Nos a gond az, hogy ilyen birka emberekből áll az ország akik: Persze kicsit hibás meg nem azt kaptam amiért fizettem, de nem baj mert én sem vagyok szavatartó ember, ez még belefér.
Ezért mondom én mindig, hogy nem technikai fejlődésbe vagyunk lemaradva 20 évvel a németektől, hanem a gondolkodásmódban.
Igen én azért vettem egy ilyen készüléket, hogy ezt is kötelezően tudja és nem azért, hogy minden slusszkulcs elfordításnál nekem 5 percet azzal keljen szarakodnom, hogy a két eszközt párosítgassam.
Ez nem sznobizmus és nem maximalizmus. EZT VOLT LEÍRVA!
A GPS is bele volt írva és az sem működik hibátlanul, sőt! Ennyi pénzért amit ezért kértek szerintem az lenne a minimum, hogy minden működjön. A legszebb, hogy meg is győztek arról, hogy ezt vegyem meg mert ez a tuti! Azt a választ meg sem a Samsung Magyarországtól sem a T-mobiltól nem fogadom el, hogy ez van és menjen a gyártóhoz illetve a szolgáltatóhoz. Igen is tartsák be azt amit leírtak. Amikor meg számon kérem rajtuk vagy azt mondom, hogy én meg tudom csinálni akkor meg a
garancia vesztést töröljék az orrom alá!!!
Mi lenne, ha ezek az emberek gépjárműbe gyártanának féktárcsát vagy betét?! Bocsi kicsit eltört elferdül és meghaltak páran. Ez van?!
Szóval úgy érzem, hogy 100.000 ért hordok egy mutatós falidíszt az övemen.
Hülye voltam amikor nem vettem 50.000 ért egy valóban működő GPS-t. Fényképező nem is kellet volna mert 9.1Mpixes van. Az E60 as meg röhögve felcsatlakozik a rendszerre állítgatások nélkül.
Nem vagyok a cuccal megelégedve... Sőt.