0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Sziasztok azt szeretném megkérdezni ha felteszem egy tmobilos samsung galaxy s plusra baj nem lehet ugye ?? válaszotok előrre is köszönöm
a 2.3.6-ot szeretném feltenni ami a topik első oldalán levan irva hogy 2.3.6 telepítés
az a problémánk hogy eléggé lassu már a 2.3.3 és szeretnék valamit feltenni amitől gyorsabb lenne a telefon és jobban működjön tudsz valamit ajánlani esetleg hogy mit érdemes feltenni ?
és mennyire használható a telefon 4.2.2 es rommal ? mik a tapasztalataid ?
Rendben, akkor feltenném azt, de ebben kéne számomra egy kissegítség, ha nem zavarlak persze.Most 2.3.3 van rajta és feltenném akkor a 4.2.2, ezt hogy tudom megtenni ? Köszönöm a segítség előrre is
köszönöm szépen
Sziasztok. Tudnátok segíteni, szeretném fel tenni a "Jelly Bean romok 4.2.2." és a "Jelly Bean kernelek 4.2.2." -t de milyen sorrendbe kell, vagy az mindegy? Meg hogy kell Odion-al vagy elég mind kettőt recovery-ből? Válaszotokat előre is köszönöm.
Először a rom, majd ha kész a rendszer akkor mehet a kernel. Recovery-ből mind a kettő.
Az a baj hogy próbáltam Recovery-ből de hibát írt ki telepítés közbe, már mint amikkor a ROM-ott akartam fel tenni! Jelenleg ez a Kernel fut: 2.6.35.7-feaCore_Phoenix Alapsáv verzió:i9001XXXKPL lehet ez a baj? Esetleg tudnál segíteni hogy melyik "Recovery-t" "ROM-ot" és melyik "KERNEL-t" használjam? Esetleg tudsz linket is küldeni ahonnan egyből le tudom tölteni a progikat?Előre is köszönöm.
Helló! Hát üdv a romolás világában. Van egy olyan topic hogy TWRP az kell neked először. Le van írva hogy mit hogyan nagyon egyszerű. Majd bemész a Jelly Bean 4.2.2 rom topicba és a kiszemelt romot feltelepítetted majd 4.2.2 kernel topic és azt is a leírtak alapján feltelepíted. Ha valami nem megy akkor az aktuális topicban felteszed a kérdésed és a segítségedre sietünk! Üdv!:-) Linkeket sajnos nem tudok mert telefonról vagyok...Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9001-ről
Szia. Ó, nagyon köszönöm az infókat így már kezdem érteni ott voltam megzavarodva hogy mit miután kell telepíteni de így már remélem menni fog. Még egyszer köszönöm.
A "Universal Adrenaline v.13 zip" az valami javítás féle pontosan nemtudom neked meg mondani én se értek még anyira ezekhez de én feltettem! Android 2.3.6 Telepítés:([ROM] I9001XXKPS [04.11.2011][Android 2.3.6]+[Release]CWM Recovery v. 5.0.2.7. based FeaMod Recovery)[/color]1) Letöltöd ezt: You are not allowed to view links. Register or Login2) Majd kicsomagolod.3) Elindítod a Multi Odin 4.43-t4) SGS+ t download módba állítod és feldugod a gépre5) Az OPS-be berakod az AriesVE.ops fájlt a PDA-ba berakod a I9001XXKPS_I9001SERKP6_I9001XXKPG_HOME.tar.md5 fájlt ha kiír valamit rá le okézod. Pipa: Auto Reboot, Protect OPS, Reset Time 300. Odinba felül sárgacsík jelenik meg és Start.Töltés közbe egyszer újraindul, ha a programban a srága csík kékre vált akkor van kész és csak akkor húzd le a készüléket! Majd Recovery mod-ba indítod és wipe data/factory reset majd wipe cache partition, végül reboot system now.Ennyi volna a 2.3.6 telepítése!Root:1) Letöltöd: You are not allowed to view links. Register or Login2) Kicsomagolás NÉLKÜL felteszed a belső memóriára.3) Recovery mod-ba indítod és apply sdcard: update.zip re nyomsz és kikeresed a Root-i9001-Signed.zip-et és rányomsz. Feltelepíti magát majd reboot system.CWM Recovery v. 5.0.2.7. based FeaMod Recovery:You are not allowed to view links. Register or Login1) Letöltöd: -You are not allowed to view links. Register or Login -You are not allowed to view links. Register or Login -You are not allowed to view links. Register or Login2) Az updateFMR_1.3.zip-et és az Universal Adrenaline v.13 zip-et kicsomagolás nélkül felteszed a belső memóriára.3) A harmadik fájlt meg Odinnal kell telepíteni. Telót Download mod-ba indítod csatlakoztatod a géphez. Odint indítod és most is berakod az OPS-be az AriesVE.ops fájlt majd most bekell pluszba pipálni még a One Package lehetőséget és a One Package helyre berakod a FeaModRecovery_1.2.tar.md5 fájlt. Fent a csík sárga akkor start. Megint újra indul majd kékre vált a csík és kész.4) Recovery mod-ba indítod. (Egy új recovery menü fog fogadni már) (Menü gomb az OK, vissza gomb a Vissza.)5) Rámész Install zip from sdcard --> choose zip from internal sdcard és rányomsz az updateFMR_1.3-ra, feltelepül.6) Rámész hogy mounts and storage azonbelül mount /system rányomsz majd nyomsz egy viszát és belemész a advanced-be azon belül a Fix permissions-ra nyomsz.7) Megint az install zip from sdcard --> choose zip from internal sdcard és most az Universal Adrenaline v.13 zip-re nyomsz, feltelepül és kész. Ha lesz Cranium ugyan anyit kell csinálni mint a 7-es pontban! Csak a Cranium-zip-et telepíted.
Lenne egy kérdésem a 2.3.6 telepítésével kapcsolatban.feltelepítettem az odint elinditottamamikor a PDA ba berakom a megadott filet azt irja hogy hibás tipusú image fájlmmit csináljak vagy mit rontottam el ?