0 Felhasználó és 3 vendég van a témában
Jo ez az uj rom. Erezhetöen gyorsabb, mint a 4.9.1 volt, jo a fogyasztása, a felsö sáv szinezhetö, vagy akár áttetszö is lehet, a zároképen az indito hagyományos vagy a félkörives AOSP...
Sziasztok!Valakinél már volt olyan, hogy sehogy sem tudja bekapcsolni a wifit? Se az értesítési sávból se a beállítások menüből? Mac és IP címre végig nullákat ír ki, pedig az EFS mappában meg vannak a fájlok és a címek is.Valaki tud rá megoldást?? Már egy régebbi romot is vissza raktam, de semmi változás.
Milyen ez az új 5.3.1 ? érdemes felrakni?
Volt valakinek olyan gondja, hogy nincs gps jel? Amióta feltettem ezt a romot, nincs gps.
Sziasztok! Nekem is ez van fenn az sgs2 n nincs mostanában frissítés rá? Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9000-ről
Erre nincs, de nekem egy idő után belassult. Itt egy minden gyári működő cuccal és extrákkal Kipróbáltam a JellySnap V5.5 Rom-ot. Szinte ugyanaz mint a Neat, csak egy kicsit gyorsabb. Több extra beállítás van hozzá. Apolló 4.12 Regular kernellel. itt egy link, ha valakit érdekel.You are not allowed to view links. Register or Login
Kiprobalnam, de nagyon láma vagyok mit és hogy kell feltenni? Mekoszonnem, ha segítenél! Tapatalk 2-vel küldve az én GT-N8010-ről
Köszi, de inkább a cm - t tenném fel azzal az új telepitovel!
Ha mégis kipróbálnád!Letöltöd a fenti linkről a romot és a kernelt, külső sd re rakod, és full wipe. majd install.Két napja használom, teljesen jó, sokat telefonálok mert biztosításokkal, hitelekkel és lakástakarékkal foglalkozom.napi 2-3 óra telefon, wifi, gps állandóan megy, este még 35-50% on van.
5,3,1 hez van kék téma? Tudtok linkelni
You are not allowed to view links. Register or Login
Köszi.ÉS kernelt mit használtok? a gyárival philz nekem nagyon szar a wifi belassul használhatatlanra
Sziasztok.Jelenleg a 4.7 van fent, szeretném feltenni a legújabbat. Van valami amire figyeljek vagy simán mehet fel wipe-ok után recoveryből?Köszi előre is a választ.