build which has the native wm menu fixed. it may has other fixes
Szóval kint van a 4.07 széria, tölthető az előbbi linkről. Info:You are not allowed to view links. Register or LoginHolnap lesz RTT RTM2 is, sajnos nincs időm frissíteni.
Beregisztráltam, köszönöm a segítségeket.Ott azonban valami baj van a 4.07 letöltésével, mert a kicsomagolásnál jön egy hibaüzenet, hogy "az archivumnak nincs vége". Egyébként a 90.8 MB méret kicsit gyanús...
Jaja, én is most szedtem volna le, de nem jött össze, talán éppen most tölti fel...
Én a 4.06-osat használom, de a Sense-t kikapcsoltam és az Spb Mobile Shellt használom. A Sense csak zabálja az aksit és egy folytában a neten lógott valamiért a készülék, amikor működött, pedig mindent rendesen beállítottam. A mail tab-nál, meg többször lefagyott a Sense...
Moonman tegnapi kérésekor figyeltem fel arra, hogy az Office Mobile 2010 verziója a Windows-éval együtt kúszik felfelé. Remélhetőleg ez azt is jelenti, hogy maga az Office 2010 is kap javítáokat, lévén még béta. Talán ez a kombináció (HD Mini + US HD2 Sense összegyúrás a béta Office-szal) okozza a gondot a Mail tabon.A 4.07-es ROMeOS már a 23557-es WInMo-ra épül, feltehetőleg az Office Mobile 2010 verziója is 14.00.23557 lett, és talán lesz némi előrelépés.