Szerző Téma: HD2: Információk, találgatások és általános beszélgetés  (Megtekintve 1057277 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető vertex

• Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: Sygic, Waze
  • PDA: Note8 SM-N950F
  • PDA ROM: Stock 8.0.0
Re: HD2: Információk, találgatások és általános beszélgetés
« Reply #5825 Dátum: 2010, 02 18, 09:09:11 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Mit ócsárolnak? Nekem a szokásos oprenccer és alkalmazás hibákon/hiányosságokon (vagy nevezzük aminek akarjuk) kívül nincs vele bajom.

PÜ ment!  ;)

Nem elérhető panic

• PDA: HTC HD2
  • PDA ROM: 3.14.479.2 (04666) WWE
« Reply #5826 Dátum: 2010, 02 18, 10:59:49 »
off
Nem tudom kinek mi volt a gondja a Vista-val és nem is értem.
on

off
Előre is bocs hogy visszatértem ehhez a témához, de mondanék egyet ami engem rettentően zavart. Lehet hogy szar gépem van, de inkább a Vistára gyanakszom. Egy DV7-es HP-m van (laptop) ami olyan szinten designed for Vista, hogy egy csomó dolog nem működött (driver hiányában) amikor kényszerűségből vissza akartam váltani XP-re. Néha gondolt egyet az svchost és a dcomlaunch service és az egekbe vágta a proci terheltségét, a rendszer használhatatlan lett, majd egy idő után megint megjavult. Így nem igazán lehetett rajta dolgozni. Ami érdekes az az hogy XP alatt nem volt ilyen probléma, majd a win7 rc-vel sem, és most a win7 pro-n sincs (jogtiszta volt mindegyik) A Vista a gyári telepített állapotban volt, tehát bármilyen extra általam telepített program hibája is kizárva. Ezen felül sajnos az erőforrásokkal is rettentő pazarló módon bánt, úgyhogy amint lehetett váltottam a 7RC-re.
on

Nem elérhető erdoke

• ALAPÍTÓ TAG
  • Örökös tag
  • Hádé Tádé
    • Tweets
  • Navigáció / Navigation: iGO primo & Sygic
  • PDA: iPhone 6/128, iPad Air2/64
  • PDA ROM: iOS latest
« Reply #5827 Dátum: 2010, 02 18, 11:11:57 »
Erősödik a nyomás, ami információ morzsákat présel ki az illetékesekből:

visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Ha lehet, ne kezdjünk OS és böngésző háborúba... :ok:

moonman78

• Vendég
« Reply #5828 Dátum: 2010, 02 18, 11:35:22 »
Erősödik a nyomás, ami információ morzsákat présel ki az illetékesekből:

visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Ha lehet, ne kezdjünk OS és böngésző háborúba... :ok:

Az info pedig, ami coming next month: go to gell! :D

Nem elérhető dtiborz

• Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: N7100
  • PDA ROM: XXDME6/XEH
« Reply #5829 Dátum: 2010, 02 18, 11:50:42 »
Sziasztok Mágusok és Szakácsok!
Eddig csak read only módban voltam itt, nagyon sokat tanultam Tőletek!  Most azonban van egy problémám: iGO8 telepítése után a keresésben a mellékelt kép fogad. Nem tudok beírni semmit, ha megnyomom a törlés gombot egy pillanatra eltűnik az A betű, de utána azonnal visszajön. Több romot kipróbáltam (gyárit és főzöttet is), eddig Energy romjaival nem volt gondom. Ha van Valamelyikőtöknet ötlete, azt szívesen veszem! Előre is köszi!

Nem elérhető panic

• PDA ROM: 3.14.479.2 (04666) WWE
« Reply #5830 Dátum: 2010, 02 18, 11:55:03 »
A mjúzikpléjer egy sz*r :( Ha rádugom usb-re, teljesen mind1 hogy as vagy disk módban, és utána leválasztom és lehúzom, a benga állat nekiáll albumartot frissíteni, és belehal. Pörög a kis karika de agyhalott lesz tőle. Ha bemegyek a library-ba nincs egy szám sem. Csak sr után jön helyre. Erre van valami gyógyír? Most annyit tudtam csinálni, hogy kivettem az album sorokat az mp3-akból és így frankón 1 unknown albumom van, de legalább nem halja össze magát. Egyébként is sajnos elég gyakran fogott nálam mellé a borítóval. Jó kis trance albumhoz letöltött valami mucsaji mulatósat. Olyat aminek se a szerzőhöz, se a számhoz, se az albumhoz semmi köze nem volt.

dtiborz: sys.txt buherákat olvasd át, illetve lehet hogy az igo save könyvtárát sem ártana törölni hátha...

Nem elérhető adamos

• PDA: i9300
  • PDA ROM: XXDLIB_XEH
« Reply #5831 Dátum: 2010, 02 18, 12:07:16 »
Sziasztok Mágusok és Szakácsok!
Eddig csak read only módban voltam itt, nagyon sokat tanultam Tőletek!  Most azonban van egy problémám: iGO8 telepítése után a keresésben a mellékelt kép fogad. Nem tudok beírni semmit, ha megnyomom a törlés gombot egy pillanatra eltűnik az A betű, de utána azonnal visszajön. Több romot kipróbáltam (gyárit és főzöttet is), eddig Energy romjaival nem volt gondom. Ha van Valamelyikőtöknet ötlete, azt szívesen veszem! Előre is köszi!

Settings->Device Settings->Power management-nél Use Device Settings legyen kiválasztva.

Nem elérhető dtiborz

• Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: N7100
  • PDA ROM: XXDME6/XEH
« Reply #5832 Dátum: 2010, 02 18, 12:22:36 »
Settings->Device Settings->Power management-nél Use Device Settings legyen kiválasztva.
Uram!
Tengermély köszönetem, sikerült!
 :ok: :taps: :D

Nem elérhető thebiker

• ALAPÍTÓ TAG
  • Navigáció / Navigation: térkép
  • PDA: OPPO Find 7
  • PDA ROM: 5.0.2
« Reply #5833 Dátum: 2010, 02 18, 12:35:07 »
Uram!
Tengermély köszönetem, sikerült!
 :ok: :taps: :D

Illetve TNT-ben is van egy rész erre.

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
  • PDA: Samsung Galaxy S9+
« Reply #5834 Dátum: 2010, 02 18, 15:24:45 »
off
Előre is bocs hogy visszatértem ehhez a témához, de mondanék egyet ami engem rettentően zavart. Lehet hogy szar gépem van, de inkább a Vistára gyanakszom. Egy DV7-es HP-m van (laptop) ami olyan szinten designed for Vista, hogy egy csomó dolog nem működött (driver hiányában) amikor kényszerűségből vissza akartam váltani XP-re. Néha gondolt egyet az svchost és a dcomlaunch service és az egekbe vágta a proci terheltségét, a rendszer használhatatlan lett, majd egy idő után megint megjavult. Így nem igazán lehetett rajta dolgozni. Ami érdekes az az hogy XP alatt nem volt ilyen probléma, majd a win7 rc-vel sem, és most a win7 pro-n sincs (jogtiszta volt mindegyik) A Vista a gyári telepített állapotban volt, tehát bármilyen extra általam telepített program hibája is kizárva. Ezen felül sajnos az erőforrásokkal is rettentő pazarló módon bánt, úgyhogy amint lehetett váltottam a 7RC-re.
on

Elhiszem neked is és másnak is, ha gondja volt bizonyos hardveren a Vista-val, engem ez elkerült. A lényeg az, hogy a Win7 jobb lett minden szempontból, bár én nagy különbséget nem veszek észre a sebességet vagy "fagyásokat" illetően, persze azért gyorsabb mint a Vista volt.
Ugyanezt várom a WM7-től is, meglátjuk mi lesz belőle. :)

moonman78

• Vendég
« Reply #5835 Dátum: 2010, 02 18, 16:09:31 »
nagy különbséget nem veszek észre a sebességet vagy "fagyásokat" illetően

Én sem, ugyanúgy nem fagy. :D

Nem elérhető joynor

• Navigáció / Navigation: Igo8
  • PDA ROM: 1.48.479.1
« Reply #5836 Dátum: 2010, 02 18, 17:29:46 »
usercp/edit avatar

köszi  :ok:

Nem elérhető cooling

« Reply #5837 Dátum: 2010, 02 18, 17:54:37 »
Üdv. mindenkinek!
Már a készülék bemutatásakor tudtam hogy nekem kell egy ilyen. Az év eleje óta rajt is vagyok az ügyön és úgy néz ki március havában realizálódik is a vágyam. Annak ellenére hogy szifonról jövök át, mindig is nagyon szerettem buherálni a készülékeimet. A szifonnal is megtettem amit a " censored  szabadság-értelmezése" mellett meg lehetett tenni. A problémák egyáltalán riasztanak vissza, úgyhogy biztos vagyok benne hogy nagyon fog tetszeni a Leo. De hogy kérdezzek is:
Biztosan sokan felháborodtok, de én csak egy 200 MB-os netcsomagot gondoltam/tudok magamnak vásárolni. Isten bocsássa meg gondolatomat, de le tudom valahogy állítani a telefon alapú netforgalmamat hogy p.l az időjárás modul stb.., ne generáljon forgalmat ha nem akarom (pedig nagyon tetszik)? Szóval lehet valahogy konfigurálni a netelérést?
Egyébként annyira várom már a készüléket, hogy a szifon oldalt ma már épphogy átfutom és rohanok is ide.
Na bocs az ömlengésért és köszönet a végigolvasóknak. Jó bütykölést mindenkinek!

Nem elérhető cooling

« Reply #5838 Dátum: 2010, 02 18, 17:56:34 »
Miért tilos a kommunsta?

Nem elérhető torrente777

• ROMMER
  • Navigáció / Navigation: Igo
  • PDA: Galaxy Note8 Galaxy S8+Torrente777 Rom1. 0 Galaxy S7Edge Torrente777 Rom 1.0Galaxy S6EDGE Torrente777 Rom 1.0 Note4 N910C Torrente777 Rom 1.0 Samsung Galaxy Note3 Torrente777 Rom 5.0 One+one Torrente777 Rom 1.0 Samsung Galaxy Note 2 Torrente777 Rom 3.0
« Reply #5839 Dátum: 2010, 02 18, 18:02:06 »
Üdv. mindenkinek!
Már a készülék bemutatásakor tudtam hogy nekem kell egy ilyen. Az év eleje óta rajt is vagyok az ügyön és úgy néz ki március havában realizálódik is a vágyam. Annak ellenére hogy szifonról jövök át, mindig is nagyon szerettem buherálni a készülékeimet. A szifonnal is megtettem amit a " censored  szabadság-értelmezése" mellett meg lehetett tenni. A problémák egyáltalán riasztanak vissza, úgyhogy biztos vagyok benne hogy nagyon fog tetszeni a Leo. De hogy kérdezzek is:
Biztosan sokan felháborodtok, de én csak egy 200 MB-os netcsomagot gondoltam/tudok magamnak vásárolni. Isten bocsássa meg gondolatomat, de le tudom valahogy állítani a telefon alapú netforgalmamat hogy p.l az időjárás modul stb.., ne generáljon forgalmat ha nem akarom (pedig nagyon tetszik)? Szóval lehet valahogy konfigurálni a netelérést?
Egyébként annyira várom már a készüléket, hogy a szifon oldalt ma már épphogy átfutom és rohanok is ide.
Na bocs az ömlengésért és köszönet a végigolvasóknak. Jó bütykölést mindenkinek!
Szerintem megbánod hogy lecseréled én most cseréltem le a hd2-met szifon 3gs-re de nem cserélném vissza ég és föld a Különbség.

moonman78

• Vendég
« Reply #5840 Dátum: 2010, 02 18, 18:18:11 »
Üdv. mindenkinek!
Már a készülék bemutatásakor tudtam hogy nekem kell egy ilyen. Az év eleje óta rajt is vagyok az ügyön és úgy néz ki március havában realizálódik is a vágyam. Annak ellenére hogy szifonról jövök át, mindig is nagyon szerettem buherálni a készülékeimet. A szifonnal is megtettem amit a " censored  szabadság-értelmezése" mellett meg lehetett tenni. A problémák egyáltalán riasztanak vissza, úgyhogy biztos vagyok benne hogy nagyon fog tetszeni a Leo. De hogy kérdezzek is:

Időjárás és tőzsde moduloknál be lehet állítani a frissítési időközt, leveheted manuálisra is, ugyanez igaz az emailekre és nagyjából mindenre.

Amúgy épp van egy eladó HD2-m, érdekel? :)

Nem elérhető kdennis

• PDA: HTC One X
  • PDA ROM: S-ON
« Reply #5841 Dátum: 2010, 02 18, 18:28:40 »

Te is Iphon-os leszel?  :shock:

moonman78

• Vendég
« Reply #5842 Dátum: 2010, 02 18, 18:30:42 »
Te is Iphon-os leszel?  :shock:

Jesszusmária, isten ments! :D Ez egy másik, annyira oridzsi, hogy még be sem volt kapcsolva.

Nem elérhető Zwiebel

• PDA: Samsung Omnia i900 / Samsung Omnia II i8000 / HTC HD2 /Samsung Galaxy S / SGSII / Samsung Galaxy Tab 10.1 SLIM
  • PDA ROM: i900BUHH5/MIHI1 / I8000XXIG6 / I9000XXJM1/ I9100XWKE7 / UEKMB
« Reply #5843 Dátum: 2010, 02 18, 18:49:23 »
Amúgy nektek a készülék nem szokott olyat csinálni, hogy a lock képernyőn nem tudjátok elhúzni a csúszkát, mert csak középen mozog egy keveset? Ha így kikapcsolom és visszajön, nem tudok sehova nyomni, csak a képernyő (függőleges) középső sávjába.

Letölteném a ROM frissítést, de nem tudom, hogy melyiket  :D Először tegyem fel az 1.44-et, majd 1.66, vagy egyszerre az utolsóval kezdjem? Amúgy a hivatalos oldalról letöltött rommal, nyugodtan küldhetném az E-Care-ba, ha netalántán arra lenne szükség?

Köszi előre is  :ima:
Eladó egy bontatlan Zagg Invisible Shield fólia (Maximum Coverage) LG Optimus 2X készülékre.
Ha érdekel írj privátot :)

moonman78

• Vendég
« Reply #5844 Dátum: 2010, 02 18, 18:56:10 »
Amúgy nektek a készülék nem szokott olyat csinálni, hogy a lock képernyőn nem tudjátok elhúzni a csúszkát, mert csak középen mozog egy keveset? Ha így kikapcsolom és visszajön, nem tudok sehova nyomni, csak a képernyő (függőleges) középső sávjába.

Letölteném a ROM frissítést, de nem tudom, hogy melyiket  :D Először tegyem fel az 1.44-et, majd 1.66, vagy egyszerre az utolsóval kezdjem? Amúgy a hivatalos oldalról letöltött rommal, nyugodtan küldhetném az E-Care-ba, ha netalántán arra lenne szükség?

Köszi előre is  :ima:

Nem szokott. :)
Tedd fel a legfrissebbet, ezek nem service pack-ek, hanem komplett rendszerek.
A htc.com-ról töltött és buhera nélkül felrakott romokkal természetesen érvényes a jótállás.

moonman78

• Vendég
« Reply #5845 Dátum: 2010, 02 18, 19:22:58 »
Igen, te :)
Megtudhatom, hogyan csináltad, mert kezd nagy összevisszaság lenni itt nálam.

Bocs, erre elfelejtettem válaszolni.

Három dolog kell hozzá, mappák, ikonok és registry-bejegyzések. :)

A mappákat nyilván Explorer-ből kézzel létrehoztam, majd bemásoltam a zipben lévő png-ket a \Windows-ba, végül beimportáltam a szintén mellékelt reg fájlt. Újraindítás után meglesznek a szép, ikonos mappáink, már csak az alkalmazásikonokat kell fájlkezelőből szétpakolni ízlés szerint.

Nem elérhető cooling

« Reply #5846 Dátum: 2010, 02 18, 19:33:57 »
Időjárás és tőzsde moduloknál be lehet állítani a frissítési időközt, leveheted manuálisra is, ugyanez igaz az emailekre és nagyjából mindenre.

Kösz de még gyűjteni kell az "erőt". Egyébként tisztában vagyok a szifon előnyeivel (2 éve használom, amerikás 2g). De én annyira szeretek bütykölni hogy még a szenvedést is bevállalom érte. (winmo problémák)

Nem elérhető erdoke

• ALAPÍTÓ TAG
  • Örökös tag
  • Hádé Tádé
    • Tweets
« Reply #5847 Dátum: 2010, 02 18, 19:53:30 »

Operával tudsz képek nélkül, vagy szerver oldali előtömörítéssel is netezni, ha óvatos vagy, bele lehet férni a 200 MB-ba.
Ha nagyon le akarod lőni, You are not allowed to view links. Register or Login.

Nem elérhető erdoke

• ALAPÍTÓ TAG
  • Örökös tag
  • Hádé Tádé
    • Tweets
« Reply #5848 Dátum: 2010, 02 18, 19:55:23 »
Szerintem megbánod hogy lecseréled én most cseréltem le a hd2-met szifon 3gs-re de nem cserélném vissza ég és föld a Különbség.

Neked. Nyilván az igényektől, elvárásoktól függ. Én szurkos bottal (vagy virslivel, mint a koreaiak) se piszkálnám a szifont, de nem bántom, mert sokat kerestem rajta, alig kellett hozzátenni a HD2 árához. ;)

Nem elérhető Aquila

• PDA: én csak Leonardonak hívom
  • PDA ROM: Dutty's Leo Holy Grail V.06 WWE
« Reply #5849 Dátum: 2010, 02 18, 20:16:15 »
Neked. Nyilván az igényektől, elvárásoktól függ. Én szurkos bottal (vagy virslivel, mint a koreaiak) se piszkálnám a szifont, de nem bántom, mert sokat kerestem rajta, alig kellett hozzátenni a HD2 árához. ;)

:D