Szerző Téma: Omnia vagy xperia x1 eladó  (Megtekintve 1730 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető tothjanos

• Navigáció / Navigation: igo 8
  • PDA: samsung i 900 omnia
  • PDA ROM: i900XDHK1/XDHK2
Omnia vagy xperia x1 eladó
« Dátum: 2009, 09 18, 09:39:29 »
Eladó egy pannonos i900 omnia jogtiszta igo 8-al minden gyári tartozékával illetve egy t-mobilos xperia x1 es vadi újj pár napot használt szine fekete omnia 60.000.- xperia 85.000.-További infó You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető tothjanos

• Navigáció / Navigation: igo 8
  • PDA: samsung i 900 omnia
  • PDA ROM: i900XDHK1/XDHK2
már csak xperia
« Reply #1 Dátum: 2009, 09 24, 07:33:08 »
Az omnia elkelt az xperia ára pedig 80.000.- de ha lehet inkább cserélném htc hd, pro, pro 2 ,diamond2 ezek érdekelnének de ha valaki tud bármilyen pda-t amin vin mobile fut ( igo ) miatt az is írhat

Nem elérhető elfLord

• DOUBLE CLUB
  • Nem: Férfi
  • Jedi Mester :D
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Samsung Galaxy S4 I9505
  • PDA ROM: AP/CP: I9505XXUGNG8 ; CSC: I9505BTUGNG2
Re: Omnia vagy xperia x1 eladó
« Reply #2 Dátum: 2009, 11 04, 15:55:31 »
Szia!
Érdekelne az Xperia! Megvan még? Független? Csak mert pár helyen olvastam, hogy a T-s Xperiák nincsenek zárva. Én vodás kártyával szeretném használni. Mit kell tudni róla? (mi van hozzá, gari meddig van még, stb...).

Az árból tudsz esetleg egy kicsit engedni? Utánvéttel megoldható? Jövő hét pénteken lenne aktuális, ha megy vodás kártyával is. Ha pénteken feladod időgarantált elsőbbségi, értékbiztosított postacsomagként, akkor szombat reggel már nálam is lesz. A posta ára 1990 Ft, természetesen én állom. Ha meg lehetne oldani, 75+postáért megvenném, persze ha tényleg viszi a vodás kártyát is. Jövő héten pénteken, ha minden rendben van így, jelentkezem, 100%-ra csak akkor tudom ígérni, ha a számlámon lesz rá a pénz. Várom a választ, akár mailben is:  You are not allowed to view links. Register or Login
"Remember... The Force will be with you... Always..."

SE X10 mini pro Root/xRecovery/app2SD/JIT telepítési segédlet You are not allowed to view links. Register or Login