0 Felhasználó és 3 vendég van a témában
mivel már 2.3.6 van a telefonon azt kihagyhatod...csak az előbb linkelt rootolt romot kell felrakni...rsd lite elindít...betallózod a romot...defy-t rádugod gépre vagy bekapcsolt állapotban vagy bootloader módban (kikapcsol telefonnál power+hang fel gomb) és miután rsd kiírja h connected rányomsz a startra és vársz...flash után ha netán nem indulna újra 1 akksi ki-be szokott segíteniDefy+ by Tapatalk
Most ugrik a majom a vízbe, felteszem a DEFYPLUS_U3_4.5.1-134_DFP-231_CEE_ROOTED_No_Signed.sbf fájlt...Szerk.: PASS
ha bootloader errort ír...akkor 2.3.5 volt a telfonon...nyugalom...téglásítani nem lehet...max. az adatok vesznek el ... flasheld fel You are not allowed to view links. Register or Login majd a rootolt romot (firmware.sbf)...ha felment mind a kettő és piros moto logónál megáll a boot akkor kikapcsolt állapotban power+hang le...majd bejön egy android figura háttérben egy sárga háromszöggel...itt hang fel-le egyszerre és a gyári recovery-ben vagy...itt wipe cache...ha ezután sem bootol be akkor muszáj leszel wipe data&cache-et nyomni (ennél viszont már elveszik minden adat)szerk: látom sikerült feléleszteni...root is megvan?...akkor most 2.3.5 vagy 2.3.6?
Előtte is 2.3.6 volt fent, és most is az. 2.3.5 volt max a firmware, amit linkeltél. SuperOneClick-kel próbálkozom, hogy rootolja-e. Azonban itt áll pár perce: You are not allowed to view links. Register or LoginEddig jutottam korábban is, és nem rootolta.A DFP-231 egyáltalán rootolható? Na mindegy, mivel ez az alábbi leírás alapja, ezért megnézem, ezzel mire jutok:You are not allowed to view links. Register or Login
amit linkeltem tuti 2.3.6...ezeket használom, ha teljesen előlről akarom kezdeni a dolgokat...superoneclick nem fogja rootolni...csak 2.3.5-re jó...2.3.6-ot csak rootolt sbf flasheléssel lehet rootolniYou are not allowed to view links. Register or Login találsz másik rootolt romot is (ezzel már csak összejön)...és akár magyaríthatod is a gyári romot
sziasztok!Lenne kicsi gondom,ha tudtok segítsetek!Mikor új telefonszámot akarok elmenteni,nem lehet a telefonba,vagy a kártyára,csak a gmail,vagy a motorola fiókba.Mi a megoldás,hogy rendesen el tudjam menteni a neveket és a számokat?
Sziasztok!Valaki segítsen!!!!!!Defy+ : Felraktam az eredeti romot-a rotolt romot-utána a BootMenu-be magyaritást,és itt követtem el azt a hibát a "penge" agyammal,hogy ezzel együtt telepítettem a 720p and panorama for Gingerbread Motorolaés azóta nem müködik a kamerám,csak nagy feketeség!Valaki segítsen!!
Valószínű nem megfelelőt raktál fel. Nem a kamerádhoz való. A Defy+-ban red lens van.