Azért én szívesen kipróbálnám...
Pozitívan próbálok hozzáállni.
Ha pedig ezt is elcseszik akkor én végképp hanyagolni fogom a wm platformot.
Részemről ez az utolsó esélye a Microsoftnak.
Üdv,
csak azért, hogy legyen ilyen vélemény is, meg vita...:
- engem egyáltalán nem kábított el a WM7-ről bemutatott anyag...
A grafikája (amit láthattam...) böszme nagy gombok egymás mellé rakása, ami leginkább olyan telefonkészülékekre emlékeztet, amelyeket idős embereknek szánnak, ezért a normálisnál háromszor nagyobb gombokkal pakolják tele...Ha ez az egyszerűsítés a trend, akkor ezt egy skinezéssel is meg lehet oldani...
Sajnos nem beszélek angolul, ezért nem is érthettem a sajtótájékoztatót (most fogtok agyonkövezni...), de végignéztem a 20 perces anyagot. Abból, amit láttam eget verően nagy újítás számomra nem jött le. Kicsit más logika alapján szerkesztett belső tartalom, ami nem tartalmaz lényegesen újat. Szóval kicsit erőltetettnek látom én ezt a 7-es témát. Lehet, hogy egy "vista-jelenség" tanúi leszünk? (XP úgy, ahogy van "agyonveri" a nagy újítást...) Ne legyen igazam...
- a 6.5-ről pedig semmiképp nem beszélnék úgy, mint használhatatlan platformról. Az a fejlesztők szégyene, hogy nem képesek(?) felcsiszolni rendesen a jó alapanyagot...én röhejesnek tartom, hogy az xda-n a nyersanyagból jobb árú készül, mint a hivatalos alkotóműhelyben...sima üzletpolitikát sejtek a háttérben, ami arról szól, hogy mindig új kell az embereknek. No ebből születik a félbehagyott de egyébként ígéretes projektek sora, illetve az idő előtt bedobott, kiforratlan ötletek garmada, amitől a piac feszült, a felhasználó meg ideges, amikor méregdrágán hozzájut.
Én nem számolok le a WM-al, ha lesz frissítés, ha nem, mert úgy érzem jelenlegi igényeimet kielégíti, igaz HSPL kell hozzá...
Ha pedig valaki azzal jön, hogy játék, meg film... akkor arra azt kell mondjam: erre sokkal megfelelőbb helyek és lehetőségek vannak. Ha van időnk, akkor éljünk ezekkel az elérhető legjobb helyeken, ne egy tenyérnyi képernyőn...ha meg nincs időnk, akkor meg úgy is mindegy...ha azt akarjuk(?), hogy mindenki tudja, hol vagyunk, akkor meg szereljünk a hátunkra egy jeladót... az internet elérés pedig megent csak nem WM kérdés. Ha valaki a jelenlegi böngésző-kínálat mellett nem tudja ezt a HD2-n megoldani, akkor annak a WM7-sem fog segíteni.
Ez már kicsit OFF:
a totális állam régen erővel alkalmazott kényszer volt a társadalomban, mára az embereket üzletpolitikával rávették, hogy mindenki önként szolgáltassa ki legszemélyesebb adatait...ON