2024, 11 24, 19:46:42

Szerző Téma: Gyakori, hasznos registry módosítások gyűjteménye  (Megtekintve 88616 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető By

• DOUBLE CLUB
  • Nem: Férfi
  • PDA: S5 mini Duos
Re: Gyakori, hasznos registry módosítások gyűjteménye
« Reply #75 Dátum: 2009, 02 24, 16:23:21 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Ez is ismert hiba...

és van rá megoldás?
Most aztán nyeregbe vagyok!! Kár hogy megdöglött a ló.

Nem elérhető thebiker

• ALAPÍTÓ TAG
  • Navigáció / Navigation: térkép
  • PDA: OPPO Find 7
  • PDA ROM: 5.0.2
« Reply #76 Dátum: 2009, 02 24, 16:27:10 »
és van rá megoldás?

Én nem találkoztam a megoldással még. Talán valamelyik programozó megoldja.

Nem elérhető begi

• Navigáció / Navigation: navigon
  • PDA: Galaxy s II i9100
  • PDA ROM: PDA I9100XWKI4, CSC I9100XXKI2, PHONE I9100XXKI1
« Reply #77 Dátum: 2009, 02 28, 22:56:14 »
Sziasztok!

Valakinek esetleg ötlete: a Samsungos dialerablakban a nevek betűméretét hogy lehet  nagyobbra állítani?

köszi

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
    • i900.eoldal.hu
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
« Reply #78 Dátum: 2009, 02 28, 22:59:00 »
Sziasztok!

Valakinek esetleg ötlete: a Samsungos dialerablakban a nevek betűméretét hogy lehet  nagyobbra állítani?

köszi

A Phonebook-ot nem szereted? Sajnos a kérdésedre nem tudok választ :(
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető Tron

• Navigáció / Navigation: Igo 8
  • PDA: Samsung Omnia i900
  • PDA ROM: i900BSHI/BSHI1
Egy kérdés ami nem biztos, hogy itt oldódik meg!
« Reply #79 Dátum: 2009, 03 11, 08:26:09 »
Jó reggelt. Láttam, hogy sok trükköt tudtok, de... Van nekem a kocsimban egy Bluetooth-os kihangosító szett. A probléma, hogy minden egyes beülésnél és indításnál fel kell ismertetnem a készülékkel a kihangosítót és párosítanom kell.  >:( Rettentő zavaró!!! >:( Elő kell keresnem minden alkalommal a kapcsolatot, ki illetve be kell kapcsolnom a bluetooth-t a vagyonokat érő csoda készüléken és utána megadni a kapcsolódó kódot. Majd, ha sikerrel jártam akkor néha kapcsolódik. Felhívtam a T-ló censored t ahol azt mondták, hogy a készülék nem tudja amit akarok. Hát segítsen valaki PLS, hogy tudja. Szóval: Kocsiba be, Omnia le, bluetooth be, eggyesbe be...   :D

Nem elérhető Syd69

• Support-ER
  • PDA: LG Nexus 4
  • PDA ROM: gyári - gondolom :D
Re: Egy kérdés ami nem biztos, hogy itt oldódik meg!
« Reply #80 Dátum: 2009, 03 11, 09:12:25 »
Jó reggelt. Láttam, hogy sok trükköt tudtok, de... Van nekem a kocsimban egy Bluetooth-os kihangosító szett. A probléma, hogy minden egyes beülésnél és indításnál fel kell ismertetnem a készülékkel a kihangosítót és párosítanom kell.  >:( Rettentő zavaró!!! >:( Elő kell keresnem minden alkalommal a kapcsolatot, ki illetve be kell kapcsolnom a bluetooth-t a vagyonokat érő csoda készüléken és utána megadni a kapcsolódó kódot. Majd, ha sikerrel jártam akkor néha kapcsolódik. Felhívtam a T-ló censored t ahol azt mondták, hogy a készülék nem tudja amit akarok. Hát segítsen valaki PLS, hogy tudja. Szóval: Kocsiba be, Omnia le, bluetooth be, eggyesbe be...   :D
1. Autó nem ismeri a titkot.
2. Használj valami Profilt amit pl "Car" funkcióba állítva kapcsolódik. Ilyen sok van:
Inesoft, Phoneweawer stb
You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető erdoke

• ALAPÍTÓ TAG
  • Örökös tag
  • Hádé Tádé
    • Tweets
  • Navigáció / Navigation: iGO primo & Sygic
  • PDA: iPhone 6/128, iPad Air2/64
  • PDA ROM: iOS latest
« Reply #81 Dátum: 2009, 03 11, 09:46:18 »
Van nekem a kocsimban egy Bluetooth-os kihangosító szett. A probléma, hogy minden egyes beülésnél és indításnál fel kell ismertetnem a készülékkel a kihangosítót és párosítanom kell.  >:( Rettentő zavaró!!! >:( Elő kell keresnem minden alkalommal a kapcsolatot, ki illetve be kell kapcsolnom a bluetooth-t a vagyonokat érő csoda készüléken és utána megadni a kapcsolódó kódot. Majd, ha sikerrel jártam akkor néha kapcsolódik.
Van a Bluetooth beállításainál olyan lehetőség, hogy automatikus kapcsolódáshoz adhatsz meg harmadik kódot (kettő már gyárilag benne van).
Az enyém kapcsolódik automatikusan az autós kihangosítóhoz, amivel korábban már párosítottam, amikor bekapcsolt BT mellett indítom az autót.

Én egészen mással szívok: A HL3-Romovicslal, ami még mindig fent van az Omniámon, minden beszélgetés végén valami standby-szerű kapcsolatba megy le a BT, függetlenül attól, hogy én szakítottam meg a hívást, vagy a másik fél. Az is lehet, hogy valami külsős progi okozza, de haláli idegesítő. Fülessel beszélgetés után mindig röviden meg kell nyomnom a main gombot, hogy normál állapotba kerüljön a kapcsolat. :hmm:

Nem elérhető Tron

Bluetooth még mindíg!
« Reply #82 Dátum: 2009, 03 11, 10:50:34 »
Köszönöm a hasznos tanácsokat, de egyik sem mond semmit igazán. Nekem az alap T-izé által kiadott ROM van rajta és ez nem képes valamitől a kocsi kihangosítójával a párosítást automatán érzékelni. Amennyiben valakinek van tényleges 5lete, ami persze lehet már elhangzott... Az legyen kedves részletesen fejtse ki mert én nem értek ilyenekhez. Ha kell valahonnan progi akkor honnan szedjem le? Hová tegyem fel? Milyen módba használjam... bla bla bla...

Köszi!

Nem elérhető erdoke

• ALAPÍTÓ TAG
  • Örökös tag
  • Hádé Tádé
    • Tweets
« Reply #83 Dátum: 2009, 03 11, 11:25:17 »
A BT beállításainál a 4. fül a Smart Pairing (magyarul nem tudom). Itt mindkét négyzetben van pipa, és alulra beírtad az autó kihangosítójának kódját? Az első fülön az eszközlistában látod a kihangosítót? Ott (amikor párosítanád), próbáltad hosszú egér után a Set as Hands-free-t (vagy Set as Car kit-et, ha olyan van)?

Nem elérhető Tron

« Reply #84 Dátum: 2009, 03 11, 16:20:24 »
A BT beállításainál a 4. fül a Smart Pairing (magyarul nem tudom). Itt mindkét négyzetben van pipa, és alulra beírtad az autó kihangosítójának kódját? Az első fülön az eszközlistában látod a kihangosítót? Ott (amikor párosítanád), próbáltad hosszú egér után a Set as Hands-free-t (vagy Set as Car kit-et, ha olyan van)?

A 4. menü az az inteligens párosítás. Valóban nem volt kipipálva az a rész. Most kipipáltam és beírtam a kódot. Az a baj, hogy a motor leállítása után, valami miatt a Omnia egyszerűen kitörli a kapcsolatot. Majd megpróbálok ezzel is kísérletezni, mert volt már olyan, hogy megjegyezte. Eléggé rabszódikus... A laptopom állandó a másik Omnia állandó a kis füles állandó csak a kocsiban lévő cuccal veszekszik. Remélem a tipp bejön és leközelebb már csak megköszönni fogom. :D

Nem elérhető hAliG

• DOUBLE CLUB
  • Navigáció / Navigation: MotoNav
  • PDA: HTC Desire
  • PDA ROM: Gyári 2.3.3
« Reply #85 Dátum: 2009, 03 11, 21:18:33 »
eoldal:

"Figyelem ! Registry módosítás után előfordulhat, hogy a változtatás csak Soft reset után lép érvénybe !!!"

Viszont!!  Nem tudom mással is előfordult-e már, hogy reg módosítás után, ha SR-t nyomott, akkor visszaállt az eredeti állapot..
Pl. windows tárcsázó beállítása, SunnySoft ikon eltüntetése..

de ha az átállítás után kikapcsolom és bekapcsolom a készüléket, akkor megmarad az átállítás, ha ezután SR-t nyomok akkor is!

Azért írom ezt ide, hogy lehet valaki ezért nem tudja az adott reg módosítást megcsinálni..

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #86 Dátum: 2009, 03 11, 21:23:49 »
eoldal:

"Figyelem ! Registry módosítás után előfordulhat, hogy a változtatás csak Soft reset után lép érvénybe !!!"

Viszont!!  Nem tudom mással is előfordult-e már, hogy reg módosítás után, ha SR-t nyomott, akkor visszaállt az eredeti állapot..
Pl. windows tárcsázó beállítása, SunnySoft ikon eltüntetése..

de ha az átállítás után kikapcsolom és bekapcsolom a készüléket, akkor megmarad az átállítás, ha ezután SR-t nyomok akkor is!

Azért írom ezt ide, hogy lehet valaki ezért nem tudja az adott reg módosítást megcsinálni..
Érdekes... Nekem eddig minden pda-mnál elég volt az SR.
Minden esetre beírhatom az eoldalra, ha nem hat az SR, akkor kikapcs, bekapcs, esetleg akku ki-be.

Várom a többiek tapasztalatát is, mert ilyet még nem hallottam.  :shock:
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető Maci70

• DOUBLE CLUB
  • PDA: Samsung A5+ Iphone 6
« Reply #87 Dátum: 2009, 03 11, 22:21:44 »
A 4. menü az az inteligens párosítás. Valóban nem volt kipipálva az a rész. Most kipipáltam és beírtam a kódot. Az a baj, hogy a motor leállítása után, valami miatt a Omnia egyszerűen kitörli a kapcsolatot. Majd megpróbálok ezzel is kísérletezni, mert volt már olyan, hogy megjegyezte. Eléggé rabszódikus... A laptopom állandó a másik Omnia állandó a kis füles állandó csak a kocsiban lévő cuccal veszekszik. Remélem a tipp bejön és leközelebb már csak megköszönni fogom. :D
Szia!
Nálam is gond volt ezzel de most már működik :D Én kikapcsoltam a PIN kérést mert minden csatlakozás után kérte és utána mindig ki kellett kapcsolni és vissza a telefont, hogy felismerje. Tehát a második fülön mindkét mező legyen kipipálva. 3 . fül com port semmi.intelligens párosítás bekapcs saját pin így nekem nincs.5. fül sim hozzáférés pipa. És ennyi.
Ha beülsz és ezek be vannak kapcsolva gyújtáskor bekapcsol a kocsi BT-sza. A Sami megkérdi, hogy elfogadod-e és add meg a kódot, nálam ez egy 16 jegyű kód volt.
Az alap V-s rommal nekem is sok volt a gond a másodikkal HK2 mmár jobb volt a mostanival pikk-pakk párosítottam Pin után kér még egy továbbot és kész.
Remélem neked is összejön  :ok:
M.70
Életed forgatókönyvében Te játszod a főszerepet ! Nem mindig hálás a szerep, de ez van :D

Nem elérhető Tron

« Reply #88 Dátum: 2009, 03 12, 10:01:49 »
Nos emberek! Beszéltem az összes okossal! T-mobil és Samsung Magyarország. Megnyugtattak, hogy ha a fejem tetejére állok ez akkor is a  kezembe kell vennem az Omniát és pötyögnöm kell vele kocsiba való beüléskor. Természetesen softwear-t én sajátkezűleg nem frissíthetek rajta, de a T-mobil nem is fog és mutogatnak a Samsungra, a Samsung meg mutogat a T-mobilra, hogy nem az ő dolguk. Amennyiben én veszem kezelésbe az Omniát akkor ugrik a garancia!!!

HÁT HOL VAN ITT A VÁSÁRLÓ??? CSAK ADDIG VAGYOK ÜGYFÉL AMEDÍG A PÉNZEMÉRT NYÚLHATNAK?

Szóval végig játszottam az Omnia párosítási lehetőségeit, de egyelőre számomra nem hozta meg a kívánt eredményt. Amennyiben valaki tud még valami okosat mondani nekem a témában, szívesen várom!!!

Omnia Vs. Nokia CK-1W Bluetooth kéznélkül!!!

Nem elérhető hAliG

• DOUBLE CLUB
  • Navigáció / Navigation: MotoNav
  • PDA: HTC Desire
  • PDA ROM: Gyári 2.3.3
« Reply #89 Dátum: 2009, 03 12, 17:11:00 »
Érdekes... Nekem eddig minden pda-mnál elég volt az SR.
Minden esetre beírhatom az eoldalra, ha nem hat az SR, akkor kikapcs, bekapcs, esetleg akku ki-be.

Várom a többiek tapasztalatát is, mert ilyet még nem hallottam.  :shock:

Okké, várjunk meg több tapasztalatot még!

Nekem azt említett két esetben volt ilyen.. (TC-vel csináltam amúgy)

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #90 Dátum: 2009, 03 12, 20:48:17 »
Okké, várjunk meg több tapasztalatot még!

Nekem azt említett két esetben volt ilyen.. (TC-vel csináltam amúgy)
Kipróbálnád ezeket a regmódosításokat a Resco explorer registry-jével is? Én csak azt használom (lehet pfújolni TC fanok :D ) amióta pda-m van.

Nem elérhető Maci70

• DOUBLE CLUB
« Reply #91 Dátum: 2009, 03 12, 22:29:50 »
Nos emberek! Beszéltem az összes okossal! T-mobil és Samsung Magyarország. Megnyugtattak, hogy ha a fejem tetejére állok ez akkor is a  kezembe kell vennem az Omniát és pötyögnöm kell vele kocsiba való beüléskor. Természetesen softwear-t én sajátkezűleg nem frissíthetek rajta, de a T-mobil nem is fog és mutogatnak a Samsungra, a Samsung meg mutogat a T-mobilra, hogy nem az ő dolguk. Amennyiben én veszem kezelésbe az Omniát akkor ugrik a garancia!!!

HÁT HOL VAN ITT A VÁSÁRLÓ??? CSAK ADDIG VAGYOK ÜGYFÉL AMEDÍG A PÉNZEMÉRT NYÚLHATNAK?

Szóval végig játszottam az Omnia párosítási lehetőségeit, de egyelőre számomra nem hozta meg a kívánt eredményt. Amennyiben valaki tud még valami okosat mondani nekem a témában, szívesen várom!!!

Omnia Vs. Nokia CK-1W Bluetooth kéznélkül!!!

Na akkor !
Ezen az oldalon sztem nem varázslók meg bűvészek vannak. Itt segítőkész emberek vannak akik az ilyen tojáshéjs.e.g.gűeknek mint amilyen én vagyok ismeretlenül is próbálnak mindenben segíteni.Gondolom benne volt a kézikönyvben, hogy compatible a Te Nokiáddal. ??? Ha nem akkor talán nem az Omniában kell keresni a bajt >:( Én mielőtt megvettem megkérdeztem itt a fórumon annyit mondtak vszínű jó lesz de beszéljek inkább egy bolttal. Nahát beszéltem és ott felajánlották vásárlás előtt menjek be és kipróbálják. Nem mentem mégis működik :ok:
Bocs mindenkinek a fentiek miatt.
Életed forgatókönyvében Te játszod a főszerepet ! Nem mindig hálás a szerep, de ez van :D

Nem elérhető Zombie

• ALAPÍTÓ TAG
  • Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: Iphone SE
  • PDA ROM: 10.3
« Reply #92 Dátum: 2009, 03 12, 22:35:50 »

Szerintem jól beszélt a Mackóember..uff. 8)

Nem elérhető Maci70

• DOUBLE CLUB
« Reply #93 Dátum: 2009, 03 12, 22:39:47 »
Szerintem jól beszélt a Mackóember..uff. 8)
Köszi :ok:
Csak bosszant a negatív hozzáállás, még egy kezdőt is :)

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #94 Dátum: 2009, 03 12, 23:47:05 »
Köszi :ok:
Csak bosszant a negatív hozzáállás, még egy kezdőt is :)

Symbianos t.e.l.óhoz szokott embernek furcsa a winmo.
Aki látott már iPhone-t az elkezdi összehasonlítani.
Vannak olyan ismerőseim, akik másfél év után sem tudják megszokni a pda-t, és visszasírják a Nokiát. Nekik inkább venniük kellene egy PNA-t, egy Nokiát, és egy iPhonet. Aki nem járja vásárlás előtt körül a témát, az könnyen csalódhat. Szerencsére a legtöbb leendő tulaj azért előtte körbekérdez, infot gyűjt, és csak utána dönt. 
Nem vagyunk egyformák. Szerencsére  ;)

Nem elérhető Keresztapper

• Navigáció / Navigation: iGo Primo
  • PDA: HTC HD2 - NANDroid
  • PDA ROM: CM7
« Reply #95 Dátum: 2009, 03 14, 15:48:42 »

Én egészen mással szívok: A HL3-Romovicslal, ami még mindig fent van az Omniámon, minden beszélgetés végén valami standby-szerű kapcsolatba megy le a BT, függetlenül attól, hogy én szakítottam meg a hívást, vagy a másik fél. Az is lehet, hogy valami külsős progi okozza, de haláli idegesítő. Fülessel beszélgetés után mindig röviden meg kell nyomnom a main gombot, hogy normál állapotba kerüljön a kapcsolat. :hmm:

Az audio gateway power save funkciót kapcsold ki! Én is ugyanezzel szívtam.

Nem elérhető erdoke

• ALAPÍTÓ TAG
  • Örökös tag
  • Hádé Tádé
    • Tweets
« Reply #96 Dátum: 2009, 03 15, 12:04:51 »
Az audio gateway power save funkciót kapcsold ki! Én is ugyanezzel szívtam.
Valóban be volt kapcsolva. Lelőttem, majd referálok, hogy mi történt, miután kipróbáltam az autóban.
Kösz a tippet! :ok:

Nem elérhető mrmarkus

• Freedom of Information
    • Dobókocka
  • Navigáció / Navigation: Sygic, Google Maps
  • PDA: HTC Desire r/w s-off
  • PDA ROM: Device: HTC Desire PVT4 .:.| S-OFF |.:. HBOOT: AlphaRev STOCK 6.93.1002 Radio: 32.56.00.32U_5.17.05.23 ROM: [WIP][JB]unoffical CyanogenMod10 [15. August]
« Reply #97 Dátum: 2009, 03 15, 14:57:34 »
Mától én is Omnia tulaj vok  ;)
Egy picinyke kérdés, a softkey billentyűket a kijelzőről hogyan lehet leölni?
Néhány HTC gépnél van erre cab fájl...
Asus emachines E525 Widows 7
HTC Desire r/w s-off
Nokia 9300
Nokia E50

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #98 Dátum: 2009, 03 15, 15:01:00 »
Mától én is Omnia tulaj vok  ;)
Egy picinyke kérdés, a softkey billentyűket a kijelzőről hogyan lehet leölni?
Néhány HTC gépnél van erre cab fájl...
Na végre :) De azért megvan az iPhone is, ugye? :D
Nem tudok semmi módszert, amivel le lehetne ölni a softkeyeket, ha találsz rá megoldást, feltétlenül oszd meg velünk!

Nem elérhető mrmarkus

• Freedom of Information
    • Dobókocka
  • Navigáció / Navigation: Sygic, Google Maps
  • PDA: HTC Desire r/w s-off
  • PDA ROM: Device: HTC Desire PVT4 .:.| S-OFF |.:. HBOOT: AlphaRev STOCK 6.93.1002 Radio: 32.56.00.32U_5.17.05.23 ROM: [WIP][JB]unoffical CyanogenMod10 [15. August]
« Reply #99 Dátum: 2009, 03 15, 15:05:57 »
Na végre :) De azért megvan az iPhone is, ugye? :D
Nem tudok semmi módszert, amivel le lehetne ölni a softkeyeket, ha találsz rá megoldást, feltétlenül oszd meg velünk!

Rövidesen viszik...  :(
Akkor sajna, keresnem kell, pedig köztudott, hogy a lustaság fél egészség  :D
(de holnap azért a munkába viszek magammal egy Nokiát is  :oops: )
Asus emachines E525 Widows 7
HTC Desire r/w s-off
Nokia 9300
Nokia E50