2024, 11 28, 16:48:19

Szerző Téma: Ryrzy romok  (Megtekintve 73313 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető Pufi

• Nem: Férfi
    • Samsung Galaxy Ace Gy.I.K.
  • PDA: Apple iphone 11
  • PDA ROM: ios 15
Re: Ryrzy romok
« Reply #150 Dátum: 2009, 10 21, 00:00:40 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Igaz, hogy nem az én romom de a topikomban van egy reg módosítás azt csináld meg és majdnem olyan jó lesz mint Romovics vagy az én romom :D

Köszi Anzo a segítséget! Csökkent :ok:
Itt mindent megtalálsz!: You are not allowed to view links. Register or Login
Ha mégsem, kérlek az oda tartozó topicba tedd fel a kérdésed. Ezzel megkönnyíted a többi segítségre szoruló ember dolgát is. Előre köszönöm.
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Pedro

• Navigáció / Navigation: Samsung I900
  • PDA: Samsung I900
  • PDA ROM: 28227_Clean
« Reply #151 Dátum: 2009, 10 21, 23:10:43 »
Kicsomagoláshoz mi a jelszó????

Nem elérhető Norbosz

• Navigáció / Navigation: iGO, Sygic
  • PDA: LG G2 mini
  • PDA ROM: 4.4.2
« Reply #152 Dátum: 2009, 10 22, 00:24:43 »
Kicsomagoláshoz mi a jelszó????

omnia

De ezt vagy 5-ször feldobta nekem a winrar, szóval írd be ahányszor kéri, és utána kicsomagolja.
Amugy: You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Pedro

« Reply #153 Dátum: 2009, 10 22, 10:13:41 »
omnia

De ezt vagy 5-ször feldobta nekem a winrar, szóval írd be ahányszor kéri, és utána kicsomagolja.
Amugy: You are not allowed to view links. Register or Login
Köszi

Nem elérhető sanyoka123

• DOUBLE CLUB
  • Navigáció / Navigation: iGO8.3.2, Navitel, Garmin
  • PDA: Samsung Omnia i900
  • PDA ROM: ROM:DXIF1/ Phdee Windows7 UI. i900 Omnia WM6.5.3. Build 23699.5.3.10
« Reply #154 Dátum: 2009, 10 22, 10:40:00 »
Köszi Anzo a segítséget! Csökkent :ok:
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login
Ez most Anzo 23071-s Ultra Clean M2D buildje a regmódosítással, finger keyboard, iGO8, Touch playerrel. :taps: :taps: :taps:

Nem elérhető anzo

• ROMMER
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google maps
  • PDA: I9100 SGS 2
  • PDA ROM: LS8 Anzo MOD
« Reply #155 Dátum: 2009, 10 22, 10:41:25 »
Ez most Anzo 23071-s Ultra Clean M2D buildje a regmódosítással, finger keyboard, iGO8, Touch playerrel. :taps: :taps: :taps:
Na végre megértem, hogy nálad is sikert értem el a kinaiakkal szemben  :D  :D :ok:

Nem elérhető sanyoka123

• DOUBLE CLUB
« Reply #156 Dátum: 2009, 10 22, 10:41:59 »
Na végre megértem, hogy nálad is sikert értem el a kinaiakkal szemben  :D  :D :ok:
Erre vártam én is  :taps: :taps: :taps: Az Innesoft Phone-t ki is felejtettem a felsorolásból :D
Ja és ma feltettem ezt a phone-t, egyelőre úgy néz ki, hogy jó.

Nem elérhető anzo

• ROMMER
  • Örökös tag
« Reply #157 Dátum: 2009, 10 22, 10:44:12 »
Erre vártam én is  :taps: :taps: :taps:
Ja és ma feltettem ezt a phone-t, egyelőre úgy néz ki, hogy jó.
Ha minden igaz akkor a számozása alapján ez régebbi.  :( mint a PUIE

Nem elérhető sanyoka123

• DOUBLE CLUB
« Reply #158 Dátum: 2009, 10 22, 10:53:24 »
Ha minden igaz akkor a számozása alapján ez régebbi.  :( mint a PUIE
Ha jól éertettem a Modacon, mintha ez lenne az ujabb hivatalos. Nálam az egyik ember véleményével szemben a telefon vétel valamivel jobb idáig, mivel a nappalimban a tré mobil igen gyenge. Kipróbáltam a GPS-t azzal is gyorsan fogott jelet. Majd meglátom :D

Nem elérhető Pedro

« Reply #159 Dátum: 2009, 10 22, 11:15:23 »
Ebben az Új M2D van?

Nem elérhető anzo

• ROMMER
  • Örökös tag
« Reply #160 Dátum: 2009, 10 22, 11:18:03 »
Ebben az Új M2D van?
Igen  :D  :taps:

Nem elérhető Norbosz

« Reply #161 Dátum: 2009, 10 22, 13:41:39 »
Ebben az új M2D-ben build hiba, vagy M2D hibája hogy nem jelenik meg ha elmulasztott hívásom volt? mert minden szuper ebbe az M2D-ben csak ezt hiányolom. Nincs erre valami módosítás hogy látszódjon?

Nem elérhető sanyoka123

• DOUBLE CLUB
« Reply #162 Dátum: 2009, 10 22, 14:28:59 »
Ebben az új M2D-ben build hiba, vagy M2D hibája hogy nem jelenik meg ha elmulasztott hívásom volt? mert minden szuper ebbe az M2D-ben csak ezt hiányolom. Nincs erre valami módosítás hogy látszódjon?
Egyszerűen pillants a felső tascbarra és a bal szélső ikon egy kis telefonkagyló lesz felkiáltójellel. Az jelzi a nemfogadott hivást. Ha ráböksz lenyilik egy kis ablak ahol ehy piros telefonkagyló ikon lesz és ha arra ia ráböksz akkor még a hivó számát is kiirja. :ok:

Nem elérhető Norbosz

« Reply #163 Dátum: 2009, 10 23, 00:54:36 »
Egyszerűen pillants a felső tascbarra és a bal szélső ikon egy kis telefonkagyló lesz felkiáltójellel. Az jelzi a nemfogadott hivást. Ha ráböksz lenyilik egy kis ablak ahol ehy piros telefonkagyló ikon lesz és ha arra ia ráböksz akkor még a hivó számát is kiirja. :ok:

Igen, köszi, ezt már tudom. :) De az lenne az igazi ha call history résznél az óra alatt írná hogy 1 elmulasztott hívásom volt. Láttam ilyen skin fotót, igaz gondolom htc-ből lett ki fényképezve, de gondoltam hátha van erre is valamilyen javítás.  ;) Azért köszi.

Nem elérhető VGergo

• PDA: samsung omnia
  • PDA ROM: i900BUHH5/MIHI1
« Reply #164 Dátum: 2009, 10 26, 17:37:12 »
több mint egy hete fent van és még mindig tetszik a rom :) egy baja van a beépített opera nem az igazi de amugy hibátlan. akksi időm még sosem volt ilyen jó !
késő du töltöről le, vonaton néztem egy filmet ami 2,5 óra volt utána még félórát zenét hallgatttam 1-2 telefon... másnap nagyon nem volt használva 5 hívás kb  rákövetkező nap szintén ugyan az a terhelés és e nap éjfélkor írta ki elöször h lassan lemerülne !!! edig ált egy film megnézése után még ment 5-6 órát és vége volt.. most meg ?! nem is értem.  kikapcsolva nyilván sosem volt este.

Nem elérhető grind

• Support-ER
  • PDA: iPhone 4S
  • PDA ROM: 6.1.3
« Reply #165 Dátum: 2009, 10 26, 17:49:52 »
több mint egy hete fent van és még mindig tetszik a rom :) egy baja van a beépített opera nem az igazi de amugy hibátlan. akksi időm még sosem volt ilyen jó !
késő du töltöről le, vonaton néztem egy filmet ami 2,5 óra volt utána még félórát zenét hallgatttam 1-2 telefon... másnap nagyon nem volt használva 5 hívás kb  rákövetkező nap szintén ugyan az a terhelés és e nap éjfélkor írta ki elöször h lassan lemerülne !!! edig ált egy film megnézése után még ment 5-6 órát és vége volt.. most meg ?! nem is értem.  kikapcsolva nyilván sosem volt este.

Ez remek :D örülök hogy már másnak is tetszik ;)

Nem elérhető bedarob

• PDA: LG Optimus 2x P990
  • PDA ROM: V20L - 0725
« Reply #166 Dátum: 2009, 10 28, 11:51:17 »
Sziasztok!

Én eddig 4-5 romot felraktam, de ez ez nyerte el igazán a tetszésemet, főleg, hogy sok szoftver ki lett cserélve OmniaLite-osra. Így sokkal ujjbarátabb a dolog, meg vagyok vel elégedve. Mindeössze apróbb problémáim vannak, amikben a segítségeteket kérném. Ezek a következők:

• Start menüben hogyan lehet növelni az ikonok méretét?
  • Start menüben van-e mód arra hogy alapból ne legyen kijelölve semmi, illetve a kijelölés képe másmilyen legyen?
  • Lehet-e az alapból benne lévő programokat törölni valahogy? (nem létkérdés)
  • A lockscreen-t hogyan tudom kicserélni?
  • Hogyan tudok az alap wm6.5-ös today-re feltenni olyan "menüpontot", hogy "favourite people"? (némelyik today-en láttam ilyet)
  • És végül... Hogyan tudok létrehozni saját menüpontot (ami ugyanúgy néz ki mintha beépített lenne, ikonnal stb.) a Wm-os Today-en? (ha egyáltalán lehetséges)

És mivel grafikus vagyok pár grafikai apróság is (tehát az alábbiakhoz szeretnék saját képet csinálni):
  • Hogyan tudom kicserélni a lockscreen-en a "lock" gombot?
  • Hogyan tudom kicserélni a bejövő hívásnál lévő "felvesz" és "lerak" gombot?
  • Hogyan tudom megváltoztatni a wm6.5 beépített scrolljának a kinézetét?
  • A phone részben mikor elkezdek pötyögni egy számot a "textfield" háttere (ahova a számokat írja) kék lesz, ezt szeretném fehéren látni. Megoldható valahogy?

Várom a válaszokat  :D :D Ha sikerült mindent megcsinálnom dobok egy képet az átalakított dolgokról, start menüt már félig (a maradék kérdések vannak még  :) ) testre szabtam és nagyon jó lett, sok ikont kicseréltem és nagyon jól mutat. Ha a kérdéseimben is segítetek, akkor majd összeszedek egy csomagba mindent, h mit mivel módosítottam (ikonokat, képeket, szoftvereket) stb és megosztom.  ;)

Nem elérhető Norbosz

« Reply #167 Dátum: 2009, 10 28, 15:09:39 »
Én is már kipróbáltam egy tucat romot mostanában, de eddig nekem is ez a rom volt ami úgy ment tökéletesen hibák nélkül. Most épp a DXID1 Stev4-et próbálom, de most két hibát véltem felfedezni benne, pontosan egyet, másik lehet más miatt van. Az egyik hiba hogy sokszor kilépked m2d-ből és nem jövök rá miért. Másik meg hogy 3 óra alatt 100%-ról 60%-ra ment le az aksi töltés, bár sokat volt most rádugva activesyncre, ezért ez nem tuti hogy a rom szívja ennyire az aksit,lehet activesync. Minden esetre ryrzy legújabb romja tényleg jó lett, ha ez nem válik be valószínű felrakom azt vissza,még gondolkodok és tesztelgetem a romot. Reméljük Romovics is hamarosan kiadja a romját, mert már arra várok nagyon. :) 6.1.4 nagyon jó volt, aztán 6.5 meg jó volt, de nem 6.5.1-volt ami nekem bejövős lenne. Úgyhogy 3 esélyes most a dolog. :D Sőt, még Anzóét sem vetem el. Majd kiderül mi lesz.

Nem elérhető bedarob

« Reply #168 Dátum: 2009, 10 28, 22:40:33 »
Na, zsírabuli! Már tök sok mindent megcsináltam, nagyon jó lett! A Titanium Today elemeinek módosítására rájöttem hogy kell, szóval a Today-em nagyon jól néz ki, majd nyomok róla egy képet. Start menühöz azonban nem találtam megoldást az alábbi két problémára:
  • Start menüben van-e mód arra hogy alapból ne legyen kijelölve semmi, illetve a kijelölés képe másmilyen legyen?

Ha ezekben segítene valaki azt nagyon megköszönném! Illetve a grafikai elemek módosításához kérnék segítséget, hogy mit hol találok.  ;)

Sziasztok!

Én eddig 4-5 romot felraktam, de ez ez nyerte el igazán a tetszésemet, főleg, hogy sok szoftver ki lett cserélve OmniaLite-osra. Így sokkal ujjbarátabb a dolog, meg vagyok vel elégedve. Mindeössze apróbb problémáim vannak, amikben a segítségeteket kérném. Ezek a következők:

• Lehet-e az alapból benne lévő programokat törölni valahogy? (nem létkérdés)
  • A lockscreen-t hogyan tudom kicserélni?
  • Hogyan tudok az alap wm6.5-ös today-re feltenni olyan "menüpontot", hogy "favourite people"? (némelyik today-en láttam ilyet)
  • És végül... Hogyan tudok létrehozni saját menüpontot (ami ugyanúgy néz ki mintha beépített lenne, ikonnal stb.) a Wm-os Today-en? (ha egyáltalán lehetséges)

És mivel grafikus vagyok pár grafikai apróság is (tehát az alábbiakhoz szeretnék saját képet csinálni):
  • Hogyan tudom kicserélni a lockscreen-en a "lock" gombot?
  • Hogyan tudom kicserélni a bejövő hívásnál lévő "felvesz" és "lerak" gombot?
  • Hogyan tudom megváltoztatni a wm6.5 beépített scrolljának a kinézetét?
  • A phone részben mikor elkezdek pötyögni egy számot a "textfield" háttere (ahova a számokat írja) kék lesz, ezt szeretném fehéren látni. Megoldható valahogy?

Várom a válaszokat  :D :D Ha sikerült mindent megcsinálnom dobok egy képet az átalakított dolgokról, start menüt már félig (a maradék kérdések vannak még  :) ) testre szabtam és nagyon jó lett, sok ikont kicseréltem és nagyon jól mutat. Ha a kérdéseimben is segítetek, akkor majd összeszedek egy csomagba mindent, h mit mivel módosítottam (ikonokat, képeket, szoftvereket) stb és megosztom.  ;)

Nem elérhető Norbosz

« Reply #169 Dátum: 2009, 10 29, 00:19:52 »
Na, zsírabuli! Már tök sok mindent megcsináltam, nagyon jó lett! A Titanium Today elemeinek módosítására rájöttem hogy kell, szóval a Today-em nagyon jól néz ki, majd nyomok róla egy képet. Start menühöz azonban nem találtam megoldást az alábbi két problémára:

Ha ezekben segítene valaki azt nagyon megköszönném! Illetve a grafikai elemek módosításához kérnék segítséget, hogy mit hol találok.  ;)

Most konkrét helpel nem tudok neked szolgálni,mert szerintem ez olyan kérdés amit eddig nem sok ember feszegetett. De azt tudom, hogy Anzó új romjában pl. ikonok mérete egykét programnál a start menüben 1,5-ször akkora volt mint normális ikon méret, ezt a StartMenu_GridScene_400x240.cpr fileval módosítottam normál méretűre. Illetve ennek a párja a 240x400, ugyan ezen a néven. Szóval amit te kérdezel annak egyik megoldása lehet ez de ez nem 100% mivel én nekem csak az ikonok felbontása problémám volt. Az hogy ne vegyél észre kijelölést mikor bemész start menübe szerintem pont ezzel a módosítással lehetséges,mert én pl. mikor Anzó skinben módosítottam ezt a fájlt akkor nem volt még fehér kijelölés sem, konkrétan átlátszó lett. De hozzáteszem Ryrzy romban ez a módosítás valamiért nem működik a kaptáros kinézet miatt, azt nem tudom melyik fájl módosítja, de arra talán Anzó tud válaszolni majd neked. Üdv.

Nem elérhető bedarob

« Reply #170 Dátum: 2009, 10 29, 00:31:37 »
Köszi, kipróbálom majd!  ;) Sajnos van egy olyan gondom ezzel a rommal, hogy mintha nem lehetne megváltoztatni benne semmit.  :( telepítettem már mindent, hogy meg tudjam változtatni a start screen-t, a lockscreent-t és a start menü tulajdonságait, de egy cab file telepítése után sem történt semmi. Ez mitől lehet? olyan mintha nem lehetne felülírni semmit. Bármit raktam fel minden ugyanaz maradt.  :( Ebben kérnék egy nagy segítséget. Előre is köszönöm!  :taps:

Most konkrét helpel nem tudok neked szolgálni,mert szerintem ez olyan kérdés amit eddig nem sok ember feszegetett. De azt tudom, hogy Anzó új romjában pl. ikonok mérete egykét programnál a start menüben 1,5-ször akkora volt mint normális ikon méret, ezt a StartMenu_GridScene_400x240.cpr fileval módosítottam normál méretűre. Illetve ennek a párja a 240x400, ugyan ezen a néven. Szóval amit te kérdezel annak egyik megoldása lehet ez de ez nem 100% mivel én nekem csak az ikonok felbontása problémám volt. Az hogy ne vegyél észre kijelölést mikor bemész start menübe szerintem pont ezzel a módosítással lehetséges,mert én pl. mikor Anzó skinben módosítottam ezt a fájlt akkor nem volt még fehér kijelölés sem, konkrétan átlátszó lett. De hozzáteszem Ryrzy romban ez a módosítás valamiért nem működik a kaptáros kinézet miatt, azt nem tudom melyik fájl módosítja, de arra talán Anzó tud válaszolni majd neked. Üdv.

Nem elérhető grind

• Support-ER
  • PDA: iPhone 4S
  • PDA ROM: 6.1.3
« Reply #171 Dátum: 2009, 10 29, 06:41:41 »
Köszi, kipróbálom majd!  ;) Sajnos van egy olyan gondom ezzel a rommal, hogy mintha nem lehetne megváltoztatni benne semmit.  :( telepítettem már mindent, hogy meg tudjam változtatni a start screen-t, a lockscreent-t és a start menü tulajdonságait, de egy cab file telepítése után sem történt semmi. Ez mitől lehet? olyan mintha nem lehetne felülírni semmit. Bármit raktam fel minden ugyanaz maradt.  :( Ebben kérnék egy nagy segítséget. Előre is köszönöm!  :taps:

Ez így nem igaz :D
Mindent lehet változtatni esetleg rossz helyen keresgélsz :)
A lockscreenre itt a megoldás .. You are not allowed to view links. Register or Login
Ezt leszeded fel rakod és szép lesz .
A startmenübe az ikonok nagyságát így nem tudod megváltoztatni hanem a windows mappába van két olyan nevű fájl hogy : StartMenu_GridScene_240x400.cpr
StartMenu_GridScene_400x240.cpr
ezekbe kell valamit modositani én pontosan már nem emlékszem hogy mit , de mivel anzonál nagyobbak az ikonok ha megkéred biztos elmondja hogy kell meg nagyobbítani ;)

Szerk: De most nézem ha vissza olvastál volna akkor a lockscreen problémát meg találhattad volna , meg azt is láthatod a 6. oldalon hogy hogy nézki a lockscreen :)

Nem elérhető Ismo

• ALAPÍTÓ TAG
  • PDA: Nexus 4 | Nexus 10
  • PDA ROM: 4.2.2 - Xylon | 4.2.2 - CM
« Reply #172 Dátum: 2009, 10 29, 16:05:38 »
Köszi, kipróbálom majd!  ;)
Tedd meg, hogy az idézet után írod a válaszod. Köszi  :ok:
Rágd meg a szót, mielőtt kiköpöd!

Nem elérhető ANTI

• PDA: i900
  • PDA ROM: 6.5
« Reply #173 Dátum: 2009, 10 31, 07:30:58 »
Sziasztok

Segítséget szeretnék kérni

Feltettem Ryrzy 23071-es romja után 1 másik romot de nem jött be vissza akartam tenni a 23071-es romját feltelepül de az Omnia feliratnál megáll ,feltettem hr után a DXHK3-AS szerviz romot minden utána próbált romot mindegyik felmegy kivéve ezt.Már mindent kipróbáltam az i900 e oldalon leírtakat is,valakinek valami ötlet?

Előre is köszi.
Üdv

Nem elérhető gabes

• Örökös tag
  • sentinel
  • Navigáció / Navigation: motonav
  • PDA: Nexus One, SGS3, Nexus7
  • PDA ROM: CM-7 Nightly / XXDLI5 (rooted)
« Reply #174 Dátum: 2009, 10 31, 10:01:16 »
Sziasztok

Segítséget szeretnék kérni

Feltettem Ryrzy 23071-es romja után 1 másik romot de nem jött be vissza akartam tenni a 23071-es romját feltelepül de az Omnia feliratnál megáll ,feltettem hr után a DXHK3-AS szerviz romot minden utána próbált romot mindegyik felmegy kivéve ezt.Már mindent kipróbáltam az i900 e oldalon leírtakat is,valakinek valami ötlet?

Előre is köszi.
Üdv
Mikor áll meg? A telepítés végigfutott? Ha a telepítésnél már az image-t írja és utána áll meg akkor húzd le, indítsd újra a telepítőt dugd vissza SR és start!
Ha az első eboot után állt meg és sötét a képernyő, nem éled semmire, újra sem tudod indítani akkor galyra ment a főpanel és szerviz!
Azt értem,hogy gőzgép! De mi hajtja? :hmm:

You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login