2024, 11 26, 17:24:14

Szerző Téma: Milyen programokat használsz?  (Megtekintve 143345 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
    • i900.eoldal.hu
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
Re: Milyen programokat használsz?
« Reply #200 Dátum: 2009, 03 10, 23:22:21 »
You are not allowed to view links. Register or Login
XDHK2 van fent. Most nyomtam egy HR-et és Yes-re nyomtam. De egyszerűen nincs net.
USB-n keresztül van. Lekérdeztem, az előfizetés megvan.
Hogy próbáltad a netet? E-maillel vagy böngészővel? A Browser connection-ben van pipa az automatically detect settings előtt?
A settings, connections, connections, advanced fül, select Networks lenyílóban ott vannak a kapcsolatok? MMS, Net,Wap? Ha igen, akkor Edit, és ott jó a beállítás?
Ha nem, akkor az Operator settings-ben mik választhatók?  Egyelőre nincs több ötletem sajnos:(
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető Torretto

• Torretto Tuning
  • Navigáció / Navigation: Igo8 8.4 ; Igo Amigo 8.3
  • PDA: I900 omnia
  • PDA ROM: 23557_PFC_HUN
« Reply #201 Dátum: 2009, 03 11, 13:59:22 »
sziasztok!

Olyan problémám van hogy feltettem az S2U2-őt és hiába állítom be a teljesképernyős hívást mikor hívnak csak a gyári jön fel. :S
Ha valaki tud segítsen legyenszives.

Előre is köszönöm!

Nem elérhető powerricsi

• Navigáció / Navigation: Google
  • PDA: SonyEricsson Live with walkman
« Reply #202 Dátum: 2009, 03 11, 19:38:59 »
sziasztok!

Olyan problémám van hogy feltettem az S2U2-őt és hiába állítom be a teljesképernyős hívást mikor hívnak csak a gyári jön fel. :S
Ha valaki tud segítsen legyenszives.

Előre is köszönöm!
Van egy külön topic az S2U2-nek,de ha magyarítottál akkor nam is fog futni ha jól emlékszem!

Nem elérhető javien

• Navigáció / Navigation: Nav n Go Igo 8
  • PDA: Samsung i900 Omnia
  • PDA ROM: i900BSHI1 / BOHI1
« Reply #203 Dátum: 2009, 03 11, 23:14:33 »
emberek a következő a problemám. tudom most sokan fognak utálni ezért, ami valamilyen szinten érthető, sokan mondják aki hülye vegyen iphone-t. én nem tartom magam hülyének, vettem omniát mégse tetszik. alapbol kezdjük ott, hogy az iphone-hoz van 300 alkalmazás érintőképernyős játék, kivan használva rajta a gyroszkóp. hogy lehet hogy omnián ez nem valósult meg? ... kerestem rá ezerszer ezer helyen alkalmazásokat és persze vannak jók de mégsem ütik meg a szintet. a legjobb talán az SPB mobil shellje, és a resco bubbles-je ami gyros. ébresztőnek meg g-alarm. nade ennyi? 3 program jött ki omniához ami élvezhető?! én nem tudom ti hogy vagytok vele de ilyen dolgok mint powerpoint rohadtul kell :D szóval most tényleg telón... elnézést PDA-n akarom megírni a beszámolóm? mert eddig arra volt jó hogy gépen irtam puskát és telon megnyitottam... ezt a 3310es feke fehér nokia is tudta kb. szóval a sok "takarodj innen" mellett én is szomorú és tudatlan omnia tulaj vagyok ezért várok ötleteket honnan tudok letölteni időelütő és élvezhető játékokat és appsokat, progikat. az is vicces hogy a microsoft "TOP BESTSELLER" -nek omniához egy 10 dolcsis röhelyes sakk játékot linkelt a pofámba ejjha :D szóval most ez mi? :D ha tényleg ez az össz, akkor durva hogy az xp alap porgramjai veri ka felhozatalt... és életem egy nagy hibáját (100 ezreset) követtem el, remélem tudtok segíteni, hogy ne így legyen.

Nem elérhető pimpu

• Örökös Tag
  • *
  • Nem: Férfi
  • PDA: sl4+j720+note3
« Reply #204 Dátum: 2009, 03 12, 07:58:53 »
emberek a következő a problemám. tudom most sokan fognak utálni ezért, ami valamilyen szinten érthető, sokan mondják aki censored vegyen iphone-t. én nem tartom magam hülyének, vettem omniát mégse tetszik. alapbol kezdjük ott, hogy az iphone-hoz van 300 alkalmazás érintőképernyős játék, kivan használva rajta a gyroszkóp. hogy lehet hogy omnián ez nem valósult meg? ... kerestem rá ezerszer ezer helyen alkalmazásokat és persze vannak jók de mégsem ütik meg a szintet. a legjobb talán az SPB mobil shellje, és a resco bubbles-je ami gyros. ébresztőnek meg g-alarm. nade ennyi? 3 program jött ki omniához ami élvezhető?! én nem tudom ti hogy vagytok vele de ilyen dolgok mint powerpoint rohadtul kell :D szóval most tényleg [NEM TELCSI!]n... elnézést PDA-n akarom megírni a beszámolóm? mert eddig arra volt jó hogy gépen irtam puskát és [NEM TELCSI!]n megnyitottam... ezt a 3310es feke fehér nokia is tudta kb. szóval a sok "takarodj innen" mellett én is szomorú és tudatlan omnia tulaj vagyok ezért várok ötleteket honnan tudok letölteni időelütő és élvezhető játékokat és appsokat, progikat. az is vicces hogy a microsoft "TOP BESTSELLER" -nek omniához egy 10 dolcsis röhelyes sakk játékot linkelt a pofámba ejjha :D szóval most ez mi? :D ha tényleg ez az össz, akkor durva hogy az xp alap porgramjai veri ka felhozatalt... és életem egy nagy hibáját (100 ezreset) követtem el, remélem tudtok segíteni, hogy ne így legyen.
mégis mire szeretnéd használni?

Nem elérhető Álmosszemű

• Navigáció / Navigation: IGO8
  • PDA: Samsung i900
  • PDA ROM: BSHI1
« Reply #205 Dátum: 2009, 03 12, 12:13:16 »
Sziasztok!

Ma feltettem a Phone Ex nevezetű programot...

Nem tudja véletlenül valaki hogy lehet beállítani, hogy a képernyő alján helyezkedjen el?!

Nem elérhető polonic

• Navigáció / Navigation: HERE Drive+ Beta
  • PDA: Nokia Lumia 920
  • PDA ROM: WP8
« Reply #206 Dátum: 2009, 03 12, 12:30:33 »
Sziasztok!

Ma feltettem a Phone Ex nevezetű programot...

Nem tudja véletlenül valaki hogy lehet beállítani, hogy a képernyő alján helyezkedjen el?!
Szia!
Settings personal items fül. Itt lejjebb helyzed.
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető ZΛGΣ

• ALAPÍTÓ TAG
    • Elitnet
  • PDA: Galaxy S III
  • PDA ROM: crDroid
« Reply #207 Dátum: 2009, 03 12, 12:35:49 »
... és életem egy nagy hibáját (100 ezreset) követtem el, remélem tudtok segíteni, hogy ne így legyen.
Neked nem az Omniára van szükséged, hanem iPhone-ra.

Nekem 1 db játék sincs a PDA-n, a munkámhoz kell, arra pedig zseniális az Omnia! Ez munkaeszköz elsősorban, amivel lehet egy "kicsit" szórakozni is.
A szolgáltatók megtévesztő marketingje a hibás, hogy olyan emberek is megveszik, akiknek másra van szükségük.

Nem elérhető Álmosszemű

« Reply #208 Dátum: 2009, 03 12, 13:41:04 »
Szia!
Settings personal items fül. Itt lejjebb helyzed.

Köszi!
Ha jól értem akkor a mai nap beállításaira gondolsz....
Azt tudom hogy egymáshoz képest lehet változtatni a todayen megjelenő tételek sorrendjét a fel illetve le gombokkal.
Nekem most a többihez képest alul is helyezkedik el, mivel viszont csak egy két tab van beállítva, így jelenleg a képernyő közepén van....

Nem elérhető polonic

• Navigáció / Navigation: HERE Drive+ Beta
  • PDA: Nokia Lumia 920
  • PDA ROM: WP8
« Reply #209 Dátum: 2009, 03 12, 13:48:31 »
Köszi!
Ha jól értem akkor a mai nap beállításaira gondolsz....
Azt tudom hogy egymáshoz képest lehet változtatni a todayen megjelenő tételek sorrendjét a fel illetve le gombokkal.
Nekem most a többihez képest alul is helyezkedik el, mivel viszont csak egy két tab van beállítva, így jelenleg a képernyő közepén van....

Jajj értem már így hogyan gondoltad :D
Van valami program, amivel lehet üres helyeket is csinálni a today-en. Azt hiszem ezaz: You are not allowed to view links. Register or Login
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Álmosszemű

« Reply #210 Dátum: 2009, 03 12, 14:14:33 »
Jajj értem már így hogyan gondoltad :D
Van valami program, amivel lehet üres helyeket is csinálni a today-en. Azt hiszem ezaz: You are not allowed to view links. Register or Login
Ezaaaaaz! :)

Köszi!

Nem elérhető javien

« Reply #211 Dátum: 2009, 03 12, 15:16:59 »
Neked nem az Omniára van szükséged, hanem iPhone-ra.

Nekem 1 db játék sincs a PDA-n, a munkámhoz kell, arra pedig zseniális az Omnia! Ez munkaeszköz elsősorban, amivel lehet egy "kicsit" szórakozni is.
A szolgáltatók megtévesztő marketingje a hibás, hogy olyan emberek is megveszik, akiknek másra van szükségük.

igen sajnos a marketinges dolognak bedőltem ebben igazad van, de azt is selytettem, hogy valaki egyből iphone-t mond. én csak példának hoztam :) én melóra nem tudom használni csak valamilyen kis szinten (fotós-grafikus vagyok) az iphone buta és a 2mpx kam video nélkül az meg vicc :D

de ez most nem iphone topic ezért is irnék - kérdeznék az omniáról. allig van valami a telon szinte szűz mégis lassú, viszont a kamera az nagyon pozitív pont nálam :) persze nem ezekkel a fotókkal csinálok pályázatot, de a célra bőven megfelel :) viszont az alkalmazások hiánya zavar legjobban. és talán a kezelőfelület puritánsága. tehát ilyen érdekes ember vagyok én :D most mint grafikus díjazom az iphone-t, mert csúszik pörög forog, csattog. Jelenlegi reményem az, hogy kijön majd a WM 6.5 és az szebbé,gyorsabbá teszi a telót addig is a szoftverfrissités.

Nem elérhető javien

« Reply #212 Dátum: 2009, 03 12, 15:22:30 »
mégis mire szeretnéd használni?

alapvetően? :D telefonnak :D csunya dolog tőlem? amugy nem ezen élem az életem, de néhány üres percem jobban élvezném ha nem sakkal kéne töltenem, pedig imádok sakkozni, de a 21 század érintőképernyős korszakában azért jöttek már ki durvább progik a sakknál :D csak omniára a samsung csúcs wm készülékére nem? :S

Nem elérhető Syd69

• Support-ER
  • PDA: LG Nexus 4
  • PDA ROM: gyári - gondolom :D
« Reply #213 Dátum: 2009, 03 12, 17:45:50 »
alapvetően? :D telefonnak :D csunya dolog tőlem? amugy nem ezen élem az életem, de néhány üres percem jobban élvezném ha nem sakkal kéne töltenem, pedig imádok sakkozni, de a 21 század érintőképernyős korszakában azért jöttek már ki durvább progik a sakknál :D csak omniára a samsung csúcs wm készülékére nem? :S
Nem, nem csúnya.

Progival tele a padlás:

You are not allowed to view links. Register or Login    You are not allowed to view links. Register or Login    You are not allowed to view links. Register or Login   You are not allowed to view links. Register or Login Ezek mondjuk kevés kivételtől fizetősek!

Ingyenesek: You are not allowed to view links. Register or Login   You are not allowed to view links. Register or Login

Alaphangon! A teljesség igénye nélkül :D

Egyébként +  :google2:
You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Atthead

• Örökös Tag
  • *
  • PDA: iPhone 3GS, i900, Palm T5, Asus n639
  • PDA ROM: DXID1, 6.5
« Reply #214 Dátum: 2009, 03 12, 18:16:26 »

igen sajnos a marketinges dolognak bedőltem ebben igazad van, de azt is selytettem, hogy valaki egyből iphone-t mond. én csak példának hoztam :) én melóra nem tudom használni csak valamilyen kis szinten (fotós-grafikus vagyok) az iphone buta és a 2mpx kam video nélkül az meg vicc :D

de ez most nem iphone topic ezért is irnék - kérdeznék az omniáról. allig van valami a [NEM TELCSI!]n szinte szűz mégis lassú, viszont a kamera az nagyon pozitív pont nálam :) persze nem ezekkel a fotókkal csinálok pályázatot, de a célra bőven megfelel :) viszont az alkalmazások hiánya zavar legjobban. és talán a kezelőfelület puritánsága. tehát ilyen érdekes ember vagyok én :D most mint grafikus díjazom az iphone-t, mert csúszik pörög forog, csattog. Jelenlegi reményem az, hogy kijön majd a WM 6.5 és az szebbé,gyorsabbá teszi a [NEM TELCSI!]t addig is a szoftverfrissités.
Perszehogy iPhone-t mond valaki, ha egyszer azt hozod példaként, hisz manapság az összes  érintőképernyős mozgásérzékelős WM PDA azt igyekszik kifacsarni a Windowsból, amit az Apple összekalapált, akár bevallják, akár nem.
Nem fogsz ugyanolyan játékokat találni, én az Omniát navigációra, telefonálni, könyveket olvasni használom, játszani az iPod Touch-omon játszom. Persze könnyű nekem, ajándékba kaptam.
Nézz körül a játékok topicokban is itt a fórumon, Syd69 linkjein, szerte a világháéón, és ha találsz valami jót, oszd meg velünk is!

Nem elérhető egresij

• Egresi János - Kastélyok
  • Navigáció / Navigation: iGo8.3.2.138649 All Európa
  • PDA: i900-Win 6.5
  • PDA ROM: i900-DXID1 WM 6.5 (Romovics, angol)
« Reply #215 Dátum: 2009, 03 12, 21:46:44 »
 ;)Elkerülte volna a figyelmem, de nem találkoztam sehol a sami viruskezeléséről, sem az internetes védelemről, senkinek nem volt még vele baja?

Most próbálkozom a kaspersky Windows Mobile verziójával, felraktam a 30 napos próba verziót, de a készülék scan futásába állandóan belefagy.
Van valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatosan?

Hogy miért érdekel a téma?, mert a samin Windows fut, és internetezek, e-mailezek, stb, és sjana nagyon rossz tapasztalatom van, a géniusokkal, aki állandónan próbálkoznak bejutni és tönkretenni bármit, vagy ellopni bármit. >:(
Egresi János

The Captain

• Vendég
« Reply #216 Dátum: 2009, 03 12, 21:51:49 »
Egyelőre felesleges, persze, hogy windows fut rajta, de erre még nem nagyon írtak vírust....A nod32 (eset) tökéletes megy, bár kicsit sok memóriát zabált, le is szedtem.

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #217 Dátum: 2009, 03 12, 21:57:02 »
;)Elkerülte volna a figyelmem, de nem találkoztam sehol a sami viruskezeléséről, sem az internetes védelemről, senkinek nem volt még vele baja?

Most próbálkozom a kaspersky Windows Mobile verziójával, felraktam a 30 napos próba verziót, de a készülék scan futásába állandóan belefagy.

Hogy miért érdekel a téma?, mert a samin Windows fut, és internetezek, e-mailezek, stb, és sjana nagyon rossz tapasztalatom van, a géniusokkal, aki állandónan próbálkoznak bejutni és tönkretenni bármit, vagy ellopni bármit. >:(

Nem hallottam még vírusról.
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető sz.roland76

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • PDA: Iphone 6S
  • PDA ROM: iOS10
« Reply #218 Dátum: 2009, 03 12, 23:05:44 »

Szia!

Bár neten olvastam pda-ra írt vírusról 1enlőre nagyon ritka.Én személy szerint megúsztam még de szerintem nem vagyok 1edül ezzel.Ha mindenképpen víruskeresőt akarsz akkor:

Nem próbáltam  csak leszedtem,a lehetőséget átadom neked.:DTapasztalataidat megoszthatnád majd velünk.

„Ha sokáig nézel a szakadékba, a szakadék visszanéz beléd.” (Nietzsche).

Nem elérhető sz.roland76

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #219 Dátum: 2009, 03 12, 23:21:58 »
Nem hallottam még vírusról.

Pedig léteznek :'(  csak te (amilyen szerencsés vagy :D) még nem találkoztál velük

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #220 Dátum: 2009, 03 12, 23:26:12 »
Pedig léteznek :'(  csak te (amilyen szerencsés vagy :D) még nem találkoztál velük

Egyéb infod nincs olyan esetekről ahol már láttak pda-s vírust? Vírusírtókat tudok én is ajánlani :) Gondolom már tele lenne vele az xda meg a modaco és a többi fórum, ha már lennének  :shock:

Nem elérhető sz.roland76

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #221 Dátum: 2009, 03 12, 23:38:24 »
Egyéb infod nincs olyan esetekről ahol már láttak pda-s vírust? Vírusírtókat tudok én is ajánlani :) Gondolom már tele lenne vele az xda meg a modaco és a többi fórum, ha már lennének  :shock:

Igazad van nem igen találkozni fórumokon ilyen esetekkel,de a fenyegetettség nő!! :shock:
Konkrét esetet nem tudok  :ima:  De utána olvastam a neten és a gyártók már nagyon készülnek a pda vírusokra,talán nem véletlenül.

Nem elérhető egresij

« Reply #222 Dátum: 2009, 03 13, 07:27:15 »
Igazad van nem igen találkozni fórumokon ilyen esetekkel,de a fenyegetettség nő!! :shock:
Konkrét esetet nem tudok  :ima:  De utána olvastam a neten és a gyártók már nagyon készülnek a pda vírusokra,talán nem véletlenül.

Feltörték egy szolgáltatón lévő Web oldalamat, és az index.php-hez hozzáfűztek egy olyan kódot, amely egy hátsó kaput nyitott a feltörőnek, le és feltőltésekre.
A feltöréshez kiolvasták az asztali PC-mről a PC-n tárolt FTP jelszavamat (most március 3-án történt!).  >:(
A szolgáltató azt javasolja, hogy a jelszavaimat ne tároljam a PC-n! De hát akkor hol, leírni papírra nem célszerű, a PC-ne, a szolgáltató szerint a Mobiltelefonon, igen jó ötlet, de hát a samin Windows Mobile fut, és igencsak használom rendesen az Internetes kijáratot, hiszen még a PC-hez is a sami a HSDPA modem (azaz az átjáró), ezt kellene védeni, míg nem késő.

Nem kifejezetten a játszadozó őrültek miatt izgulok, leginkább az információ feltörő és lopó őrültek a veszélyesek, gondoljataok bele, ha hozzáférnek a személyes adataidhoz (banki, accountok, stb.), akkor már késő lesz! :hmm:

Végül is a sami marad tárolási eszközként, de meg kell oldani a biztonságát, ezért kezdtem el kutakodni nem kifejezetten a virusírtás felé, hanem az Internet sequrity felé, ilyen például a Kaspersky-ék programja.
A jelszavak, banki adatok, accountok, stb.-hez pedig vásároltam egy progit a samira: You are not allowed to view links. Register or Login

Ehhez mit szóltok? 8)
Egresi János

Nem elérhető Syd69

• Support-ER
  • PDA: LG Nexus 4
  • PDA ROM: gyári - gondolom :D
« Reply #223 Dátum: 2009, 03 13, 08:33:33 »

A jelszavak, banki adatok, accountok, stb.-hez pedig vásároltam egy progit a samira: You are not allowed to view links. Register or Login

Ehhez mit szóltok? 8)
Meg van ingyenes is: You are not allowed to view links. Register or Login
You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető egresij

« Reply #224 Dátum: 2009, 03 15, 11:43:57 »
Meg van ingyenes is: You are not allowed to view links. Register or Login

Köszönöm az infót, valóban a KeePass Password Safe jó kis program, és van PC-s változata is (magyarítható), a Mobile és a PC prgram adatbázisa azonos, így a samin és a PC-n is szerkeszthető, és cserélhető az adatbázis.
Egresi János