2024, 11 28, 14:50:04

Szerző Téma: Ryrzy romok  (Megtekintve 73307 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető sanyoka123

• DOUBLE CLUB
  • Navigáció / Navigation: iGO8.3.2, Navitel, Garmin
  • PDA: Samsung Omnia i900
  • PDA ROM: ROM:DXIF1/ Phdee Windows7 UI. i900 Omnia WM6.5.3. Build 23699.5.3.10
Re: Ryrzy romok
« Reply #100 Dátum: 2009, 10 15, 14:14:44 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Én is már lassan feladom. :D Most is kipróbáltam egy romot a Nicklashidegard romot, de ugyan az van mint Sectornál. Memóriát eszi ez az M2D, ha anélkül használom bőven van memória, de evvel úgyszintén 48MB marad. :( Elszomorító...
Szívesen használnám pedig M2D-t, de 10 megát megeszik a rendszerből és ha zenét is hallgatok további 2 megam elvész ennél is. Ekkor már akadozik az ikonok görgetése is. Nem tudom érdemes e feltennem Ryrzy romját vagy hogy mit csináljak. Amúgy csak attól félek mindig hogy pont akkor kék halálozik a windows mikor frissítek. Bár már 2 éve nemvolt kék halálom.
Nem tudom, hogyan állsz anyagilag de romozásra én csak laptopot használok.

Nem elérhető Norbosz

• Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: iGO, Sygic
  • PDA: LG G2 mini
  • PDA ROM: 4.4.2
« Reply #101 Dátum: 2009, 10 15, 14:24:45 »
Nem tudom, hogyan állsz anyagilag de romozásra én csak laptopot használok.

Anyagilag nem jól, úgyhogy marad a bátorság. :D De már sokat nem próbálkozom. Eddigi tapasztalat még Ryrzy ram kipróbálása előtt az hogy mindegyik rom amiben az új M2D van belassul, legyen az Sector, Nicklashidegard, vagy Shokka (mondjuk shokkába sok a bug), Sectoréba nem láttam attól eltekintve hogy M2D felületen nem ment a youtube player,meg a google map,meg nemvolt M2D costumizer, de ezeket felraktam plusba és megoldódott a gond. Most jön Ryrzy rom és ha az is lassú esetleg bugos az új,mert Modacon emlegettek valami kamera gomb hibát meg még pár bugot, akkor valamelyik a sok közül egyelőre véglegesen felmegy. :) Jobbat nem tudok.

Nem elérhető gabes

• Örökös tag
  • sentinel
  • Navigáció / Navigation: motonav
  • PDA: Nexus One, SGS3, Nexus7
  • PDA ROM: CM-7 Nightly / XXDLI5 (rooted)
« Reply #102 Dátum: 2009, 10 15, 14:31:15 »
Én is már lassan feladom. :D Most is kipróbáltam egy romot a Nicklashidegard romot, de ugyan az van mint Sectornál. Memóriát eszi ez az M2D, ha anélkül használom bőven van memória, de evvel úgyszintén 48MB marad. :( Elszomorító...
Szívesen használnám pedig M2D-t, de 10 megát megeszik a rendszerből és ha zenét is hallgatok további 2 megam elvész ennél is. Ekkor már akadozik az ikonok görgetése is. Nem tudom érdemes e feltennem Ryrzy romját vagy hogy mit csináljak. Amúgy csak attól félek mindig hogy pont akkor kék halálozik a windows mikor frissítek. Bár már 2 éve nemvolt kék halálom.
Tedd fel az egyik anzo cleant MS3.5-el (csak az alappal) +a programjaid (olyanokat ne installálj amiket nem igazán használsz) nekem 85 storage és 47 program memóriám marad így,hogy minden fennt van!Nem fagy ,nem akad!
És még valami: amíg friss a rom a készülékeden addíg lehet egy-két apró beakadása,lassulása de ez idővel megszűnik!!
Azt értem,hogy gőzgép! De mi hajtja? :hmm:

You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető grind

• Support-ER
  • PDA: iPhone 4S
  • PDA ROM: 6.1.3
« Reply #103 Dátum: 2009, 10 15, 15:58:41 »
De nem éretelek titeket :( Minek akartok új m2d-s romot mikor abba a memória sehol nem jó levbe eszi , a régi m2d az jó az nem eszi a ramot szóval egyik rom készítő sem tudja jol meg csinálni az új m2d-t nem rajtuk múlik szóval abbol ne is keres jót mert nem fogsz találni...

Nem elérhető Norbosz

« Reply #104 Dátum: 2009, 10 15, 17:06:35 »
De nem éretelek titeket :( Minek akartok új m2d-s romot mikor abba a memória sehol nem jó levbe eszi , a régi m2d az jó az nem eszi a ramot szóval egyik rom készítő sem tudja jol meg csinálni az új m2d-t nem rajtuk múlik szóval abbol ne is keres jót mert nem fogsz találni...

Nekem még az is jó lenne ha Ryrzy romból az új buildre megcsinálná a régi M2D-t. Vagy ha esetleg letöltöm a normál verziót, hogy tudnám rá felrakni a régebbi M2D-t? Mondjuk most elkezdtem ügyeskedni a Sector romban, az automatikusan induló programok közül kiszedtem a LargeDisplayStart-ot,meg kitörölgettem belőle dolgokat és most az alap 48MB induló memória helyett van 51MB-om. :D
Apropó új Ryrzy rom..a fényképező gomb abszolút nem működik vele sajnos. :( Sokan írják Modacon hogy várják az új romot. Nem csodálom,nemrég kipróbáltam.

Nem elérhető VGergo

• PDA: samsung omnia
  • PDA ROM: i900BUHH5/MIHI1
« Reply #105 Dátum: 2009, 10 15, 21:55:49 »
Na utobbi pár nap tapasztalat nálam :)

Sinan féle 6.1 ultra clean rombol elég lett nem müködött jol és télleg tul clean volt még MS3.5 mellett is !

Probáltam utána Shokka féle romot a V23 szép nagyon egész gyors is de nem volt az igazi van pár hibája és fagyogat.
ROmovics féle romot is probáltam az tök jól ment meg minden de nem tecc h felül maradt a menü bezárás meg start  gomb de tény h jol ment.

Most Ryrzy van fent a normal mindentől mentes + MS3.5  teljesen jol müködik meg minden semmi bajom vele ! ami kicsit aggasztó h 31mb a program memo :S  strogae kb minden fent van 115mb en .   

Mindegyik romot többször is feltettem adtam nekik esélyt :P legszebb messze a Shokka sztem ! 
Esetleg Lockscreen re van valami más megoldás ennél a Ryrzy romnál ? legalább azokat a buborék kereteket eltüntetni az naon nem tecc am teljesen jo lenne ! Köszi !

Amugy télleg nem lassan a 6.5 mint a 6.1 és sokkal szebb.. már MS3.5 nekem kell melléje. M2D nem jön be..

Anzot még nem probáltam.. nem tom van e értelme Ryrzy után

Nem elérhető gabes

• Örökös tag
  • sentinel
« Reply #106 Dátum: 2009, 10 15, 22:15:42 »
Na utobbi pár nap tapasztalat nálam :)

Anzot még nem probáltam.. nem tom van e értelme Ryrzy után
Bocs hogy ezt mondom de ha neked ez a ryzrizi bejön akkor ne is próbáld anzoét, azok túl jól sikerültek és klasszisokkal ez előtt járnak..... sajnos!!  :p
Amit meg végképp nem értek az az,hogy lehet egy romovicsot a rirzy-hez hasonlítani!
Olyan messze vannak egymástól mint Makó Jeruzsálemtől!
Még egyszer bocs a kirohanásomért de én nem tudom ezeket egy lapon említeni!
És még kevésbé szeretném leszólni ezen urak munkáját, de egy gyors buildet bárki össze tud dobni, viszont testreszabott programokat írni egy bizonyos buildhez az egészen más! Sajnos az itt fellelhető romokban egyenként több hiba és bug van mint anzo és romovics munkáiban összesen! :hmm:

You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető vik

• TOPIKGAZDA
  • Navigáció / Navigation: igo 8.3.5.183522 2011 v2
  • PDA: s6 edge plus
  • PDA ROM: G928F
« Reply #107 Dátum: 2009, 10 16, 08:33:04 »
Bocs hogy ezt mondom de ha neked ez a ryzrizi bejön akkor ne is próbáld anzoét, azok túl jól sikerültek és klasszisokkal ez előtt járnak..... sajnos!!  :p
Amit meg végképp nem értek az az,hogy lehet egy romovicsot a rirzy-hez hasonlítani!
És még kevésbé szeretném leszólni ezen urak munkáját, de egy gyors buildet bárki össze tud dobni, viszont testreszabott programokat írni egy bizonyos buildhez az egészen más! Sajnos az itt fellelhető romokban egyenként több hiba és bug van mint anzo és romovics munkáiban összesen! :hmm:

fent leirtakat cafolom
talan meg sosem volt fent enyi ideig egy rom nalamb  ;)
Az ideálom oda áll ahova én állitom .!

Nem elérhető gabes

• Örökös tag
  • sentinel
« Reply #108 Dátum: 2009, 10 16, 10:03:46 »

fent leirtakat cafolom
talan meg sosem volt fent enyi ideig egy rom nalamb  ;)
Igazad van, inkább ne menjünk bele! ;)

Nem elérhető grind

• Support-ER
« Reply #109 Dátum: 2009, 10 16, 14:46:15 »

Hát azért ezt én is cáfolnám
Lehet hogy romovicséval nem lehet egy napon említeni ezt elismerem de sok romkészítő között övé most az egyik legjobb rom . A design tényleg csúnya benne de hiba az alig akad benne

Nem elérhető gabes

• Örökös tag
  • sentinel
« Reply #110 Dátum: 2009, 10 16, 15:20:29 »
Hát azért ezt én is cáfolnám
Lehet hogy romovicséval nem lehet egy napon említeni ezt elismerem de sok romkészítő között övé most az egyik legjobb rom . A design tényleg csúnya benne de hiba az alig akad benne
Neked is mondom, ne menjünk bele, semmi értelme, csak kicsit kiborult a bili.
Én kipróbáltam már az összes itt fellelhető romot és olyanokat is amit nem!
Csak a pda-sok között is vannak a kifejezetten romcserélgetők. Náluk egy-egy rom max. néhány órát van fennt. Igazán objektív véleményt nem is tud mondani róla, van aki csak cserélget van aki memóriát hajszol.Bár nekem semmi közöm hozzá, csak lerúgta az agyam a szíjat annak a hsz-nek az utolsó mondatára! Félre ne értsetek nem vagyok anzo fan de sajnos akkor is azt kell mondanom hogy azok a romok messze stabilabbak(nem mind!) és használhatóbbak számomra.
Most kérlek titeket tényleg ejtsük a témát csak egy kis menstruációs kirohanás volt! :D

Nem elérhető grind

• Support-ER
« Reply #111 Dátum: 2009, 10 16, 15:38:48 »
Neked is mondom, ne menjünk bele, semmi értelme, csak kicsit kiborult a bili.
Én kipróbáltam már az összes itt fellelhető romot és olyanokat is amit nem!
Csak a pda-sok között is vannak a kifejezetten romcserélgetők. Náluk egy-egy rom max. néhány órát van fennt. Igazán objektív véleményt nem is tud mondani róla, van aki csak cserélget van aki memóriát hajszol.Bár nekem semmi közöm hozzá, csak lerúgta az agyam a szíjat annak a hsz-nek az utolsó mondatára! Félre ne értsetek nem vagyok anzo fan de sajnos akkor is azt kell mondanom hogy azok a romok messze stabilabbak(nem mind!) és használhatóbbak számomra.
Most kérlek titeket tényleg ejtsük a témát csak egy kis menstruációs kirohanás volt! :D

Okés ejtsük :D semmi jó nem születne belőle :) én le is térek (újra) a 6.5 ről én nem találtam meg az igazit :( megy vissza a 6.1 romovics

Nem elérhető VGergo

« Reply #112 Dátum: 2009, 10 16, 22:03:07 »
miért nem lehet hasonlítani őket ?! télleg nem értem !

Nem elérhető gabes

• Örökös tag
  • sentinel
« Reply #113 Dátum: 2009, 10 16, 22:08:05 »
miért nem lehet hasonlítani őket ?! télleg nem értem !
Használd őket 1-1 hétig terhelés alatt és rögtön megérted!! ;) :D

Nem elérhető vik

• TOPIKGAZDA
« Reply #114 Dátum: 2009, 10 16, 22:36:02 »
Használd őket 1-1 hétig terhelés alatt és rögtön megérted!! ;) :D

hidd ell azon vagyok :ok:
semmi gond nincs itt,ja ossze kell valogatni a prg ket esszel

Nem elérhető gabes

• Örökös tag
  • sentinel
« Reply #115 Dátum: 2009, 10 16, 22:39:52 »
hidd ell azon vagyok :ok:
semmi gond nincs itt,ja ossze kell valogatni a prg ket esszel
Úgy valahogy! ;)
Nekem 8 hónapomba telt kitapasztalni,összegyűjteni,tesztelni,és összeválogatni a progikat plusz megkeresni hozzá a legmegfelelőbb romot! :D

Nem elérhető vik

• TOPIKGAZDA
« Reply #116 Dátum: 2009, 10 16, 23:04:47 »
Úgy valahogy! ;)
Nekem 8 hónapomba telt kitapasztalni,összegyűjteni,tesztelni,és összeválogatni a progikat plusz megkeresni hozzá a legmegfelelőbb romot! :D

mert nem szoltal anzonak csipkegye magat :D :D
vagy jo munkahoz ido kell :hmm:

Nem elérhető grind

• Support-ER
« Reply #117 Dátum: 2009, 10 17, 07:51:29 »
Ryrzy legújabb alkotása !!

Changelog:

- frissítve OS to 23071,
- Idáig talált hibák kijavítva
- Hozzáadva showcase
- Hozzáadva Omnia alap programok !! (Call log, contacts, FMRadio, FileManager, NEW JAVA !, Dialer, Clock, Volume),

Letöltés :

M2D: You are not allowed to view links. Register or Login
Lite: You are not allowed to view links. Register or Login
Normal: You are not allowed to view links. Register or Login

Normal :

visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

M2D:

visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Lite :

Nem elérhető grind

• Support-ER
« Reply #118 Dátum: 2009, 10 18, 09:47:59 »
Na feltettem a romot :) Hát eleinte nekem kevésnek tűnt a program memória hát az igaz hogy nem sok de terhelés alatt sem megy 40 mb-t alá szóval szerintem teljesen jó . Hibát nem igen találok benne jah és bitang gyors:D csak ajánlani tudom :D

jah és szerintem azért ilyen kevés a program memória ,mert egy jó pár gyári samsung alkalmazás le lett cserélve az Omnia Lite alkalmazáskor ami megjelenésbe talán szebb ;), de ezt nektek kell eldönteni. Nekem tetszenek :D

Nem elérhető Norbosz

« Reply #119 Dátum: 2009, 10 18, 10:31:35 »
Na feltettem a romot :) Hát eleinte nekem kevésnek tűnt a program memória hát az igaz hogy nem sok de terhelés alatt sem megy 40 mb-t alá szóval szerintem teljesen jó . Hibát nem igen találok benne jah és bitang gyors:D csak ajánlani tudom :D

jah és szerintem azért ilyen kevés a program memória ,mert egy jó pár gyári samsung alkalmazás le lett cserélve az Omnia Lite alkalmazáskor ami megjelenésbe talán szebb ;), de ezt nektek kell eldönteni. Nekem tetszenek :D

Én is feltettem még tegnap este. :) Tényleg nem megy 40MB alá a program memória, jól össze lett rakva. nekem zene lejátszásnál sem megy már 38MB-ra a program memó mint eddigi romoknál, marad 44MB-on. Két hiba van a romban, pontosabban inkább a programokba. :) Egyik hogy Touchflo zene lejátszója nem megy alapból, fel kell rakni külön a HTC_Audio_Manager_2.0.cab filet külön. De ekkor már gond nélkül megy, valamiért kifelejtette Ryrzy belőle gondolom. Másik gond hogy rádióból mikor akarok felvenni, borzalmas minőségbe vesz fel, pontosabban csak zajt hallani, nem azt amit felveszek. Illetve olyan apró hiba van még hogy nekem valamiért #27 parancsú file linkeket kreál néha a program ikonok mappájába. Maga az ikon nem mutat sehova csak oda kerül, aztán ki kell töröljem. rendszer eddig stabil, divx-es elég nagy felbontású videót néztem rajta este, nem akadt meg egy pillanatra sem. Ha még ezt a 3 apróbb hibát kijavítja Ryrzy best rom lesz. :D

Nem elérhető grind

• Support-ER
« Reply #120 Dátum: 2009, 10 18, 10:39:33 »
Én is feltettem még tegnap este. :) Tényleg nem megy 40MB alá a program memória, jól össze lett rakva. nekem zene lejátszásnál sem megy már 38MB-ra a program memó mint eddigi romoknál, marad 44MB-on. Két hiba van a romban, pontosabban inkább a programokba. :) Egyik hogy Touchflo zene lejátszója nem megy alapból, fel kell rakni külön a HTC_Audio_Manager_2.0.cab filet külön. De ekkor már gond nélkül megy, valamiért kifelejtette Ryrzy belőle gondolom. Másik gond hogy rádióból mikor akarok felvenni, borzalmas minőségbe vesz fel, pontosabban csak zajt hallani, nem azt amit felveszek. Illetve olyan apró hiba van még hogy nekem valamiért #27 parancsú file linkeket kreál néha a program ikonok mappájába. Maga az ikon nem mutat sehova csak oda kerül, aztán ki kell töröljem. rendszer eddig stabil, divx-es elég nagy felbontású videót néztem rajta este, nem akadt meg egy pillanatra sem. Ha még ezt a 3 apróbb hibát kijavítja Ryrzy best rom lesz. :D

Jah igen én azt elfelejtettem írni hogy én a normált használom :) nem az M2D-t mert az még nem annyira stabil , de örülök ige hogy ott is ennyire jó a memória
:) jah én is remélem ki javítja ezeket :) 

Nem elérhető grind

• Support-ER
« Reply #121 Dátum: 2009, 10 18, 10:44:55 »
Jah van egy ötletem a rádióra hogy hogy lehet kijavítani :) ragd fel a gyári radiot az omniásat :) azzal jóm lesz szerintem mert ez nem a gyári..

Nem elérhető Norbosz

« Reply #122 Dátum: 2009, 10 18, 12:32:00 »
Jah van egy ötletem a rádióra hogy hogy lehet kijavítani :) ragd fel a gyári radiot az omniásat :) azzal jóm lesz szerintem mert ez nem a gyári..

Köszi, de inkább maradok ennél az újabb kinézetű rádiónál. :) Ez nagyon elnyerte a tetszésem, gondolom következő romban már ki lesz javítva ez is, meg az a két-három másik kisebb hiba is és remélhetőleg nem lesz újabb hiba benne. Amúgy még egy hibát észrevettem, bár ezt sok romban láttam, csak eddig tudtam javítani, de most valamiért nem. Az sms fix-re gondolok, pontosabban arra hogy az M2D-ben nincs válasz sms ikon jobb oldalt. felraktam az sms fixet, de nem javította meg.

Nem elérhető Pufi

• Samsung Galaxy Ace Gy.I.K.
  • PDA: Apple iphone 11
  • PDA ROM: ios 15
« Reply #123 Dátum: 2009, 10 18, 12:55:04 »
Köszi, de inkább maradok ennél az újabb kinézetű rádiónál. :) Ez nagyon elnyerte a tetszésem, gondolom következő romban már ki lesz javítva ez is, meg az a két-három másik kisebb hiba is és remélhetőleg nem lesz újabb hiba benne. Amúgy még egy hibát észrevettem, bár ezt sok romban láttam, csak eddig tudtam javítani, de most valamiért nem. Az sms fix-re gondolok, pontosabban arra hogy az M2D-ben nincs válasz sms ikon jobb oldalt. felraktam az sms fixet, de nem javította meg.

Mint sok más romnál is, nincs válasz sms gomb. De 2 gyorsat kell rábökni az üzenetre, és előjön egy "chat felület" és oda beírod a válaszod és elküldöd.
Itt mindent megtalálsz!: You are not allowed to view links. Register or Login
Ha mégsem, kérlek az oda tartozó topicba tedd fel a kérdésed. Ezzel megkönnyíted a többi segítségre szoruló ember dolgát is. Előre köszönöm.

Nem elérhető VGergo

« Reply #124 Dátum: 2009, 10 18, 16:49:42 »
Tetszik az új is :)   Kérdés lock screenen lehet valahogy modosítani h máshogy nézzen ki ?