Igyekszem rövid lenni. A gond az, hogy hülye vagyok és telhetetlen. Tehát: Szerettem volna, hogy ne a memóriakártyáról menjen az igo8, hanem a My Storage-ról. Először installáltam a memóriakártyáról, minden jó, működik, csak ugye mindig ki kell cserélni a memóriakártyát, mert amúgy egy 8Gb-osat használok. Szóval átmásoltam a 2577, meg az igo8 könyvtárakat a My Storage-ra, majd átírtam a sys.txt folder-jét My Storage\igo8-ra, mind a My Storage-ban, mind a Program Files\igo8 könyvtárban. Természetesen kérte az igo8 memóriakártyát. Ekkor uninstall igo8, majd a My Storage-ról akartam installálni, amiben a sys.txt még mindig My Storage \igo8 A válasz: error can't copy My Storage\igo8\application.dat Ekkor megijedtem, vissza az egész, My Storage-ról töröltem 2577-et, valamint igo8-at, a Program files\igo8-ban viszont már nem volt meg a sys.txt, csak az exe, meg az uninstall. Ezután igo8 memory card be, install, és a fene egye meg : Error can't copy My Storage\igo8\application.dat
A kérdésem tehát az, hogy most mi a fenét csináljak, hol tárolja még az elérési útvonalat, hogy mindenáron a My Storage-ról akarja telepíteni?
Noha az eredeti memória kártyáról szeretném telepíteni, de akkor is a My Storage-on keresi. Ha meg oda is felteszem, akkor se találja, hiába ott (is) van.
Remélem érthető volt a folyamat. Várom mielőbbi segítségeteket, már az sem érdekel, ha cserélgetni kell a kártyát, csak működjön, mert a munkámhoz igen fontos lenne...