Elkészült egy újabb javított ROM-om akinek tetszettek az eddigi változataim, most sem fog csalódni, a magyar nyelven csiszoltam még egy kicsit!
Mindkét változatú HD2-re jó! Tesztelve, ugyanis a mai napon hozzájutottam egy EU változathoz is
Vicces de kis hazánkban egy ismerősömmel és a párommal teszteltük, mindhármunknak USA változata van. Mostmár EU-n is menni fog a teszt.
Innen letölthető akit érdekel:
You are not allowed to view links.
Register or
LoginVárom a visszajelzéseket, az se gond, ha XDAn írtok privit, ha nem válaszolok annak oka van (nem érek rá vagy én is kutatom a megoldást), ha pedig valamit megígérnék de látszólag kiment a fejemből, nyugodtan piszkáljatok!
Az utóbbi 1 évben rengeteg dolog gyűlt össze amire figyelnem kell, amivel foglalkoznom kell. Valamint a ROM készítésre sem 5 percet szánok.
Minden jót mindenkinek!
u.i: WP7-et megnéztem, azt kaptam amit vártam - nem tetszik, stílusos, de elveszítette az eredeti hangulatát. Maradok WM-es, ugyanis az Android sem jön be.
DFT felé pedig elismerésem, csodálatosan fut a portolás, jobbat nem is kívánhattam volna. De sokan maradnak WM/Android rendszereknél, megnézni jó volt, de élni vele nem