Srácok, lenne egy körkérdésem: ti, AMENNYIBEN váltanátok, melyik mai modellre váltanátok HD2-ről? Kéretik a HW-es kivitel mellett ugyanúgy a telefon prémium kivitelezését is figyelembe venni. Nekem fontosak a kiváló anyagok, a rendkívül jó minőség és csak olyan készüléket vennék, amin edzett üveg a kijelző.
Lehet, hogy a húgom megörökli a kicsikémet, DE CSAK LEHET. És nem most. Kipurcanóban a telefonja, ezért körülnéztem, de még a HTC berkeiben sem láttam "instant get" telefont. Talán - nőként - a Rhyme mozgatott meg valamit, a legközelebb ehhez (instant get!) pedig a Motorola RAZR XT910 áll, na az egy álomszép cucc.
De mégsem tökéletes minden, a RAZR-nek van valamilyen kijelző hibája, ami csak sötétben látszik, de azért egy prémium készüléktől többet várok. Remélem, még javítják. Az SGS2, hiába jó, hiába kiváló és csak a szifonnal összemérhető (kijelző, gyorsaság), de - NEKEM! - túl műanyag, túl gagyi a kivitele - és túl sok szaladgál belőle.
A HTC Titan még gyönyörű, meg is tapiztam, de ahogy olvastam, gáz a kamerája, kicsi az akksija, ja, és a legnagyobb hátránya, hogy WP7-et futtat. Ez a legnagyobb csalódásom. Mi az, hogy WINDOWS és nem tudom Outlook-kal közvetlenül szinkronizálni?! Mi az, hogy majmoljuk a szifont meg az androidot (utóbbinak azért RESPECT!) és cloud alapra tesszük a levelezést, tehát töltsem le a live levelezőt és oda pakoljam fel a sensitive adataimat? Kösz, már megtettem, mert androidot használok, jaaa és ahhoz nem kellett külön kliens.
No meg milyen már az, hogy nem szabhatod testre a készülék felületét?! Félreértés ne essék: a csempék átszínezését nem nevezem testre szabásnak. Mi az, hogy nem engedik például a HTC-nek, hogy húzzon fölé egy Sense-t, hogy nézzen ki valahogy? De tényleg.
Ja, a customer care-ről nem is szólok. Ráhúztam a WP7-et a Leokámra, a Mango nem ment fel rá, kiírt egy hibakódot, amire megoldás nem volt. Az MS-nél dolgozó egyik haverom válasza: a telefonom nem támogatott. Hát elmennek messzire, mert nem HD2 tulajoknál, hanem WP7-es telefonoknál jött elő ez a hiba. Megoldás ma sincs.
Szóval all in all: ti mit választanátok? Egyáltalán létezik ma HD2 utód? Olyan, amire kompromisszummentesen lehet váltani?! Bocs - hosszú lett...