sziasztok!
eléggé kezdő vagyok, ezért szeretnék segítséget kérni, ha lehet, ilyen szájbarágósat és olyantól, akinek lenne hozzám türelme is!
szóval sgs2-m van, november végén megjelent a cm csapat hivatalossá válása után a pofon egyszerűen telepíthető szoftver a telómra. google playről + a szg-re töltött program után sikeresen telepítettem a 10.2-t. Tetszik is. Nagyon. 2 dolog van viszont, amin szeretnék változtatni.
Az egyik, hogy nagyon gyorsan merül az akksi. A beállításokban a fejlesztői lehetőségek, superuser és teljesítmény menüpontot valamiféle nyomkodással előhoztam véletlenül, itt láttam a teljesítményben, hogy lehet a processzoron állítgatni. teljesítményt, ütemezőt meg van valami i/o ütemező. szóval ezeken érdemes babrálni a jobb akkuidő érdekében, vagy egyátalán milyen beállítással a legjobb? kinek milyen tapasztalata van?
A másik, hogy a telefonról nagyon hiányolom az állapotjelző ledet, amit sem a noLed, sem másmilyen, a playről letölthető program nem tud számomra érdemben helyettesíteni. Úgy tudom, meg lehet oldani valahogy, hogy a vissza és az opció gombok értesítés esetén pulzáljanak vagy jelezzenek valamiféle módon. Nagyon megköszönném, ha valaki segítene ezen problémáim megoldásában és türelmes lenne, ha esetleg értetlenkednék!
Előre is nagyon köszönöm a segítséget!!!