Szépen elolvasgattam a fórumot már hetekkel a vásárlás előtt, átnéztem a tippeket stb. , sok okossággal felvértezve vágtam neki a vásárlásnak. A készüléket szépen beállítgattam minden rendben volt, kivéve 2 dolgot. Egyik a GPS rész (ami sikeresen megoldódott egy romfrissítésnek köszönhetően), a másik a mobiltv. Ez utóbbi megoldásával nem foglalkoztam még, a gps rész volt a fontosabb, most kerülhet sor erre is.
Nem akar működni a mobiltv, nem talált előfizetést.
Ez rész megoldódni látszik, elolvastam a tippeket , leszedtem a .cab file-t, telepítettem és egy soft reset után, sikeresen vettem ezt az akadályt. Be tudtam lépni az Alap csatornákhoz és tudok már csatornákat is választani, nincs már előfizetési probléma.
Ami viszont még fent áll: Az Ön készüléke nem alkalmas a tartalom megjelenítésére.
Ehez van vkinek ötlete? Internet beállítások, proxy beállítás megtörtént az itt leírtak szerint. (Viszont lányos zavaromban sikerült kitörölnöm a My Streaming Network beállítást a kapcsolatoknál, elvileg nem azt kell kiválasztanom hanem az Internetet, de hátha szükség van erre is.)