A DROID 3 szkriptjéből kiindulva készítettem egy Defy+ root szkriptet, amit most szeretnék megosztani veletek.
Ez a metódus kizárólag 2.3.4 vagy régebbi Androidoknál működik. A használt "exploit" a 2.3.5-től fölfelé javítva lett.A rootolás folyamata a következő:- Töltsétek le az operációs rendszereteknek megfelelő drivereket és telepítsétek.
- Kapcsoljátok be az USB Debbuging opciót.
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links.
Register or Login or You are not allowed to view links.
Register or Loginvisitors can't see pics , please You are not allowed to view links.
Register or Loginvisitors can't see pics , please You are not allowed to view links.
Register or Login - Csatlakoztassátok a készüléket a PC-hez USB kábellel és válasszátok ki a "None" USB módot.
Register or Login - Ezek elvégzését követően töltsétek le a You are not allowed to view links.
Register or Login.
- Csomagoljátok ki a You are not allowed to view links.
Register or Login segítségével, majd futtassátok a "Click to root your Defy+.bat"-ot.
- Ezután már nem kell mást tenni, mint követni a képernyőn megjelenő utasításokat. Eközben a készülék háromszor újra fog indulni. Ez teljesen normális dolog és része a folyamatnak.
Register or Login
A rootolási folyamatban alkalmazott fájlokat nem én készítettem, annak alapját a You are not allowed to view links.
Register or
Login képezi. Én a folyamatot csak aktualizáltam a Defy+ igényeihez (+1 reboot, pár egyéb apróság).
A szkriptet mindenki csak saját felelősségére használja. Az esetlegesen előforduló hibákért sem a fórum üzemeltetőit, sem az eredeti szkript készítőit, sem engem semmilyen felelősség nem terhel.Várom az észrevételeket!