Most néztem meg, igen recoveriben az - advanced - reboot rész ott van!
Nagyon szépen köszönöm előre is a leírást, amint felteszed nekilatok! :-
Tapatalk-kal küldve az én GT-N8010-el
1. lépés -> le kell töltened és fel kell másolnod a telefon SD kártyájára (jegyezd meg, hogy hová tetted)az alábbiakat:
a. CWM-KitKatCompatible-i9100.zip,
You are not allowed to view links.
Register or
Login b. Ultimate_Kernel_Script_v2.6.4.zip
Register or
Login c. CM-11-20140308-SNAPSHOT-M4-i9100.zip
Register or
Login d. hozzá való GAPPS
Register or
Login e. dori kernel
Register or
Login2. lépés -> telefont recoverybe
a. wipe data/factory reset futtatás
b. wipe cache partition futtatás
c. advanced ->wipe dalvik cache futtatás
d. mounts and storage részen belül -> format system futtatás
e. amit korábban leírtam, nem indítasz újra, hanem futtatod ->az ’install zip’ menüt, megkeresve a korábban letöltött Ultimate_Kernel_Script_v2.6.4.zip-t, majd szintén indítás az ’install zip’ segítségével felrakod a CWM-KitKatCompatible-i9100.zip-et.
f. indítás nélkül az ’advanced’ résznél találod a ’reboot recovery-t, futtasd, ha nem látod, telefon kikapcs, majd újra recovery mód. Most már látnod kell a reboot recoveryt, futtasd
g. kilépés nélkül futtasd az ’install zip’ segítségével az SD-re felmásolt CM11 ..zip-et, nem kell semmi újraindítás, hanem mehet ezután közvetlen a GAPPS felrakása, szintén az ’install zip’ segítségével.
h. Amikor ezekkel végeztél, akkor jöhet a ’reboot system now’, majd ahogy szokták írni 'és örül'.
Ha müködik minden, akkor a beállítások után felteheted a dori kernel-t
Kb. 4-5 percbe is beletelik, mire magára talál. Először a nyelv beállítás fog bejönni. Arra figyelj, hogy amikor a google fiók rész jön, ne enged bejelölni a fiók korábbi visszaállítást, mivel a kétféle rom (régi jb – új KitKat nem biztos, hogy szeretni fogják egymást)
Sok sikert