2024, 12 26, 22:31:58

Szerző Téma: HD2: Információk, találgatások és általános beszélgetés  (Megtekintve 1030159 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: OnePlus 11
  • PDA ROM: Stock + Magisk
Re: HD2: Információk, találgatások és általános beszélgetés
« Reply #11875 Dátum: 2011, 09 29, 19:57:27 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Köszi a gyors választ holnap megpróbálom.

Szivesen. Sikerulnie kell. Sok sikert hozza.

Nem elérhető Markyxx

• Navigáció / Navigation: Wayteq X960BT
  • PDA: HTC Sensation
  • PDA ROM: 1.45.401.2
« Reply #11876 Dátum: 2011, 09 30, 23:04:56 »
Sziasztok,

Ha valaki korrekt használt készüléket keres, az enyém most került eladó sorba, rengeteg extrával:

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: OnePlus 11
  • PDA ROM: Stock + Magisk
« Reply #11877 Dátum: 2011, 10 01, 11:18:46 »
Sziasztok,

Ha valaki korrekt használt készüléket keres, az enyém most került eladó sorba, rengeteg extrával:

70-ert a kutya se fogja megvenni. 85k ujonnan. Sajnos a HD2 hasznaltan 50-55-nel tobbet mar nem er hiaba meg mindig egy nagyon jo keszulek es sok ma kaphato iden megjelent eszkozoket lekoroz.

Nem elérhető sandroo

• PDA: Samsung Note 8 SM-N950F
« Reply #11878 Dátum: 2011, 10 03, 10:07:12 »
Napokban kaptam egy Xperia Arc mobilt, így a HD2-től hétvégén megváltam. Köszönöm mindenkinek a sok-sok segítséget amit a kezdetektől kaptam itt a fórumon!
Sziasztok!

Nem elérhető vertex

• Navigáció / Navigation: Sygic, Waze
  • PDA: Note8 SM-N950F
  • PDA ROM: Stock 8.0.0
« Reply #11879 Dátum: 2011, 10 03, 14:53:26 »
70-ert a kutya se fogja megvenni. 85k ujonnan. Sajnos a HD2 hasznaltan 50-55-nel tobbet mar nem er hiaba meg mindig egy nagyon jo keszulek es sok ma kaphato iden megjelent eszkozoket lekoroz.

Annyit is csak akkor adnak érte, ha hibátlan és a gyári tartozékok, esetleg még vmi extra is jár hozzá. (A gariról nem is beszélve, ami persze egyre kérdésesebb...!)

Nem elérhető sandroo

• PDA: Samsung Note 8 SM-N950F
« Reply #11880 Dátum: 2011, 10 03, 15:38:06 »
Annyit is csak akkor adnak érte, ha hibátlan és a gyári tartozékok, esetleg még vmi extra is jár hozzá. (A gariról nem is beszélve, ami persze egyre kérdésesebb...!)
Nekem 52-ért sikerült eladnom még 4 hónap garival. Ebben volt még egy új bőrtok és 4GB micro sd is. Egyre kevesebbet érnek ezek a nagyszerű gépek.

Nem elérhető nervy

• PDA: HTC One
« Reply #11881 Dátum: 2011, 10 03, 17:04:08 »
Nekem 52-ért sikerült eladnom még 4 hónap garival. Ebben volt még egy új bőrtok és 4GB micro sd is. Egyre kevesebbet érnek ezek a nagyszerű gépek.

én pontosan ezért gondolkozom azon hogy ha egyszer váltok akkor a hd2-t megtartom. tartaléknak vagy navinak vagy csak azért mert nagyon hozzánőtt a szivemhez. ha más nem, levélnehezék lesz belőle. :D

Nem elérhető danielvonjeee

• PDA: Samsung Galaxy SIII
  • PDA ROM: Kernel 3.0.31 ROM gyári XXELLA, Android 4.1.2
« Reply #11882 Dátum: 2011, 10 03, 17:39:26 »
én pontosan ezért gondolkozom azon hogy ha egyszer váltok akkor a hd2-t megtartom. tartaléknak vagy navinak vagy csak azért mert nagyon hozzánőtt a szivemhez. ha más nem, levélnehezék lesz belőle. :D
Hogy azokrol a jó kis hardveres gombokról ne is beszéljunk,amit a mai készulékeken már nem látni,és a youtube-s tesztekbol kiderul a belso még ma is megállja a helyét.Lehet nálam is megmarad mind a 2 karcmentes Leo-m ,hátha nem sikerul egy ROM frissítés! ;)
 50e alatt tényleg csak akkor érdemes eladni,ha van valami helyette, és csak heverne a fiók mélyén.

Nem elérhető altgr

• PDA: htc hd2
  • PDA ROM: 1.43.206.4
« Reply #11883 Dátum: 2011, 10 03, 22:04:35 »
Üdv!
Nekem akadt egy kis gondom a hd2essel.
Használat közben egyszer csak kikapcsolt, gondoltam nincs gond vissza kapcsolom. Miután bekapcsolt és betöltött volt némi furcsaság, mert egyes megváltoztatott ikonok visszaálltak az eredeti formába, de oké semmiség, ez után elintítottam egy programot, a telefon lefagyott.
Aksi ki, bekapcs, ez után már csak a welcome screen jött be és semmi több, tehát még a windows felirat előtt megállt. Eddig nem használt semmi, a factory resetet elő tudom hozni de azt meg nem akarom, szerintem az nem oldaná meg a gondot és az adataimat szeretném megtartani.
Bármilyen javaslatot szivesen veszek, előre is köszönöm.

Nem elérhető Smash

• PDA: G2
  • PDA ROM: 20d + root
« Reply #11884 Dátum: 2011, 10 04, 09:17:23 »
Ha nincs backup és nem fog elindulni, akkor ugrottak az adatok. Ilyen esetek elkerülése érdekében érdemes néha mentést csinálni az egész rendszerről, pl. SPB Backuppal vagy ilyesmivel. Ha nem fog menni, akkor hard reset. Szerintem.

Nem elérhető altgr

• PDA ROM: 1.43.206.4
« Reply #11885 Dátum: 2011, 10 04, 22:15:44 »
Oké, szóval ha búcsút intek az adatoknak és nyomok egy factory resetet akkor menni fog? ez tuti?

Nem elérhető nervy

• PDA: HTC One
« Reply #11886 Dátum: 2011, 10 05, 06:25:12 »
Oké, szóval ha búcsút intek az adatoknak és nyomok egy factory resetet akkor menni fog? ez tuti?

nem.

esetleg majd még az sd kártya ki-berakást is próbáld meg előtte

Nem elérhető vertex

« Reply #11887 Dátum: 2011, 10 05, 10:22:49 »

Én meg fogom tartani, ha majd újat veszek. A kedvenc típusaimból már van néhány darab.

Nem elérhető vertex

« Reply #11888 Dátum: 2011, 10 05, 10:23:20 »

+1  ;)

Nem elérhető Smash

« Reply #11889 Dátum: 2011, 10 05, 11:07:38 »
Aki a legújabb Typhoon-t használja és JÓL működik a G-sensor (nem "húz" semerre), az kérem másolja be nekem ide data/misc/AK9873Prms.txt file tartalmát. Köszi.

Nem elérhető Smash

« Reply #11890 Dátum: 2011, 10 05, 11:27:38 »
Aki a legújabb Typhoon-t használja és JÓL működik a G-sensor (nem "húz" semerre), az kérem másolja be nekem ide data/misc/AK9873Prms.txt file tartalmát. Köszi.

Bocs, ezt nem ide szerettem volna és kitörölni valamiért nem engedi. Valaki tegye meg helyettem.

Nem elérhető Attiska

• Navigáció / Navigation: Garmin Mobile 10, Globalsat BT-338, Garmin Legend
  • PDA: HTC HD2, HTC Universal 128 Mb
  • PDA ROM: 3.14 WWE, Tomal v10
« Reply #11891 Dátum: 2011, 10 12, 12:12:03 »
Van arra lehetőség, hogy amikor a HD2 magától elalszik, a GPS vevő továbbra is aktív maradjon?

Nem elérhető TTTotya

• PDA: LG P880 Optimus 4x HD
  • PDA ROM: stock ICS 4.0.3 V10h
« Reply #11892 Dátum: 2011, 10 12, 15:02:39 »
Sziasztok!

Remélem tudtok segíteni! A problémám a következő letöltöttem a FIM facebook-os chat alkalmazást a marketról, első indításra tökéletesen működött minden. De második futtatásra már nem volt hajlandó fellépni a chatre, folyamatosan "fail connecting"-el leáll. Újratelepítettem több verzióját is de onnantól kedve egyik sem tudott bejelentkezni a chatre. Mi lehet a hiba és hogyan orvosolhatnám?

Régebben más progival az egyik NFS játékkal amelyet giroscope-al lehet irányítani is csinált olyat, hogy játék közben jelzett az akksi, hogy lemerülőben van, feltettem a töltőre, de onnantól kezdve nem lehetett többé irányítani. Az az érdekes, hogy nem telepített alkalmazás volt csak a memkariról futott.

Nem elérhető gezapapa

• PDA: HTC HD2
  • PDA ROM: RCMix3D Runny v5.1, Sense3.5, Android 2.3.5
« Reply #11893 Dátum: 2011, 10 17, 17:12:47 »
Sziasztok!
A piactérről próbáltam letölteni alkalmazásokat, de "asszongyahogy" nem jelentkeztem fel a telefonommal...pedig de!
Így aztán sikertelen az alkalmazás letöltése. Mit nem csinálok jól?

Nem elérhető Cimbooora

• PFC Fan
  • PDA: HTC HD 2
  • PDA ROM: 12432
« Reply #11894 Dátum: 2011, 10 23, 18:09:48 »
Üdv!
Tegnapi nap szétszedtem a telefont, hogy megnézzem mi van a gombokkal, majd összeraktam.
Miután bekapcsoltam észrevettem, hogy a képernyőnek csak a bal harmada működik rendesen a másik felénél pedig mintha 2 ujjal nyomkodnám úgy reagál. A menü görgetésnél pedig ugyan ez, csak a bal harmada működik rendesen a többi része meg addig gördül lefele vagy fölfele ameddig rajta van az ujjam, és nem addig ameddig "van lendület" benne.
Vajon mi lehet a gond vele?

Nem elérhető Tide

• PDA ROM: 1.48.479.1 (71294) wwe
« Reply #11895 Dátum: 2011, 10 26, 16:20:38 »
Sziasztok!
Facebook oldalra bejelentkezve csak a fejléc jelenik meg. Nem mobil alkalmazásban szeretném használni! Korábban működött, de elmúlt.... :'(
Van valakinek ötlete?
Köszönettel!

Nem elérhető SteelCowboy

• PFC Fan
  • PDA ROM: HyperDroid 5.9.0 - Observant Opossum
« Reply #11896 Dátum: 2011, 10 30, 10:04:46 »
Üdvözlet a Guruknak!
Nagyon kezdő vagyok, kb egy hete lettem gazdája egy HD2-nek. Olvasgatok szorgalmasan, de felmerült pár kérdés...Aki segít megválaszolni, annak maxiriszpekt  :D
Az egyik ez a fránya üzemidő. Az akksi egy éjszaka alatt 6-8%-ot merül, és akkor még nem is csináltam vele semmit. Az aktuális verziókat kitöltöttem a profiloldalon, tehát ezek tükrében kéne valami tipp. Esetleg egy újabb ROM-nak (akár robot, akár újabb win) jobb lenne az energiagazdálkodása?
A másik kérdésem a radio rom. Mint látjátok, elég régi van rajta (így vettem, ahogy van, nem nyúltam semmihez...MÉG :D) Elolvastam a tudástárban az idevonatkozó részt, de nem igazán merek nekivágni, kicsit f*sós vagyok, nem szeretnék egy ilyen drága papírnehezéket...Szóval a radio telepítéshez ugye kell a Custom RUU. De az töröl mindent a vasról, nem?
Előre is köszönöm az építő válaszokat!
A térerő legyen veletek!  ;)
A HD2-m adottságai:
Os ver.:      Android 2.3.7
ROM ver.:    HyperDroid 5.9.0 - Observant Opossum :D
Radio ver.:  2.15.50.14

Nem elérhető danielvonjeee

• PDA: Samsung Galaxy SIII
  • PDA ROM: Kernel 3.0.31 ROM gyári XXELLA, Android 4.1.2
« Reply #11897 Dátum: 2011, 10 30, 10:32:53 »
Üdv!
Tegnapi nap szétszedtem a telefont, hogy megnézzem mi van a gombokkal, majd összeraktam.
Miután bekapcsoltam észrevettem, hogy a képernyőnek csak a bal harmada működik rendesen a másik felénél pedig mintha 2 ujjal nyomkodnám úgy reagál. A menü görgetésnél pedig ugyan ez, csak a bal harmada működik rendesen a többi része meg addig gördül lefele vagy fölfele ameddig rajta van az ujjam, és nem addig ameddig "van lendület" benne.
Vajon mi lehet a gond vele?
Én úgy vágtam haza a képernyot,hogy amikor szétszedtem picit csavartam a displayen,hogy a hajlítás nem tett jót neki az tuti mert eddig szétszedtem párszor OK volt,majd utána 1/3kép majd késobb teljesen elment,viszont az érintos része az hibátlan maradt."Szerencsére" pont a hibás LCD miatt szedtem szét mert egy fejes után "bevérzett" a sarka! :(
 Félo hogy,lehet nálad az érinto rész megadta magát,mert nagyon nem tudsz ott mit tonkretenni,ha nem bontottad szét a belsejét.
 Esetleg ,ha minden kotél szakad,akkor 2 HD2-t is javítottak nekem a GSMHome-ban ,26e LCD,30eFt LCD+érinto csere ,de lehet kulon érintorészt is cserélni,azt sajnos nem tudom mennyi.
 Én megjavíttattam mert a HD2 még mindig a legjobban flashelheto a piacon, ha nem tévedek.

Nem elérhető bob

• Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Samsung Galaxy Ace 3
  • PDA ROM: S7275RXXUAML1
« Reply #11898 Dátum: 2011, 10 30, 12:25:15 »
Üdvözlet a Guruknak!
Nagyon kezdő vagyok, kb egy hete lettem gazdája egy HD2-nek. Olvasgatok szorgalmasan, de felmerült pár kérdés...Aki segít megválaszolni, annak maxiriszpekt  :D
Az egyik ez a fránya üzemidő. Az akksi egy éjszaka alatt 6-8%-ot merül, és akkor még nem is csináltam vele semmit. Az aktuális verziókat kitöltöttem a profiloldalon, tehát ezek tükrében kéne valami tipp. Esetleg egy újabb ROM-nak (akár robot, akár újabb win) jobb lenne az energiagazdálkodása?
A másik kérdésem a radio rom. Mint látjátok, elég régi van rajta (így vettem, ahogy van, nem nyúltam semmihez...MÉG :D) Elolvastam a tudástárban az idevonatkozó részt, de nem igazán merek nekivágni, kicsit f*sós vagyok, nem szeretnék egy ilyen drága papírnehezéket...Szóval a radio telepítéshez ugye kell a Custom RUU. De az töröl mindent a vasról, nem?
Előre is köszönöm az építő válaszokat!
A térerő legyen veletek!  ;)
Szerintem egy éjszaka alatt a 6% nem túl rossz.
Ha csak radio-t cserélsz, romot nem akkor nem töröl semmit.
Ugyanúgy csinálod mint a rom cserét, de megmarad minden ahogy volt.

Hajrá!

Nem elérhető SteelCowboy

• PFC Fan
  • PDA ROM: HyperDroid 5.9.0 - Observant Opossum
« Reply #11899 Dátum: 2011, 10 30, 13:19:31 »
Köszönöm a tippet, belevágtam...az eredmény: HSPL 2.08 és Radio 2.15.50.14 :)
 :ok:
A HD2-m adottságai:
Os ver.:      Android 2.3.7
ROM ver.:    HyperDroid 5.9.0 - Observant Opossum :D
Radio ver.:  2.15.50.14