Nem nagy szám az érintő csere, ha az ember pontos infókat kap és nem olyan balszerencsés, balfax mint én.
A story: Új digi meglett, omnia szétkap(videó nélkül, csak az itt található leírásra hagyatkozva) Régi digi le reszketve, új digi fel. Igen ám, csakhogy nem volt egy leírásban sem, hogy a régi digi ragacs maradványát szedjem le, mert igen ronda, ha arra tesszük az újat. De akkor nem mertem leszedni, gondoltam megkérdezlek titeket. Összeraktam, működött, de valamiért nagyon hézagos volt az előlap... Na másnap szétszedtem és rájöttem azért ilyen hézagos:
1. Beletört a Volume+ gomb feletti csavar a fém keretbe.
2. Letört a tetején lévő egyik kis műanyag fül, amely alá bemegy a fém csavarlyuk.
Utóbbit megragasztottam gond nélkül. A beletört csavart pedig megpróbáltam kifúrni, de eltört a Vékony fúrószár.:/
Az új digit elkezdtem leszedni. Leszedtem, letisztítottam arcesszel+ fogkefével és ekkor (most jön a poén) látom, hogy az ominózus folt még mindig ott van. Bizony az érintőt vettem ketté:) Hát ezzel már nem lehet mit kezdeni, eladót felhív, újat megrendel. Ezután leszedtem a maradék érintőt, az Lcd-ről viszont nem tudtam leszedni a ragacsot. Másnap vettem a patikában alkoholt(majdnem 600Ft!). Semmivel nem volt jobb, mint az arcesz. Fogkefével meg alkohollal és arcszesszel nagynehezen leszedtem, új digi fel. Eredmény: tiszta, érzékeny kijelző, az előlap viszont nem teljesen passzos a beletört csavar miatt:(
Ennyiért már új előlapot vehettem volna, de utólag okos az ember:/ Ha valaki, aki előlapot cserélt esetleg megszánhatna egy fém kerettel(nekem fekete van) emailem: You are not allowed to view links.
Register or
Login