Akkor szolgáltatói gondolom, olvass vissza mert annál máshogy kell beállítani az iGO-t, de romot is cserélhetsz nyugodtan
A hétvégén volt alkalmam tesztelni a készüléket.
Tökéletesen működött az IGO. A TMC topic utasításai lalpján a TMC-t is beállítottam, és az is klappul ment.
Mostmár megszünt a program "lassúsága" is, úgy, hogy beállítottam a gps-t a 0-ás portra, a legnagyobb sebességgel... így kb 10 műholddal tartja a kapcsolatot kiváló minőségben.
Ami még számomra nagyon pozitív, hogy egy kb 5 órás folyamatos működés mellett is ugyan annyit evett meg az akksiból, mint amennyit meg szoktam etetni vele a napi beszélgetéseimmel.
Először én is el voltam keseredve, hogy bevásároltam, mert eleinte nem akart elég erős műhold jelet találni. De most átestem a ló túloldalára.
Ez előtt egy I8910-es brutál készülékem volt, amit sajnáltam eladni, de sajnos a hozzá nem értő magyar "telefonos társadalom" leverte az árát a kezdetleges hibái miatt, emiatt úgymond menekülnöm kellett belőle. (Csak az áresés miatt)
De ez a kis Kávé most kárpótol...
Úgyhogy, annak akinek nem sikerül, annak kitartás... biztos, hogy meg lehet csinálni. Ha más nem, akkor vigyétek el egy helyi "guruhoz" aki tuti megtalálja a hibát. Nem kell egyből lemondani a készülékről.