2024, 11 22, 21:48:29

Szerző Téma: [KERNEL] Devil kernel  (Megtekintve 36552 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető GonzoJager

• Nem: Férfi
  • PFC Fan
  • PDA: Samsung Galaxy S
  • PDA ROM: ► TsunamICS 2.5 [AOKP b40] | Devil3_1.1.3_VC | 1100 OC/UV Smartassv2@smooth/sio | JW1 modem | Nova Launcher Prime ◄
Re: [KERNEL] Devil kernel
« Reply #225 Dátum: 2012, 08 09, 23:31:24 »
You are not allowed to view links. Register or Login
nem muszáj és nem is ajánlott:)

pedig nyugodtan húzhatja, kutya baja nem lesz! ;)
Galaxy S ► TsunamICS 2.5 [AOKP b40] | Devil3_1.1.3_VC | 1100 OC/UV Smartassv2@smooth/sio| JW1 modem | Nova Launcher Prime ◄

Nem elérhető KölyökGSi

• PDA: Galaxy Note 2 N7100
  • PDA ROM: Rooted DLL7
« Reply #226 Dátum: 2012, 08 15, 22:13:38 »
Sima jvu hoz melyik verziot raknatok fel? Ismerosom telefonjara inkabb csak gyari romot rakok, nem hiszem hogy szuksege lenne fozottre, viszont akkor kernelek kozul tovabbra is sok marad!

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: waze
  • PDA: LG G3+SGS III+SGS+Concorde Tab ONE+iMito MX1
  • PDA ROM: melyiken mi...
Re: Re: [KERNEL] Devil kernel
« Reply #227 Dátum: 2012, 08 16, 00:09:29 »
Sima jvu hoz melyik verziot raknatok fel? Ismerosom telefonjara inkabb csak gyari romot rakok, nem hiszem hogy szuksege lenne fozottre, viszont akkor kernelek kozul tovabbra is sok marad!
akkor inkább cf-root, az a legbiztonságosabb
You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető KölyökGSi

« Reply #228 Dátum: 2012, 08 16, 09:24:11 »
akkor inkább cf-root, az a legbiztonságosabb

azert akartam devilt mert azt ismerem, es csak azt hasznalom. Cf rootot meg sose lattam :D Proci huzas, a ram "noveles" es a deep idle miatt pl. De ha cf root is tudja problema megoldva!

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #229 Dátum: 2012, 08 16, 10:05:07 »
azert akartam devilt mert azt ismerem, es csak azt hasznalom. Cf rootot meg sose lattam :D Proci huzas, a ram "noveles" es a deep idle miatt pl. De ha cf root is tudja problema megoldva!

de nem neked kell! a devil, sema, akármelyik tud begajdulni, és akkor majd mehetsz a havernak szervizelni, akinek épp akkor mond majd csődöt, amikor fontos lenne...

a cfroot "semmit" nem tud, egy gyári kernel, amiben CWM meg ext4 van. ennyi.

szerintem más farkával ne verd a csalánt, majd verje ő, ha megtanulta, hogy okoz örömet..., addig használjon csak gyári romot egy kicsit gyorsabban, ne CM-et, AOKP-t, vagy bármilyen mókolt romot..
You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető KölyökGSi

Re: Re: Re: [KERNEL] Devil kernel
« Reply #230 Dátum: 2012, 08 16, 11:57:22 »

de nem neked kell! a devil, sema, akármelyik tud begajdulni, és akkor majd mehetsz a havernak szervizelni, akinek épp akkor mond majd csődöt, amikor fontos lenne...

a cfroot "semmit" nem tud, egy gyári kernel, amiben CWM meg ext4 van. ennyi.

szerintem más farkával ne verd a csalánt, majd verje ő, ha megtanulta, hogy okoz örömet..., addig használjon csak gyári romot egy kicsit gyorsabban, ne CM-et, AOKP-t, vagy bármilyen mókolt romot..
Etrem! Erveles elfogadva! A sima cf root-tal (+ root exp.) meg gyomlaljam ki a gyari romot aztan kesz?

Sent from my GT-I9000

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #231 Dátum: 2012, 08 16, 12:03:36 »
Etrem! Erveles elfogadva! A sima cf root-tal (+ root exp.) meg gyomlaljam ki a gyari romot aztan kesz?

Sent from my GT-I9000
igen, meg legyen minden partíció ext4, aztán ennyi.

én is raktam már fel havernak Tegrak kernelt...tippelj, mi lett belőle egy onenand lagfix  alatt végrehajtott wipe data után...

Nem elérhető KölyökGSi

« Reply #232 Dátum: 2012, 08 16, 14:59:17 »
igen, meg legyen minden partíció ext4, aztán ennyi.

én is raktam már fel havernak Tegrak kernelt...tippelj, mi lett belőle egy onenand lagfix  alatt végrehajtott wipe data után...

ext4 manager kulon addonkent letoltve. Azon gondolkodtom, jvu jo lesz vagy menjunk tovabb? Ha egyaltalan van.

Nem elérhető matus

• PFC Fan
  • PDA: Galaxy
  • PDA ROM: eke3
« Reply #233 Dátum: 2012, 10 11, 17:18:48 »
Sziasztok!

Telepíteni szeretném ezt: Devil 1.0 BFS VC és nem telelpül, de bármelyik másikkal próbálom azzal se...Mi lehet a probléma?