hali emberek!
bocsi hogy ide írom a következő problémámat csak valahogy nem tudtam sehova máshova, tehát az a helyzet hogy suliban rá tudok csatlakozni jelszóval és saját felhasználóval egy wifi hálózatra, ahová regisztrálni kellett egyik tanárnál,de most nem ez a lényeg hanem az hogy az osztályból én és az egyik osztálytársam rendelkezünk felhasználóval na most ő bekapcsolja a wifit rendesen netezik semmi probléma semmi lassúság! bekapcsolom én a wifit és percekig tart egy oldal betöltése :S és azt mondták hogy minden egyes készüléken 1 mb/s gyorsasággal kell mennie a netnek! Na most akkor valamit tudok esetleg kezdeni a készülékkel, valami saját okból lassabb nekem, vagy pedíg máshol van a probléma? Mire tippeltek? Köszi a válaszokat és bocsi a hosszú szövegért
peace
Nekem is gondom volt az otthoni routerrel. Valamiért nem akarta egyáltalán betölteni az oldalt, csak sokadik rákattintással.
Én úgy oldottam meg, hogy lecseréltem a routert.
Ok, gondolom ez nálad nem kivitelezhető, csak azt akarom ezzel mondani, hogy lehet, hogy az Omnia azzal a routerrrel pont nem szeret csacsogni.
Kollegádnak is Omniája van?
Gondolom ugyanúgy állítottátok be a két eszközt.
Nincs-e korlátozva a router a felhasználó nevedre?
Csak puffogtatok...