0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
Frissült a ROM! You are not allowed to view links. Register or LoginHolnap próbálom..
Ebben nem tudok segíteni.
Akkor eddig melyik a legstabilabb verzió? Kell esetleg tudni valami speciálisat a romról?Előre is köszönet!Gondolom a szokásos full wipe után mászik fel a legszebben.
CM ROM-ra rátoltam és elszállt az IMEI.... Hogy lehet visszamókolni? FAQ-ban csak a mentésre találtam választ, a visszaállításra nem.
másold vissza az efs mappát. amit remélem mentettél.
Igen, régről volt mentve, visszamásolva, de nem lett jó.
A Neat romok minden rom cserénél/frissítéskor automatikusan mentik az efs-t az SD-re az esf_Backup mappába. Azt tedd vissza.
És hogyan? Root explorerrel simán bemásol a meglévő rossz helyére az efs mappa (kvázi felülír)?
Ez egy duplán becsomagolt fájl. Nem tudom mi a trükkje. A telón nem sikerült kicsomagolni, de a pc-re másolva igen és akkor a teljes efs mappát kapjuk.
Igen ez a bajom pont, hogy a mentés le van írva, azzal nincs is gond, de a visszarakás pontos leírását nem találom...
Keresd meg a NeatEFStool app-t. Ha minden igaz azzal lehet visszaállítani.
Csekkolva, nulla eredmény (persze az is lehet, hogy párom nem ért hozzá csak).
Akkor ki kell csomagolni a pc-n és kompletten bemásolni.
b) verzió lett igaz, addig mókolt vele, míg összejött Root Explorerrel!!! Akkor az eredeti kérdés: mi a bánattól merül az akksija mint állat... Macika szerint rossz az akkumulátor. Csak azért nem értem, mert karácsonykor kapta. Mindenesetre most feltölti az eredetit (Samsungból vettem), aztán jön a próba a régi kínai akksimmal.
csináltam már rom frissítést nagyon régen, de már nem emlékszem pontosan a dolgokra, tehát gyári t-mobilos romot hogyan tudom frissíteni neatromra és melyik most a legjobb verziója.