2024, 11 21, 16:31:42

PFC Downloads!

Szerző Téma: Mobile-TV i8000  (Megtekintve 127173 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető Szucsi44

• Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: Navigon
  • PDA: GT-I9100
  • PDA ROM: 4.0.3
Re: Mobile-TV i8000
« Reply #25 Dátum: 2010, 02 01, 18:52:42 »
Írd le lécci pontosabban mert ez így kinai nekem :S ennyire nem vágom. A fent említett beállításokat megcsináltam, de  amit te említesz azt nem vágom. Lécci írd le pontosan mit hol állítgassak.
Köszi.

Nem elérhető vik_torka

• PDA: HTC Touch HD
  • PDA ROM: 1.14.479.3
« Reply #26 Dátum: 2010, 02 03, 16:20:16 »
You are not allowed to view links. Register or Login
kipróbáltam, de nálam ez sem segít még mindig media file not found. de azért köszönöm a gyors reagálást. kíváncsi vagyok az ügyfélszolgálat visszahív-e mert megígérték hogy a telefonom típusát elfogadtatják a serverükkel  :shock: és ezután barátok lesznek és nem utasít vissza ha kérem szépen hogy mutassa az eszmeraldát a story tv-n.

annyi előre lépés történt, mert hát visszahívtak hogy kiderült nem küldődik el a hálózaton a telefonszámom így nem tudnak azonosítani ezért van a nem található media file üzenet. erre mondták hogy próbáljam ki hogy ne t-mobile net gprs-en hanem t-mobile wap legyen beállítva amikor kapcsolódni szeretnék. kipróbáltam nekem ez sem segített hátha másnál beválik ha APN-nek wap-ot állít be. :ima:  elkérték az időpontot hogy mikor történtek a próbálkozások így most megpróbálják kideríteni mi lehet a gond. nem is gondoltam volna hogy valóban fognak vele foglalkozni.  :taps:

Nem elérhető laciba

• Navigáció / Navigation: Sygic Aura
  • PDA: Moto Defy
  • PDA ROM: pays froyo 4.0 (3.4.2_155)
« Reply #27 Dátum: 2010, 03 12, 12:30:31 »
Szépen elolvasgattam a fórumot már hetekkel a vásárlás előtt, átnéztem a tippeket stb. , sok okossággal felvértezve vágtam neki a vásárlásnak. A készüléket szépen beállítgattam minden rendben volt, kivéve 2 dolgot. Egyik a GPS rész (ami sikeresen megoldódott egy romfrissítésnek köszönhetően), a másik a mobiltv. Ez utóbbi megoldásával nem foglalkoztam még, a gps rész volt a fontosabb, most kerülhet sor erre is.

Nem akar működni a mobiltv, nem talált előfizetést.

Ez  rész megoldódni látszik, elolvastam a tippeket , leszedtem a .cab file-t, telepítettem és egy soft reset után, sikeresen vettem ezt az akadályt. Be tudtam lépni az Alap csatornákhoz és tudok már csatornákat is választani, nincs már előfizetési probléma.

Ami viszont még fent áll: Az Ön készüléke nem alkalmas a tartalom megjelenítésére.

Ehez van vkinek ötlete? Internet beállítások, proxy beállítás megtörtént az itt leírtak szerint.  (Viszont lányos zavaromban sikerült kitörölnöm a My Streaming Network beállítást a kapcsolatoknál, elvileg nem azt kell kiválasztanom hanem az Internetet, de hátha szükség van erre is.)

Nem elérhető laciba

• Navigáció / Navigation: Sygic Aura
  • PDA: Moto Defy
  • PDA ROM: pays froyo 4.0 (3.4.2_155)
« Reply #28 Dátum: 2010, 03 12, 13:24:08 »
Jelentem, ez is megoldva, :)

Az új Opera 10 beta-val lépett fel a leírt probléma, az előre feltelepített 9-es Opera szépen felismerte az előfizetésem és el is indult a lejátszás.

Nem elérhető Szucsi44

« Reply #29 Dátum: 2010, 03 16, 18:52:55 »
Hát megmondom őszintén kivagyok ettől a mobilt tv-től, voltam már  t-mobil szervizbe....de tök hülyék hozzá.Nekem meg ezek alapján nem jön össze. Leszedtem a cab file-t felraktam el is jut az alapcsatornákig csakhát nekem is kiírja hogy az ön készüléke nem alkalmas rá....:@ na pufff ennyi. A beállítások ugyan azok mint amik az oldal elején vannak. A szervizbe is létrehoztak nekem egy wnw-kapcsolatot azzal se megy. A csatornákig el is jutok de a lejátszás nem indul el  :S

Nem elérhető Szucsi44

« Reply #30 Dátum: 2010, 03 16, 19:42:00 »
Na végre.....sikerült  :D  :taps:  :taps:

Nem elérhető frici

• ADMIN
  • Örökös tag
    • pdafanclub.com
  • Navigáció / Navigation: én, mint a denevér... :)
  • PDA: Poco F1, Asus ZF2, OV Yard, SGS2, SGT7.0, SO2, HTC P3600, Palm Zire71
« Reply #31 Dátum: 2010, 03 16, 21:30:59 »
:ok:
Az élet olyan, mint a nádszál:
Ma még vidáman kacagsz,
De holnap jön Pipacs bácsi a konyhakéssel...
                                            /Rejtő Jenő/

Nem elérhető gabes

• Örökös tag
  • sentinel
  • Navigáció / Navigation: motonav
  • PDA: Nexus One, SGS3, Nexus7
  • PDA ROM: CM-7 Nightly / XXDLI5 (rooted)
« Reply #32 Dátum: 2010, 03 17, 17:30:51 »
Mi volt a gond? Nem aktiváltattad a szolgáltatást, vagy a streaming playerben nem volt internetre állítva! :D
Azt értem,hogy gőzgép! De mi hajtja? :hmm:

You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Szucsi44

« Reply #33 Dátum: 2010, 03 17, 21:09:10 »
hát mint írtam csináltak nekem egy wnw kapcsolatot és a böngésző kapcsolatainál a hálózat megválasztása nem volt wap-on.
Persze próbáltam Opera 10-el de azzal semmilyen beállítások mellett nem ment.Végül kipróbálva a rakás böngészőt a telefonomon(IE, régi Opera,Opra 10, Skyfire) a alap Operával sikerült megoldani.
Nem tudom mit állítgatott a csávó a szervizbe de először valami jelszót akart kérni a telefon amikor wnw-s kapcsolattal akartam felmenni a netre(ezt egy kicsit átszerkesztettem sztem beütött véletlenül valami jelszót amit én nem tudtam)
Egyébként a letölthető Cab file nincs fenn, csak régebben raktam fel, de már letöröltem.
Most nélküle megy a dolog.

Nem elérhető tboy_eddy

• Navigáció / Navigation: IGO8
  • PDA: Samsung GT-i8000 Omnia II
  • PDA ROM: I8000NXXJB3
« Reply #34 Dátum: 2010, 03 23, 09:00:08 »
szasztok!

vásároltam egy tv-kábelt az omnia 2 höz! ezen csak 2 dugó van, elég kellene hogy gyelegyen, de hiába teszem a tv-t avre, hiába választom ki a tv-kimenet opciót, nem történik semmi a tv-n nem jelenik meg a video. tudna nekem valami segíteni? a beállításokkal vag a baj vagy?( nem vettem rossz minőségű kábet-Hama 3,5 jack dugós a másik vége egy piros-egy fekete dugó)

Nem elérhető gabes

• Örökös tag
  • sentinel
« Reply #35 Dátum: 2010, 03 23, 09:14:37 »
szasztok!

vásároltam egy tv-kábelt az omnia 2 höz! ezen csak 2 dugó van, elég kellene hogy gyelegyen, de hiába teszem a tv-t avre, hiába választom ki a tv-kimenet opciót, nem történik semmi a tv-n nem jelenik meg a video. tudna nekem valami segíteni? a beállításokkal vag a baj vagy?( nem vettem rossz minőségű kábet-Hama 3,5 jack dugós a másik vége egy piros-egy fekete dugó)
A 3.5 jack csak a füleshez van! Olyan kellene ami olyan mint a töltő, mikro usb!
Bocsáss meg, tévedtem!

You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető tboy_eddy

« Reply #36 Dátum: 2010, 03 23, 13:09:24 »
Omnia2-őm van! szóval ahoz ha jól tudom (a kezelési útmutatója is azt írja!) a 3,5 jackon keresztül kell csatlakoztatni a tv-t!szóval tud valaki segíteni?

Nem elérhető Poc-OK

• Portál szerkesztő
  • Navigáció / Navigation: iGo, Sygic
  • PDA: Xiaomi Redmi Note 4G/ iPhone 5 / LG G3S / SGS / i8000 / SG3 / HTC One 7
« Reply #37 Dátum: 2010, 03 23, 13:13:33 »
Omnia2-őm van! szóval ahoz ha jól tudom (a kezelési útmutatója is azt írja!) a 3,5 jackon keresztül kell csatlakoztatni a tv-t!szóval tud valaki segíteni?

Csak két postot olvass vissza légyszives!!!!!!!!!!  :olvass: :olvass:
"Amikor bejött az élet, én rögtön kimentem!"

Nem elérhető tboy_eddy

« Reply #38 Dátum: 2010, 03 23, 13:21:18 »
hova olvassak? nem látok semmit...lehet én vagyok a vak...bemásolnád nekem, feltéve ha az segít as problémámon...köszi

Nem elérhető Poc-OK

• Portál szerkesztő
« Reply #39 Dátum: 2010, 03 23, 13:25:21 »
hova olvassak? nem látok semmit...lehet én vagyok a vak...bemásolnád nekem, feltéve ha az segít as problémámon...köszi

Gabes fent válaszolt: "A 3.5 jack csak a füleshez van! Olyan kellene ami olyan mint a töltő, mikro usb!

Nem elérhető tboy_eddy

« Reply #40 Dátum: 2010, 03 23, 13:32:43 »
annak nem az a tv csatlakozója, mivel a ketelési utmutató is úgy írja, hogy 3,5 javk kimenet, tv kimenet! amúgy ha utánanéztek a tv kábel jack dugós! tehát a kérdésem még mindíg ugyanaz!!!

Nem elérhető Poc-OK

• Portál szerkesztő
« Reply #41 Dátum: 2010, 03 23, 13:37:03 »
annak nem az a tv csatlakozója, mivel a ketelési utmutató is úgy írja, hogy 3,5 javk kimenet, tv kimenet! amúgy ha utánanéztek a tv kábel jack dugós! tehát a kérdésem még mindíg ugyanaz!!!

sorry igazad volt! a tv-n több AV kimenet van elvileg... próbáltad mindegyikbe? ha sehogy nem megy esetleg av-scart átalakító segíthet! Nálam az vált be! elvileg ki kéne hogy tegye... esetleg nem lehet a tv-n be illetve ki menetet állítani a csatlakozónál?

Nem elérhető tboy_eddy

« Reply #42 Dátum: 2010, 03 23, 14:22:05 »
összedugom a tv-vel, ugrálni ugrál a kép de nem hozza be caak a megszokott két háttér van az av-n!csak simán összedugon, kiválasztom a tv kimenet opciót és a media playerböl ha indítom a videot akkor kiírja hogy hiba törtónét és jelentést akar küldeni valami TouchPlayer.exe mi lehet ez?ehez kéne nekem segtség, ja meg ahoz hogy milyen beállítáokat használtok a tv-kiment opciókoz mert van egy csomó!

Nem elérhető Poc-OK

• Portál szerkesztő
« Reply #43 Dátum: 2010, 03 23, 16:02:24 »
összedugom a tv-vel, ugrálni ugrál a kép de nem hozza be caak a megszokott két háttér van az av-n!csak simán összedugon, kiválasztom a tv kimenet opciót és a media playerböl ha indítom a videot akkor kiírja hogy hiba törtónét és jelentést akar küldeni valami TouchPlayer.exe mi lehet ez?ehez kéne nekem segtség, ja meg ahoz hogy milyen beállítáokat használtok a tv-kiment opciókoz mert van egy csomó!

ÁÁÁ ugyan a beállításokat nem tudom, de én TCPMP-t használtam anno erre a célra! Simán ment... nem kellett állítgatni semmit, lehet hogy a TouchPlayer nem kajálja...

Nem elérhető Szucsi44

« Reply #44 Dátum: 2010, 03 23, 23:15:21 »
Az tuti hogy nem mikro usb-vel kell, hanem  jack dudós kimenet a készülékbe a másik meg a szokásos 3 végű s videó kimenet. Én legalább is így tudom. Volt egy ilyen kábelem még a régi videokamerából, össze is dugtam de valami miatt nem illeszkedett 100%-osan(fogalmam sincs mért mert ugyan olyan jack dugó mint a fülhallgató jack kábele annyi különbséggel hogy az egyik arany a másik ezüst színű) Mindegy is lényeg a lényeg..... kézzel kellett kicsit tartanom hogy működjön de jött a színes kép rendesen, bár nem olyan minőségbe mint ahogy szerettem volna  :(

Imhotep

• Vendég
« Reply #45 Dátum: 2010, 03 24, 10:11:32 »
Az tuti hogy nem mikro usb-vel kell, hanem  jack dudós kimenet a készülékbe a másik meg a szokásos 3 végű s videó kimenet. Én legalább is így tudom. Volt egy ilyen kábelem még a régi videokamerából, össze is dugtam de valami miatt nem illeszkedett 100%-osan(fogalmam sincs mért mert ugyan olyan jack dugó mint a fülhallgató jack kábele annyi különbséggel hogy az egyik arany a másik ezüst színű) Mindegy is lényeg a lényeg..... kézzel kellett kicsit tartanom hogy működjön de jött a színes kép rendesen, bár nem olyan minőségbe mint ahogy szerettem volna  :(
Kicsit néttétek meg a jack dugót, a gyári négy részes.
Ha háromrészest dugsz bele nem lesz jó.

Nem elérhető gabes

• Örökös tag
  • sentinel
« Reply #46 Dátum: 2010, 03 24, 10:22:51 »
Szerkesztettem a hsz-em mert nem voltam benne biztos megkérdeztem és neked van igazad, még egyszer bocsi az akaratlan félrevezetésért! :oops:

Nem elérhető woody

• Navigáció / Navigation: Omnia2, Nokia E71
  • PDA: Omnia2
  • PDA ROM: NXXIL3/TMHIL3/BOIL1
« Reply #47 Dátum: 2010, 04 19, 11:16:47 »
A nokia n95 - TV Out kábele jó hozzá... és nem kell semmit variálni. (ha Omnia nem lenne, drágább lenne)

amit vettél, az meg sztem egy sima jack/rca audio átalakitó... lehet nem rossz minőség, de neked nem ez kell... illetve a minihifire rá tudod dugni a telefonod, de az csak audio-t visz át.
a video jel sárga csatin jönne, igy a piros/fekete csak egy sztereo jelet ad

szasztok!

Nem elérhető patka

• PDA: Samsung Galaxy Ace GT-S5830i
  • PDA ROM: XXLB1/2.6.35.7/XXLB2
« Reply #48 Dátum: 2010, 06 29, 16:44:04 »
Sziasztok!

Hát nekem már ott elbukott a dolog h feltelepitsem azt a cab-ot. Esetleg vmi ötlet h miért?
Az élet olyan mint az orális szex, ha nem nyalsz akkor szopni fogsz!

Nem elérhető sz.roland76

• Örökös tag
  • PDA: Iphone 6S
  • PDA ROM: iOS10
« Reply #49 Dátum: 2010, 06 29, 17:15:32 »
Sziasztok!

Hát nekem már ott elbukott a dolog h feltelepitsem azt a cab-ot. Esetleg vmi ötlet h miért?

Mit ír ki??
„Ha sokáig nézel a szakadékba, a szakadék visszanéz beléd.” (Nietzsche).