Nekem egy régebbi cm 7-es rom nem működött rendesen.
Azóta csak újabb romokat raktam fel.
Ez a cm 10-es eddig a legjobb amíg egy frissítéssel nem jött ez a hang hiba.
Szerintem gyorsaságban lenne még mit javítani.
Van még egy apró hiba amire talán tudod az orvosságot, gmail levelek letöltésekor azt írja nincs kapcsolat Wifi-nél is de a leveleket mégis letölti ez mért lehet? Ez is kb akkor jeletkezett amikor a hang probléma.
Ha neked van egy jó romod amit tudsz ajánlani lehet visszaraknák egy régit.
Nem tudom az gond lenne ha ICS bootmenü van fent és felraknák egy GB romot ?
Defy + rom kellene.
én is sokáig használtam cmx-et...szerintem nem a gyorsaságával van a hiba, hanem programok lassú megnyitásával és a belassulásokkal...ezeket megszoktam és nem is nagyon zavart...nemis ezért váltottam csak a kíváncsiság hajtott, hogy kipróbáljak más romokat is végül így jutottam el a CyanMobile eXperience [2.3.8]-hez...ha érdekel You are not allowed to view links.
Register or
Login letöltheted, hozzá You are not allowed to view links.
Register or
Loginha felrakod akkor ajánlom hogy először böngészd át a beállításokat (nagyon sok van, könnyű benne elveszni
)
gmail-es problémád nemtudom mitől lehet...amikor azt írja, hogy nincs kapcsolat akkor az állapotsávban mit mutat?...ha ott van kapcsolat...gondolom van ha ennek ellenére letölti akkor próbálj meg egy wipe cache&dalvik cache kombót, ha ez se segít akkor töröld a gmail app-ot és rakd fel újra...nemhiszem, hogy ez összefügne a csengőhang problémával, mert nálam ilyet nem csinált
bootmenü nemgond...majd felülírja...vagy nem, de az biztos