0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
Hello!Omnián menne?
Kipróbáltam és nem megy
Feltettem a BSB Tweak 1.6-ot, és szerintem az csinált egy olyat (addig nem tűnt fel), hogy a startmenübe berakta a HTC Calendart és még 2 HTC valamit (most nincs mellettem a HD2-m) egy alapikonnal. Miután törlöm a startmenüből a 3 parancsikont, SR után újra megjelenik. Leszedtem a Tweak-ot, újra töröltem, de SR után megint visszajöttek.Hogy tudnám valahogy végleg törölni?
A csatolt cabinettel a calendarba integralhato minden outlookban levo contact szulinapja. Szal igy kulon program nelkul megoldhato hogy az adott napon megjelenjen a today-en a figyelmeztetes szuletesnapra....Remelem tetszik nektek is, nekem nagyon hasznosnak bizonyult...
A Modaco Omnia fórumairól ismert Sector jóvoltából elérhető az SRS WOW HD a mi "kis" Leo-nkra is.
kiváncsi vagyok 1db hangszórónál mit csinálhat a 3D effekt?
Csodálom, hogy nem volt még: You are not allowed to view links. Register or Login
Az "ömlesztett" témában már linkelték, de eddig senki nem vette a fáradtságot, hogy írjon róla egy kis ismertetőt.Most viszont köszönjük!
Segítséget szeretnék kérni. Az évek alatt használt PDA-k: HTC Touch / HTC Diamond / HTC Touch Pro 2 és most HTC HD2. Az eddigekről minden gond nélkül sikerült átköltöztetnem az összes SMS-t. Most viszont a HTC Touch Pro 2-ről lementetteket hiába exportálom be, nem látni az összeset és létrehozottakat sem (a 7000-ből kb. 200 látható). Van arra lehetőség, hogy a WM saját SMS kezelőjét használhassam? Előre is köszönöm, ha bárki tudna segíteni!
A helyzet az, hogy nem tudom, hogyan kell kilépni a Sense-ből. De, talán nem baj, ha megtanulom, hogyan is kell. Használni szeretném, így inkább az utóbbi megoldást választanám. Merre keressem?
You are not allowed to view links. Register or LoginSzep meg jo, de reszemrol marad A TorchButton. Ha kiprobaljatok, megertitek.
Kipróbáltam, és lecseréltem a TorchButtont. Persze jó eséllyel a második használat után visszaállok.