2024, 12 26, 09:17:58

Szerző Téma: HD2: Információk, találgatások és általános beszélgetés  (Megtekintve 1030126 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető Smash

• PDA: G2
  • PDA ROM: 20d + root
Re: HD2: Információk, találgatások és általános beszélgetés
« Reply #11950 Dátum: 2011, 12 10, 09:48:55 »
Az 5,3-as a Galaxy Note, az ár viszont emlékiem szerint stimmel, közel 200e (lesz?) a Galaxy Nexus. A motoroláról nem tudtam, hogy fogja a Telenor forgalmazni és tényleg gyönyörű.

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: OnePlus 11
  • PDA ROM: Stock + Magisk
« Reply #11951 Dátum: 2011, 12 10, 11:01:06 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Nos, kapaszkodj meg, de az említett Moto még a Pannonnál is kapható lesz előfizuval. Még karácsony előtt.
Mondom, az jelenleg a kapható legszebb, ami nem szifon. De ilyen erővel (nem levehető hátsó lap) már mindegy lenne ha szifont vennék.

Csak az a fránya női büszkeség, hogy nem szeretem, ha szembejön a telefonom!! Majdnem minden nap, amikor kidugom az orrom, látok szifont, sőt többet is. Így viszont sok választás nincs.

A Nexust mondod, ha jól tévedek ez a mostani, közel 200 ezer forintos kis Samsung újdonság a maga kis apró, mindösszesen csak 5,3 collos kijelzőjével...? Ismét csak azt tudom mondani: nekem az műanyag és nem olyan design, amiért kis túlzással ölni tudnék. Szóval talán marad a Moto, de el kellene mennem megnyomkodni a SpeedShop-ba. :)

Ha design, akkor most a legcukibb (bár nekem kicsi a kijelzője :( ) telefon a HTC Rhyme, szigorúan lila színben! :D Bár a Sensation XE se nagyon rossz... nem tudjátok, üveg a kijelzője?

En azt tudom javasolni, hogyha nem egetoen surgos a keszulek csere varj vele februar, marciusig. A motorola szervizelese nalunk problemas ugyanis a Motoker kft a Lajos utcaban lehuzta a rolot. Jelenleg nemtudom van e hivatalos szerviz itthon. A szolgaltato ezekkel meg semmit nem tud kezdeni o is elkuldi szervizbe ha valami gond van.

Januar elejen CES februar kozepen MWC ha igaz a hir, hogy a htc ezek valamelyiken jelenti be a tegra 3-as Edge nevre keresztelt csodajat akkor erdemes megvarni, mert ha hinni lehet a mostani ismert specifikacioknak komoly lesz a vas.

A Galaxy Nexus 4.65" kijelzovel rendelkezik Az 5.3" az a Note. Mindketto nagyon draga az utobbi meg iszonyatosan nagy. A GN anyaghasznalatatol nem estem hanyatt a kozel ketszaz ezres arert en mar elvarom, hogy kivalo minoseg legyen. Samueknal viszont meg mindig nem divat a minosegi anyaghasznalat. Ettol fuggetlenul a vas szepen ossze van rakva nem recseg ropog. Viszont nem gorilla glass az uvege ami problema. Azt tudom ujfent mondani ennyi penzert mar elvarhato lenne.

A osszes premium kategorias htc pda-n majomuveg van igy a Sensation XE-n is. Az XE megeri a 120 ezer ft-os arat foleg ugy, hogy csak a fules belole 28 ezerbe kerul. En keveslem a 768mb memoriat lehetett volna 1gb a kijelzo pedig qhd helyett 720p. Igy nalam ez is kiesett.

Nem elérhető Kismaci

• Navigáció / Navigation: iGO8
  • PDA: HTC One X
  • PDA ROM: Android 4.1.1 + Sense 4+ - STOCK
« Reply #11952 Dátum: 2011, 12 10, 12:37:19 »
En azt tudom javasolni, hogyha nem egetoen surgos a keszulek csere varj vele februar, marciusig. A motorola szervizelese nalunk problemas ugyanis a Motoker kft a Lajos utcaban lehuzta a rolot. Jelenleg nemtudom van e hivatalos szerviz itthon. A szolgaltato ezekkel meg semmit nem tud kezdeni o is elkuldi szervizbe ha valami gond van.

Januar elejen CES februar kozepen MWC ha igaz a hir, hogy a htc ezek valamelyiken jelenti be a tegra 3-as Edge nevre keresztelt csodajat akkor erdemes megvarni, mert ha hinni lehet a mostani ismert specifikacioknak komoly lesz a vas.

A Galaxy Nexus 4.65" kijelzovel rendelkezik Az 5.3" az a Note. Mindketto nagyon draga az utobbi meg iszonyatosan nagy. A GN anyaghasznalatatol nem estem hanyatt a kozel ketszaz ezres arert en mar elvarom, hogy kivalo minoseg legyen. Samueknal viszont meg mindig nem divat a minosegi anyaghasznalat. Ettol fuggetlenul a vas szepen ossze van rakva nem recseg ropog. Viszont nem gorilla glass az uvege ami problema. Azt tudom ujfent mondani ennyi penzert mar elvarhato lenne.

A osszes premium kategorias htc pda-n majomuveg van igy a Sensation XE-n is. Az XE megeri a 120 ezer ft-os arat foleg ugy, hogy csak a fules belole 28 ezerbe kerul. En keveslem a 768mb memoriat lehetett volna 1gb a kijelzo pedig qhd helyett 720p. Igy nalam ez is kiesett.

Nem tudom, hallottatok-e a Meizu nevű kínai cégről? Nem fanyalogni, ezek valami elképesztőek! Most éppen ráálltak ők is a mobilgyártásra. Akkor találkoztam a nevükkel, amikor éppen MP3 lejátszót kerestem, olyan 2007 környékén. Azt mondták, hogy a legjobb az iAudio, de szorosan a nyomában ott lohol a Meizu. Mi a szösz? Végül vettem tőlük egy kis MP3 lejátszót, hát halljátok...!! Iszonyat minőség a cucc, döbbenetesen jó hangzással.

Eme kis kitérő ennek a linknek szól: You are not allowed to view links. Register or Login ez már a 3. generációs telefonjuk és láttán összefut az ember szájában a nyál, specifikáció és egyéb szinten is. Nem tudom, milyen minőségű összeszerelés, de ha az mp3-mamat veszem alapul, hát nem lesz semmi. PLUSZ: zeneileg igencsak igényes jószágnak látszik. Szóval nyálcsorgatás indul erre is.  :shock:

Sensation XE: így már azért temptingelősebb, ezzel a vassal. Még megnézem, mit fejlesztenek rá az XDA-s srácok. :)

Nem elérhető pedro7

• PDA: Samsung S6 Edge
« Reply #11953 Dátum: 2011, 12 10, 14:56:09 »
Neki áltam egy Radio Rom frissitésnek, mondván ne kezdjem a legnehezebbel.
De rögtön bele is futottam egy problémába,
Ott akadtam el ,hogy elindítottam a CustomRuu-t, nyomkodtam  a next-eket, megjelent a rom feltöltés %-os skálája, utána a HTC bootloader-ből átváltott a fekete képernyőre ahol szintén a skála 0%-on és onnantól kezdve nem csinál semmit.
Próbáltam vagy háromszor, de ugyanaz.
Bootloader módban elöször a serial felirat majd az USB felírat megjelent.
Bár látszólag kommunikál a pc a Leoval, mert elindultak a folyamatok a Leo-n, de még is olyan érzésem van, hogy a pc-n levő activesync-el van valami, talán nem indul el?
Valaki tudna segíteni mi lehet a gond ?

mégegyszer... esetleg valaki valami megoldást ?

Nem elérhető nbee

• Navigáció / Navigation: 3 betűs
  • PDA: Samsung Galaxy S II (GT-9100) || Galaxy TAB 10.1 (P-7500)
  • PDA ROM: ROM: stock 4.1.2 || ROM:XWLA1
Re: Re: HD2: Információk, találgatások és általános beszélgetés
« Reply #11954 Dátum: 2011, 12 10, 18:45:05 »
mégegyszer... esetleg valaki valami megoldást ?

HSPL fel van téve?
Használd az alairasomban lévő tudástárat. Ott lépésről,  lépésre le van írva,  hogy kell?.
Sok sikert!

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
régi időkre:

Nem elérhető pedro7

« Reply #11955 Dátum: 2011, 12 10, 20:01:58 »
HSPL fel van téve?
Használd az alairasomban lévő tudástárat. Ott lépésről,  lépésre le van írva,  hogy kell?.
Sok sikert!

Már többször átolvastam az aláírodban levő aldal tartalmát.
És pont azért szeretném elöször a rádio-t cserélni, mert az talán kevésbé veszélyes mint a hspl felrakása.
Azon kivül nem olvastam sehol, hogy a radio-t csak a hspl-el lehet frissíteni.Úgy olvastam, hogy mennie kéne a radio frissitésnek így spl-el is.

Nem elérhető nbee

Re: Re: Re: HD2: Információk, találgatások és általános beszélgetés
« Reply #11956 Dátum: 2011, 12 10, 21:32:53 »
Már többször átolvastam az aláírodban levő aldal tartalmát.
És pont azért szeretném elöször a rádio-t cserélni, mert az talán kevésbé veszélyes mint a hspl felrakása.
Azon kivül nem olvastam sehol, hogy a radio-t csak a hspl-el lehet frissíteni.Úgy olvastam, hogy mennie kéne a radio frissitésnek így spl-el is.

Sajnos nem. Ugyan abban a cipőben jársz,  mint anno én is.
Ezért is szóltam Tarsynak, hogy javítsa a leírást,  mert a rádió frissítések is kell HSPL. Ha csak nem ssplt használsz. De ma már az hspl4 sokkal egyszerűbb és biztonságosabb.

régi időkre:

Nem elérhető pedro7

Re: Re: Re: HD2: Információk, találgatások és általános beszélgetés
« Reply #11957 Dátum: 2011, 12 11, 01:30:40 »
Sajnos nem. Ugyan abban a cipőben jársz,  mint anno én is.
Ezért is szóltam Tarsynak, hogy javítsa a leírást,  mert a rádió frissítések is kell HSPL. Ha csak nem ssplt használsz. De ma már az hspl4 sokkal egyszerűbb és biztonságosabb.

Köszönöm  a válaszod.Akkor lehet, hogy ez lesz a gond.
Ha kipróbáltam, jelzek,hogy sikerült-e.

És a hspl4 miért egyszerűbb és biztonságosabb ?

Nem elérhető nbee

Köszönöm  a válaszod.Akkor lehet, hogy ez lesz a gond.
Ha kipróbáltam, jelzek,hogy sikerült-e.

És a hspl4 miért egyszerűbb és biztonságosabb ?
OK sok sikert.  Menni fog.
Azért mert nagyjából két klikk feloldani a telefont. Minden eddigi spl benne van. Ugyan ilyen könnyű vissza zárni. És erre olvastam a legkevesebb negatív visszaélést.

Az első kettőnél meg izgulsz,  de ahogy kitapasztalod,  úgy megy majd,  mint a karikacsapas.

régi időkre:

Nem elérhető KTibxx

• PDA: S Note 2 GT-N7105
  • PDA ROM: 4.4.2 KitKat
« Reply #11959 Dátum: 2011, 12 11, 13:41:21 »
Sziasztok!
Bocsánat ha volt már érintve a kérdés, de nem találtam.Olyan alkalmazás kellene amivel a win mappában lévő, témához kapcsolódó kép fájlokat tudom kiemelni, majd módosítás után visszamenteni.(picit egyénre szeretnék szabni 1 témát)
Nagyon köszönöm  :ima:

Nem elérhető DZ

• Navigáció / Navigation: HTC HD2 iGO8
  • PDA: HTC HD2
  • PDA ROM: 1.66.479.2 (76641) WWE
« Reply #11960 Dátum: 2011, 12 11, 13:49:21 »
Sziasztok!

Tarifacsomagot váltottam a telenornál, eddig sima 1Gb mobilnet volt az előfizetésem mellé, most Okostarifa 180-ra váltottam.

A szolgáltató sms-ben lekért beállításokra annyit írt, hogy hívjam a 1220-at, ott a Tippek-trükkök menüre irányítottak, ahol az androidos beállítások le is vannak írva, de nekem ugye WM6.5 van...

Szóval le tudná vki írni pontosan hogyan is kell ezen a telón beállítani az "APN online" funkciót?
Mert én bármerre kutakodom nem találok ilyen menüpontot... Anélkül meg nem megy a korlátlan böngészés.

Előre is köszi!

DZ

Nem elérhető szeszo

• ALAPÍTÓ TAG
  • Navigáció / Navigation: HTC Ameo (IGO)
  • PDA: Samsung Galaxy Note 8
« Reply #11961 Dátum: 2011, 12 11, 22:23:43 »
Sziasztok!

Tarifacsomagot váltottam a telenornál, eddig sima 1Gb mobilnet volt az előfizetésem mellé, most Okostarifa 180-ra váltottam.

A szolgáltató sms-ben lekért beállításokra annyit írt, hogy hívjam a 1220-at, ott a Tippek-trükkök menüre irányítottak, ahol az androidos beállítások le is vannak írva, de nekem ugye WM6.5 van...

Szóval le tudná vki írni pontosan hogyan is kell ezen a telón beállítani az "APN online" funkciót?
Mert én bármerre kutakodom nem találok ilyen menüpontot... Anélkül meg nem megy a korlátlan böngészés.

Előre is köszi!

DZ
Régen valahogy így kellett beállítani a Pannonnál, gondolom a Telenornál is hasonló maradt:

Internet:
GPRS Net My ISP alatt:
Kapcsolat neve: Pannon Net GPRS
Modem: Cellular line (GPRS)
Access point name: net
Aktivált GPRS internet szolgáltatást igényel
WAP beállítások
My Work Network alatt
Kapcsolat neve: Pannon WAP GPRS
Access point name: wap
WAP gateway - 193.225.154.22:9201
Aktivált GPRS internet szolgáltatást igényel
MMS beállítások
MY MMS server
Kapcsolat neve: Pannon MMS
Access point name: MMS
Aktivált MMS szolgáltatást igényel
MMS-küldo alkalmazásban szükséges beállítások:
Gateway - 193.225.154.22:9201
MMS server: You are not allowed to view links. Register or Login
Fontos: A My mms server kapcsolatnak kapcsolódnia kell az internethez. (A networkok között létrehozva oda kell rá figyelni, hogy a WAP gateway nincs, de a modemkapcsolat csatlakozzon a nethez (proxy-connect -pipa)

Nem elérhető DZ

• Navigáció / Navigation: HTC HD2 iGO8
  • PDA ROM: 1.66.479.2 (76641) WWE
« Reply #11962 Dátum: 2011, 12 13, 22:23:42 »
Köszi, közben az XDA-n sikerült megtalálnom az AT&T féle beállítást, ez működik a Telenornál is.

THX a segítséget mindenesetre!!!

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #11963 Dátum: 2011, 12 14, 12:43:15 »
Tobbszor esett mar szo arrol, hogyan kell visszaflashelni a Leot gyarira usb kabel es szamitogep nelkul. Mivel meg sosem probaltam ezt tegnap delutan nekialltam. Kicsomagoltam winraral a gyari rom exe-bol a RUU_signed.nbh filet majd atneveztem LEOIMG.nbh-ra. Felmasoltam az sd gyokerebe. Aztan ugras bootloader modba. Jott a figyelmeztetes, hogy ha akarom a flasht inditani nyomjam meg a kikapcsolo gombot, ha nem akkor a hangero le gombot. Mivel elotte csinaltam egy teljes backupot cwm-bol ezert ranyomtam had szoljon. Valoban vissza allitott mindent. Meg a hspl is ugrott rola 3.03- as spl-re. Szuper, hogy van ilyen lehetoseg. Fenn is hagytam a filet az sd kartyan. Gondolvan az ordog ugye sosem alszik:-)

Nem elérhető vertex

• Navigáció / Navigation: Sygic, Waze
  • PDA: Note8 SM-N950F
  • PDA ROM: Stock 8.0.0
« Reply #11964 Dátum: 2011, 12 14, 16:18:25 »
Tobbszor esett mar szo arrol, hogyan kell visszaflashelni a Leot gyarira usb kabel es szamitogep nelkul. Mivel meg sosem probaltam ezt tegnap delutan nekialltam. Kicsomagoltam winraral a gyari rom exe-bol a RUU_signed.nbh filet majd atneveztem LEOIMG.nbh-ra. Felmasoltam az sd gyokerebe. Aztan ugras bootloader modba. Jott a figyelmeztetes, hogy ha akarom a flasht inditani nyomjam meg a kikapcsolo gombot, ha nem akkor a hangero le gombot. Mivel elotte csinaltam egy teljes backupot cwm-bol ezert ranyomtam had szoljon. Valoban vissza allitott mindent. Meg a hspl is ugrott rola 3.03- as spl-re. Szuper, hogy van ilyen lehetoseg. Fenn is hagytam a filet az sd kartyan. Gondolvan az ordog ugye sosem alszik:-)

Főleg, ha még garis a cucc...! :)

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #11965 Dátum: 2011, 12 15, 10:03:50 »
Főleg, ha még garis a cucc...! :)

Bizony az 2012 aprilis 13-ig.

Nem elérhető vertex

• Navigáció / Navigation: Sygic, Waze
  • PDA: Note8 SM-N950F
  • PDA ROM: Stock 8.0.0
« Reply #11966 Dátum: 2011, 12 16, 14:10:53 »
Bizony az 2012 aprilis 13-ig.

Sajna én már kívül vagyok a védelmi burkon, de azért a nyár végén még volt egy sikeres akcióm az e-care-al. :)

Nem elérhető Kismaci

• Navigáció / Navigation: iGO8
  • PDA: HTC One X
  • PDA ROM: Android 4.1.1 + Sense 4+ - STOCK
« Reply #11967 Dátum: 2011, 12 18, 16:18:30 »

Nekem, mióta kísérletezgettem vele, van egy külön erre dedikált SD kártyám FAT32 szerint LEOIMG.nbh-val. :) Már többször hasznát vettem: leejtés miatt nekem volt egy kijelzőcsere - garis, aztán a nővéremnek volt egy, mert kipurcant az érintőképernyő, nem érzékelt, aztán most legutóbb, mikor leszedtem a WM7-et és ki akartam mindent pucolni meg a belső memóriát is visszaalakítani gyárira. :) Szóval szerintem mindenkinek kellene egy ilyen kártya! :D

Nem elérhető szocsek

• PFC Fan
  • PDA: HTC Kaiser
  • PDA ROM: 3.Abusalza
« Reply #11968 Dátum: 2011, 12 20, 10:06:56 »
Sziasztok, SEGÍTSÉG!
egészen új HD2 használó vagyok. Hogyan érhetem el, hogy a naptárnál, ébresztőnél a hangjelzést ismételje? MOst csak egyszer jelez - és sehol nem látom, hogy ezt állítani lehetne (mint pl. a régi Kaser-emen...)

kösz, üdv

Nem elérhető buszosnyugger

• Buszosnyugger
  • Navigáció / Navigation: iGO
  • PDA: iPhone 4S
  • PDA ROM: iOS5
« Reply #11969 Dátum: 2011, 12 30, 23:21:43 »
Szevasztok! Engedjétek meg, hogy én is csatlakozzam ehez a profi csapathoz, némi segítségkérés ürügyén. Mint új tag respektálom az itt olvasottak alapján a mai technikához értéseteket. Ezt azért bocsájtottam előre mert én még pontosan 50 évvel ezelőtt találkoztam az első /akkor még nyugatról becsempészett/igazi szenzációval: a tranzisztoros rádióval, amit legelső ip.tan.fizetésemből azonnal megvettem és a környéken a szüleim és még sokan mások a csodájára jártak. Akkor még csak csöves rádiók és lemezjátszók képezték a technika szinvonalát. Bocsi a hosszú lére eresztett bemutatkozásért, de csak így fogjátok megérteni, hogy ez az őskövület mégis mi a fenét keres itt. Először is , imádom a technikát, az elektronikai és a kommunikációs kütyüket.A legutóbbi telóm Nokia7230 egy félokos teló amit a feleségem örököl tőlem, mert én meg,kaptam a fiamtól Angliából egy HTC HD2 /leo/-t. Nagyon megörültem mert végre nyugger létemre a kezembe tarthatok egy okostelót, igaz nem mai csirke de nekem ez a minden, a csoda. Szeretek az interneten bóklászni, ezért előfizettem egy Telenor 100MB -os klikk-re. Ez a nokián ment is,de a HTC megmakacsolta magát. Most jön az, hogy segítsetek!!! A teló ki van kódolva Gewey alátéttel. Megy is a telefonhívás , sms, fotózás és minden ami nem netfüggő.Azonban a netet nem engedi. A wireless controls-nál legalul a "Data connection" kapcsolót nem tudom bekapcsolni jobbra, nem engedi. Pedig a felhasználói utasítás szerint ezzel kell a netkapcsolatot bekapcsolni. Valamit nem írtam be vagy a szolgáltatónál kell ezt erre a telóra engedélyeztetni? Mit csináljak? Amit (DZ)- nek írt (szeszo) az APN beállításnál én is megcsináltam de lehet hogy nem jól, mert nem működik. A baj, hogy ez csak angol nyelvű, én meg csak a nagyszótárral szavanként próbálok eligazodni.Nehéz lenne ezt így neten beállítani? :( Azt meg nem értem ( DZ)miaz a XDA és holtalálom az /AT&T/beállítást?

Nem elérhető Smash

• PDA: G2
  • PDA ROM: 20d + root
« Reply #11970 Dátum: 2011, 12 31, 17:58:11 »
Hello buszos!

Érdekes a probléma, ugyanis ha telefonálni meg minden egyebet tudsz a készülékkel, akkor szerintem a mobilnetnek is mennie kellene. Egyébként én ezzel a Gewey alátétes dologgal most találkozom először. Mi ez pontosan (ezt másoktól is kérdezem).
Az AT&T egy amerikai(?) mobilvállalat, olyan, mint itthon a telenor, ne foglalkozz vele. Az xda pedig You are not allowed to view links. Register or Login , a legfrankóbb okostelefonokkal és azok okosításával foglalkozó weboldal.
A készüléket lehet magyarítani, de szerintem ne tedd, szótárazgass és kis idővel belejössz majd a dologba :).

Nem elérhető willy16

• Navigáció / Navigation: Sygic&Igo
  • PDA: HTC DHD
  • PDA ROM: CoreDroid v8.1
« Reply #11971 Dátum: 2012, 01 02, 22:59:27 »
Sziasztok!

HD2-t szeretnék NANDroidról gyári winmo-ra visszarakni de a RUU hibát ír, pedig a készülék belép bootloader módba. Sd-ről pedig leoimg.nbh a Loading...-nál megfagy. Mit lehet tenni neki? Kérlek segítsetek! :'(

Nem elérhető aky22

• WP7 Guru
  • Navigáció / Navigation: Navigon Content 3 Hun
  • PDA ROM: HD2O Rom Wp7.5 mango 7.10.8107.79
« Reply #11972 Dátum: 2012, 01 03, 07:04:36 »
Sziasztok!

HD2-t szeretnék NANDroidról gyári winmo-ra visszarakni de a RUU hibát ír, pedig a készülék belép bootloader módba. Sd-ről pedig leoimg.nbh a Loading...-nál megfagy. Mit lehet tenni neki? Kérlek segítsetek! :'(

Ha elsőre nem baj ne ijedj meg. Nekem másodszorra szokott menni. Először kilép hibával majd újrakezdi és akkor jó.

Nem elérhető willy16

• Navigáció / Navigation: Sygic&Igo
  • PDA: HTC DHD
  • PDA ROM: CoreDroid v8.1
« Reply #11973 Dátum: 2012, 01 03, 12:35:29 »
Ha elsőre nem baj ne ijedj meg. Nekem másodszorra szokott menni. Először kilép hibával majd újrakezdi és akkor jó.

Sajnos már 40x próbáltam mind a két módszert, de semmi. Gariztatni kéne mert nem megy a digitizer. Bootloaderben milyen feliratnak kellene lenni hogy elfogadja a szerviz?

Nem elérhető aky22

• WP7 Guru
  • Navigáció / Navigation: Navigon Content 3 Hun
  • PDA ROM: HD2O Rom Wp7.5 mango 7.10.8107.79
« Reply #11974 Dátum: 2012, 01 03, 15:20:27 »
Sajnos már 40x próbáltam mind a két módszert, de semmi. Gariztatni kéne mert nem megy a digitizer. Bootloaderben milyen feliratnak kellene lenni hogy elfogadja a szerviz?

Érdekes egy jelenség melyik rommal próbálod???