Sziasztok!
Én eddig 4-5 romot felraktam, de ez ez nyerte el igazán a tetszésemet, főleg, hogy sok szoftver ki lett cserélve OmniaLite-osra. Így sokkal ujjbarátabb a dolog, meg vagyok vel elégedve. Mindeössze apróbb problémáim vannak, amikben a segítségeteket kérném. Ezek a következők:
- Start menüben hogyan lehet növelni az ikonok méretét?
- Start menüben van-e mód arra hogy alapból ne legyen kijelölve semmi, illetve a kijelölés képe másmilyen legyen?
- Lehet-e az alapból benne lévő programokat törölni valahogy? (nem létkérdés)
- A lockscreen-t hogyan tudom kicserélni?
- Hogyan tudok az alap wm6.5-ös today-re feltenni olyan "menüpontot", hogy "favourite people"? (némelyik today-en láttam ilyet)
- És végül... Hogyan tudok létrehozni saját menüpontot (ami ugyanúgy néz ki mintha beépített lenne, ikonnal stb.) a Wm-os Today-en? (ha egyáltalán lehetséges)
És mivel grafikus vagyok pár grafikai apróság is (tehát az alábbiakhoz szeretnék saját képet csinálni):
- Hogyan tudom kicserélni a lockscreen-en a "lock" gombot?
- Hogyan tudom kicserélni a bejövő hívásnál lévő "felvesz" és "lerak" gombot?
- Hogyan tudom megváltoztatni a wm6.5 beépített scrolljának a kinézetét?
- A phone részben mikor elkezdek pötyögni egy számot a "textfield" háttere (ahova a számokat írja) kék lesz, ezt szeretném fehéren látni. Megoldható valahogy?
Várom a válaszokat
Ha sikerült mindent megcsinálnom dobok egy képet az átalakított dolgokról, start menüt már félig (a maradék kérdések vannak még
) testre szabtam és nagyon jó lett, sok ikont kicseréltem és nagyon jól mutat. Ha a kérdéseimben is segítetek, akkor majd összeszedek egy csomagba mindent, h mit mivel módosítottam (ikonokat, képeket, szoftvereket) stb és megosztom.