Szerző Téma: HD2: Információk, találgatások és általános beszélgetés  (Megtekintve 1057277 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Bari74

• PDA: HTC One x
Re: HD2: Információk, találgatások és általános beszélgetés
« Reply #5775 Dátum: 2010, 02 16, 21:51:17 »
Frissítettem a Googlemaps-ot az új 4.0-ásra... Benne van már a Buzzz (magyarul Zümm) nevű cucc, jópofa dolog, bár egy picit furcsa vadidegen emberek bejegyzéseit látni, hogy épp mit csinálnak... De ha eltekintünk ettől az adatvédelmi agyrémtől, akkor egész jópofa. Viszont én használom a google longitude-t is, ami a HD2-vel nagyszerűen működött eddig, frissítette magát automatikusan, nem kellett vele foglalkozni, akik a "listámon" vannak, látták, hogy épp hol vagyok. Na ennek vége, nem frissít magától, gps nélkül 1600 méteres körben bárhol lehetek, eddig ez ment neki az előző verzióval a cellainfóbol kinyert 500 méteres pontosság is... Nem értem, egy jól működő dolgot sikerült elrontaniuk...

Nem elérhető barna73

• Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: IGO8
  • PDA: SGS4 (I9505)
« Reply #5776 Dátum: 2010, 02 16, 21:51:40 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Légyszives informáljon már valaki hogy most mi különbség van a sunnysoft magyarítás meg a torrente777 magyarítása meg a registry-ben 1038-as magyarított Sense közt.  ???

sense 1038: csak a sense lesz magyar a windows nem
torrente777: ő a saját romjából mentette ki a sunnysoft progit (gyári rom)
sunnysoft: szerintem ua. mint az előző csak időkorlátos
vannak apró javítani valók rajta ha..... pl. időjárásnál a szombat=telítettség
de erre is van lahatőség ha jól olvastam itt a fórumon. szerencsére vannak ügyes kollégák! :)
Evolution: nokia 5110, sony j7, sharp gx10i, sharp gx20, sharp gx30, sharp 903sh, eten x500+, htc touch hd, htc hd2.
Present: samsung galaxy s4

Nem elérhető anzo

• ROMMER
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google maps
  • PDA: I9100 SGS 2
  • PDA ROM: LS8 Anzo MOD
« Reply #5777 Dátum: 2010, 02 16, 22:13:17 »
Sziasztok!

Csak titeket találtalak e témában a keresőben!
Nézegetem a Win 6.5.3 op rendzsert..nekem omniám van 6.5-el! Szerintetek meg lehet oldani a frissítését erre az uj verzióra? :ima:
Nem mondod, hogy nem találod meg a készüléked topikját.  :oops:

Nem elérhető láma

• Navigáció / Navigation: Wayteq 920bt
« Reply #5778 Dátum: 2010, 02 16, 22:20:15 »
sziasztok

uj lennék itt , bár már vagy 2 npja olvason a forumot !!!
annyi lenne a kérdésem hogy hol találom meg a torrente féle magyaritást ?? üdv

Nem elérhető kdennis

• PDA: HTC One X
  • PDA ROM: S-ON
« Reply #5779 Dátum: 2010, 02 16, 22:35:24 »
sense 1038: csak a sense lesz magyar a windows nem
torrente777: ő a saját romjából mentette ki a sunnysoft progit (gyári rom)
sunnysoft: szerintem ua. mint az előző csak időkorlátos
vannak apró javítani valók rajta ha..... pl. időjárásnál a szombat=telítettség
de erre is van lahatőség ha jól olvastam itt a fórumon. szerencsére vannak ügyes kollégák! :)

Köszi, tényleg tök jól lemagyarította mindenhol! :)

új lennék itt , bár már vagy 2 napja olvasom a fórumot !!!
annyi lenne a kérdésem hogy hol találom meg a torrente féle magyarítást ?? üdv

Nem tudom hol van már, de feltettem hátha kell másnak is.. :)

Nem elérhető láma

« Reply #5780 Dátum: 2010, 02 16, 22:46:23 »
Köszi, tényleg tök jól lemagyarította mindenhol! :)

Nem tudom hol van már, de feltettem hátha kell másnak is.. :)

köszike

Nem elérhető láma

« Reply #5781 Dátum: 2010, 02 16, 22:50:45 »
Na de felmerül egy másik kérdés most bennem
Ha már megmagyaritottam a sense felületet nem fog most ez valamit bekavarni ??

Nem elérhető bordi10

• Navigáció / Navigation: IGO
  • PDA: SGS II
« Reply #5782 Dátum: 2010, 02 16, 23:23:06 »
Kérdés: Hogy van az, hogy van 4 játékom, amiket telepítéskor a storage card-ra raknék, de mégis "belülre" pakolja, így fogyasztván az amúgy sem sok "C" tárhelyét? köszi

moonman78

• Vendég
« Reply #5783 Dátum: 2010, 02 17, 00:07:51 »
Arra tud valaki megoldást, hogy legyen text reflow IE-ben? Tudom, használjak Operát... Szóval?

Nem elérhető k5.20

« Reply #5784 Dátum: 2010, 02 17, 09:19:49 »
Azt állították hogy vége a garinak, és én is nem kicsit voltam fennakadva rajta. Ezért írtam, hogy nem a kijelző ára volt amit sajnálok (kis túlzással, mert azért nem esett jól) hanem hogy bukta a garanciát. Nem volt Zil, a tetején pattant meg az üveg egy kicsit, kocsiból kiszálláskor. Nem volt baja, még használtam vagy egy hónapig amíg nem jött meg az alkatrész, aztán meg a ragasztó.   :(

Üdv,
szerintem kicsit félretájékoztattak.
Ha másra nem is (?) DE az általuk beszerelt, vadi új kijelzőre kötelezően garanciát kell vállaljanak.
LG V10 (H960A) 32 GB - 4GB RAM

Nem elérhető k5.20

« Reply #5785 Dátum: 2010, 02 17, 09:56:03 »
Azért én szívesen kipróbálnám...
Pozitívan próbálok hozzáállni.
Ha pedig ezt is elcseszik akkor én végképp hanyagolni fogom a wm platformot.
Részemről ez az utolsó esélye a Microsoftnak.

Üdv,

csak azért, hogy legyen ilyen vélemény is, meg vita...:
- engem egyáltalán nem kábított el a WM7-ről bemutatott anyag...
A grafikája (amit láthattam...) böszme nagy gombok egymás mellé rakása, ami leginkább olyan telefonkészülékekre emlékeztet, amelyeket idős embereknek szánnak, ezért a normálisnál háromszor nagyobb gombokkal pakolják tele...Ha ez az egyszerűsítés a trend, akkor ezt egy skinezéssel is meg lehet oldani...
Sajnos nem beszélek angolul, ezért nem is érthettem a sajtótájékoztatót (most fogtok agyonkövezni...), de végignéztem a 20 perces anyagot. Abból, amit láttam eget verően nagy újítás számomra nem jött le. Kicsit más logika alapján szerkesztett belső tartalom, ami nem tartalmaz lényegesen újat. Szóval kicsit erőltetettnek látom én ezt a 7-es témát. Lehet, hogy egy "vista-jelenség" tanúi leszünk? (XP úgy, ahogy van "agyonveri" a nagy újítást...) Ne legyen igazam...
- a 6.5-ről pedig semmiképp nem beszélnék úgy, mint használhatatlan platformról. Az a fejlesztők szégyene, hogy nem képesek(?) felcsiszolni rendesen a jó alapanyagot...én röhejesnek tartom, hogy az xda-n a nyersanyagból jobb árú készül, mint a hivatalos alkotóműhelyben...sima üzletpolitikát sejtek a háttérben, ami arról szól, hogy mindig új kell az embereknek. No ebből születik a félbehagyott de egyébként ígéretes projektek sora, illetve az idő előtt bedobott, kiforratlan ötletek garmada, amitől a piac feszült, a felhasználó meg ideges, amikor méregdrágán hozzájut.

Én nem számolok le a WM-al, ha lesz frissítés, ha nem, mert úgy érzem jelenlegi igényeimet kielégíti, igaz HSPL kell hozzá...
Ha pedig valaki azzal jön, hogy játék, meg film... akkor arra azt kell mondjam: erre sokkal megfelelőbb helyek és lehetőségek vannak. Ha van időnk, akkor éljünk ezekkel az elérhető legjobb helyeken, ne egy tenyérnyi képernyőn...ha meg nincs időnk, akkor meg úgy is mindegy...ha azt akarjuk(?), hogy mindenki tudja, hol vagyunk, akkor meg szereljünk a hátunkra egy jeladót... az internet elérés pedig megent csak nem WM kérdés. Ha valaki a jelenlegi böngésző-kínálat mellett nem tudja ezt a HD2-n megoldani, akkor annak a WM7-sem fog segíteni.

Ez már kicsit OFF:
a totális állam régen erővel alkalmazott kényszer volt a társadalomban, mára az embereket üzletpolitikával rávették, hogy mindenki önként szolgáltassa ki legszemélyesebb adatait...ON

moonman78

• Vendég
« Reply #5786 Dátum: 2010, 02 17, 10:07:40 »
Lehet, hogy egy "vista-jelenség" tanúi leszünk? (XP úgy, ahogy van "agyonveri" a nagy újítást...)

Bocs, de én innentől nem tudtam komolyan venni, amit írtál...

Nem elérhető k5.20

« Reply #5787 Dátum: 2010, 02 17, 11:21:59 »

OFF
Üdv,
lehet, hogy erős volt, de én csak egy felhasználó vagyok, aki mindkét szoftvert használtam. Ha ma elém tennék a két rendszert, hogy válasszak, akkor biztos, hogy az XP mellet döntenék, TAPASZTALATI okokból. Ez a magyarázata annak is, hogy a jogtiszta Vistából, vakon bemenekültem a 7-esbe, az első napon, amikor letölthetővé vált...
ON

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
  • PDA: Samsung Galaxy S9+
« Reply #5788 Dátum: 2010, 02 17, 11:24:56 »

Mivel már a Vista is jobb volt, mint az XP, legfeljebb sokaknak nem volt hozzá való gépe. A Win 7 meg még jobb. Persze egy átlag felhasználónak mindezek nem tűnnek fel, aki csak böngészik a neten meg szöveget szerkeszt.
A WM7-ről meg azt várom, hogy minden téren akadás mentesen működjön mindenféle probléma nélkül az alapoktól kezdve. Ha ez megvan, akkor lehet beszélni a külalakról. Most sokaknak nem tetszenek az eddig látott képek, de mi van ha az csak egy képernyőzár féle?
Mindenesetre én nem vonok le semmilyen következtetést az eddig látottakból, abból a pár képből, én legalábbis mást még nem láttam WM7-ről.

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #5789 Dátum: 2010, 02 17, 11:29:19 »
OFF
Üdv,
lehet, hogy erős volt, de én csak egy felhasználó vagyok, aki mindkét szoftvert használtam. Ha ma elém tennék a két rendszert, hogy válasszak, akkor biztos, hogy az XP mellet döntenék, TAPASZTALATI okokból. Ez a magyarázata annak is, hogy a jogtiszta Vistából, vakon bemenekültem a 7-esbe, az első napon, amikor letölthetővé vált...
ON

off
Nem tudom kinek mi volt a gondja a Vista-val és nem is értem. Nekem is megvan a jogtiszta belőle és kb. 6 különböző készülékre tettem fel, amik azóta megfordultak a kezemben. Ebből a 6-ból 5 laptop volt és egyiken sem volt vele probléma. Ja de, bocsánat az egyiken néha nem igazán működött jól, egy AMD Sempron procison, de azon az XP is ugyanígy viselkedett. Szóval nem értem, nem látom a problémát. Az XP-vel pl. wifin csatlakozni katasztrófa volt, a Vista alatt meg probléma mentes.
on

moonman78

• Vendég
« Reply #5790 Dátum: 2010, 02 17, 11:30:41 »
OFF
Üdv,
ON

Így már kicsit másként hangzik. :) Az, hogy neked nem nyújt többet, nem jelenti azt, hogy nincs benne majd' 10 év tapasztalata, új technológiák és megoldások, amik - műszakilag - rommá verik az XP szintjét. :)

Nem elérhető Hoze61

• PDA: LG G3 16GB
« Reply #5791 Dátum: 2010, 02 17, 11:55:33 »
Előbb egy full backup
Utána próba:
Így ez a „vakcina” nem árthat meg!

Mindenképpen a sunnysoft oldaláról kellene leszedni a magyarítást mégpedig a hozzávalót
mert a 9-es verzió biztos nem lesz jó, de itt a fórumon is kint van valahol a mgyarítás aszthiszem torrente jóvoltából.

Nem elérhető vertex

• Navigáció / Navigation: Sygic, Waze
  • PDA: Note8 SM-N950F
  • PDA ROM: Stock 8.0.0
« Reply #5792 Dátum: 2010, 02 17, 13:24:10 »
Mivel már a Vista is jobb volt, mint az XP, legfeljebb sokaknak nem volt hozzá való gépe. A Win 7 meg még jobb. Persze egy átlag felhasználónak mindezek nem tűnnek fel, aki csak böngészik a neten meg szöveget szerkeszt.
A WM7-ről meg azt várom, hogy minden téren akadás mentesen működjön mindenféle probléma nélkül az alapoktól kezdve. Ha ez megvan, akkor lehet beszélni a külalakról. Most sokaknak nem tetszenek az eddig látott képek, de mi van ha az csak egy képernyőzár féle?
Mindenesetre én nem vonok le semmilyen következtetést az eddig látottakból, abból a pár képből, én legalábbis mást még nem láttam WM7-ről.

Hello Sharp!
A WM7-el csak az a baj, hogy több eddig használt (nem feltétlenül régi) alkalmazás nem futtatható rendesen...!  :hmm:
bye:vrtx

Nem elérhető erdoke

• ALAPÍTÓ TAG
  • Örökös tag
  • Hádé Tádé
    • Tweets
  • Navigáció / Navigation: iGO primo & Sygic
  • PDA: iPhone 6/128, iPad Air2/64
  • PDA ROM: iOS latest
« Reply #5793 Dátum: 2010, 02 17, 13:46:43 »
A WM7-el csak az a baj, hogy több eddig használt (nem feltétlenül régi) alkalmazás nem futtatható rendesen...!  :hmm:

Futtatható, de a MS nem fogja beengedni a WM7 Marketplace-re, ha a külső nagyon nem passzol a UI-hoz. Tehát ha a fejlesztő átpofozza kicsit, akkor mehet.

Nem elérhető csonak

• PDA: Galaxy Note2
  • PDA ROM: Omega v21 JB 4.3
« Reply #5794 Dátum: 2010, 02 17, 13:59:34 »
Sziasztok,
miért duplázza a hívásokat a híváslistában?

Nem elérhető erdoke

• ALAPÍTÓ TAG
  • Örökös tag
  • Hádé Tádé
    • Tweets
« Reply #5795 Dátum: 2010, 02 17, 14:01:23 »
miért duplázza a hívásokat a híváslistában?

Minden duplázásos kérdéshez írjátok be, hogy van-e magyarítás a készüléken, és ha átkapcsoljátok angol nyelvre, akkor is duplán látszanak a dolgok vagy sem.

Nem elérhető vertex

• Navigáció / Navigation: Sygic, Waze
  • PDA: Note8 SM-N950F
  • PDA ROM: Stock 8.0.0
« Reply #5796 Dátum: 2010, 02 17, 14:16:56 »
Futtatható, de a MS nem fogja beengedni a WM7 Marketplace-re, ha a külső nagyon nem passzol a UI-hoz. Tehát ha a fejlesztő átpofozza kicsit, akkor mehet.

Ez így van...!  ;)
Más: mi a helyzet a HD2-vel, elég sokan kezdik (HD2 tulajok) ócsárolni, tényleg sok a hibája, v. csak megunták?  :shock:

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #5797 Dátum: 2010, 02 17, 14:20:41 »
Hello Sharp!
bye:vrtx

Én ezt nem bánom, legalább egységes és normális programok születhetnek később, mert jelenleg nagyon sok a problémás és használhatatlan alkalmazás, illetve nehéz megtalálni azt, ami jól használható.
A nulláról újraírt program meg sokkal jobban működhet, mint egy foltozgatott. (Ide sorolnám a közutakat példának... :D)

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #5798 Dátum: 2010, 02 17, 14:22:20 »
Ez így van...!  ;)
Más: mi a helyzet a HD2-vel, elég sokan kezdik (HD2 tulajok) ócsárolni, tényleg sok a hibája, v. csak megunták?  :shock:

Mit ócsárolnak? Nekem a szokásos oprenccer és alkalmazás hibákon/hiányosságokon (vagy nevezzük aminek akarjuk) kívül nincs vele bajom.

Nem elérhető erdoke

• ALAPÍTÓ TAG
  • Örökös tag
  • Hádé Tádé
    • Tweets
« Reply #5799 Dátum: 2010, 02 17, 14:38:52 »
Mit ócsárolnak? Nekem a szokásos oprenccer és alkalmazás hibákon/hiányosságokon (vagy nevezzük aminek akarjuk) kívül nincs vele bajom.

A bevált programjaimmal nálam sincs semmi említésre méltó. Nem fagy, nem lassul, a memóriát meg már nem is nézegetem... Még egy próbát teszek az Eugenia light verziójával, aztán visszaállok Sense-re, mert nálam a Mobile Shell + skin valószínűleg többet eszik, mint a Sense + tweaks. Persze ez majd akkor derül ki pontosan, ha azonos rádióval megnézem az új Sense-et.
Egyébként sincs Mobile Shell licencem, és már több, mint 2 hete nem frissítettem ROM-ot. :D