2024, 12 26, 09:15:21

Szerző Téma: HD2: Információk, találgatások és általános beszélgetés  (Megtekintve 1030125 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető lezso87

• Nem: Férfi
  • PFC Fan
  • PDA: HD2
  • PDA ROM: 1234
Re: HD2: Információk, találgatások és általános beszélgetés
« Reply #11925 Dátum: 2011, 11 09, 21:49:36 »
Üdv!

Nektek meddig bírja a gyári akku? Én reggel leveszem töltőről de estére 15% marad. Android van rajta.
Köszi

Nem elérhető Smash

• PDA: G2
  • PDA ROM: 20d + root
« Reply #11926 Dátum: 2011, 11 10, 09:12:30 »
Kb ennyit.

Nem elérhető fj8183

• Navigáció / Navigation: Nav N Go iGO 8.3.2.83157
  • PDA: ASUS-A639 & HTC-HD2
  • PDA ROM: ASUS:WM5 - V01.0647.00 WWE 0409. HTC-HD2:1.66.479.2
Re: HD2: radio ROM
« Reply #11927 Dátum: 2011, 11 10, 10:43:35 »
A kis kedvencemen az 1.66.479.2 firmware van, és telepítve van a magyar nyelv. Feltettem rá az utolsó elérhető radio ROM-ot a 2.15.50.14-et. Azóta sokszor előfordul, hogy ha készenlétből be akarom kapcsolni, akkor kell neki 3-5 másodperc, mire megjön a kép. Ez másnál is előfordul? Korábban nem volt ilyen problémám. Tegyek rá másik radio ROM-ot, de melyiket és honnan? Nem szeretném újratelepíteni az egész oprendszert, ezért csak valamilyen jobb radio ROM kellene. Ráadásul nekem úgy tűnik, hogy azonos használati körülmények mellett, most hamarabb lemerül az akku.

Nem elérhető nervy

• PDA: HTC One
« Reply #11928 Dátum: 2011, 11 10, 15:32:12 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Üdv!

Nektek meddig bírja a gyári akku? Én reggel leveszem töltőről de estére 15% marad. Android van rajta.
Köszi

attól függ mennyit megy a képernyő mert az fogyaszt a legtöbbet, hanghivás utána wifi majd bluetooth
kb 4 óra aktiv (teljes procipörgés és képernyő max fényerőn) használatot bir ki ha pedig hozzá sem nyúlsz akkor 3 napot. (kicsit több mint 1 % akksifogyás óránként kb)
használattól függően kell a kettő közé besorolni.

Nem elérhető fecsi1984

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: sosterveien 11
  • PDA: HTC One X
  • PDA ROM: 3.20.401.1
« Reply #11929 Dátum: 2011, 11 12, 19:06:42 »
Sziasztok.
Valami behalt a telómon mert ha ráteszem a billentyüzárat nem marad abba a világítás.
De lőfordult hogy megjavult pár ótárára de visszatért a probléma.
Gyári rom van a telón már csináltam reset-et is...
Rom hiba lehet vagy fény érzékelő bekattant vagy az érintőképrnyő???
HD2 sense
Válaszokat előre is köszönöm!!

Nem elérhető fecsi1984

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: sosterveien 11
  • PDA ROM: 3.20.401.1
« Reply #11930 Dátum: 2011, 11 13, 20:38:45 »
Üdv.
Új fejlemények vannak.Ki kisérletztem ha egy pilatra rádugm az adatkábelra ép hgy ittyenjen aszámítógép utána megint jó darabig rendesen lezár a telo és elalszik a világítás.
Valamint ha töltőre rakom pont ugyan ez a reakció.
Ha újraindítom a telót megint fent ál a probléma.
Az usb csatit megmozhattam nem kontakt hiba.
Ja és rom cserével is próbálkoztam már :D

Nem elérhető bsz1984

• Navigáció / Navigation: igo
  • PDA: omnia I
  • PDA ROM: i9000bUHH5/MIHI1
« Reply #11931 Dátum: 2011, 11 17, 18:15:21 »
sziasztok. Lécci segítsen valaki. opera 10 van fenn és a facebook mobil nézetben jelenik meg a többi link rendesen webes nézetben. Mi van elállítva, hogy tudom vissza állítani. Segítségeteket előre is köszönöm.

Nem elérhető karalyos

• Support-ER
  • Király :)
  • PDA: HTC ONE M8; HTC ONE; Samsung Note3
  • PDA ROM: HTC One: ROM:Viper; HTC ONE M8 Viper; Note3 original
« Reply #11932 Dátum: 2011, 11 18, 11:53:10 »
Ha valakit érdekel van egy eladó HD2 plusz 2 aksival és asztali töltő. ha valakit érdekel legyszi üzenjetek :)
HTC HD2 (Eladva)-HTC Sensation (Eladva)-HTC Desire HD(ELadva)-HTC Desire S(Tégla)-HTC Wildfire(Eladva)-HTC Chacha (Eladva).  Sony Ericsson NEO V (eladva)-Sony Ericsson RAY (eladva)-Toshiba Folio100(eladva)-HTC desire X-HTC ONE X (ongyilkos lett)-HTC ONE X második széria :) (eladásra vár)-Iphone 5-Samsung Galaxy note 8.0-Ipad Mini-Xperia Z tablet-HTC ONE (s-off)(eladva)-HTC ONE (eladva)--Samsung Galaxy Tab3--iphone5s--Galaxy Note3--Galaxys4--Nokia 520--stb stb--HTC ONE S-OFF-HTC ONE M8

Nem elérhető Menotti

• PDA: Htc Sensation
  • PDA ROM: 1.73.401.4
« Reply #11933 Dátum: 2011, 11 19, 15:39:56 »
Sziasztok

Ha lecserélem a radio rom-ot,és főzött romot is teszek fel,akkor a telefon már szolgáltató független lesz?

Nem elérhető SteelCowboy

• PFC Fan
  • PDA: HTC HD2
  • PDA ROM: HyperDroid 5.9.0 - Observant Opossum
« Reply #11934 Dátum: 2011, 11 19, 15:50:30 »
Üdvözletem a Guruknak!
A kérdésem a MAGLDR telepítésére vonatkozna, a tudástár átböngészése után sem találtam választ rá.
Szóval: korábban már frissítettem radiot, és fent van a HSPL. Hamarosan Androidos vizekre eveznék, és ehhez ugyebár nélkülözhetetlen a MAGLDR (csak mindig félek, hogy valamit rosszul csinálok, és tégla lesz a pda-m). Namármost gépről ugye elindítom a ROMUpdateUtility.exe-t, végigmegy a telepítő, és akkor mi történik? Ha én nem rögtön akarom feltenni az androidot, hanem csak azt szeretném, h rajta legyen a MAGLDR a pda-n, akkor annak van akadálya? Kitöröl v. eltüntet valamit, ha feltelepítem? A lényeg: a telepítés után elindul-e a WinMo, ami jelenleg van rajta? Ne haragudjatok a lámaságért, de elég új vagyok ebben a világban...de az első ROMcsere után már szerintem belejövök a dolgokba :)
Előre is köszönöm a választ!
A HD2-m adottságai:
Os ver.:      Android 2.3.7
ROM ver.:    HyperDroid 5.9.0 - Observant Opossum :D
Radio ver.:  2.15.50.14

Nem elérhető nbee

• Navigáció / Navigation: 3 betűs
  • PDA: Samsung Galaxy S II (GT-9100) || Galaxy TAB 10.1 (P-7500)
  • PDA ROM: ROM: stock 4.1.2 || ROM:XWLA1
« Reply #11935 Dátum: 2011, 11 25, 10:45:41 »
Üdvözletem a Guruknak!
A kérdésem a MAGLDR telepítésére vonatkozna, a tudástár átböngészése után sem találtam választ rá.
Szóval: korábban már frissítettem radiot, és fent van a HSPL. Hamarosan Androidos vizekre eveznék, és ehhez ugyebár nélkülözhetetlen a MAGLDR (csak mindig félek, hogy valamit rosszul csinálok, és tégla lesz a pda-m). Namármost gépről ugye elindítom a ROMUpdateUtility.exe-t, végigmegy a telepítő, és akkor mi történik? Ha én nem rögtön akarom feltenni az androidot, hanem csak azt szeretném, h rajta legyen a MAGLDR a pda-n, akkor annak van akadálya? Kitöröl v. eltüntet valamit, ha feltelepítem? A lényeg: a telepítés után elindul-e a WinMo, ami jelenleg van rajta? Ne haragudjatok a lámaságért, de elég új vagyok ebben a világban...de az első ROMcsere után már szerintem belejövök a dolgokba :)
Előre is köszönöm a választ!

Helló! Ha van mentésed, akkor nyugodtan próbálkozhatsz :) Egyébként a Felteszed a MAGLDR-t akkor a jelenlegi wimodnak lőttek. Ő csak Androidot, vagy WP7-et tud indítani. Így csak akkor rakd fel, ha már valóban váltasz valamilyen más OP rendszerre.
Remélem még nem késő a válaszom :) Sok sikert!
régi időkre:

Nem elérhető SteelCowboy

• PFC Fan
  • PDA ROM: HyperDroid 5.9.0 - Observant Opossum
« Reply #11936 Dátum: 2011, 11 26, 14:46:11 »
Helló! Ha van mentésed, akkor nyugodtan próbálkozhatsz :) Egyébként a Felteszed a MAGLDR-t akkor a jelenlegi wimodnak lőttek. Ő csak Androidot, vagy WP7-et tud indítani. Így csak akkor rakd fel, ha már valóban váltasz valamilyen más OP rendszerre.
Remélem még nem késő a válaszom :) Sok sikert!

Nem, nem késő, nagyon köszönöm a válaszod, nbee!!
Mondom, még picit f*sós vagyok, ha ilyen dolgokról van szó...Akkor majd csak akkor teszem fel, ha végleg elhatároztam magam a droid mellett!
Köszi mégegyszer!  :ok:
A HD2-m adottságai:
Os ver.:      Android 2.3.7
ROM ver.:    HyperDroid 5.9.0 - Observant Opossum :D
Radio ver.:  2.15.50.14

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: OnePlus 11
  • PDA ROM: Stock + Magisk
Re: Re: HD2: Információk, találgatások és általános beszélgetés
« Reply #11937 Dátum: 2011, 11 26, 15:00:36 »

Mondom, még picit f*sós vagyok, ha ilyen dolgokról van szó...Akkor majd csak akkor teszem fel, ha végleg elhatároztam magam a droid mellett!

Hidd el nem fogsz rosszul jarni. Nekem a leom 1 eve nem latott WinMo-t

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #11938 Dátum: 2011, 11 26, 15:00:47 »

Hidd el nem fogsz rosszul jarni. Nekem a leom 1 eve nem latott WinMo-t

Nem elérhető Menotti

• PDA: Htc Sensation
  • PDA ROM: 1.73.401.4
« Reply #11939 Dátum: 2011, 12 02, 00:25:16 »
Debrecenben tudtok (megbízható) valakit aki javít Hd2 -t....?

Nem elérhető hoozy

• PDA ROM: 3.14.479.2
« Reply #11940 Dátum: 2011, 12 03, 14:27:04 »
Sziasztok! használja valaki róla a logmein-t?

Nem elérhető Kismaci

• Navigáció / Navigation: iGO8
  • PDA ROM: Android 4.1.1 + Sense 4+ - STOCK
« Reply #11941 Dátum: 2011, 12 08, 10:50:48 »
Srácok, lenne egy körkérdésem: ti, AMENNYIBEN váltanátok, melyik mai modellre váltanátok HD2-ről? Kéretik a HW-es kivitel mellett ugyanúgy a telefon prémium kivitelezését is figyelembe venni. Nekem fontosak a kiváló anyagok, a rendkívül jó minőség és csak olyan készüléket vennék, amin edzett üveg a kijelző.

Lehet, hogy a húgom megörökli a kicsikémet, DE CSAK LEHET. És nem most. Kipurcanóban a telefonja, ezért körülnéztem, de még a HTC berkeiben sem láttam "instant get" telefont. Talán - nőként - a Rhyme mozgatott meg valamit, a legközelebb ehhez (instant get!) pedig a Motorola RAZR XT910 áll, na az egy álomszép cucc.

De mégsem tökéletes minden, a RAZR-nek van valamilyen kijelző hibája, ami csak sötétben látszik, de azért egy prémium készüléktől többet várok. Remélem, még javítják. Az SGS2, hiába jó, hiába kiváló és csak a szifonnal összemérhető (kijelző, gyorsaság), de - NEKEM! - túl műanyag, túl gagyi a kivitele - és túl sok szaladgál belőle.

A HTC Titan még gyönyörű, meg is tapiztam, de ahogy olvastam, gáz a kamerája, kicsi az akksija, ja, és a legnagyobb hátránya, hogy WP7-et futtat. Ez a legnagyobb csalódásom. Mi az, hogy WINDOWS és nem tudom Outlook-kal közvetlenül szinkronizálni?! Mi az, hogy majmoljuk a szifont meg az androidot (utóbbinak azért RESPECT!) és cloud alapra tesszük a levelezést, tehát töltsem le a live levelezőt és oda pakoljam fel a sensitive adataimat? Kösz, már megtettem, mert androidot használok, jaaa és ahhoz nem kellett külön kliens.

No meg milyen már az, hogy nem szabhatod testre a készülék felületét?! Félreértés ne essék: a csempék átszínezését nem nevezem testre szabásnak. Mi az, hogy nem engedik például a HTC-nek, hogy húzzon fölé egy Sense-t, hogy nézzen ki valahogy? De tényleg.

Ja, a customer care-ről nem is szólok. Ráhúztam a WP7-et a Leokámra, a Mango nem ment fel rá, kiírt egy hibakódot, amire megoldás nem volt. Az MS-nél dolgozó egyik haverom válasza: a telefonom nem támogatott. Hát elmennek messzire, mert nem HD2 tulajoknál, hanem WP7-es telefonoknál jött elő ez a hiba. Megoldás ma sincs.

Szóval all in all: ti mit választanátok? Egyáltalán létezik ma HD2 utód? Olyan, amire kompromisszummentesen lehet váltani?! Bocs - hosszú lett... :)

Nem elérhető TaRsY

• Portál szerkesztő
  • Early Adopter
  • PDA: Oneplus 7
« Reply #11942 Dátum: 2011, 12 08, 11:34:02 »
Szerinten a Sensation meg mindig jo valasztas.
Nalam ment az Exchange szinkronizacio wp7en.

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #11943 Dátum: 2011, 12 08, 12:43:06 »
Srácok, lenne egy körkérdésem: ti, AMENNYIBEN váltanátok, melyik mai modellre váltanátok HD2-ről? Kéretik a HW-es kivitel mellett ugyanúgy a telefon prémium kivitelezését is figyelembe venni. Nekem fontosak a kiváló anyagok, a rendkívül jó minőség és csak olyan készüléket vennék, amin edzett üveg a kijelző.

Lehet, hogy a húgom megörökli a kicsikémet, DE CSAK LEHET. És nem most. Kipurcanóban a telefonja, ezért körülnéztem, de még a HTC berkeiben sem láttam "instant get" telefont. Talán - nőként - a Rhyme mozgatott meg valamit, a legközelebb ehhez (instant get!) pedig a Motorola RAZR XT910 áll, na az egy álomszép cucc.

De mégsem tökéletes minden, a RAZR-nek van valamilyen kijelző hibája, ami csak sötétben látszik, de azért egy prémium készüléktől többet várok. Remélem, még javítják. Az SGS2, hiába jó, hiába kiváló és csak a szifonnal összemérhető (kijelző, gyorsaság), de - NEKEM! - túl műanyag, túl gagyi a kivitele - és túl sok szaladgál belőle.

A HTC Titan még gyönyörű, meg is tapiztam, de ahogy olvastam, gáz a kamerája, kicsi az akksija, ja, és a legnagyobb hátránya, hogy WP7-et futtat. Ez a legnagyobb csalódásom. Mi az, hogy WINDOWS és nem tudom Outlook-kal közvetlenül szinkronizálni?! Mi az, hogy majmoljuk a szifont meg az androidot (utóbbinak azért RESPECT!) és cloud alapra tesszük a levelezést, tehát töltsem le a live levelezőt és oda pakoljam fel a sensitive adataimat? Kösz, már megtettem, mert androidot használok, jaaa és ahhoz nem kellett külön kliens.

No meg milyen már az, hogy nem szabhatod testre a készülék felületét?! Félreértés ne essék: a csempék átszínezését nem nevezem testre szabásnak. Mi az, hogy nem engedik például a HTC-nek, hogy húzzon fölé egy Sense-t, hogy nézzen ki valahogy? De tényleg.

Ja, a customer care-ről nem is szólok. Ráhúztam a WP7-et a Leokámra, a Mango nem ment fel rá, kiírt egy hibakódot, amire megoldás nem volt. Az MS-nél dolgozó egyik haverom válasza: a telefonom nem támogatott. Hát elmennek messzire, mert nem HD2 tulajoknál, hanem WP7-es telefonoknál jött elő ez a hiba. Megoldás ma sincs.

Szóval all in all: ti mit választanátok? Egyáltalán létezik ma HD2 utód? Olyan, amire kompromisszummentesen lehet váltani?! Bocs - hosszú lett... :)

En varok februarig. Ha a sensation xe-nek 1gb memoriaja lenne es 720p kijelzoje akkor erdekelne, de igy nem. A Rezound hardware-et akarom sensation csomagolasban hspa+ radioval. Erre meg varnom kell. Mivel jovo ev aprilisaig garis a hd2. Tobbek kozt ezert sem hajt a tatar. Ha mindenkepp most valtanal akkor en a sensation xe-t ajanlanam 120 matyasert mar kaphato. Ahoz kepest nem sok, hogy a fules belole kulon 28 ezer huf.

Nem elérhető Kismaci

« Reply #11944 Dátum: 2011, 12 08, 14:17:07 »
En varok februarig. Ha a sensation xe-nek 1gb memoriaja lenne es 720p kijelzoje akkor erdekelne, de igy nem. A Rezound hardware-et akarom sensation csomagolasban hspa+ radioval. Erre meg varnom kell. Mivel jovo ev aprilisaig garis a hd2. Tobbek kozt ezert sem hajt a tatar. Ha mindenkepp most valtanal akkor en a sensation xe-t ajanlanam 120 matyasert mar kaphato. Ahoz kepest nem sok, hogy a fules belole kulon 28 ezer huf.

Nem tudom... nekem nem tűnt nagyon prémium minőségnek a Sensation XE, de lehet, hogy csak a formája túl kerek számomra. :) Azt viszont elismerem, hogy hardveresen az egyik legerősebb gép a kicsike. A forma az ízlés dolga, én - valamiért - jobb szeretem a kicsit szögletesebb eszközöket. Például:
- a telefonom HD2, az se túl kerek és
- a számítógépem, amin ezt a hozzászólást írom, az egy ThinkPad T510-es, szintén nem arról híres, hogy lekerekített formájú lenne. :D

De van időm rá, kivárok, a kínálat hiánya viszont feldühített.

Nem elérhető Kismaci

« Reply #11945 Dátum: 2011, 12 08, 14:34:22 »
Szerinten a Sensation meg mindig jo valasztas.
Nalam ment az Exchange szinkronizacio wp7en.

Hogyan?
Rádugod a gépre madzaggal és ugyanúgy szinkronizál? Vagy a telefonon állítod be a szervert?

Nem elérhető TaRsY

• Portál szerkesztő
  • Early Adopter
  • PDA: Oneplus 7
« Reply #11946 Dátum: 2011, 12 08, 18:47:38 »
Hogyan?
Rádugod a gépre madzaggal és ugyanúgy szinkronizál? Vagy a telefonon állítod be a szervert?
Telefonon allitpm be az exchange fiokot es naptaet, kontaktokat, leveleket szinkronizal, levelek pushsal jonnek, szoval mukodott. Bar jo regem probaltam.

Nem elérhető pedro7

• PDA: Samsung S6 Edge
« Reply #11947 Dátum: 2011, 12 08, 23:20:47 »
Neki áltam egy Radio Rom frissitésnek, mondván ne kezdjem a legnehezebbel.
De rögtön bele is futottam egy problémába,
Ott akadtam el ,hogy elindítottam a CustomRuu-t, nyomkodtam  a next-eket, megjelent a rom feltöltés %-os skálája, utána a HTC bootloader-ből átváltott a fekete képernyőre ahol szintén a skála 0%-on és onnantól kezdve nem csinál semmit.
Próbáltam vagy háromszor, de ugyanaz.
Bootloader módban elöször a serial felirat majd az USB felírat megjelent.
Bár látszólag kommunikál a pc a Leoval, mert elindultak a folyamatok a Leo-n, de még is olyan érzésem van, hogy a pc-n levő activesync-el van valami, talán nem indul el?
Valaki tudna segíteni mi lehet a gond ?

Nem elérhető Smash

• PDA: G2
  • PDA ROM: 20d + root
« Reply #11948 Dátum: 2011, 12 09, 09:53:15 »
Én várok egy 4,7-4,8" HD kijelzős, fizikai qwertyvel rendelkező készüléket. Nem nagy rá az esély, hogy lesz, de ha mondjuk kijön egy ilyen jövő év közepére, akkor talán 2014-ben olyan áron lehet majd kapni, amit hajlandó is leszek kifizetni érte :).

Egyébként talán a Galaxy Nexus.
A HTC-t meg mostanában nem nagyon merem ajánlani senkinek - már aki véleményt kér tőlem ilyen témában -, túl sok készülék romlik el és nem csak HD2. Tömeges alaplapcserék, csatlakozók, foglalatok mondják fel a szolgálatot... nem jó ez így (az enyém is 3× volt már ilyen olyan gondokkal szervizben).
A samsung, ahogy írtad is, műanyag.
Motorola nálunk gyakorlatilag nincs, legalábbis teljesen legálisan, én pedig ragaszkodnék egy min. 2 éves gyártói garanciához, amikoris nem Hondurasba kell küldeni a telefont hiba esetén.

Nem elérhető Kismaci

« Reply #11949 Dátum: 2011, 12 09, 17:03:14 »
Én várok egy 4,7-4,8" HD kijelzős, fizikai qwertyvel rendelkező készüléket. Nem nagy rá az esély, hogy lesz, de ha mondjuk kijön egy ilyen jövő év közepére, akkor talán 2014-ben olyan áron lehet majd kapni, amit hajlandó is leszek kifizetni érte :).

Egyébként talán a Galaxy Nexus.
A HTC-t meg mostanában nem nagyon merem ajánlani senkinek - már aki véleményt kér tőlem ilyen témában -, túl sok készülék romlik el és nem csak HD2. Tömeges alaplapcserék, csatlakozók, foglalatok mondják fel a szolgálatot... nem jó ez így (az enyém is 3× volt már ilyen olyan gondokkal szervizben).
A samsung, ahogy írtad is, műanyag.
Motorola nálunk gyakorlatilag nincs, legalábbis teljesen legálisan, én pedig ragaszkodnék egy min. 2 éves gyártói garanciához, amikoris nem Hondurasba kell küldeni a telefont hiba esetén.

Nos, kapaszkodj meg, de az említett Moto még a Pannonnál is kapható lesz előfizuval. Még karácsony előtt.
Mondom, az jelenleg a kapható legszebb, ami nem szifon. De ilyen erővel (nem levehető hátsó lap) már mindegy lenne ha szifont vennék.

Csak az a fránya női büszkeség, hogy nem szeretem, ha szembejön a telefonom!! Majdnem minden nap, amikor kidugom az orrom, látok szifont, sőt többet is. Így viszont sok választás nincs.

A Nexust mondod, ha jól tévedek ez a mostani, közel 200 ezer forintos kis Samsung újdonság a maga kis apró, mindösszesen csak 5,3 collos kijelzőjével...? Ismét csak azt tudom mondani: nekem az műanyag és nem olyan design, amiért kis túlzással ölni tudnék. Szóval talán marad a Moto, de el kellene mennem megnyomkodni a SpeedShop-ba. :)

Ha design, akkor most a legcukibb (bár nekem kicsi a kijelzője :( ) telefon a HTC Rhyme, szigorúan lila színben! :D Bár a Sensation XE se nagyon rossz... nem tudjátok, üveg a kijelzője?