0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Végre kijött a HD2Wobble bétája ( ). Full hardveres támogatás (VGA, G-Sensor, stb).You are not allowed to view links. Register or Login
letöltve... kipróbálva... nekem még egy kicsit kezelhetetlen ami nem jelenti azt, hogy nem én vagyok a béna...
Fémdetektor progi a HD2-re ():You are not allowed to view links. Register or Login
Hát nem tudom, de nekem nem valami jól működik Ahol nincs semmi és forgolódok ott is jelez valamit, vagy lehet aranyat találtam a szoba közepén?
esetleg próbálta már valaki?You are not allowed to view links. Register or Login
Most PDA-n vagyok. Lehúztam, feltelepítettem, megnéztem egy ac3-as filmmel, és kiváló!
neked is csak a device-ra akar települni?
Nekem is, de már 10 megám van. wááá legyen már 1 giga
Srácok ezzel, hogy supportolok feliratot?
Végre kell hajtani rajta a feliratosító műveleteket és akkor mennie kell a dolognak.
Nekem sem ment, vissza a régi
Elképzelhető, hogy jobban járnánk, ha valahogy leszednénk erről a bőrt és áttennénk a feliratot jól kezelő verzióra.
Valaki igazán csinálhatna már egy normális lejátszót.Nem hiszem hogy 2010-ben olyan nagy kérés lenne,hogy egy progi tudjon feliratot és le tudjon játszani ac3-at.
Lassan jön a 2.0-ás CorePlayer, bár augusztusban is ezt mondtuk...
Billentyűzet-villogtatós értesítés eseményekhez.You are not allowed to view links. Register or Login