Szerző Téma: Leo főzött (custom) ROM-ok  (Megtekintve 266059 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető next

• PDA: HTC HD2
  • PDA ROM: 3.14.405.2
Re: Leo főzött (custom) ROM-ok
« Reply #1625 Dátum: 2011, 03 01, 22:35:37 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Simán bootloaderből nem megy fel a gyári 1.66?

Nem, elindítom, és egy százaléknál megáll és kiírja ezt:

Nem elérhető nbee

• Navigáció / Navigation: 3 betűs
  • PDA: Samsung Galaxy S II (GT-9100) || Galaxy TAB 10.1 (P-7500)
  • PDA ROM: ROM: stock 4.1.2 || ROM:XWLA1
« Reply #1626 Dátum: 2011, 03 01, 22:51:21 »
Nem, elindítom, és egy százaléknál megáll és kiírja ezt:

Lehet, hogy egy kicsit OFF: frissíteni akartam a  RADIO-t nemes egyszerűséggel, de nem volt fenn HSPL, így 0%-nál soha nem ment tovább. Szétcsatlakoztattam, "amikor nem szabad módban" volt. Ezt követően a telefon meghalt, nem lehetett elindítani. Többszöri próbálkozás után sikerült bekerülnöm a tricolor bootloader-be. Ott már simán felment a hspl, majd az új rom és vissza OSPL.

Szóval én a helyedben megpróbálnék egy hspl - > Task29 -> új rom. -> új radio - > ospl.
Bár sosem csináltam ilyet, én ennyit szedtem össze most...
régi időkre:

Nem elérhető next

« Reply #1627 Dátum: 2011, 03 01, 23:11:00 »
Lehet, hogy egy kicsit OFF: frissíteni akartam a  RADIO-t nemes egyszerűséggel, de nem volt fenn HSPL, így 0%-nál soha nem ment tovább. Szétcsatlakoztattam, "amikor nem szabad módban" volt. Ezt követően a telefon meghalt, nem lehetett elindítani. Többszöri próbálkozás után sikerült bekerülnöm a tricolor bootloader-be. Ott már simán felment a hspl, majd az új rom és vissza OSPL.

Szóval én a helyedben megpróbálnék egy hspl - > Task29 -> új rom. -> új radio - > ospl.
Bár sosem csináltam ilyet, én ennyit szedtem össze most...

Köszi, de azt is próbáltam, azt írja, hogy gáz van az USB kapcsolattal... :/

Nem elérhető nbee

« Reply #1628 Dátum: 2011, 03 01, 23:38:28 »
Köszi, de azt is próbáltam, azt írja, hogy gáz van az USB kapcsolattal... :/

Ahogy a HSPL régen SD kártyáról-ról lehetett eltüntetni, illetve ROMokat is onnan lehet frissíteni, lásd GoldCard, így én megpróbálnék beszerezni egy ilyen telepítőt és SD kártyáról indítani, elvileg újra rak mindent, ami kell...
régi időkre:

Nem elérhető next

« Reply #1629 Dátum: 2011, 03 02, 00:14:50 »
Ahogy a HSPL régen SD kártyáról-ról lehetett eltüntetni, illetve ROMokat is onnan lehet frissíteni, lásd GoldCard, így én megpróbálnék beszerezni egy ilyen telepítőt és SD kártyáról indítani, elvileg újra rak mindent, ami kell...

Én nagyon próbálom megérteni a dolgokat, meg érvényesíteni a "keresés a legjobb barátod" szabályt de nem értek/találok vmit. Megtaláltam a leírást You are not allowed to view links. Register or Login de fogalmam sincs mit jelent az hogy QMAT. Csökevényes angoltudásommal csak arra sikerült rájönnöm, h nagyon fontos tényezője az goldcard készítésnek... Te nem tudod véletlenül h miaz? :oops:

Nem elérhető nbee

« Reply #1630 Dátum: 2011, 03 02, 09:04:02 »
Én nagyon próbálom megérteni a dolgokat, meg érvényesíteni a "keresés a legjobb barátod" szabályt de nem értek/találok vmit. Megtaláltam a leírást You are not allowed to view links. Register or Login de fogalmam sincs mit jelent az hogy QMAT. Csökevényes angoltudásommal csak arra sikerült rájönnöm, h nagyon fontos tényezője az goldcard készítésnek... Te nem tudod véletlenül h miaz? :oops:

Szia!
Ahhoz, hogy GoldCard-ot készíts szükséged van mSD kártyád azonosítójára azaz, CID-jére (Card IDentification). Ezt azonban nem lehet csak olyan egyszerűen le/kiolvasni. Na erre kell használnod QMAT alkalmazást[ez csak javaslat, ha találsz/tudsz mást, amivel kiolvashatod, használd azt], ami ugyan másra terveztek, de a próbaverziós része is alkalmas arra, hogy az ID-t meg tudd. (aztán ki is dobhatod progit).
Sok sikert és kitartást!
régi időkre:

Nem elérhető nbee

« Reply #1631 Dátum: 2011, 03 02, 10:01:24 »
Szia!
Ahhoz, hogy GoldCard-ot készíts szükséged van mSD kártyád azonosítójára azaz, CID-jére (Card IDentification). Ezt azonban nem lehet csak olyan egyszerűen le/kiolvasni. Na erre kell használnod QMAT alkalmazást[ez csak javaslat, ha találsz/tudsz mást, amivel kiolvashatod, használd azt], ami ugyan másra terveztek, de a próbaverziós része is alkalmas arra, hogy az ID-t meg tudd. (aztán ki is dobhatod progit).
Sok sikert és kitartást!

Bocs, az 5. pont kimaradt, szóval GC sorozatszám visszaírásához is kell QMAT. Csak utána érdemes törölni (feltéve, hogy nem akarsz más mSD kártyát is feloldani).
régi időkre:

Nem elérhető next

« Reply #1632 Dátum: 2011, 03 02, 12:42:24 »
Bocs, az 5. pont kimaradt, szóval GC sorozatszám visszaírásához is kell QMAT. Csak utána érdemes törölni (feltéve, hogy nem akarsz más mSD kártyát is feloldani).

Letöltöttem a progit, (meg vehettem új karit, mert nem volt adapterem :S) Hogyan kell qmattal megnézni a CID-t, mi az a GC? Bocsi a sok kérdésért szanaszét kerestem a webet,de mindenhol androidos goldcardról írnak, vagy valami olyan módszerről amiben az első lépéseket a pda op rendszerében kell megtenni, ez utóbbi meg nekem ugye nincs... :/

Nem elérhető nbee

« Reply #1633 Dátum: 2011, 03 02, 15:13:33 »
Letöltöttem a progit, (meg vehettem új karit, mert nem volt adapterem :S) Hogyan kell qmattal megnézni a CID-t, mi az a GC? Bocsi a sok kérdésért szanaszét kerestem a webet,de mindenhol androidos goldcardról írnak, vagy valami olyan módszerről amiben az első lépéseket a pda op rendszerében kell megtenni, ez utóbbi meg nekem ugye nincs... :/

Megmondom a frankót, hogy fogalmam sincs, mivel nem használtam, de ezt találtam neked az XDA-n.
szerintem minimális angol tudással érthetően le van írva, hogy-hogy kell eljárni, illetve, hogy QMAT-ban hol mit kell nyomni.

GC = GoldCard, csak lusta vagyok kiírni
régi időkre:

Nem elérhető next

« Reply #1634 Dátum: 2011, 03 03, 17:36:06 »
Megmondom a frankót, hogy fogalmam sincs, mivel nem használtam, de ezt találtam neked az XDA-n.
szerintem minimális angol tudással érthetően le van írva, hogy-hogy kell eljárni, illetve, hogy QMAT-ban hol mit kell nyomni.

GC = GoldCard, csak lusta vagyok kiírni

A QMAT csak úgy tudja kiolvasni a CID-t ha a winmo-ban átírsz vmit, és active sync-el csatlakozol a géphez, de nekem nincs a Leon semmi uh máshogy kéne kinyomozni a CID-t. Csak fogalmam sincs hogy hogyan...  :hmm:
van ötletetek?

Nem elérhető amateur

• Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: Intensa
  • PDA ROM: 3.14.04666
« Reply #1635 Dátum: 2011, 03 09, 23:59:35 »
Kedves Guruk! Segítsetek legyetek szívesek egy abszolút új HTC-fun-nak. Ma vettem a HD2-m kéz alol. Kipróbáltam, remekül működött a multitouch mindenhol a 3.14.04666 verziójú renszerben. Majd backup + reset +visszatöltés. Első ránézésre úgy tűnik minden oké, de a multitouch nem megy sem IE-ben, sem Opera mobile10-be, de műxik a képnézegetőben. Segítsetek légyszi, hogyan tudom visszavarázsolni a kétújjas zoomolást, mert a szívem szakad meg a hiányától. Előre is köszi!

Nem elérhető bob

• Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Samsung Galaxy Ace 3
  • PDA ROM: S7275RXXUAML1
« Reply #1636 Dátum: 2011, 03 10, 01:07:01 »
Kedves Guruk! Segítsetek legyetek szívesek egy abszolút új HTC-fun-nak. Ma vettem a HD2-m kéz alol. Kipróbáltam, remekül működött a multitouch mindenhol a 3.14.04666 verziójú renszerben. Majd backup + reset +visszatöltés. Első ránézésre úgy tűnik minden oké, de a multitouch nem megy sem IE-ben, sem Opera mobile10-be, de műxik a képnézegetőben. Segítsetek légyszi, hogyan tudom visszavarázsolni a kétújjas zoomolást, mert a szívem szakad meg a hiányától. Előre is köszi!
Opera 10ben 1 tapis nagyítás van, 1kézzel jobban használható szvsz. (először nekem is fura volt a 9 után, de megszokás kérdése)
IE-ről nem tudok nyilatkozni.

Nem elérhető erdoke

• ALAPÍTÓ TAG
  • Örökös tag
  • Hádé Tádé
    • Tweets
  • Navigáció / Navigation: iGO primo & Sygic
  • PDA: iPhone 6/128, iPad Air2/64
  • PDA ROM: iOS latest
« Reply #1637 Dátum: 2011, 03 10, 18:49:21 »
Opera 10ben 1 tapis nagyítás van, 1kézzel jobban használható szvsz. (először nekem is fura volt a 9 után, de megszokás kérdése)
IE-ről nem tudok nyilatkozni.

Én is 10-es Operát használok, és nem hiányzik a kétujjas zoom. Ha már itt járunk, a béta 3 gyorsabbnak és sokkal ritkábban kockásodónak tűnik HD2-n, mint a végleges.

Nem elérhető nbee

« Reply #1638 Dátum: 2011, 03 10, 23:15:53 »
Én is 10-es Operát használok, és nem hiányzik a kétujjas zoom. Ha már itt járunk, a béta 3 gyorsabbnak és sokkal ritkábban kockásodónak tűnik HD2-n, mint a végleges.

IEben meg nem is volt multitouch. ott csuszka van. szoval nincs semmi gond a leoddal...
régi időkre:

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: OnePlus 11
  • PDA ROM: Stock + Magisk
« Reply #1639 Dátum: 2011, 03 11, 11:02:35 »
IEben meg nem is volt multitouch. ott csuszka van. szoval nincs semmi gond a leoddal...

Pontosan egyedul a 9-es operaban van pinch to zoom, meg ha olyan kepnezegetot teszel fel ami tamogatja mondjuk Resco Photo Editor Professional en ezt hasznaltam (hianyzik is android alatt) 10-es O-ban mar csak tapos nagyitas van.

Nem elérhető amateur

• Navigáció / Navigation: Intensa
  • PDA ROM: 3.14.04666
« Reply #1640 Dátum: 2011, 03 14, 03:16:21 »
Pontosan egyedul a 9-es operaban van pinch to zoom, meg ha olyan kepnezegetot teszel fel ami tamogatja mondjuk Resco Photo Editor Professional en ezt hasznaltam (hianyzik is android alatt) 10-es O-ban mar csak tapos nagyitas van.
MIndenkinek köszönöm a válaszokat! Valóban, ie alatt korábban sem volt. két opera logó is van a startmenüben, az egyik nem indult, a másik meg a 10-es opera kétujjas zoom nélkül. Töröltem mindent a telóról (gyári beállítást választva), majd harmadjára is visszatöltöttem a backup-ot, most is jelzett hibákat, de most úgy tűnik minden megy. Ie és opera 10 alatt most sincs kétujjas zoom, de a korábban el nem induló opera logó a 9.7-es és ott gyönyörűen működik. Nekem ez azért fontos, mert rossz a szemem, de a szemüveg nem mindig van rajtam. No meg Iphone 4-et cseréltem le (jobbat kerestem!-és találtam a HD2-t), de azért az iphone4 jó tulajdonságai azért kellenek! Ilyen a zoom is. Mégegyszer köszi!

Nem elérhető erdoke

• ALAPÍTÓ TAG
  • Örökös tag
  • Hádé Tádé
    • Tweets
  • Navigáció / Navigation: iGO primo & Sygic
  • PDA: iPhone 6/128, iPad Air2/64
  • PDA ROM: iOS latest
« Reply #1641 Dátum: 2011, 03 14, 09:19:33 »
MIndenkinek köszönöm a válaszokat! Valóban, ie alatt korábban sem volt. két opera logó is van a startmenüben, az egyik nem indult, a másik meg a 10-es opera kétujjas zoom nélkül. Töröltem mindent a telóról (gyári beállítást választva), majd harmadjára is visszatöltöttem a backup-ot, most is jelzett hibákat, de most úgy tűnik minden megy. Ie és opera 10 alatt most sincs kétujjas zoom, de a korábban el nem induló opera logó a 9.7-es és ott gyönyörűen működik. Nekem ez azért fontos, mert rossz a szemem, de a szemüveg nem mindig van rajtam. No meg Iphone 4-et cseréltem le (jobbat kerestem!-és találtam a HD2-t), de azért az iphone4 jó tulajdonságai azért kellenek! Ilyen a zoom is. Mégegyszer köszi!

Opera 10-ben a beállításoknál tudsz állítani a zoom értékén. Én 100 vagy 120 %-on használom, de ha rossz a szemed, tedd 150 %-ra, úgy elég nagyok a betűk. Az egy tapi pedig mindig gyorsabb, mint belőni kb. ugyanarra a 150 %-ra két ujjal. Sőt, a mélyebb beállításoknál (opera:config) a minimum betűméretet is meg lehet adni.

Nem elérhető nbee

« Reply #1642 Dátum: 2011, 03 17, 15:41:36 »
Erősítsetek meg abban, hogy HSPL-el felteszek egy SSPL-t használó ROM-ot, s ha újat akarok, akkor ismét telepíthetek HSPL-t gond nélkül, csak kapok egy hibaüzenetet, amit figyelmen kívül kell hagynom?
(ergo, így utána visszazárhatom OSPL-re)?

Kösz!
régi időkre:

Nem elérhető nbee

« Reply #1643 Dátum: 2011, 03 17, 16:16:58 »
Erősítsetek meg abban, hogy HSPL-el felteszek egy SSPL-t használó ROM-ot, s ha újat akarok, akkor ismét telepíthetek HSPL-t gond nélkül, csak kapok egy hibaüzenetet, amit figyelmen kívül kell hagynom?
(ergo, így utána visszazárhatom OSPL-re)?

Kösz!

Mélyebben utána olvastam, és már értem, hogy hülyeséget kérdeztem, bocs.
régi időkre:

Nem elérhető mcgang

• PDA: htc hd2, Sgs, Sgs5
  • PDA ROM: 3.14.479.2
« Reply #1644 Dátum: 2011, 03 17, 18:39:08 »
sziasztok! nekem az a gondom lenne, hogy feltettem a hd2emre a ROM 3.14-et ,erre eltűnt a mobilbol a magyar nyelv. Let=oltöttem egy kisebb fájl, állítólag magyarításnak kellene lennie...de nekem hibát ír ki! Légyszives segítseteg!!!  :)

Nem elérhető sandroo

• PDA: Samsung Note 8 SM-N950F
« Reply #1645 Dátum: 2011, 03 17, 18:46:25 »
sziasztok! nekem az a gondom lenne, hogy feltettem a hd2emre a ROM 3.14-et ,erre eltűnt a mobilbol a magyar nyelv. Let=oltöttem egy kisebb fájl, állítólag magyarításnak kellene lennie...de nekem hibát ír ki! Légyszives segítseteg!!!  :)
Ezzel a magyarítással jónak kell lennie ha nem szürkeimportos a készüléked!

Nem elérhető mcgang

« Reply #1646 Dátum: 2011, 03 17, 19:33:44 »
de még sem megy! :(   azt a hibát dobta ki hogy: "Confirmation:The files have been changed!" 

Nem elérhető mcgang

« Reply #1647 Dátum: 2011, 03 17, 20:07:34 »
de még sem megy! :(   azt a hibát dobta ki hogy: "Confirmation:The files have been changed!"

amit belinkeltél feltelepítettem vagyis csak feltelepítettem volna,de Error-t dob ki! pedig legálisan vettem mobilt! 
valaki segíthetne legyszives!

Nem elérhető sandroo

• PDA: Samsung Note 8 SM-N950F
« Reply #1648 Dátum: 2011, 03 17, 20:33:01 »
amit belinkeltél feltelepítettem vagyis csak feltelepítettem volna,de Error-t dob ki! pedig legálisan vettem mobilt! 
valaki segíthetne legyszives!
Az eredeti HTC által kiadott 3.14-es rom van a készüléken?
Az oldalon található sorszám passzol azzal a sorszámmal ami a te készülékeden van?

Nem elérhető mcgang

« Reply #1649 Dátum: 2011, 03 17, 20:57:29 »
Az eredeti HTC által kiadott 3.14-es rom van a készüléken?
Az oldalon található sorszám passzol azzal a sorszámmal ami a te készülékeden van?

a mobilban eredetileg 1.66-os volt. a sorszám gondolom ezért nem passzol....   nekem már az sem leene baj ha az eredeti 1.66os menne ismét magyarul!