Sziasztok! Romfrissítés előtt állok, elég sokmindent elolvastam már de pár kérdésem lenne, aki megválaszolja az jófej gyerek!! Szóval:
1. Samsung i900 omniámra van szerviz által telepítve wm 6.1 professional xdhk1/xdhk2 verzió. Először a wm 6.5 op.rendszert tegyem fel majd aztán a főzött romok közül valamelyiket vagy egyből mehet a 6.1-re is?
2. Az új Omnia op.rendszerét rálehet tenni a "régi" omniára?
3.A főzött romokon jobban megy az igo, mert olvastam hogy gyáriakon nehezen veszi a gps jelet?!.Hát eléggé katasztrófális lassú nekem pl van hogy fél óra míg jelet talál.
4. A főzött romokra spb mobile shell alkalmazást fellehet telepíteni?
5. Samsung billentyűzet helyett fingertouch vagy más progit tudtok e ajánlani, mert nekem kicsit kicsinek tűnnek a gombok és zavaró sms írásakor.
6. Aktuális jól működő rom ami esetleg magyar? Huhh de sok bajom van,segítségetek előre is köszi!!
A jófej gyerek miatt nem igazán szívesen válaszolok... Ha ezt kihagytad volna, jófej gyerek lettél volna.
1. A főzött rom maga az oprendszer. Nem külön felteszed az oprendszert és ráteszed a főzött romot, mert az ugyanaz. Előszöt a DXHK3-as szerviz romot tedd fel, majd utána bármelyik főzöttet felteheted.
2. Milyen új samsung Omnia? Omnia2? Nem lehet rátenni.
3. Az igo poziciótalálása sokmindentől függ, romtól, igo verziótól, beállításoktól, használod-e az Xtra letöltést.
4. Fel lehet tenni az SPB Mobile shellt bármelyik főzött romra.
5. Landscape módban sem elég nagyok a gombok? A Fingerkeyboardot megpróbálhatod, vagy az SPB Fullscreen keyboardot.
6. Magyar rom nincs, csak magyarítható. A 6.5-ös romok nem magyaríthatók. Az utolsó jól magyarítható főzött rom a Romovics DXID1 6.1-es májusi rom.