Na ma én is ki cseréltem a digitalizálót!
Hála istennek tökéletes lett!
Mit tartalmazott a doboz: hát nálam csak a digitalizálót és a "pengetőt"
tehát se csavarhúzót, se feszítőt!
Ez elég nagy gond hiszen sajna nem egyszerű megfelelő csavarhúzót szerezni, (nagyon pici fejűek a csavarok) Kínai gagyi műszerész csavarhúzóval nem érdemes szerintem próbálkozni, én nem jártam velük sikerrel!
A feszítőre is nagy szükség lett volna, mert a középrész nálam nem könnyen jött le! De végül a pengetővel, megoldottam!
A videón nem nagyon lehet lehet látni, mikor a fólia lehúzása történik én itt rá csörögtem Murder69-re (itt meg is köszönném neki a segítséget és a videót) mert a belső felén két fólia van, és nem tudtam, hogy le húzhatom -e mindkettőt! A válasz igen, az egyik fólia a digi belső felületét védi, a másik pedig a tapadós felületet amitől fel fog ragadni a digitalizáló a kijelzőre!
A következő nehézség az összerakásnál a por mentessen tartás, hiába a ventilátor meg gumikesztyű stb. Nálam mindig jött egy porszem! Mondjuk én egy erős fényű lámpa alatt csináltam, így minden mikron látszódott
ezután sajna el törtem egy csavart, VIGYÁZZATOK NE HÚZZÁTOK TÚL !!! Szerencsére sikerült szereznem!
A többi könnyen ment, és a végeredmény egy tökéletes Omnia!
Összességében én egyszerűbbre számítottam, de megérte!