2024, 11 25, 06:20:02

Szerző Téma: Omnia Kijelző javítása cseréje.  (Megtekintve 127719 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Trucker

• Navigáció / Navigation: Samsung Omnia 2 / Samsung Tab 2 7.0
  • PDA: Samsung GT-I8000 Omnia 2 / Samsung SM-N9005
  • PDA ROM: i8000XEHJG5/XXJJ1 WM6.5
Re: Omnia Kijelző javítása cseréje.
« Reply #225 Dátum: 2009, 11 25, 20:28:41 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Sziasztok valakinek nincsen eladó érintőpanelje? Esetleg ha valaki rendelne betársulnék.

Én is ! Én is betársulnék ! ;) Ugyan nekem működik, de betárolnék egyet a "raktárba".  :D

Nem elérhető ToMmY_hun

• PDA: Gyakran váltogatom
  • PDA ROM: Ezt meg még gyakrabban :)
« Reply #226 Dátum: 2009, 11 26, 17:01:02 »
Nekem már tárgytalan. Sikerült szereznem egyet :)

Nem elérhető r3dsnake

• PDA: Samsung i900 Omnia (16GB)
  • PDA ROM: i900DXID1
« Reply #227 Dátum: 2009, 11 29, 15:28:07 »
sziasztok!

szeretnék rendelni ebay-ről 2 digitalizálót, viszont nem tudom pontosan, hogy melyiket lenne érdemes? nagyon sok találat jött ki. tudnátok linkelni/ajánlani olyat ebayről, ami lehetőleg olcsó, a szállítás sem kerül sokba, és tényleg nagyon jó és érzékeny panel?

előre is köszi!

Nem elérhető Chase

• Nem: Férfi
  • yiiiha!
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: MOTOROLA One Zoom
  • PDA ROM: Android 10
« Reply #228 Dátum: 2009, 11 29, 23:50:02 »
10.29-én megrendeltem eBay-en You are not allowed to view links. Register or Login az eladótól, PayPal-on keresztül történt a fizetés, le is lett vonva a bankszámlámról az összeg. Vártám 28 napot, természetesen* nem jött meg a digitalizáló, írtam egy normális hangnemű firtató levelet, amire azt válaszolta, hogy "I am so sorry when i checked your information, i found nothing in my ebay ID." A vásárlás után persze azonnal jöttek e-mail-en a visszajelzések, hogy köszönik a vásárlást, meg a PayPal is jelezte, hogy a pénzügyi tranzakció megtörtént. Ennyi, bebuktam, nem is ez zavar igazán, mert nem egy egetverő összeg, hanem az, hogy továbbra is szinte már használhatatlan a kijelző bal felső része.
Csak azért írtam le, hogy lássátok ilyen is van.

(*Azért "természetesen", mert ez volt a második próbálkozásom az eBay-jel és az elsőnél pontosan ugyanígy jártam, az egy DVD (film) volt.)

Szóval vagy betársulnék valakihez, aki épp rendelni készül vagy vennék egyet olyantól, akinek már sikerült megrendelni esetleg többet és meg is kapta! Normális árat fizetnék érte, nem azt várom, hogy beszerzési áron passzolja valaki tovább nekem, nem zavar a haszon, csak ki tudnám már cserélni.
Biztos, hogy nem volt normális a Stalker-bárban a jávai táncosnő!

Nem elérhető Chase

• yiiiha!
  • PDA: MOTOROLA One Zoom
  • PDA ROM: Android 10
« Reply #229 Dátum: 2009, 12 01, 21:32:41 »
10.29-én megrendeltem eBay-en... Vártam 28 napot, természetesen nem jött meg a digitalizáló, írtam egy normális hangnemű firtató levelet, amire azt válaszolta, hogy "I am so sorry when i checked your information, i found nothing in my ebay ID."...

Update: Ma mégis megjött a termék. A feladás dátuma megegyezik a reklamálás dátumával. 3 nap alatt ért ide, a borítékon express air mail van feltüntetve 10 USD-ért, összesen 19 USD-t fizettem érte... ha ez nekik így megérte...
Biztos, hogy nem volt normális a Stalker-bárban a jávai táncosnő!

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
    • i900.eoldal.hu
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
« Reply #230 Dátum: 2009, 12 01, 21:41:02 »
Update: Ma mégis megjött a termék. A feladás dátuma megegyezik a reklamálás dátumával. 3 nap alatt ért ide, a borítékon express air mail van feltüntetve 10 USD-ért, összesen 19 USD-t fizettem érte... ha ez nekik így megérte...
Biztos a paypal rádörrent :)
Több 100 cuccot rendeltem már ebay-ről (nem drága dolgokat) és még mindent megkaptam. (le is kopogom)
A legjobb az 5db i900 cerka volt, 1 USD-ért ingyenes szállítással :D Persze utángyártott volt, de elhagyni jó az is a fiamnak. Bár amióta megjött nem használ cerkát...
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető maximilian

• Navigáció / Navigation: IGO8
  • PDA: OMNIA I900
  • PDA ROM: ...............................
« Reply #231 Dátum: 2009, 12 09, 10:13:11 »
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni ebay vásárlással kapcsolatban.Szeretnék rendelni az omniámhoz érintő panelt azonban annyira nem vágom a nyelvet.Ha valaki rendel ebayről betársulnék a vételbe.Várom a jelentkezőket.

Nem elérhető Schwarz

• Navigáció / Navigation: i900
  • PDA: i900
  • PDA ROM: JCIC1/28205
« Reply #232 Dátum: 2009, 12 11, 15:13:44 »
Hát egy ilyen nekem is kellene mert már nem tudom használni sem. Viszont még én sem rendeltem így. Ezért ha valaki rendelne többet az nagyon nagyon jó lenne.

Nem elérhető Kisgyerek

• Navigáció / Navigation: iGO8
  • PDA: Samsung i900 Omnia
  • PDA ROM: i900XXHI1/XDHI1
« Reply #233 Dátum: 2009, 12 14, 13:23:44 »
Sziasztok én is keresek érintőpanelt és vennék valakitől ha leadja.Vagy betársulok e-bay vásárláshoz.

Nem elérhető bonZer

• Navigáció / Navigation: iGo
  • PDA: Galaxy S II
  • PDA ROM: Goatrip V.5.1.2
« Reply #234 Dátum: 2009, 12 14, 19:22:54 »
Én bátor vagyok és megpróbálok rendelni 1-et, bár még soha nem rendeltem e-bay-ről meg szinte sehonnan, jobban szeretem a kp-t...De próba szerencse..ha nagyon nem megy kitalálok valamit úgyis :D

Nem elérhető spytom

• PDA: Samsung I900
  • PDA ROM: i900BSHI1
« Reply #235 Dátum: 2009, 12 14, 20:46:30 »
sziasztok, lehet h nem jó helyen teszem fel a kérdést de muszáj megkérdeznem valahol, hogy tudom kalibrálni a kijelzőt? Mert bekapcsolom a pda-t és nemtudok semmit csinálni mivel a touch panelt megérintem és nem azt csinálja amit kell és nemjutok tovább az idő dátum beállitásnál. Köszönöm elöre is.

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #236 Dátum: 2009, 12 14, 20:52:13 »
sziasztok, lehet h nem jó helyen teszem fel a kérdést de muszáj megkérdeznem valahol, hogy tudom kalibrálni a kijelzőt? Mert bekapcsolom a pda-t és nemtudok semmit csinálni mivel a touch panelt megérintem és nem azt csinálja amit kell és nemjutok tovább az idő dátum beállitásnál. Köszönöm elöre is.
Settings, System, Screen, Align Screen.
Feláll a windows? Nem a hard reset utáni tap the screen-nél áll meg? Kergeted a kereszteket és nincs vége?
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető bonZer

« Reply #237 Dátum: 2009, 12 14, 22:20:35 »
Én bátor vagyok és megpróbálok rendelni 1-et, bár még soha nem rendeltem e-bay-ről meg szinte sehonnan, jobban szeretem a kp-t...De próba szerencse..ha nagyon nem megy kitalálok valamit úgyis :D

Najo...ez egy kicsit bator kijelentes volt :D
csatlakozom az elottem szolokhoz, "Ha valakinek van 3000ft kotul erintopanelje, termeszetesen olyan mint a videoban, akkor vevo vagyok ra. Ha lehet minel elobb, mert mar nem birom..."

koszi, akar pm is johet

Nem elérhető zs2994

• PDA ROM: dxid1
« Reply #238 Dátum: 2009, 12 19, 12:47:46 »
hello
van egy uj eladó digitizerem + szétszedő cucc
ha valakit érdekelne: You are not allowed to view links. Register or Login

Imhotep

• Vendég
« Reply #239 Dátum: 2009, 12 19, 12:50:49 »
hello
van egy uj eladó digitizerem + szétszedő cucc
ha valakit érdekelne: You are not allowed to view links. Register or Login
Ezelött 2 órával szolhattál volna, most lett rendelve ebay-ről  :hmm:

Nem elérhető zs2994

• PDA ROM: dxid1
« Reply #240 Dátum: 2009, 12 19, 17:20:45 »
Ezelött 2 órával szolhattál volna, most lett rendelve ebay-ről  :hmm:

hááát sok sikert az ebay-eshez .. én is rendetem : november 5.én az eladó 99.9%-os  de a termék sehol -. ugyhogy vettem vaterárol igaz hogy drágábban de 1 nap volt..közben a telot meg eladtam .. ugyhogy megmaradt ...

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #241 Dátum: 2009, 12 19, 21:11:57 »
hááát sok sikert az ebay-eshez .. én is rendetem : november 5.én az eladó 99.9%-os  de a termék sehol -. ugyhogy vettem vaterárol igaz hogy drágábban de 1 nap volt..közben a [NEM [NEM TELO!]!]t meg eladtam .. ugyhogy megmaradt ...
Én 2-t rendeltem az ebay-ről, mindkettő megjött.
Sőt eddig minden, amit az ebayről rendeltem megjött. A céghez rendelem, mert az ottani postás nem lopja el.

Nem elérhető WookiE

• PDA: Samsung i900 Omnia
  • PDA ROM: i900XXHI1/XDHI1
« Reply #242 Dátum: 2009, 12 19, 22:42:16 »
A 2. videó nálam behalt. Valami ötlet?

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #243 Dátum: 2009, 12 19, 22:55:53 »
A 2. videó nálam behalt. Valami ötlet?
Ez baj :( Ha valakinek meglenne letöltve mindkettő, feltehetné valahová, aztán majd feltesszük az ftp-re.   :ima:
Anzo! Ha neked megvan, feltöltenéd?

Nem elérhető anzo

• ROMMER
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google maps
  • PDA: I9100 SGS 2
  • PDA ROM: LS8 Anzo MOD
« Reply #244 Dátum: 2009, 12 19, 23:05:14 »
Ez baj :( Ha valakinek meglenne letöltve mindkettő, feltehetné valahová, aztán majd feltesszük az ftp-re.   :ima:
Anzo! Ha neked megvan, feltöltenéd?
Nincsen meg sajnos sőt szégyellem de még meg sem néztem.  :oops:

Nem elérhető bonZer

« Reply #245 Dátum: 2009, 12 23, 01:05:09 »
Huhh en szerencsere kivancsisagbol megneztem nemreg, szerintem menni fog fejbol...Attol fuggetlenul tenyleg fel kellene tenni valahova...Sajna nekem sincs meg

Imhotep

• Vendég
« Reply #246 Dátum: 2009, 12 23, 07:09:40 »
Nekem megy mindkét videó  :hmm:

Nem elérhető palmon

• Navigáció / Navigation: IGO Primo
  • PDA: Galaxy Note GT-N7000
  • PDA ROM: N7000XXLSC
« Reply #247 Dátum: 2009, 12 23, 20:35:19 »
10.29-én megrendeltem eBay-en You are not allowed to view links. Register or Login az eladótól, PayPal-on keresztül történt a fizetés, le is lett vonva a bankszámlámról az összeg. Vártám 28 napot, természetesen* nem jött meg a digitalizáló, írtam egy normális hangnemű firtató levelet, amire azt válaszolta, hogy "I am so sorry when i checked your information, i found nothing in my ebay ID." A vásárlás után persze azonnal jöttek e-mail-en a visszajelzések, hogy köszönik a vásárlást, meg a PayPal is jelezte, hogy a pénzügyi tranzakció megtörtént. Ennyi, bebuktam, nem is ez zavar igazán, mert nem egy egetverő összeg, hanem az, hogy továbbra is szinte már használhatatlan a kijelző bal felső része.
Csak azért írtam le, hogy lássátok ilyen is van.

(*Azért "természetesen", mert ez volt a második próbálkozásom az eBay-jel és az elsőnél pontosan ugyanígy jártam, az egy DVD (film) volt.)

Szóval vagy betársulnék valakihez, aki épp rendelni készül vagy vennék egyet olyantól, akinek már sikerült megrendelni esetleg többet és meg is kapta! Normális árat fizetnék érte, nem azt várom, hogy beszerzési áron passzolja valaki tovább nekem, nem zavar a haszon, csak ki tudnám már cserélni.

Hello.
Énnekem is pont ez a problémám,hogy megrendeltem az árut de nem érkezett meg,nov.15-én rendeltem meg és fizettem és a mai napig nem érkezett meg a digitalizáló.Te angol nyelvü levelet írtál?Én is küldtem egy levelet(e-mail) de magyarul.
üdv. palmon

Nem elérhető Somignon

• Navigáció / Navigation: iGo8 lenne, ha működne
  • PDA: Samsung Omnia i900
  • PDA ROM: i900JCIC1/28205
« Reply #248 Dátum: 2009, 12 26, 17:34:09 »
Sziasztok!

Nem régiben kaptam, egy Omniát. Na már most, a bajom a szokásos...szerintem.
Magyarán az, hogy a kijelző 1,5 centivel arrébb érzékeli a lenyomást, mint ahova bökök.
Ha jól olvastam vissza, a megoldás egy érintőpanel csere lenne. Az újrakalibrálás-nem lép túl a kalibráláson-welcome.not-még mindig nem jó tortúrát már végig csináltam, úgyhogy emiatt gyanakodok a cserére.

Na már most, azt szeretném megkérdezni, hogy tud-e valaki ilyet szerezni nekem, megvételre szerszámokkal együtt? Tudom, hogy lehet eBay-ről rendelni, de nem nagyon rendelkezek dombor nyomott bankkártyával, sőt ismerőseim között sem nagyon találok ilyen embert.

Ha esetleg foglalkozik valaki itthon ilyen értékesítésével, annak megköszönném, ha jelentkezne! De a jó ötleteket is szívesen fogadom!

Köszönöm szépen!

Soma

Nem elérhető Zombie

• ALAPÍTÓ TAG
  • Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: Iphone SE
  • PDA ROM: 10.3
« Reply #249 Dátum: 2009, 12 26, 20:05:07 »
Sziasztok!

Nem régiben kaptam, egy Omniát. Na már most, a bajom a szokásos...szerintem.
Magyarán az, hogy a kijelző 1,5 centivel arrébb érzékeli a lenyomást, mint ahova bökök.
Ha jól olvastam vissza, a megoldás egy érintőpanel csere lenne. Az újrakalibrálás-nem lép túl a kalibráláson-welcome.not-még mindig nem jó tortúrát már végig csináltam, úgyhogy emiatt gyanakodok a cserére.

Na már most, azt szeretném megkérdezni, hogy tud-e valaki ilyet szerezni nekem, megvételre szerszámokkal együtt? Tudom, hogy lehet eBay-ről rendelni, de nem nagyon rendelkezek dombor nyomott bankkártyával, sőt ismerőseim között sem nagyon találok ilyen embert.

Ha esetleg foglalkozik valaki itthon ilyen értékesítésével, annak megköszönném, ha jelentkezne! De a jó ötleteket is szívesen fogadom!

Köszönöm szépen!

Soma
Tessék.